Sayfa 94 / 1204 İlkİlk ... 448492939495961041441945941094 ... SonSon
2,791 ile 2,820 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tugruldardo View Post
    Xavi gelsin razıyım ama fm icin elano da gelsin adam satıp parada gelsin fm icin iyi olur
    FM içinse Lincoln kalsn hem bu seneki istatistikleriyle daha değerli olur oyunda da hem satınca daha iyi para kazanırsın elinde de Elano gibi bir adamın kalır
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    FM içinse Lincoln kalsn hem bu seneki istatistikleriyle daha değerli olur oyunda da hem satınca daha iyi para kazanırsın elinde de Elano gibi bir adamın kalır
    Zaten anlattımda adam da satacaz Sonra parada olacak euheh

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Elano G. Saray'a yakın!
    Galatasaray, Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Elano Blumer'i transfer etmek için harekete geçti.

Son iki sezondur Sarı-kırmızılı kulüp adına önemli transferlere imza atan yönetici Haldun Üstünel, Manchester City'nin Brezilyalı oyuncusu Elano'nun transferi için İngiliz kulübün yöneticileri ile transfer görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncu ile yapılan görüşmelerde önemli ölçüde anlaşma sağlayan Haldun Üstünel, şu sıralarda Manchester City kulübünün avukatları ile transfer şartları için yoğun pazarlık yapıyor.

Yapılan görüşmenin olumlu sonuçlanması halinde, Elano'nun Sarı-kırmızılı formayı giymesi kısa bir süre içerisinde netlik kazanacak.

28 yaşındaki Elano, 2007 yılından beri Manchester City forması giyiyor. Manchester City formasıyla çıktığı 62 maçta 14 gol kaydeden Brezilyalı futbolcu, daha önce Shakhtar Donetsk ve Santos takımlarında oynadı. 2004 yılından beri Brezilya Milli Takımı'nda da forma giyen Elano, milli formayla çıktığı 34 maçta 6 gol attı.

30.07.2009
    Kaynak :
    DHA

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten anlattımda adam da satacaz Sonra parada olacak euheh
    Elano G. Saray'a yakın!
    Galatasaray, Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Elano Blumer'i transfer etmek için harekete geçti.

Son iki sezondur Sarı-kırmızılı kulüp adına önemli transferlere imza atan yönetici Haldun Üstünel, Manchester City'nin Brezilyalı oyuncusu Elano'nun transferi için İngiliz kulübün yöneticileri ile transfer görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncu ile yapılan görüşmelerde önemli ölçüde anlaşma sağlayan Haldun Üstünel, şu sıralarda Manchester City kulübünün avukatları ile transfer şartları için yoğun pazarlık yapıyor.

Yapılan görüşmenin olumlu sonuçlanması halinde, Elano'nun Sarı-kırmızılı formayı giymesi kısa bir süre içerisinde netlik kazanacak.

28 yaşındaki Elano, 2007 yılından beri Manchester City forması giyiyor. Manchester City formasıyla çıktığı 62 maçta 14 gol kaydeden Brezilyalı futbolcu, daha önce Shakhtar Donetsk ve Santos takımlarında oynadı. 2004 yılından beri Brezilya Milli Takımı'nda da forma giyen Elano, milli formayla çıktığı 34 maçta 6 gol attı.

30.07.2009
    Kaynak :
    DHA
    cok sevinmedim xavi gelmez o zmn

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

cok sevinmedim xavi gelmez o zmn
    Elano'ya Türk pasaportu verceklermiş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Parayı nerden bulacaklar

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Hangi Türk'ün. :

Transfere inanasım geliyor hadi bakalım elano diyip başka biri çıkma ihtimali de çok yükek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cisse, Govou yazılırken Fransadan hiç yazılmayan Keita geldi. Şimdi de Deco, Elano derken EPLden yazılmayan biri gelirse yok artık Haldun Üstünel

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Scoutgs de Elano demiş hatta Galatasaray'da yazmış ama sunucu hatası diyor konuyu okuyamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

http://www.galatasaray.org/futbol/fu...haber/4396.php
    Elano hayırlı olsun süper bir transfer

Sonunda Alex ile kıyaslanabilecek bir brezilyalı.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Hayırlı olsun Galatasaray çok çok iyi bir transfer yaptı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu haberi gördükten sonra gelde uyu Hayırlı olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Helal olsun GS yönetimine bu sezon çok akıllı transferler yaptılar GS yıllardır aradığı 10 numarayı şimdi bulmuştur. Lincoln pek yeterli olmamıştı. Elano tekniği, oyun zekası, duran toplardaki yeteneği ve en önemlisi istikrarıyla GS'ı coşturur...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2 senedir yapılan transferler ağzımı açık bıraktırıyor.en olmaz dediğim adam geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Gs yılın en iyi transferini yaptı şuan şok ve birazda kıskançlık içindeyim ne yalan söyliyim tebrikler
    kaç para verdiler acaba

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bunu da düşük bi maliyete almamışlardır sanırım.

yoksa almışlar mıdır?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by magirus View Post
    bunu da düşük bi maliyete almamışlardır sanırım.

yoksa almışlar mıdır?
    valla sanmıyorum ama araplarada belli olmaz kaça verdiler çok merak ediyorum
    8 milyon euro lafları geçiyordu bi ara haberleri geçerken bonservisi için
    gs de sağlam kaynaklar varmış da haldun üstünel'i bekliyormuş herhalde kaç senedir
    8 Keita 8 de Elano olsa bildiğimiz Gs 2 oyuncuya bu kadar para verecek diye geçen yıla kadar hangi gs liye sölesen gülerdi suratına bakıp bakıp,dalga geçiyosun sanırdı.

