GSTV'ye aciklamalarini dinledim. Valla ben bile hafta sonu izlemek icin sabirsizlandim![]()
GSTV'ye aciklamalarini dinledim. Valla ben bile hafta sonu izlemek icin sabirsizlandim![]()
Umarım başarılı olamaz.
Tekme yemeye geldi haberi yok.![]()
Steam ID: fotosuki
Sadri Şener'in araya girip Sneijder'i almasını ve sezon sonu sözleşmesinde yer alan 1 milyon euroya serbest kalma maddesi sayesinde Galatasaray'a kaptırmasını bekliyorum.
Haydi hayırlı olsun.
Umarım dengeleri bozmaz ve adapte olabilir.
Ayrıca BJK maçında bir Vleminckx etkisi olursa ne harika olur ama değil mi![]()
Vlemincksx olmak kolay değil
Şaka bir tarafa müthiş transfer yaptı Galatasaray, ne durumda olursa olsun ismi yeter Sneijder'in. Bu arada derbide oynayacağını sanmam![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hahah dogru. Vleminckx'ler kolay yetişmiyor.![]()
Ne bahtsızım yahu. Milan'ı tutarım Inter'e gider, Fener'i tutarım Galatasaray'a gider. Of. Hayırlı olsun, ne diyelim.
İstersen nick'i değiştirelim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Keşke 23 numarayı giyse.
Ünal Aysal kış mevsiminde çilek bulamayınca C Vitamini deposu portakala döndü.Severiz portakalı![]()
Galatasaray'a helal olsun sağlam oyuncu aldılar, umarım bize güzel bir şölen izletir ne kadar istemesemde.![]()
21 numara giyse keşke![]()
Müthiş bir transfer. Son yılların en büyük transferidir. Umarım bildiğimiz Sneijder gibi oynar ve futbolla alakası olmayan yorumcuların diline düşmez inşallah.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Galatasaray SK @GalatasaraySK
Bilgi | Wesley Sneijder bugün 15.30'da özel uçakla Yeşilköy Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapacak.
14 numaralı formayi giyecek sanırım
bazı fenerli arkadaşlardan duyumuma göre 1.5 yıldır futbol oynamıyormuş![]()
32 numara giyer. sneijder aysal baskanin bu ucagiyla gelcek ohh kebap![]()
edit : 14 numarali formayi giycekmis basilmis bile formalar.
![]()
Tam bir kahinim ya![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
14 cok iyi oldu Henry'den dolayi bu numarayi cok severim.
Cruyffdan dolayı 14 numara hastasıyımdır bir hollandalı yine 14 numara![]()
Sneijder muhabbeti bitti, güldük, eğlendik, üzüldük ama ne demişler, Galatasaray'da transfer bitmez.
Yeni hedefler Vargas ve Aykut Demir'miş.![]()
Çok sağlam iş oldu. Hayırlı olsun bakalım. Kan değişikliği gs'ye yaradı. Hem yönetim hemde teknik ekip iyi işler yapıyor. Ama bu transfer takım dengesini bozarsa bu gsiçin hiç iyi olmaz.
Bu Ünal Aysal'da ne para ne çevre var yahu.
Real Madrid ile maç yapar gider Kraliyet ailesi ile yemek yer,
Olympiakos başkanı ile kankalar zaten,
Moratti ile yemek yiyip Gallinari ile kahve içer.
Bundan 10 sene evvel bu adamın varlığından bile haberimiz yoktu.
Kim bu adam yahu?
Kariyer ve yaş kriterleri açısından Türkiye'ye gelen en büyük transfer oldu diyebiliriz.Bakalım katkısı nasıl olacak.
So what?
Saike
sol kanat kendisi ara sira bek oynadi ama uzun zamandir oynamiyor sakat bir futbolcu daha dogrusu yeni cikti sakatliktan gereksiz olur.
sneijder ucakta geliyormus
![]()