Sercan'ı da alırsa Fenerbahçe piyasadaki tüm iyi Türkleri toplamış olacak![]()
Sercan'ı da alırsa Fenerbahçe piyasadaki tüm iyi Türkleri toplamış olacak![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
3 kulvarda demedi, 3 sene şampiyonluk dedi![]()
Sercan eksiğimiz olan driplingli forvet özelliğini de tamamlayacak...Çok yerinde bir transfer olacak...
ÖNCEKİ akşam Doğan Yayın Holding CEO’su Mehmet Ali Yalçındağ’ın evinde yemekteydik. Her sezon sonunda şampiyon olan takımın başkanını kutlamak için verilen bu yemeğin onur konukları Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Galatasaray Başkanı Adnan Polat idi.
Yemekte Fenerbahçe Yönetimi’nden Ali Koç ve Ömer Temelli, Beşiktaş Yönetimi’nden Kenan Öner ve Ertunç Soğancıoğlu, Galatasaray Yönetimi’nden de Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ da bulunuyordu.
Mustafa Taviloğlu, Osman Çarmıklı, Ömer Dinçkök, Ömer Sabancı, Ahmet Faralyalı, Tayfun Bayazıt, Ergun Özen’in yanı sıra Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin, Zafer Mutlu, Hasan Cemal, Tayfun Devecioğlu, İsmet Berkan, Rıfat Ababay, Eyüp Can Sağlık, Necil Ülgen, Aydın Ayaydın gibi gazeteciler de vardı.
Yemek masasında Aziz Yıldırım ile Yıldırım Demirören yan yana oturuyorlardı. Tam karşılarındaki sandalyede ise Adnan Polat oturuyordu.
Yemek yeni başlamıştı ki Aziz Yıldırım, Adnan Polat’a, "Başkan, yemeğe başlamadan önce söyleyeyim, Arda için 15 milyon Euro peşin ödemeye hazırız" dedi.
Başkanların muhatabı başkanlar olur
Adnan Polat, tebessüm etti ve "Arda, Galatasaraylı, size gelmez" dedi.
Bunun üzerine Yıldırım, "Yarım saat görüşme için izin verin, Arda istemezse zaten olmaz" dedi.
Polat karşı teklifini getirdi: "O zaman biz de Gökhan Gönül ile konuşalım."
Aziz Yıldırım, "Bırakın da bu sene iyi bir takım kurup, Avrupa’da bir Türk rüzgárı estirelim" diye yanıtladı.
Adnan Polat, "Bizde transfere Haldun bakıyor, onunla konuşun isterseniz" dedi.
Aziz Yıldırım bunun üzerine Haldun Üstünel’e dönüp "Demek muhatabımız sensin, gel otur bakalım konuşalım" dedi.
Haldun Üstünel, "Estağfurullah başkanım, başkanların muhatabı başkanlar olur" diye yanıtladı.
Biz de Galatasaray forması giyeriz
Aziz Yıldırım teklifini yineledi. Üstünel, hiç düşünmeden "Arda, Galatasaray’ın ruhudur. Galatasaray ruhunu satabilir mi?" diye bir soru sordu.
Bunun üzerine Zafer Mutlu ile ben söze karıştık: "Arda, Fenerbahçe’ye gelirse söz veriyoruz biz de imza töreninde Galatasaray forması giyeriz" dedik.
Aziz Yıldırım da gülerek "Hepimiz giyeriz" diye destekledi. Yemek biterken bu konuşmayı yazmak için izin istedim. İki başkan da bana izin verdiler.
Bildiğim Aziz Yıldırım, bu işin peşini bırakmaz.
Üç kulübün başkanının, medeni bir ortamda dostça sohbetlerini böylece gazete sayfasına taşımak da bana düştü.
Bütün taraftarlara örnek olması gereken bir dostluk bu! Eminim ki önümüzdeki sezon bu güzel tabloyu sonuçlar ne olursa olsun izlemeye devam edeceğiz.
----
Habere yapılan bir yalanlama henüz yok. İşi tutup Fenerbahçe-Galatasaray kavgasına getirmeyelim lütfen.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak:Hürriyet
Last edited by JunkChorn : 24.Haziran.2009 at 06:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Diyaloglar bence tamamen sallama
Gel otur bakalım Haldun
-Est. Başkan :s
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Adamlar şakalaşmış yahu, olayın ciddi olmadığını anlamayan yoktur herhalde.Bursa başkanının da yanına oturma dedi diye bir haber vardı yine, Adnan Polat ile şakalaştığı.
İçeriğe değil de, 3 başkan ve yöneticiler gerçekten bir araya gelip, böyle yemek yeyip, eğlenebiliyorsa, taraftar boşu boşuna birbirine giriyor diye düşünüyorum.
