Bu transferle birlikte takımın toplam değeri şu anda 145 milyon euro, ligin en değerli oyuncusu 19 milyon euro ile Sneijder, arkasından Burak Yılmaz geliyor, değeri 15 milyon euro.
Transfermarkt'a göre.
Bu transferle birlikte takımın toplam değeri şu anda 145 milyon euro, ligin en değerli oyuncusu 19 milyon euro ile Sneijder, arkasından Burak Yılmaz geliyor, değeri 15 milyon euro.
Transfermarkt'a göre.
Bedavaya gelmiş resmen. Yönetim çok büyük iş çıkardı çok büyüük.
İmza parasını da kulüp ödeyecekmiş ama yinede çok uygun ben bu kadarını beklemiyordum.
Siz buna sneijder demişsiniz ama bu mehmet topuz fiyatına gelmiş![]()
Sneijder'in uçak masraflarını eklememişler maliyete.Eee bu adamın yemesi içmesi nerede?Sözde Sneijder'i ucuza kapattık imajı yaratacaklar.Yer miyiz biz?
Krasiç senelik 2.300.000 Euro alıyor 4 yılda .9.200.000 euro maç başına paralar dahil toplam 15 milyon euro gelicek.Transfere ödenen 7 milyon euro alındı.22 Milyon Euro.
Wesley Sneijder 3.5 yıllık alıcağı hesaplandığında.Maç başına ekstra bonuslar imza parası vs.vs.vs. aklınıza gelicek herşey hesaplandığı zaman toplam 3.5 sende alıcağı para 30 Milyon Euro hesaplanıyor.İntere ödenen para dahildir.
Not=Sezonda oynadığı maç Sayısı 30 Olarak hesaplanmıştır.
Böyle bir adam için yıllık 3.2 çok iyi bir anlaşma.
Canım FEDA olsun sana !
Rodney Sneijder Hayırlı Olsun
![]()
3+3+3+2+7+3=21 Milyon Euro Yapıyor.
Kusuratlar 500+900+600=2+21=23 Milyon Euro.
Galatasarayın her sezon Şl'yi katılcağını varsayalım.Ekstra bonus.Parası verilicek.250 bin euro Ligde 3 sezon boyunca 2 inci olucağını varsayalım.
750+750= 1.5 euro .Şampiyon olursa bu rakam 3 Milyon Euro diyelim = 26 Milyon Euro. Maç Başına Bu sezon hariç 3 sezon 500 Bin Euro 1,5 Milyon Euro 26+1,5=27,5 Milyon Euro.
Birde bu sezon 10 maça cıkarsa. 250 yani kusuratlarla hemen hemen 28 Diyelim..
1 Milyon Euro Manager Parası 28+1= 29 Milyon Euro
Last edited by petrol_fb12 : 22.Ocak.2013 at 22:59 Reason: 30'U Yakalamak Adına :D
@petrol_fb12
Bonus konusu net değil, yapılan bildirime göre konuşmak lazım. Senin mantığınla bakarsak arkadaşların dalgasına dediği uçak bileti, galibiyet primleri, stopaj, menajer ücreti, özel uçağın gidiş gelişi falan işin içinden çıkılmaz.![]()
Doğru Manager parası vardı 1 Milyon Euro onuda eklersek 30 Milyon buldum
Ben kontratkilere bakıyorumDiğer ev kısımları herhangi bir galatasaray yöneticisi ücretsiz karşılıyabilir
30x2,2= 66 Trilyon net para..Bizim ve Ülkemizin cebinden giden
Ülkemizden Şu anda 16.600.000 Trilyon İnterin hesabına yatırıldı orası kesin.![]()
Tamam beyler 30 milyon veriyoruz.Petrol_fb12 muhasebecide işe başlayabilirsin haftaya.Bir kaç gün önce söylemiştim hesap kitap yapılacak diye haftanın kazananı oldun tebrikler.
Kontratı bize de göstersene.![]()
Sence neden kaç gündür yazıyorum her seferinde aynı şey yapılıyor.Bıktım artık vallahi.Herkes muhasebeci kesiliyor başımıza bu kadar alcakmış şurdan bonus alcakmış.Ya arkadaş bırakın bu işleri.Her transfer sonrasında hakikaten sıkılmadınız mı bu işlerden? Toplam masrafını hesaplayıp aslında transferi bu yönden kötülemeye çalışmanızın farkında değiliz mi? Kimse kimseyi kandırmasın lütfen.
Yahu beyler parasını sizmi vereceksiniz ?![]()
![]()
![]()
@uAburak89
Sanıırım Burda Görmüştüm.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22404808.asp
Ben Snijder Galatasaraya gelmesine sevindim.Ligimizde üst düzey bir oyuncu izliyicez.Hangi takıma giderse gitsin memnun olurum.Trabzona gitse bile.Bu oyuncu için bu para değer diye düşünüyorum.İnşallah gerçek oyunun sahaya yansıtırda onu izlemek keyifli olur.
Eminim, 1 istisna kuralına göre bizim Avrupa Ligi gruplarında oynamış 1 oyuncuyu ekleme hakkımız var. Sneijder Avrupa Ligi gruplarında oynamadığı için istisna kontenjanına girmiyor, 2+1'deki 2'lik kısımda. Avrupa Liginde mücadele etmiş bir isim alırsak, oynatma şansımız var. ŞL'de oynamış bir oyuncu ise oynayamaz.
Rubin kazan maçında ilk 18de oyuncu ?