Onu geçtim ben daha bu transferi öğrenili 10 15 dakika anca oldu hala şoku var,yılın açık ara transferi inş lincoln gibi olur demekten kendimi alamıyorum içten içe

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

ntvspor'da 7 Milyon'a geldi diyor...
    güzel transfer yaptı gs.
    tebrik ediyorum...

Oh be. Orta sahada her türlü oynayacak bir adam aldık. Herkes onu sadece AMC oynar diye biliyor ama Shaktar'da iken DM oynamışlığı da vardır. Kanat da oynar forvet de.
    Sabah sabah içim açıldı bu haberle.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

haldun baba yaşa be . yine müthiş transfer .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca milli takım için soru amaçlı yazmıştım bilmediğim için herkes oynamıyor dedim sanmış
    Last edited by King_91 : 30.Temmuz.2009 at 12:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Kaç numara giyecek acaba? 4 giyse keşke

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sabah sabah alınacak habermiydi bu.

Elano'yu aldı Galatasaray ama nerde oynatacak çok merak ediyorum. Keita - Kewell kanat Arda Turan ortasahada hucuma dönük oyuncu oynuyo. Ee forvet Baros zaten. Mehmet Topal bırakıp Elano - Arda - Kewell - Keita - Baros intihar olur.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Oh be. Orta sahada her türlü oynayacak bir adam aldık. Herkes onu sadece AMC oynar diye biliyor ama Shaktar'da iken DM oynamışlığı da vardır. Kanat da oynar forvet de.
    Sabah sabah içim açıldı bu haberle.
    Hatta sag bek oynamisligi bile vardir..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yav coşkun moral bozukluğu oldu şimdi okudum anlamsız olmuş Mehmet Topalı Defansın önünde tek bırakıp diğer adamları ileri atarsa sıkıntı yaşar olacaktı. Arda - Kewell - Keita - Baros çok defans yapmıyolar zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Arda serbest olarak forvet arkasında oynamaya sıcak bakmadıgını dile getirmiş Rijkard'a ...Bu yüzden forvetin arkasındaki 3 lüde sağda keita solda arda oynayacak ama ortadan adam yoktu Lincoln gittiği için... Elano harika yaw!!! Ulen Haldun nasıl beceriyorsunuz bilmiyorum ama bu sene Gökhan Zan hariç tüm transferler harika ötesi!!!! Bir de defansın göbeğine adam lazım ama almayacaklar sanırım... Çünkü 1 yabancı alacagız demişti Haldun Baba!!!!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Muhtemelen Kewell yedek başlayıp ikinci yarıda oyuna girer, hem daha diri bir Kewell'i yorgun rakibin arasına salmış oluruz, hem de tüm oyuncularımızdan alabileceğimiz en iyi verimi almış oluruz. Bana kalırsa Elano'yu almamalıydık ama. Maç başı 10 km. garanti koşacak, pas yeteneği olan bir oyuncu almalıydık. Linderoth'un sakatlanmayanını almalıydık yani
    Kadronun artık belli şeklini almış olduğunu düşünüyorum.

---------------------Leo Franco---------------------
    Uğur---------Gökhan-------Servet------H. Balta
    -----------------------M. Topal----------------------
    ---------------Elano-------------Barış----------------
    Keita--------------------------------------------Arda
    -----------------------Baros--------------------------

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Öyle deme, bence kesinlikle lazımdı çünkü Arda'nın sol kanata çizgide yaptıklarını bu sene göremeyecektik.Rijkard Ardayı AMC mevkisine çekecekti eğer bu tüp bir oyuncu alınmasaydı.Şu anki kadroya göre diziliş şu şekilde olacak sanırım....

......................Leo........................

sabri.....gökhan zan.....servet....hakan balta ( gökhan'ın yerine mutlaka sağlam bir DC alınmalı)

............M topal.............Ayhan....... ( ben Barış'ın kesinlikle yedek kalacagını düşünüyorum)

Keita............Elano............... Arda.....

.................Baros.........................

Bence en ideal diziliş ve 11 bu şekilde olur ama dediğim gibi bir yabancı stoper alınmalı...Bu kadroda ilk 11'de 4 yabancı var... Bir de savunmacı gelse 5... yani Arda sakat falan olsa Kewell ilk 11 de de çıkabilecek sahaya...Bir de ben Kewel'in mecbur kalınmadıkça ilk 11 çıkmamasından yanayım çünkü kondiyon olarak 90 dk kaldıramadıgı gibi rakip diriyken eskisi kadar etkili olamıyor... en iyisi 2. yarı ya da 60. dk dan sonra kanatlarda yorulanın yerine girmesi... Keita'nın yorulacagını zannetmiyorum ama Arda'ın yerine girer... Yalnız sağlam bir DC almazsak (ki sanırım Lucas Neill gelecek) Türkiye'de maçlarda 2 yesek 3 atarız ama Avrupa'da sıkıntı olur....

ama herşey biyana da Keita-Arda-Elano-Baros 4 lüsü "fantastik dörtlü" olarak gazete manşetlerine yer alacak gibi duruyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

ELANo kesinlikle harika bir transfer inanamıyorum hala süper bi trnasfer yaptık bravo Haldun Üstünel..

Ayrıca Rijkaard sistem değiştireceğim demişti..Yinede Elano Mc pozisyonunda da oynayabilir..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Mesaj Yetkileri