Elano G. Saray'a yakın!
Galatasaray, Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Elano Blumer'i transfer etmek için harekete geçti.
Son iki sezondur Sarı-kırmızılı kulüp adına önemli transferlere imza atan yönetici Haldun Üstünel, Manchester City'nin Brezilyalı oyuncusu Elano'nun transferi için İngiliz kulübün yöneticileri ile transfer görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncu ile yapılan görüşmelerde önemli ölçüde anlaşma sağlayan Haldun Üstünel, şu sıralarda Manchester City kulübünün avukatları ile transfer şartları için yoğun pazarlık yapıyor.
Yapılan görüşmenin olumlu sonuçlanması halinde, Elano'nun Sarı-kırmızılı formayı giymesi kısa bir süre içerisinde netlik kazanacak.
28 yaşındaki Elano, 2007 yılından beri Manchester City forması giyiyor. Manchester City formasıyla çıktığı 62 maçta 14 gol kaydeden Brezilyalı futbolcu, daha önce Shakhtar Donetsk ve Santos takımlarında oynadı. 2004 yılından beri Brezilya Milli Takımı'nda da forma giyen Elano, milli formayla çıktığı 34 maçta 6 gol attı.
30.07.2009
Kaynak : DHA
Screw you guys, I'm goin' home
Cisse, Govou yazılırken Fransadan hiç yazılmayan Keita geldi. Şimdi de Deco, Elano derken EPLden yazılmayan biri gelirse yok artık Haldun Üstünel![]()
Scoutgs de Elano demiş hatta Galatasaray'da yazmış ama sunucu hatası diyor konuyu okuyamadım![]()
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...haber/4396.php
Elano hayırlı olsun süper bir transfer
Sonunda Alex ile kıyaslanabilecek bir brezilyalı.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Hayırlı olsun Galatasaray çok çok iyi bir transfer yaptı.
Bu haberi gördükten sonra gelde uyuHayırlı olsun..
Helal olsun GS yönetimine bu sezon çok akıllı transferler yaptılar GS yıllardır aradığı 10 numarayı şimdi bulmuştur. Lincoln pek yeterli olmamıştı. Elano tekniği, oyun zekası, duran toplardaki yeteneği ve en önemlisi istikrarıyla GS'ı coşturur...
2 senedir yapılan transferler ağzımı açık bıraktırıyor.en olmaz dediğim adam geldi.
Gs yılın en iyi transferini yaptı şuan şok ve birazda kıskançlık içindeyim ne yalan söyliyim tebrikler
kaç para verdiler acaba
bunu da düşük bi maliyete almamışlardır sanırım.
yoksa almışlar mıdır?
valla sanmıyorum ama araplarada belli olmaz kaça verdiler çok merak ediyorum
8 milyon euro lafları geçiyordu bi ara haberleri geçerken bonservisi için
gs de sağlam kaynaklar varmış da haldun üstünel'i bekliyormuş herhalde kaç senedir
8 Keita 8 de Elano olsa bildiğimiz Gs 2 oyuncuya bu kadar para verecek diye geçen yıla kadar hangi gs liye sölesen gülerdi suratına bakıp bakıp,dalga geçiyosun sanırdı.
Onu geçtim ben daha bu transferi öğrenili 10 15 dakika anca oldu hala şoku var,yılın açık ara transferi inş lincoln gibi olur demekten kendimi alamıyorum içten içe![]()
ntvspor'da 7 Milyon'a geldi diyor...
güzel transfer yaptı gs.
tebrik ediyorum...
Oh be. Orta sahada her türlü oynayacak bir adam aldık. Herkes onu sadece AMC oynar diye biliyor ama Shaktar'da iken DM oynamışlığı da vardır. Kanat da oynar forvet de.
Sabah sabah içim açıldı bu haberle.
