4 milyon peşin 750 bi euro şampiyonluk pirimi 25 binde maç başı vay behayırlı olsun sneijder de indi uçaktan
4 milyon peşin 750 bi euro şampiyonluk pirimi 25 binde maç başı vay behayırlı olsun sneijder de indi uçaktan
Şu karşılamalar ciddi rezillik, bitmiyor bir türlü.
Alışıyoruz yavaş yavaş Burak 10 sene sonra emin ol bundan daha iyi durumda olacağız. Bu kadar çok yıldız geldi kısa süre içinde, bununla kalmaz devamı da gelir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok mu ?Takımda 3 milyon + maç başı alanlar varken bence az bile.
Bu adamları oynamadan şımartıyoruz, bir de bugün ki hakikaten felaketti. Büyük oyuncular gelsin de sevgiler statta gösterilsin istiyorum ben, giderken de emekleri için uğurlama yapılsın.
Adam arabadan el sallıyordu, 2 tane kendini bilmez arabaya atladı resmen, oraya gidip bekleyenlere de saygısızlık yaptılar.
Şaka maka geldi adam yaHelal olsun.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Zamanında Loran , Fener kazanınca sevindi diye kızanlar Irmak Kazuk'a niye bir şey demiyorAtkı açmış adam
Yanlış anlamayın ben sevinmelerine ya da atkı açmalarına karşı değilim ama Loran'ı asalım keselim diyenler bunu es geçmiş.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fotoyu göstersene bi, büyük ihtimal yalan çünkü dalgasına dediler Irmak atkı açtı diye de.
Hatta ben ekleyeyim
https://pbs.twimg.com/media/BBIuaoMCIAA3-Sv.png
ya çok benziyor ya fotomontaj ya da açmış
https://pbs.twimg.com/media/BBIuaoMCIAA3-Sv.png
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Benziyor yahu gerçek değil, adam diğer tarafta haber peşindeydi.![]()
Fatih Terim : "Cok onemli bir oyuncu Insallah burada takimimiza en kisa surede kaynasip bircok basarilara diger oyuncular gibi ortak olur"
Fatih Terim : "Kendisinin burada olmasindan cok memnunuz"
Fatih Terim: "Yarindan itibaren onu hazirlamaya calisacagiz. Ekibimiz onu en iyi sekilde karsilayacaklar.",
Fatih Terim: Transfer için söylenecek fazla bir şey yok. Çok önemli bir oyuncu. Çok önemli bir CV'ye sahip
Onu nasıl benzetttiler ya![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fatih hoca İtalyanca girdi muhabbete yalnız.![]()
Wesley Sneijder: Terim'le bir araya geldik. İtalyanca diyaloglarımız oldu. Kısa sürede Türkçe de öğrenmek istiyorum.
Sneijder: "Taraftar cok cilgin. Harikalardi."
Sneijder: "Burada olmam önemli. Cok iyi hissediyorum. Bir an once baslamak icin kendimi cok aç hissediyorum."
Fatih Terim: Sneijder' in burada olmasından çok mutluyuz. Umarım adaptasyon süresi uzun sürmez. Yarından itibaren onu hazırlayacağız.
Muhammet atar yapmadan önce keşke bir baksaydın doğru mu değil mi diye. FB taraftar forumlarından mı gördün artık bilemiyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
aslanim hos geldin
twitterde bu yorum cok hosuma gitti![]()
Abdurrahim Albayrak da kız istemeye gitmiş aile büyüğü gibi oturmuş
Geldi ya la.![]()
2. resimde ürkmüş![]()
Yenge mutlu , Sneijder mutlu , Fatih Terim mutlu , başkan mutlu , taraftar mutlu.
Ben Fatih Hoca'nın çok mutlu olduğunu düşünmüyorum.
Yenge çok güzel ya![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!