Everton - Liverpool maçında tempo yüksek Rodwell direk kırmızı gördü
Everton - Liverpool maçında tempo yüksek Rodwell direk kırmızı gördü
Bolton'ın kalecisi çok kötü yav ilk golü kaçırdım ama son 2 golde çok büyük hatası var hele Lampard'ın 2.golünde direk Lampard'ın önüne sektirdi.
Tottenham 2-1 yendi Arsenal'i ama Arsenal bu maç fena oynamadı özellikle 2.yarının başında çok baskı kurdu. Tottenham'ın 2.golü güzeldi füze gibi vurdu Walker.
bu arada her ne kadar karşı karşıya kaçırsada adebayor cuk oturmuş tottenham a fifada da çoşturuyorum şahsen![]()
İki Manchester takımının bu sezon şampiyonluk mücadelesi çok güzel ve kıran kırana geçeceğe benziyor. 7. maçlar sonunda Manu ve City 19'ar puanla ilk 2 sırayı paylaşıyor. 3. aday da Chelsea olacak tabii ki.Gönlüm Manu'dan yana.
![]()
Fena yenicez bugün 3-0 veya 3-1.
1-1 oldu be tüh.O nasıl kornerde adam paylaşmaktır öyle anlamıyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hernandez 76'da girmiş 81'de atmışadam king
![]()
Neler kaçtı ya 81'den sonra vay arkadaş. Ama bu takım olmuş, rezil ediyorlar resmen united'ı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
United Basel maçını zar zor kurtardı vallabu sene şampiyon City arkadaş
![]()
Hakettiğimiz bi maçta puan kaybettik,hoş olmadı.
Daha iyiydik ama olmadı. Çalınmayan da bir penaltımız var.
bu maç hakkındaki ne kaçan pozisyonları söylemek istiyorum, ne hakemin vermediği penaltıyı. tek demek istediğim cümle; "kaptan geri döndü."
Ferguson yedeklerle çıkmış![]()
O daha kötü.Şampiyonluğa oynuyorsun,gitti 2 puan![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
man united-city... balotelli 1-0 yaptı... why always me yazan tshirt ü görülmeye değerdi![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Balotelli sıradıışı yeminle![]()
Balotelli Y2J'i hatırlattı o t-shirt ile. Düşünüyorum da
I'm best in the world and what i do yazsa daha güzel olurdu.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
why always me ne demek ?
bu arada tirübün dergi balotellinin evinde havai fişekle oynarken yangın çıkardını falan söyledi doğrumu bu![]()
Niye hep ben? demek abi
Bu arada City 3ledi. Bizim de kupon gitti. Manu gol atamaz bu saatten sonra![]()
Aman Allahım..
Manchester United fena dağıldı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Manchester'ın kırmızı tarafı için bugün kara bir gün yaşandı ..![]()
bu nedir abi![]()