Sayfa 938 / 1204 İlkİlk ... 4388388889289369379389399409489881038 ... SonSon
28,111 ile 28,140 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Görende inanılmaz matematiksel şeyler düşünülüyor parasal olaylar dönüyor sanıcak alt tarafı ne kadar alıcağı hesaplandı ne bu tripler
    He tamam gidip atomu parçalayabilirsin.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wallaha baq View Post
    sende sıkıntı var kardeş bi görün çıkıkçıya adam diyoki yıllık maaliyeti 4.5 biz diyo size bunu anlatıyoruz. ayrıymış değilmiş orasını kouşmuyo o 1.3ü de ekliyo yahu.

tebrik etmek gerek müthiş bir transfer oldu ama asıl sıkıntı fatih terime çok büyük ayıp edildi. Sene sonunda büyük ihtimal görevinden ayrılıcak.
    Sende paralı askerlerdensin herhalde. Fatih Terim'e ayıp edilmiş falan Fatih Terim en mutlu kişilerden şu an bu transfer yapıldığı için. Adamı geldi Florya'da karşıladı ilk gün. Antremanda resimleri falan var vb. Birde ilk kalınlaştırdığım yeri okudum da sıkıntı sende.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Görende inanılmaz matematiksel şeyler düşünülüyor parasal olaylar dönüyor sanıcak alt tarafı ne kadar alıcağı hesaplandı ne bu tripler
    Alacağı borsada yazıyor zaten hesaplamanıza gerek yoktu zahmet oldu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Asıl konu o değil işte.
    asıl konu ne biliyo musun gs stoperi yok, sağ sol bekte sıkıntı yaşıyo. hücümda 3 oyuncu kadı. işte asıl sıkıntı demin dediğim gibi fatih hocanın istediği oyuncuyu alamaması. Eyvallah iyi şahane transfer aldığı para tartışılmaz bu adamı getiripte 1 milyona oynatamazsın zamanında nobrenin 2.1 milyon aldığı yerde bu adam 5 alır fakat sıkıntı gs kadro derinliği. en gereksiz yere transfer yapıldığı görüşündeyim gs için..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

asıl konu ne biliyo musun gs stoperi yok, sağ sol bekte sıkıntı yaşıyo. hücümda 3 oyuncu kadı. işte asıl sıkıntı demin dediğim gibi fatih hocanın istediği oyuncuyu alamaması. Eyvallah iyi şahane transfer aldığı para tartışılmaz bu adamı getiripte 1 milyona oynatamazsın zamanında nobrenin 2.1 milyon aldığı yerde bu adam 5 alır fakat sıkıntı gs kadro derinliği. en gereksiz yere transfer yapıldığı görüşündeyim gs için..
    Zaten eksik kalan yerlere transferler devam edecek başkan söyledi şu an stoper alınması bekleniyor kendi kendinize sıkıntı yaratmayın

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Alacağı borsada yazıyor zaten hesaplamanıza gerek yoktu zahmet oldu
    bak güzel kardeşim boşuna agresife bağlmana gerek yok emin ol beni zerre kadar ilgilendirmiyo bu adamın aldığı para. ben sana orda dikkat et espirili şekilde yaklaştım çıkıkçı dedim güldüm bu kadar sinir stres yapmayın ömür boyu çalışsak o parayı kazanamayız, zenginin parası züüüüüürdün ağzı. sene değil sezon sonu doğru söylüyosun ağız alışkanlığı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bak güzel kardeşim boşuna agresife bağlmana gerek yok emin ol beni zerre kadar ilgilendirmiyo bu adamın aldığı para. ben sana orda dikkat et espirili şekilde yaklaştım çıkıkçı dedim güldüm bu kadar sinir stres yapmayın ömür boyu çalışsak o parayı kazanamayız, zenginin parası züüüüüürdün ağzı. sene değil sezon sonu doğru söylüyosun ağız alışkanlığı
    Hayır kardeşim sen takımda sıkıntı var Fatih Terim'in istediği transferler yapılmıyor , adam mutsuz falan diyorsun. Öyle bir şey yok Fatih Terim'in listesinin başındaki adam Kaka idi o olmadı Sneijder'i istedi. Şimdide stoper istiyor yönetimde zaten stoper için çalışıyor bir sıkıntı yok yani. Bu arada Fatih Terim çok zor gider artık Galatasaray'dan.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Sende paralı askerlerdensin herhalde. Fatih Terim'e ayıp edilmiş falan Fatih Terim en mutlu kişilerden şu an bu transfer yapıldığı için. Adamı geldi Florya'da karşıladı ilk gün. Antremanda resimleri falan var vb. Birde ilk kalınlaştırdığım yeri okudum da sıkıntı sende.
    üslubunada dikkat etmeni öneririm halk arasında paralı asker için kimlere dendiğini bilyosundur umarım. sakın ha sokakta falan söyleme bunu yahu ayıptır bu arada güzel kardeşim ben gerek fenerbahçe olsun gerek galatasaray olsun iki klübe çok yakın isimleri tanırım bi bildiğim varki fatih hoca hoşnut değil diyorum albayrak olmasa şimdiye fatih hoca milonada kafa dinyelip tati yapıyo olurdu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sag bek ve solbek SIKINTI himmm diyorum sadece

