Sayfa 937 / 1204 İlkİlk ... 4378378879279359369379389399479871037 ... SonSon
28,081 ile 28,110 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oynamış ne demek ? Oyuna girmeyen adama oynamış denmez.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Oynamış ne demek ? Oyuna girmeyen adama oynamış denmez.
    Tamam patron kızma

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Eminim, 1 istisna kuralına göre bizim Avrupa Ligi gruplarında oynamış 1 oyuncuyu ekleme hakkımız var. Sneijder Avrupa Ligi gruplarında oynamadığı için istisna kontenjanına girmiyor, 2+1'deki 2'lik kısımda. Avrupa Liginde mücadele etmiş bir isim alırsak, oynatma şansımız var. ŞL'de oynamış bir oyuncu ise oynayamaz.
    Bir önceki sayfada bir link vardı bu sene bu kural değişmiş sanırım. Şl'den elenmiş bir takımın futbolcusu oynayabiliyormuş, Ntvspor'un haberinde söylüyordu.
    Last edited by Crazycat : 22.Ocak.2013 at 23:40 Reason: Düzeltme

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Bir önceki sayfada bir link vardı bu sene bu kural değişmiş sanırım. Şl'den elenmiş bir futbolcu oynayabiliyormuş, Ntvspor'un haberinde söylüyordu.
    ntvspor yanlış söyledi, düzelttiler zaten. Değişme falan yok, nasıl yanıldılar ben de anlamadım kural açık ve net aslında.
    CHEDJOU RAFA KALKTI
    Galatasaray yönetimi adına transfer görüşmelerini sürdüren Bülent Tulun, öncelikle Lille kulübüyle Chedjou için görüştü. Ancak Kamerunlu oyuncunun maliyetinin 12-13 milyon Euro'yu bulması üzerine, Sarı-Kırmızılılar bu transferi şimdilik askıya aldı.
    Paris Saint Germain'li Alex için de girişimlerini sürdüren Galatasaray'da, Kolo Toure ismi de ön plana çıkıyor.. Hem Chedjou hem de Alex kendi takımlarıyla bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etti. Bu yüzden Galatasaray iki futbolcudan birini transfer ederse Schalke maçlarında oynatamayacak.
    http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...stopere-3-aday

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ah be Ujfa reyiz yarım sezon idare edeydin be.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İmza ücreti denilen olay bugün BankAsya'dan getirdiğiniz futbolcuda da var.Ki Sneijder gibi bir marka için fazla değil.
    Onun dışında yıllık ücretine,bonservisine bakılırsa NET çok iyi rakamlar.Neden hala muhasebecilik oynanıyor anlayabilmiş değilim.Hele şu 4 yıllık 3yıllık hesaplamalar gerçekten çok itici geliyor.Futbolda neyin ne olacağının ne garantisi var adam taş gibi futbol oynar transfer olur bonservis kazandırır.
    Bölgesinde top 10 oyuncudan birini 28 yaşında Türkiye'ye getiriyorsanız her türlü fedakarlığa hazır olmanız gerekir ki üstüne basa basa söylemek gerek rakamlar gerçekten çok çok iyi.Ki Sneijder'in Galatasaray'a getireceği potansiyel reklam,forma,ürün,kombine gibi etkenler neden hesaba katılmıyor tüm bu muhasebecilik oyununda anlayabilmiş değilim.Roberto Carlos'tan sonra bu ülkeye gelen en iyi geçmişe sahip oyuncudan bahsediyoruz ki altı çizilerek söylenmeli henüz 28 yaşında.
    Bu transfer benim için müthiş bir yönetim başarısı ve gerçekten çok iyi bir vizyon işidir.Galatasaraylı olduğum için değil Fenerbahçe de diğer kulüpler de böyle bir transferi bu rakamlara yapsa saygı duyar tebrik ederdim sadece.

Nesil
    2006

@uAburak89

Ben doğru duymuşum da Ntvspor yanlış belirtmiş o zaman, sağ olun bilgilendirme için.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ntvsporun verdigi habere gore sneijder tum maclarda oynasa bile yillik maksimum 5milyon avro alicak, macbasi ve 3 taksitle odenecek olan imza parasi dahil. iyi para ama hakediyor. gs vermeseydi baska bir klup verirdi mutlaka. fakat gsnin teklifi reddedilemeyecek cinstenmis, jardelden sonra en masrafli transferini gerceklestirmis oldu.

Açıklanan maliyet bana o kadar da fazla gelmedi. Hatta böyle bir oyuncu için az paraya bile anlaşmışız denilebilir. 7,5milyon euro bonservis hele hiç bir şey değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Açıklanan maliyet bana o kadar da fazla gelmedi. Hatta böyle bir oyuncu için az paraya bile anlaşmışız denilebilir. 7,5milyon euro bonservis hele hiç bir şey değil.
    Bonservisi haklısın hiçbirşey,3.2 m yıllık ücrette hiçbirşey gibi görünüyor ancak ,imza parasıyla yıllık 4.5 m euro net oluyor + 2 m euro yıllık sponsor ücreti var + 500 binde bonuslardan alsa bu adam gs den yıllık 7 m euro alacak.