Şimdi bu şakalaşmayı ciddiye alıp, Arda zaten gelmez ki diye tartışma konusu başlatmayalım lütfen, Arda'nın gelmeyeceğini herkes gibi Aziz Yıldırım da biliyordur ve ciddi ciddi böyle bir konuşma geçmez aralarında. Burada da ciddiye alınmasın, şaka olarak düşünülsün isterim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Edit; Serkan abi haklı, tartışmak yersiz![]()
Müthiş olur valla değerini de 1 milyon euro olarak belirlerdiler rahat alabiliriz aslında![]()
Aziz Yıldırım Adnan Polat'tan Arda'yı istedi
Üç büyük kulübün başkanları önceki gece Doğan Yayın Holding Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ´ın evsahibi olduğu gecede biraraya geldi.
Aziz Yıldırım: Arda’nın bonservisi için 15 milyon Euro veririm. Parayı da pazartesi günü hesabınıza peşin olarak yatırırım...
Adnan Polat: Siz galiba benim Galatasaray’daki görevime devam etmemi hiç istemiyorsunuz
Üç büyük kulübün başkanları önceki gece Doğan Yayın Holding Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ’ın evsahibi olduğu gecede biraraya geldi. Mehmet Topuz ve Gökhan Zan transferlerinden sonra kamuoyunun aklından geçen ‘Acaba araları açıldı mı?’ sorusunun cevabını almak ise 30 saniye sürdü. Gece tam anlamıyla, ‘Dostların buluşması’ şeklinde geçti.
Üç başkan son derece samimi ve eğlenceli bir sohbete dalarken, geceye damgasını vuran konu hiç şüphesiz Aziz Yıldırım’ın, Adnan Polat’tan Arda Turan’ı istemesi oldu. Sarı-Kırmızılı genç yıldızın bonservisi için Galatasaray Başkanı’na 15 milyon Euro öneren Yıldırım, “Arda’yı verin pazartesi günü hesabınıza parayı peşin yatırayım” dedi.
Polat’ın bu teklife yanıtı ise esprili oldu: “Aziz başkan sen benim artık başkanlık yapmamı istemiyorsun herhalde.”
Arda’yı satmalarının söz konusu ve mümkün olmadığını belirten Polat, Aziz Yıldırım’a, “Sen bize Gökhan Gönül’ü sat başkan” talebinde bulundu. Sarı-Lacivertli ekibin başkanı buna karşılık, “Sen Arda’yı satabilirsen, ben de Gökhan’ı o da isterse veririm. Artık bunları aşmamız lazım. Büyük kulüpler arasında da futbolcular transfer olabilmeli, herkes de bunu anlayışla karşılamalı” diye konuştu.
Kaynak: Fanatik
Screw you guys, I'm goin' home
Dünkü kulüpler birliği toplantısında da keyfi yerindeydi Aziz Yıldırım'ın, gülüp duruyordu. Bu kadar rahat, keyifli olması düşündürmüyor değil insanı?Bir bomba patlatacak bakalım ama nasıl bir bomba olacak merakla bekliyoruz.
Daum Önder'i sever, Gökhan oynayamayacak durumda olursa Önder sağ beke kaydırılacaktır. Ha gurbetçi genç oyuncularla takviye yapılacaksa zaten hiç durmasınlar, yedeklerin katkısı hiç olmuyordu takıma, en azından yedek kulübemizde de iş yapan oyuncular olmuş olur.
"YÜCE ATATÜRK"
Aziz Başkan güç gösterisi yapmış![]()
Masabaşı haber olduğuna inanıyorum
Ama zaten A.Polat ile A.Yıldırım'ın arası bildiğim kadarıyla iyi.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Hazır Aykut Hoca gelmişken Umut Sözen'i alsın Fenerbahçe.Sol açık halen oynar mı bilmiyorum genç ve kaliteli bir solak
Aziz Yıldırım:
“Arda’yı ver, pazartesi günü 15 milyon Euro hesabınıza yatsın. İstersen futbolcu da veririm.”
Adnan Polat: “Sizde Gökhan’dan başka bizim işimize yarayacak futbolcu yok.”
Yıldırım: “Tamam, Gökhan artı 5 milyon Euro’ya bu işi bitirelim.”
Haldun Üstünel: “Arda iyi bir G.Saraylı’dır.. Zaten biz bıraksak bile F.Bahçe’ye gelmez.”
Yıldırım: “Sen alacağın paraya bak.. Beni Arda ile 10 dakika başbaşa bırak, o iş biter.”
GEÇEN hafta Ayşe Arman’ın çıplak fotoğraflarını yayınlayarak olay yaratan Hello! dergisi, bu hafta da 3 büyük kulübün başkanını biraraya getirdi.. Önceki akşam Hello!’nun düzenlediği yemekte buluşan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Ali Koç, Ömer Temelli, G.Saray Başkanı Adnan Polat, futbol şubesi sorumluları Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner, asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu özellikle transfer konusunda samimi konuşmalar yaptı..
YEMEK, Gökhan Zan’ın G.Saray’a transferinin gerçekleştiği akşama denk geldiği için biraz gergin başladı.. Morali bozuk olduğu her haliyle farkedilen Demirören, bir ara diğer 2 başkanın yanından ayrılarak öteki davetlilerin yanına bile gitti.. Demirören “Gökhan Zan’ı biz mi bıraktık? G.Saray mı kaptı? Hiç kimse işin bu tarafına bakmaz mı?” ifadesini kullanırken, yemekte bulunan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök de kendisine destek çıkarak, “Bence Yıldırım Bey doğru söylüyor.. Geçen sezon Mustafa Denizli ile röportaj yapmaya tesislere gittiğimde kulüp doktoru Gökhan Zan’dan çok şikayet etmiş, hatta ’Bu adam beni bitiriyor.. Zan başka takıma gitsin, 1 yıl bedava çalışırım’ bile demişti” anekdotunu aktardı.. Bunun üzerine Polat “Hay Allah! Yoksa biz hata mı yaptık?” yorumunda bulundu..
TARİHİ DİYALOGLAR
DAKİKALAR geçtikçe Zan konusundaki gergin hava yerini yumuşak bir atmosfere bıraktı.. Ve Aziz Yıldırım, geceye damga vuran teklifi yaptı.. Konuşmayı aynen aktarıyoruz:
* AZİZ YILDIRIM: Adnan Başkan, işte sana bir teklif yapıyorum.. Arda’yı bize ver, pazartesi günü hesabına ’cash’ 15 milyon Euro yatırayım.. Hangi kulüp önermiş sana bu kadar parayı?
* ADNAN POLAT: Arda’yı satmayı düşünmüyorum başkan..
* A.Y: İstersen sana futbolcu da veririm.. Bizden kimi istersin?
* A.P: F.Bahçe’de Gökhan’dan başka işime yarayacak adam yok ki!
* A.Y: Tamam, Gökhan’ı da veririm.. Gökhan artı 5 milyon Euro’ya gel bu işi bitirelim.. (Yemekteki davetliler ’Uğur Boral’ı da verin başkan’ diye espri yapınca...) Tamam, Uğur’u da vereyim.. Yeter ki bu transferi yapalım..
* A.P: Başkan, bizde bu konularda yetki futbol şubesindedir.. (Haldun Üstünel’i çağırır..)
* H.Ü: Başkanım sakın yanlış anlamayın, çok değer verdiğimiz bir büyüğümüzsünüz.. Ama Arda iyi bir G.Saraylı’dır, F.Bahçe’ye zaten gitmez..
* A.Y: Boşver, sen alacağın paraya bak.. Siz beni Arda ile 10 dakika başbaşa bırakın, görün bakın ne oluyor! Arda’yı ikna edemezsem saygı duyarım, yanaklarından öper gönderirim..
* A.P: Yok başkan yok..
* A.Y: Senin için bir jest daha yaparım Adnan.. Arda’yı ver, ben de G.Saray forması giyip poz veririm..
Alıntı @ Gazetevatan
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bütün gazeteler yazıyor.Arda'nın satılmayacağı ortadadır, ama G.Gönül'den vazgeçmem onun gibi sağ bek bulamayız.
![]()
R.Madrid'in Ronlado'yu almasından daha zor ihtimal....O yüzden imkansız görüyorum. =)))
Kolpa habercilikte son nokta.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bütün gazeteler yazıyor ve hepside farklı yazıyor yok artık![]()
Arda'yı isteyen kimben sahsen istemem...
Bu arada kadro kac kişi oldu doldurduk yine 23 kaliteli oyuncumuz olsa yeter...Su an resmi olarak kac kişiyiz??
Havada kaparsın burak![]()
Valla istemem inandığım tüm değerler üstüne yemin ederim Ali![]()
Emreciksin gitti!
Mehmet Topuz transferi için Kayserispor'a gönderilen Fenerbahçeli futbolcu belli oldu. Sarı lacivertliler, daha önce de medyada yer aldığı üzere, Ankaragücü'nden transfer ettikleri Gökhan Emreciksin'i Kayserispor'a verdiler. Bugün Kayseriye giden Gökhan'ın resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
e hayırlı olsun madem
Özer 20 numarayı giyecek o halde. Hayırlı olsun.
Özer'e 7 numara daha çok yakışır gerçi.
Emreciksin'i fazla izleme şansımız olmadı. Medyada yer alan haberlere göre gece hayatından dolayı ipi çekildi.
Deivid'den kurtulsak bide keşke...
Mustafa aman burak duymasın![]()