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bunun herkes farkında ve transfer çalışması devam ediyor,Sneijder varken elden kaçırmamak adına ona önem verildi ancak herkesin bildiği gibi Carlinhos vardı,günler boyu uğraşıldı kulübü bırakmadı ve şu güne kadar geldik,artık başka alternatiflere yön verildi.Stopere gelince Serdar Aziz'i kulübü bırakmıyor,bıraksada çok fahiş fiyatlar istiyor aynı şekilde Aykut Demir'i almak istesek onun için de yüksek bir fiyat istenir.Gel gelelim yurt dışına,Ömer Toprak Leverkusen'da as takımda oynayan bir oyuncu ikna etmesi zor olacaktır,zaten kulübü de zor bırakır.Serdar Taşçı'da Ömer ile aynı.Son seçenek de bugünlerde çıkan haberlerde yabancı stoperlere yönelmek oldu ve Avrupa'da statüye takılmadan oynatabilecek kaliteli bir stoper bulmak da kolay değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

üslubunada dikkat etmeni öneririm halk arasında paralı asker için kimlere dendiğini bilyosundur umarım. sakın ha sokakta falan söyleme bunu yahu ayıptır bu arada güzel kardeşim ben gerek fenerbahçe olsun gerek galatasaray olsun iki klübe çok yakın isimleri tanırım bi bildiğim varki fatih hoca hoşnut değil diyorum albayrak olmasa şimdiye fatih hoca milonada kafa dinyelip tati yapıyo olurdu.
    İma ettiğim o kelimede yandaş medya

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fatih terimin istediği adamı başkandan iyi biliyosun dimi bu ne ya troller basmış konuyu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    fatih terimin istediği adamı başkandan iyi biliyosun dimi bu ne ya troller basmış konuyu
    aykut kocamanın iki sene önce istediği adamı bu sezon başında transfer eden yöneticiler varken, takım içindeki sıkıntıyı oyuncuyu göndermek için medyaya sızdıran başka oyuncular varken siz daha bu kafası belli olmayan tripleri çok yaşarsınız. Yakın bir zmanda beşiktaşı kurtarmak için şampiyon yapma planları mı ararsın, trabzona illegal yollardan ödenen tazminatlar mı ararsın. Harbi rahat olun arkadaşlar bu kaptırmayın kendinizi çok şey dönüyo bu ülke futbolunda o yüzden kalkp kırmaya değmez sağlıcakla kalın..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Menajerler Galatasaray'a, Son olarak Genoa'da forma giyen Andreas Granqvist'i önerdi. (Irmak Kazuk)

Sporx'te gördüm.Ne kadar doğru bilemeyeceğim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sneijder transferinin perde arkası.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haha, ne muhabbetler dönmüş yine. Biri gelmiş yazmış, gitmiş, klasik... Sponsorluk ücreti nereden çıkmış ? Dün sözleşmeyi görenler vardı bonusları uyduruyorlardı, bugünde sponsorluk parası çıkmış.

Sneijder ev, araba, uçak biletleri, yemek paraları, eğlencede dansöze takacağı paralar, garanti, maç başı, sponsorluk, imaj hakkı, eşinin kuaför masrafı gibi giderlerle toplamda 10 milyon euro alacakmış yıllık. Bu senenin kaynağı ŞL'den gelen ekstra para -tek takım olmanın avantajı- seneye Allah kerim, Fatih Terim.