İnterden toplam yıllık 11.5 m euro kazanırken gs ye gelip 3.2 m euro kazanacak sanmanız çok komik.

7.5 m euro bonservisine ve yıllık 7 m euro kendisine verilecek Sneijder gibi dünyaçapında bir oyuncu için fazla değil bunlar ancak 3.2 m yıllık alacak diye kendiniz avutmayın bırakında Sneijderin tadını çıkarın bizde olsun isterdim bu paralara.

Bir not perpetuaya Alex konusunda ücreti bu demiştik oyuna fazla yansılıtılmış dedik sponsor ücreti var ama yıllık 1.5 m euro demişti fenerbahce ödüyor demişti Sneijder konusundada böyle davranmasını bekliyorum 6.5 m euro net ve primleri bizahmet oyunda gözüksün.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Bonservisi haklısın hiçbirşey,3.2 m yıllık ücrette hiçbirşey gibi görünüyor ancak ,imza parasıyla yıllık 4.5 m euro net oluyor + 2 m euro yıllık sponsor ücreti var + 500 binde bonuslardan alsa bu adam gs den yıllık 7 m euro alacak.

İnterden toplam yıllık 11.5 m euro kazanırken gs ye gelip 3.2 m euro kazanacak sanmanız çok komik.

7.5 m euro bonservisine ve yıllık 7 m euro kendisine verilecek Sneijder gibi dünyaçapında bir oyuncu için fazla değil bunlar ancak 3.2 m yıllık alacak diye kendiniz avutmayın bırakında Sneijderin tadını çıkarın bizde olsun isterdim bu paralara.

Bir not perpetuaya Alex konusunda ücreti bu demiştik oyuna fazla yansılıtılmış dedik sponsor ücreti var ama yıllık 1.5 m euro demişti fenerbahce ödüyor demişti Sneijder konusundada böyle davranmasını bekliyorum 6.5 m euro net ve primleri bizahmet oyunda gözüksün.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=257244

şurdaki bildirimden nasıl 7m euro çıkardın açıklar mısın? 3.2mil euro yıllık+500bin maç başı 1.3 te imza parası(yıllık) toplam 5 m euro yapıyor.Sponsor ücreti 2 mil euro dediğin nerde yazıyor?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@RasAnt

Sponsorluk ücreti vayih mi geldi malum mu oldu noldu nerden buldun da maliyete ekledin yahu
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

adamın kendi sponsorundan kazandığı parayıda bize eklemiş ya helal olsun ne diim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

insanlar nerden saldircagini sasirdi diyoruz biz ona iyi oynasinda aldigi paranin onemi yok. hamit,riera, oynamayan baros bile o kadar para aliyor nerdeyse sneijder ise dunyada kendini kanitlamis dunyada en iyi 10 ortasahadan birinden bahsediyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sneijder süper oldu da 8 gün kaldı,stoper yok hala,mutlaka stoper alınmalı,stoper alınmadan olmaz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

vaybe sneijder ne ucret alıyomuşta biz bilmiyomuşuz. @RasAnt sen bu hesaplamayla en kral muhasebeci olursun,buralarda sürünme

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post

Meireles , Krasic'i falan da hesaplamış mıydınız ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

E tabi bi yerde kötülemek,laf söylemek gerekiyor.Oyuncuya laf söyleyemeyince mecburen maaşı hakkında falan bi şeyler söyleniyor.Takmamak gerek böyle şeyleri.Kendileri alsa umurlarında olmayacak şey biz alınca onların derdi oldu (:

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şahsen ben galatasaraylı arkadaşları anlamıyorum. Gayet doğal olarak fiyatlar , maaşlar vs. yazılıyor. Hatta ortalıkta yanlış gezen yıllık 3.2M euro alıcak bilgisinin yanlış olduğu söylenip doğruları söyleyen arkadaşlara bi tepkiler bi laflar. Yok Meireles ile Krasiç'i hesaplamışmıydınız , yok oyuncuya laf söyleyemeyince maaştan bişiler arıyorlar vs. vs. Maaştan söylenicek bişeye gerek yok olası kötü bir durumda o sizin takımınızı batırcak bizi değil. Meireles geldiğinde Krasiç geldiğinde de fiyat konusu açılmıştır gidin bakın bulursunuz illa ki. Sneijder'in kalitesi belli ismi belli ne bu tripler. Ortada yanlış bilgi var ve o düzeltiliyor gelmiş burda demedinizi bırakmıyorsunuz. Sanki insanlar ooo yılda 5M euro veriyolar o adama o kadar verilir mii kazık yemişsiniiz vs. vs. bişiler diyolar.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Şahsen ben galatasaraylı arkadaşları anlamıyorum. Gayet doğal olarak fiyatlar , maaşlar vs. yazılıyor. Hatta ortalıkta yanlış gezen yıllık 3.2M euro alıcak bilgisinin yanlış olduğu söylenip doğruları söyleyen arkadaşlara bi tepkiler bi laflar. Yok Meireles ile Krasiç'i hesaplamışmıydınız , yok oyuncuya laf söyleyemeyince maaştan bişiler arıyorlar vs. vs. Maaştan söylenicek bişeye gerek yok olası kötü bir durumda o sizin takımınızı batırcak bizi değil. Meireles geldiğinde Krasiç geldiğinde de fiyat konusu açılmıştır gidin bakın bulursunuz illa ki. Sneijder'in kalitesi belli ismi belli ne bu tripler. Ortada yanlış bilgi var ve o düzeltiliyor gelmiş burda demedinizi bırakmıyorsunuz. Sanki insanlar ooo yılda 5M euro veriyolar o adama o kadar verilir mii kazık yemişsiniiz vs. vs. bişiler diyolar.
    Havadan 2m euro sponsor parası oluşturmuş.Normal mi ? Sussunlar mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Takım içi dengeler bozulacak diyen arkadaşlar hayal kırıklığına uğradı bu sözleşmeyle

