Güzel video olmuş![]()
Video harika olmus cidden.
Forvet ve stoper transferi ile transfer donemi biter
Ya aslinda forvette ihtiyac yok gibi ama Vittek ile yola cikarsan karsisina bi Zayatte ciktimi adam 1 sezon yok oluyor
Stoper mevkisine adam sart.
Gereksiz adamlar listeside cok uzun, birinden baslasalar gerisi gelir heralde.
Trabzonun kadrosu çok yetersiz bence.Vittek,Sapara,Halil,Barış,P.Henrique,M.Cech, Celutska gibi devamlılığı olmayan oyuncular ile Soner,Yasin gibi gençler ile işleri zor.Trabzon'u kaldıramazlar.Ayreten Ts bu sene avrupada mücadele edecek tık yok.Burak'ı bize sattınız onun yerini doldurmalısınız basında Gomis ismi çıktı bence o ne olursa olsun alınmalı.Volkan Şen biraz kendini geliştirse Olcan Volkan Alanzinho Gomis 4-2-3-1 de iş yaparlar.Zokora Colman da var.Sol Bamba'da belli kalitede.Geriye kalan bir yabancıda bekte kullanılır artık Cech mi olur Celutskamı olur bilmem.Ama Şenol Hoca bence takıma takviye yapmalı.Yabancı olayıda yok 5 türk garanti çünkü.Tolga,Serkan,Giray,Olcan,Volkan.
Bu sene için yabancı transferi -özellikle yüksek maliyetlisi- gereksiz olur. Büyük bir mucize olmazsa Fenerbahçe ve Galatasaray ilk 2'de olacaklar. Bizde mevcut halimizle Beşiktaş'la birlikte 3. olmak için yarışırız ve bence bunda da başarılı oluruz. Stopere Aykut Demir, Forvete Cenk veya Muhammet alınsın yeterli.
Cenk veya Muhammet yabancı forvetten daha pahalıya gelir bence.
Burak
trabzon adına konuşmuyorum.
ileride bunları avrupa'da oynatınca, bik bik öteceğiz, avrupa'da niye yokuz diye.
çünkü o günlerde bunlar bile yetersiz kalacak.
(/s)
Ben şuan hiç bir Türk forvetten ümitli değilim hiç birinden bir cacık olmaz.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
M.Demir stil olarakta tip olarakta bildigin Morientes
Trabzon N'Doye icin bugun gorusmeler yapacakmis
n'doye burak'tan daha yararlı olur.
(/s)
Muhammet'te her maç bambaşka bir stilde oynuyor demek ki.![]()
Alman basini Helmes'le ilgilendigimizi yazmis
SON DAKİKA
Başkan Sadri Şener Senegalli Golcü N'Doye ile anlaştı.Kulübü Kopenhag ile ufak tefek pürüzler kaldı.
Ligtv dedi biraz once
Fotosok olabilirmi beyleradam bereyle dolasiyor icerde normal gelmedi. Gerci Norvec spor sitelerinde gordumde
yeterli gelmedi
Last edited by Bordo61Mavi : 17.Temmuz.2012 at 19:18
Hayırlı olsun N'Doye seneye bizde o zaman diyerek esprimizi yapalım![]()
![]()
![]()
Yok valla yabancilar yerlilere benzemiyor. Kuluplerine daha bagli oluyorlar
İlk internette duymuştum.Çok iyi oyuncu olduğunu söylemişlerdi.Umarım faydalı olur![]()
Biz bunların adamlarını alıyoruz ya hersene , ister istemez bi duygu oluştu bende Ts ye karşı ama adını koyamıyorum. Böyle daha bi sempatik bakmaya başladım adamlara![]()
Hayırlı olsun, videolara bakılırsa çok iyi transfer.
N'doye sağlam golcüdür.Sevindim Trabzon adına çok iyi transfer.