Rodney Sneijder: Cep telefonumuzla bizi karşılayan taraftarı çektik. Çok heyecanlıydı.
Rodney Sneijder: 20-25 bin kişi bizi karşıladı. Çok keyifliydi. Wesley daha önce hiç böyle karşılanmamıştı.
yalancı radyospor hani 2 bindi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rodney Sneijder: Cep telefonumuzla bizi karşılayan taraftarı çektik. Çok heyecanlıydı.
Rodney Sneijder: 20-25 bin kişi bizi karşıladı. Çok keyifliydi. Wesley daha önce hiç böyle karşılanmamıştı.
yalancı radyospor hani 2 bindi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
galatasaray sayesinde yengeyi tanıdık bildik, o gözler
Şaka falandı ama harbi bütün Sneijder sülalesini getirdik![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hoca keyifli gözüküyor, Allah bozmasın.Sneijder'in gözü antreman sahasında, açıklamaları falan da çok olumlu. Yeniden doğacağı yer Galatasaray olsun, hem o kazansın hem de biz kazanalım.
[YOUTUBE="UTSQgjCYqjk"]Florya[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="dGk19DvdCxM"]Fatih Terim'in transfer yorumu[/YOUTUBE]
İmza töreni olmayacak mı Arena'da ?
Adam doğuştan Türkçe biliyor gibi ne de güzel ''En büyük Galatasaray'' dedi![]()
İmza töreni varmış fakat taraftara kapalı Arena'da olacak tabi çimlerde değil bir odada yapıcaklar galiba.
Bu arada stopere Kjaer yada Sedar Taşçı , sol beke Vargas'ı bekliyorum.
Ahahahahaha![]()
Ayhan - Barış
Mustafa Sarp
Melo Selçuk
Sneijder
Discovery çağından teknoloji çağına geçmek gibi birşey herhalde bu![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
34cimbom34 yine birseyler karaladi nedense bu adamin dedikleri cikiyor carlinhos icin 6m"a cikartmisiz teklifi , adam yine mesajlarini silmis niye siliyor anlamadim![]()
@Amkspor
Son Dakika...G.Saray aradığı stoperi Fransa'da buldu. Sarı-kırmızılı kulüp Lille'in Kamerunlu defans oyuncusu Aurelien Chedjou için devrede.
@Amkspor
27 yaşındaki Chedjou için Bülent Tulun, Fransa'da görüşmeleri sürdürüyor. Kamerunlu oyuncu, Fransa'nın en iyi stoperi olarak gösteriliyor.
Fransa basınında geçiyordu, bizimkilerde atladı bakalım ne olacak. Ben ilk defa duydum bu ismi, fikri olan ?
en iyi stopermis hic fransayi takip etmiyorum edenler bilgi versin biraz![]()
Hızlı , güçlü , kafa vuruşları ve top kapması çok iyi bir stoper. Lille'de oynuyor. Yönetim çıldırmış arkadaş.
ŞL'de oynayamaz o zaman, çok da önemli değil zaten yapacağımız maksimum 4 maç olur. Lig içinde lazım stoper, Dany - Semih olmuyor, ikisi de kötü oyuncu değil ama çok heyecanlılar. Bu Chedjou 27 yaşındaymış, tarz olarak nasıl bir oyuncu acaba savunmaya liderlik yapabilir mi ?
ali durust carlinhosu ve bu adami yalanladi kesin listede vardir bunlar![]()
Ben Serdar Tasci'yi cok istiyorum yahu.![]()
Ali Dürüst öyle dediyse Carlinhos bitmiştir beyler.![]()
Carlinhos andre santosun fizik olarak güçlü hali fark yaratan oyuncu olur
Kjaer'i yaz transfer döneminde de söylemiştim.Çok beğendiğim bir isim ama benim istememle de olmuyor tabi![]()
Chedjou işi ciddi herhalde, söylendiği kadar iyiyse ciddi maliyeti olur. Yönetim ne planlıyor acaba..
http://www.mercato365.com/infos-club...u-967705.shtml