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Takım içi dengeler bozulacak diyen arkadaşlar hayal kırıklığına uğradı bu sözleşmeyle
    Takım içi dengeler yine bozulabilir ama bu para olayına bu kadar takılınmasını anlamıyorum ben, oyuncu bir oynasın, oynadıktan sonra yine tartışılabilir de baştan bu kadar tartışılması anlamsız bence.

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Kısmen katılıyorum. O yuzden de arkadaşlara cevap vermiyorum zaten cevap verilmiş.

Burada bir yönetim başarısı da var. Meyve veren ağacı taşlarlar durumuna dönüştü. Bence harika bir kontrat yapmışız. Interde adamın fiks kontratı 12m euro idi. Maç başısı bonusu imza parası falan HARİÇ. (Vergisiz 6)

İmza parasını taksit yaptırmak harika.
    Acaba bazıları bazı oyuncular için tık para nasıl imza paraları verdi bunu da düşünmek lazım.
    Brezilyalı menejerlere ödenen deli rakamlara hiç girmiyorum.

Parasını basıp getirmek zaten kolay, bunu zamanında herkes yaptı. Ama böyle bir adamı böyle bir maliyete getirmek bana sorarsanız çok büyük iş.

Böyle bir oyuncuyu böyle bir kontratla almak bu ülkede belirli iş adamlarının yapabileceği bir olaydı zaten. Ünal Aysal da öyle bir adam.
    Burada hakikaten yönetim bazında bir başarı var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maaş olarak yıllık 3.2 M Euro bitti abi diğeri imza parası bir kere verilecek bir şey onu da 3 yıla bölmüşler. Bu aldığı maaş da kimseyi ilgilendirmez.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Maaş olarak yıllık 3.2 M Euro bitti abi diğeri imza parası bir kere verilecek bir şey onu da 3 yıla bölmüşler. Bu aldığı maaş da kimseyi ilgilendirmez.
    Yıllık 3.2M Euro alıyor tamam da bitmiyor işte bunu anlatmak istiyoruz. İmza parası bir kere verilcek ama 3'e bölmüşler 3.9/3 = yılda 1.3M Euro da o yapıyor toplam 4.5 yapıyor anladın mı ? Alıntı yaptığın mesajda da belirttim maaşın çokluğu azlığı bizi ilgilendirmez batarsa sizin kulüp batıcak biz değil sadece ortada yanlış anlaşılan şeyi düzeltiyoruz tepki yiyoruz sorun bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yıllık 3.2M Euro alıyor tamam da bitmiyor işte bunu anlatmak istiyoruz. İmza parası bir kere verilcek ama 3'e bölmüşler 3.9/3 = yılda 1.3M Euro da o yapıyor toplam 4.5 yapıyor anladın mı ? Alıntı yaptığın mesajda da belirttim maaşın çokluğu azlığı bizi ilgilendirmez batarsa sizin kulüp batıcak biz değil sadece ortada yanlış anlaşılan şeyi düzeltiyoruz tepki yiyoruz sorun bu.
    İmza parası ayrı bir şey maaş ayrı bir şey. Tamam hadi 4.5 diyelim hala bedava sorun yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İşte Galatasaray bu, adamı hem matematik uzmanı hemde muhasebeci yapar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    İmza parası ayrı bir şey maaş ayrı bir şey. Tamam hadi 4.5 diyelim hala bedava sorun yok.
    sende sıkıntı var kardeş bi görün çıkıkçıya adam diyoki yıllık maaliyeti 4.5 biz diyo size bunu anlatıyoruz. ayrıymış değilmiş orasını kouşmuyo o 1.3ü de ekliyo yahu.

tebrik etmek gerek müthiş bir transfer oldu ama asıl sıkıntı fatih terime çok büyük ayıp edildi. Sene sonunda büyük ihtimal görevinden ayrılıcak.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İşte Galatasaray bu, adamı hem matematik uzmanı hemde muhasebeci yapar.
    Görende inanılmaz matematiksel şeyler düşünülüyor parasal olaylar dönüyor sanıcak alt tarafı ne kadar alıcağı hesaplandı ne bu tripler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Asıl konu o değil işte.

Mesaj Yetkileri