Bülent Timurlenk çok güzel söylemişti, Sneijder'ın alacağı para takım içi dengeleri değil, takım dışı dengeleri bozar diye, adam haklı.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Sneijder 10 numara transfer,maliyeti beni ilgilendirmez,ama Gs'li arkadaşlar sezon başında da bu kibire kapılmıştı en küçük eleştiriye sert çıkışmalar,paralı asker demeler,kötü uslup takınmalar bunlar hoş şeyler değil arkadaşlar.Bırakın transferleri tartışmaları futbola bakın,zevkini çıkarın.Futbol bu fazlası değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Stoper için Granqvist ve Adil Rami de listeye alınmış diyor Irmak Kazuk.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Rami olursa tas gibi olur valencia"da hala kriz var o yuzden satabilirler ama herkes alex gelcek diyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Stoper için Serdar Taşçı'nın da adı geçiyor İnşallah alınır.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Rami olursa CL'de oynayamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cl'de seneyede olacağız çok büyük ihtimalle. Rami alınabilir bu sene oynamaz ama seneye takıma hazır şekilde çok katkı sağlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rami söz konusuysa, CLde oynar veya oynamaz şeklinde hiç bakmamak lazım açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Arkadaşlar her gelen topçuya CL'de oynama durumuna göre bakıyoruz.Alırız bir defans CL'de oynamaz belki ama en azından bu sene lige alışır.Yazın iyi bir kamp dönemi geçirerek seneye formda ve takıma da uyumu sağlamış şekilde devam eder.Gerçekçi olalım biraz şampiyonlar liginde anca bu turu geçebilirsek geçicez ondan sonrası fıss.İnşallah devam ederiz ama çok zor yani.Böyle düşününce 2 maç için değilde geleceği düşünelim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Türk stoper gelsinde Avrupa'da oynamasa da olur,Türk stoper mutlaka alınmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yabancı sınırlamasını unutuyor mu acaba bizim yönetim? Ciddi ilk 11 potansiyeli taşıyan yerilerimizi sayarsak: Burak, Selçuk, Hamit, Semih... Bu sene için 1 önümüzdeki sene için de 2 yerliyi ilk 11'e monte etmemiz şart. Benim aklımdan geçense devre arasında Serdar Taşçı olmazsa Ömer Toprak, önümüzdeki sene de Alper Potuk mesela.

x klübü bundan 2-3 sene önce y oyuncusunu 4 senelik anlaşma ile bonservis + sözleşme toplam maliyet 30 milyon euro civarında olarak kadrosuna katmıştı. İmza parasından da bahsedilmedi o dönem dahil mi hariç mi bilmiyoruz dahil olarak hesaplayalım. Oyuncu yaşı 28.

Sneijder'e bakarsak 3 senelik anlaşma imza parası falan filan dahil yıllık 5,5 m euro bir sene daha aynı paraya uzattıgımızı düşünelim. 22 m euro yapar. 7,5m euro da bonservisi var. 30 m euro oluyor kabaca aynı fiyata geliyor.

Y oyuncusu takımına hiçbir şey vermeden bedelsiz olarak gönderildi. Sneijder'in de bize hiç bir katkı vermeden bedelsiz gönderildiğini düşünelim yine de y oyuncusunun x klübüne verdiği zararın daha fazlasını veremeyecek. Ki bakıldığı zaman y oyuncusuna göre piyasası reputasyonu daha fazla bir oyuncu Sneijder. Hem klüp takım kariyeri hem de milli takım kariyeri olarak.

Kısaca biz mali açıdan çok büyük paralar harcamadık eski örneklere bakıldığı zaman, rekor hala bizde değil. O yuzden bu transferi çok pahalıymış gibi değerlendirmenin hiçbir manası yok.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Rami olursa tas gibi olur valencia"da hala kriz var o yuzden satabilirler ama herkes alex gelcek diyor.
    10 m euro diyor Valencia. Değer mi bence değmez.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

NOLUYOR?

Kararter sınırlamasını aşmak için bu satırları yazmak zorunda kaldım. Hepinize saygılar sevgiler. Fenerin gençleri fenaymış.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yabancı sınırlamasının farkındadırlar, seneye Melo ile devam edilmeyeceğini düşünüyorum. Eboue gider büyük ihtimal, aynı şekilde Muslera'yı da 20'nin üzerinden bir bedelle satabiliriz. Sağ beke yerli bir isim zor, Eboue giderse yabancı gelir. Kale için isterim ki Onur gelsin ama sözleşmesinde madde falan yoksa hayatta satmaz Sadri Şener, Melo yerine de yerli olarak Gökhan İnler alınabilir, yaz dönemi de büyük ihtimal aynı isimler üzerinden döner yerli olarak, Ömer, Serdar Aziz & Taşçı, Kerim Frei, Alper Potuk, Sercan Sararer gibi, planlaması şimdiden yapılıyordur bunların.

Mesaj Yetkileri