![]()
haldun baba yaşa be . yine müthiş transfer .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca milli takım için soru amaçlı yazmıştım bilmediğim için herkes oynamıyor dedim sanmış![]()
Last edited by King_91 : 30.Temmuz.2009 at 12:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kaç numara giyecek acaba? 4 giyse keşke![]()
Arda serbest olarak forvet arkasında oynamaya sıcak bakmadıgını dile getirmiş Rijkard'a ...Bu yüzden forvetin arkasındaki 3 lüde sağda keita solda arda oynayacak ama ortadan adam yoktu Lincoln gittiği için... Elano harika yaw!!! Ulen Haldun nasıl beceriyorsunuz bilmiyorum ama bu sene Gökhan Zan hariç tüm transferler harika ötesi!!!! Bir de defansın göbeğine adam lazım ama almayacaklar sanırım... Çünkü 1 yabancı alacagız demişti Haldun Baba!!!!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Muhtemelen Kewell yedek başlayıp ikinci yarıda oyuna girer, hem daha diri bir Kewell'i yorgun rakibin arasına salmış oluruz, hem de tüm oyuncularımızdan alabileceğimiz en iyi verimi almış oluruz. Bana kalırsa Elano'yu almamalıydık ama. Maç başı 10 km. garanti koşacak, pas yeteneği olan bir oyuncu almalıydık. Linderoth'un sakatlanmayanını almalıydık yani
Kadronun artık belli şeklini almış olduğunu düşünüyorum.
---------------------Leo Franco---------------------
Uğur---------Gökhan-------Servet------H. Balta
-----------------------M. Topal----------------------
---------------Elano-------------Barış----------------
Keita--------------------------------------------Arda
-----------------------Baros--------------------------
Öyle deme, bence kesinlikle lazımdı çünkü Arda'nın sol kanata çizgide yaptıklarını bu sene göremeyecektik.Rijkard Ardayı AMC mevkisine çekecekti eğer bu tüp bir oyuncu alınmasaydı.Şu anki kadroya göre diziliş şu şekilde olacak sanırım....
......................Leo........................
sabri.....gökhan zan.....servet....hakan balta ( gökhan'ın yerine mutlaka sağlam bir DC alınmalı)
............M topal.............Ayhan....... ( ben Barış'ın kesinlikle yedek kalacagını düşünüyorum)
Keita............Elano............... Arda.....
.................Baros.........................
Bence en ideal diziliş ve 11 bu şekilde olur ama dediğim gibi bir yabancı stoper alınmalı...Bu kadroda ilk 11'de 4 yabancı var... Bir de savunmacı gelse 5... yani Arda sakat falan olsa Kewell ilk 11 de de çıkabilecek sahaya...Bir de ben Kewel'in mecbur kalınmadıkça ilk 11 çıkmamasından yanayım çünkü kondiyon olarak 90 dk kaldıramadıgı gibi rakip diriyken eskisi kadar etkili olamıyor... en iyisi 2. yarı ya da 60. dk dan sonra kanatlarda yorulanın yerine girmesi... Keita'nın yorulacagını zannetmiyorum amaArda'ın yerine girer... Yalnız sağlam bir DC almazsak (ki sanırım Lucas Neill gelecek) Türkiye'de maçlarda 2 yesek 3 atarız ama Avrupa'da sıkıntı olur....
ama herşey biyana da Keita-Arda-Elano-Baros 4 lüsü "fantastik dörtlü" olarak gazete manşetlerine yer alacak gibi duruyor![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ELANo kesinlikle harika bir transfer inanamıyorum hala süper bi trnasfer yaptık bravo Haldun Üstünel..
Ayrıca Rijkaard sistem değiştireceğim demişti..Yinede Elano Mc pozisyonunda da oynayabilir..
Daha simdi gordum haberi acik konusmam lazim ilk okuyunca basimdan asagi dogru bi seyler indi
vallahi saygi ile egiliyorum gs yonetimi karsisinda tebrikler...
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda