Sayfa 94 / 141 İlkİlk ... 44849293949596104 ... SonSon
2,791 ile 2,820 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Xabi Alonso ile Aurelio farklı tipte oyuncular.Biri Pirlo ise diğeri Gattuso.
    Söyleminden yola çıkarak, Xabi Alonso Pirlo, Gattuso Aurelio sanırım. Bu arada sana da sormak istiyorum, Xabi Alonso ile Juventus ilişkisi ne durumda? Juventus resmi teklifi yapmıştı ama sonra sanırım bir pürüz çıktı, bu transferin durumu nedir, Juventus her ihtimali zorluyor mu yoksa vaz mı geçti?

FM'den baktım da, Xabi Alonso'nun dikkat çekici özellikleri şunlar:
    İlk Dokunuş 17, Uzun Şutlar 16, Pas 20, Teknik 17, Önceden Sezme ve Soğukkanlılık 19, Konsantrasyon ve Karar Verme 17, Yaratıcılık 20, Azim 18, Pozisyon Alma 19, Takım Oyunu 16, Dayanıklılık 17.
    Top Kapma ise 14.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Söyleminden yola çıkarak, Xabi Alonso Pirlo, Gattuso Aurelio sanırım. Bu arada sana da sormak istiyorum, Xabi Alonso ile Juventus ilişkisi ne durumda? Juventus resmi teklifi yapmıştı ama sonra sanırım bir pürüz çıktı, bu transferin durumu nedir, Juventus her ihtimali zorluyor mu yoksa vaz mı geçti?
    Evet, Xabi Alonso alınacaksa yanında mutlaka Aurelio tipi bir oyuncu olması gerekir.Emre-Xabi ikilisi başarılı olamaz.

The Sun gazetesine göre Juventus, Xabi Alonso'dan Benitez'in istediği ₤16million yüzünden vazgeçti.Tuttosport'a göre ise görüşmeler devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Kaanali;

Hangi dava mı. Ortegayı hatırlayın. Kazandıgımız dava ile çıkan sonuç neredeyse avrupa litaratürüne geçti.
    Pardon Coşkun abi..O tamamen aklımcan çıkmış..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Xavi çok iyi katkı sağlar Maldonado yada Deniz ile.Ancak çok pahalı ve bence Türkiye'ye gelmez.

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Xavi çok iyi katkı sağlar Maldonado yada Deniz ile.Ancak çok pahalı ve bence Türkiye'ye gelmez.
    Xabi alınırsa Maldonado oynayamaz maalesef kontenjan dolayı. Şimdi kafa karıştıran bir durum var, bizim 3'lü orta sahamız acaba nasıl olacak, bu da önemli, kanat ağırlık mı, yoksa göbek ağırlık mı, bunu da hazırlık maçları gösterecek.

4-3-1-2 sistemiyle 3'lü orta sahayı Aragones, kanat adamlarıyla kurmaya kalkarsa en ideal, Uğur - Deniz/Maldonado - Kazım olabilir. İçe dönük oyuncularla kurmaya kalkarsa da, Emre - Deniz/Maldonado - Ali Bilgin olabilir. İlginç seçimler olabilir.

Xabi Alonso alınacak olursa eğer Emre - Xabi - Deniz üçlüsü olur, bu da kanatların çok zayıf olması anlamına gelir. Bekleyelim ve görelim hazırlık maçlarını.

Senna rolünü kim üstlenecek, o çok önemli, eldekilerden uygun isimler; Maldonado, Deniz ve Selçuk.
    Xavi rolünü kim üstlenecek, eldekiler uygun veya yakın isimler; Emre.
    Silva rolünü kim üstlenecek, eldekilerden uygun veya yakın isimler; Deivid, Alex, Kazım, Burak, ...
    Iniesta rolünü kim üstlenecek, eldekilerden uygun veya yakın isimler; Emre veya bir başka isim.

Esasen İspanya'ya baktığımızda, Alex gibi oynayan en uygun isim Fabregas'tı, o da 5'li orta saha oynandığında kendine yer bulabildi sadece ilk onbirde, onun dışında yedekti.

En çok merak ettiğim bölge orta saha olacak, inanılmaz bir belirsizlik var bu bölgede.

Defans ve forvet hemen hemen belliyken, orta saha hiç belli değil gibi, hani orta sahada mevcut kadroda banko oynar diyeceğimiz adam yok.

Del Piero_10 Misafir

Kişisel görüşüm Xabi Alonso'nun önümüzdeki sezon herhangi bir Türk takımında oynama ihtimali yok.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Kişisel görüşüm Xabi Alonso'nun önümüzdeki sezon herhangi bir Türk takımında oynama ihtimali yok.
    Katılıyorum ancak Roberto Carlos' a da böyle denmişti gibi yorumlar bekliyorum Marcos Senna dedikoduları vardı , alınırsa Fenerbahçe ve Türkiye için harika bir transfer olacağından en ufak şüphem yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Katılıyorum ancak Roberto Carlos' a da böyle denmişti gibi yorumlar bekliyorum
    Roberto Carlos 34 yaşında Türkiyeye geldi benim şahsi fikrim türkiye ligine kariyerinin en verimli döneminde hiç bir STAR gelmez..bakın star dedim Güiza çok iyi futbolcu fakat star değil bi yanlış anlaşılma olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Guiza transferi taksitle yapıldı arkadaşlar. Direk 14 milyon çıktı diye düşünmemek gerekir. Aragones istedikten sonra yeni transfer yapılır, parası önemli değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Xabi Alonso nerden çıktı yahu.Basında böyle bir haber mi var, yoksa kendi kendinize eğlence mi arıyorsunuz.Adım gibi eminimki gelmez Xabi, geldiği an foruma yazmayı bırakırım.Bu kadar büyük konuşuyorumSenna benim gözümde şu an Aurelio'nun boşluğunu doldurabilcek en güçlü aday

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Xabi Alonso nerden çıktı yahu.Basında böyle bir haber mi var, yoksa kendi kendinize eğlence mi arıyorsunuz.Adım gibi eminimki gelmez Xabi, geldiği an foruma yazmayı bırakırım.Bu kadar büyük konuşuyorumSenna benim gözümde şu an Aurelio'nun boşluğunu doldurabilcek en güçlü aday
    Kendi kendimize eğlence falan aramıyoruz.O kadar emin olup büyük konuşmanıda anlamadım durduk yere.Foruma yazmayı bırakma Xabi gelsede

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kendi kendimize eğlence falan aramıyoruz.O kadar emin olup büyük konuşmanıda anlamadım durduk yere.Foruma yazmayı bırakma Xabi gelsede
    Basında çıktı demek Laf ağızdan bir kere çıkar memocum (:

Nesil
    2006

Xabi Alonso'yu transfer edersek, Türk Futbolunda bir devrim yaparız. Böyle bir transfer gerçekleştikten sonra Mehmet Aurelio'yu kaybettiğimizden kaybettğimiz gücün fazlasını kazanmış oluruz. Umarım gerçekleşir.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Fener'e pazardan futbolcu

Bir yandan flaş transferlere imza atan Fenerbahçe, öte yandan genç yetenekleri sesiz sedasız renklerine bağlıyor.

Sarı-lacivertli kulüp son olarak, Aydın Belediyespor'un 14 yaşındaki yetenekli futbolcusu Kerem Çağatay'ı renklerine bağladı.

Aydın'ın Germencik İlçesinde oturan, geçimlerini market işletmeceiliği ve pazarcılık yaparak kazanan Mustafa ve Sevim Çağatay'ın 14 yaşındaki çocukları Kerem Çağatay, Fenerbahçe altyapısına transfer olmanın sevincini yaşıyor.

Amcası İsmail Çağatay'ın desteğiyle futbola başlayan ve kısa sürede dikkat çeken Kerem Çağatay, Germencik 100. Yıl Spor Kulübü'nde başladığı spor yaşantısında kısa sürede kendisini göstererek Aydın Süper Amatör Küme takımlarından Aydın Belediyespor'a transfer oldu.

ARDA TURAN'I ÖRNEK ALIYOR

Kerem Çağatay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de örnek aldığı futbolcunun Arda Turan olduğunu, onun gibi bir futbolcu olmak istediğini söyledi.

Herkese nasip olmayan büyük bir kulübe gittiğini ve bunu en iyi şekilde değerlendirip iyi bir yerlere gelmek istediğini anlatan Kerem Çağatay, pazarcılık yapan ailesine ve akrabalarıma yararlı olmayı arzuladığını ifade etti.

Kerem, ''Ailemle boş günlerimde beraber oluyorum. Onlara markette olsun, pazarda olsun yardım ediyorum. İşimizle gurur duyuyorum. Şimdi aileme gurur yaşatmak istiyorum'' dedi.

Baba Mustafa Çağatay da oğlu ile gurur duyduğunu söyledi. İlçeden Fenerbahçe'ye bir futbolcu kazandırmanın haklı gururunu yaşadığını belirten Mustafa Çağatay, ''Bizim için onur verici. Allah herkese böyle bir hayırlı evlat nasip etsin'' diye konuştu.

100. Yıl Spor Kulübü başkanlığı ve yöneticiliğini yapan İsmail Çağatay ise Kerem'in 4-5 yıl 100. Yıl Spor Kulübü'nde futbol oynadığını geçen yıl Aydın Belediyespor'a transfer olduğunu anımsattı.

Kısa sürede kendisini vitrine çıkaran Kerem'in uzun zamandır izlendiğini ve sezon sonundan Fenerbahçe'den teklif geldiğini belirten İsmail Çağatay, ''Bizi İstanbul'a çağırdılar. 'Kerem'i bir hafta kampa almak istiyoruz. Gerçi yetenekli olduğunu biliyoruz ama burada da görmek istiyoruz' dediler. Gittik, bir hafta değil üçüncü günde beğendiler. Hemen işlemler yapıldı ve Kerem resmen Fenerbahçe'ye transfer oldu. Herhangi bir para anlaşması yok. Kerem'in tüm okul masraflarını Fenerbahçe üstlendi. Hem okutacaklar, hem de iyi bir futbolcu olması için yetiştirecekler'' dedi.

www.haberalan.com

atatürk havaLanında çaLıştığımı daha önce beLirtmiştim buqün haLiL aLtıntopu qördüm aLmanyaya qidiyordu onun bu tarihte istanbuLda oLması bir transfer qörüşmesi varmı soruLarını akLa getiriyor..yarın haberLerdede çıkar habertürkten falan muhabirLer qeLmişti ama yetişemediLer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim gelirse gelsin iyi ve tecrübeli bir önlibero lazım Fenerbahçe'ye..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Xabi Alonso transferi hayaldir bana göre sadece, Senna en uygun tercih. bence Senna'yı alacak FB yönetimi..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Xabi Alonso transferi hayaldir bana göre sadece, Senna en uygun tercih. bence Senna'yı alacak FB yönetimi..
    Neler hayal degildi ki ? Kimler geldi kimler geçti. Türkiye futbolunu ve takımlarını herkes benimsiyor. ilerleyen günlerde göreceğiz umarım sen yanılırsında Xabi Alonso'yu Türkiye Liginde izleme fırsatı buluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Fikrine saygı duyuyorum ama bu saatten sonra hiç bir şey hayal olamaz gibi geliyor. Neden ?? Hadi diyelim başka ulustan futbolcu gelmez ama Teknik ekibi ispanyol ağırlıklı olan ve 1 tanede İspanyol futbolcusu olan kulübe Xabi Alonso'ya şartlar sağlandığında hayır diyeceğini zannetmiyorum. Tabi ki gelecek demiyorum ama hayal olarak nitelendirmek biraz ağır kalıyor. Roberto Carlos'un olduğu bir takıma Xabi'yi transfer etmek hayal olmaz.. Fikrine saygılıyım bende sadece kendi görüşümü belirttim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ne kontenjan ne maddi konular çok büyük engel değil fakat Alonso gibi bir oyuncuyu bu yaşında Premier Lig gibi marka değeri olan bir ligden koparıp Türkiye'ye getirmek bana göre de hayal gibi birşey.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Senna mı Xabi mi derseniz Xabi derim onun o araya attığı toplar yeter.Uzaktan sutları yeter.Ama defansif anlamda bakılırsa Senna daha cok kosan,pres özelliği olan bir oyuncu.Aureilonun yerini doldurabilecek en iyi isim yani.Bakalım 2sinden biri gelsin daha ne isteriz

fenerli arkadaslar bosuna heveslenmesin xabi alonso arogones'e rağmen gelmez türkiye'ye. önceleri bazıları demiş anelka, ortega, alex nası geldi diye ama bence aynı şey değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

ben hayır diyeceğini zannediyorum gerekli şartlar sağlansa bile, en basidinden arada kalite farkı çok belirgin. kendisi kariyerinin yüksek noktalarında iken Türkiye'yi tercih etmeyecektir bana göre. Kezman, Hooijdonk, Anelka transferleri ile karşılaştırmayalım..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Turkiye'ye daha once Xabi ayarinda bir futbolcu gelmedigi icin diger yapilan transferlerle kiyaslamak yanlis olur xabi'nin geliside hayal olur ... A.Yildirimin bir lafi vardi Etoo transfer haberleri ile bedelini karsilarsaniz aliriz diye ama bu transfer bedel karsilamaklada bitecek bir transfer degil ... Biraz gercekci olalim lutfen. Ayrica yabanci kotenjaninida unutmayin...

Bedeli karşılarsak alabiliriz, zira Xabi Alonso Liverpool'da yedek kulübesinde oturmaktansa, Fenerbahçe'de Aragones yönetiminde banko oynar, takımın en önemli ismi olur, taraftarın da gözdesi olur. Eğer gerçekten bizim yönetim bu transferi isterse gerçekleştirir ama hedefler ne bilmiyoruz, yarın herhalde kafamızda biraz şekillenecek hazırlık maçıyla, eksikleri de daha iyi göreceğiz, hem biz hem Aragones görecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Eğer istiyorsak bu oyuncuyu alabiliriz çünkü bu oyuncu bi Cristiona Ronaldo değil bi Torres değil yani ben kalite açısından demiyorum popülerite açısından diyorum, bu adam takımının olmazsa olmazı olmadığı için istersek bu oyuncuyu çok rahatlıkla getirebiliriz !! Daha 26 yaşında biraz oynayıp tekrar gidebilir Anelka gibi onu da yollayabiliriz premier lige.. Reddedemeyeceği bi maaşla gidersek paşa paşa gelir, ha Liverpool bırakır mı işte orasını bilmiyorum..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Aslında ne oldu!
    Transferin hareketli döneminde gazetecinin görevi bu görüşmeleri okuyuculara anında aktarmaktır. Ancak bazen bu duyumlar ya yöneticilerin ya da menajerlerin çıkarları doğrultusunda yön değiştirip gazeteciyi zaman zaman "yalancı" konumuna düşürür. Tıpkı Eto'o'da olduğu gibi. F.Bahçe 6 ay önce Eto'o ile yıllık 6 milyon euro'ya gizlice ön protokol yapmış ve 16 milyon euro düşündüğü bonservis bedelini Barcelona'ya 24'ten aşağıya indiremeyince bu transfer o dönemde gerçekleşememişti. Geçtiğimiz hafta menajerler tekrar F.Bahçe'yi arayarak Eto'o nun gelmek istediğini bildirdi. F.Bahçe fiyatı düşüreceğini umarak gizlice görüşme başlattı, hatta menajeri Türkiye'ye çağırıldı. Ancak yeni hoca Aragones'in kendi oyuncusu Güiza'yı aldırma ısrarı ve Eto'o'nun üç yıllık maliyetinin 42 milyon euro'dan aşağıya çekilememesi sarı-lacivertlilere İspanyol golcüyü tercih ettirdi. Böylece hem Aragones'in istediği oldu hem de Güiza 30 milyon euro'ya mal olarak F.Bahçe'ye sözde 12 milyon euro kâr yaptırdı. Verdiği transfer ücretiyle Güiza'yı bile hayrete düşüren Fenerbahçe, Eto'o pazarlığının duyulması üzerine görüşmeyi yalanladı. Tıpkı Carlos'u getirirken yaptıkları gibi! Güiza, F.Bahçe'ye hayırlı olsun.

FotoMaç
    _______

Eğer bahsedilen şey doğruysa, Aziz Yıldırım'ın Carlos'u bile gölgede bırakacak dediği transfer Eto'o'ydu ama gerçekleşmeyince de böyle bir açıklama yapılmadığı söylendi, ancak hem E.Özkök'e hem de H.Yalçın'a başkan böyle bir açıklama yapmıştı gazetede röportajda.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Diğer şartlara bakıldığında Senna'ya göre gelmesi daha kolay ama gelmemesi için tek nedeni yaşı olabilir.Çünkü Senna milli takımda oynuyor takımında kaptan.Xavi Alonso milli takımda yedek takımında da eskisi kadar süre alamıyor.Lucas,Mascherano ve Gerrard var o mevkide.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Xabi Alonsa haberini yapan kişi onun yıllık kaç para aldığını biliyormu acaba? Böyle saçma sapan haberlerle biz taraftarları büyük beklentilere sokuyorlar. Aziz Yıldırım söylemişti bizim şu an için böyle bir gücümüz yok ancak o 1 milyon üye yapma projesiyle böle büyük transferler gerçekleştirebiliriz demişti. Liverpool şu an Xabi'yi satıyorum dese kaç tane talibi çıkar tahmin edebiliyormusunuz?

Herkesin ayakları yere bassın arkadaşlar olmayacak şeyler için bu kadar ümitlenmeyin daha bizim yabancı alma hakkımız bile yok siz Xabilerden falan bahsediyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Xabi Alonsa haberini yapan kişi onun yıllık kaç para aldığını biliyormu acaba? Böyle saçma sapan haberlerle biz taraftarları büyük beklentilere sokuyorlar. Aziz Yıldırım söylemişti bizim şu an için böyle bir gücümüz yok ancak o 1 milyon üye yapma projesiyle böle büyük transferler gerçekleştirebiliriz demişti. Liverpool şu an Xabi'yi satıyorum dese kaç tane talibi çıkar tahmin edebiliyormusunuz?

Herkesin ayakları yere bassın arkadaşlar olmayacak şeyler için bu kadar ümitlenmeyin daha bizim yabancı alma hakkımız bile yok siz Xabilerden falan bahsediyorsunuz.
    katılmamak elde değil ama arada Aragones faktörü olunca işler biraz değişiyor gibi geliyor bana.

Sayfa 94 / 141 İlkİlk ... 44849293949596104 ... SonSon

Mesaj Yetkileri