Sayfa 94 / 578 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
2,791 ile 2,820 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Sigara içmek akciğer kanserini garantiler. Başka bir hastalıktan ölmeyen adam kesin akciğer kanseri olacak en sonunda. Futbolcu da olsa kendine de baksa yolun sonu karanlık. Benden söylemesi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Sigara içmek akciğer kanserini garantiler. Başka bir hastalıktan ölmeyen adam kesin akciğer kanseri olacak en sonunda. Futbolcu da olsa kendine de baksa yolun sonu karanlık. Benden söylemesi.
    Adam doktor beyler.Dinleyin...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Adam doktor beyler.Dinleyin...
    Hahaha
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bir Beşiktaş'lı olarak Galatasaray'ın bu sezonki 11'i şöyle olur;

Gökhan Zan'ı çıkar Ujfalusi'yi çek sağ stoper'e, koy Eboue'yi sağ beke, Kazım forvete, Sercan sağ açığa. Güzel oldu Hatta zaman zaman Riera yedek kalıp Engin'i oynatır, Elmander forma şansı bulur yabancı kontenjanında. Güzel kadrosu var Galatasaray'ın, ama anahtar oyunculardan birisi Baros, kendisine çok iyi bakmalı. Yine sakatlıklarla boğuşursa sıkıntı olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Gökhan Zan'ı çıkar Ujfalusi'yi çek sağ stoper'e, koy Eboue'yi sağ beke, Kazım forvete, Sercan sağ açığa. Güzel oldu Hatta zaman zaman Riera yedek kalıp Engin'i oynatır, Elmander forma şansı bulur yabancı kontenjanında. Güzel kadrosu var Galatasaray'ın, ama anahtar oyunculardan birisi Baros, kendisine çok iyi bakmalı. Yine sakatlıklarla boğuşursa sıkıntı olur...
    Fatih Terim Zan,Balta,Servet,Kazım'ı hiç kesmez diye düşünüyorum. Ama Eboue'yi unutmuşum doğru.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İBB maçının 11'i ve dizilişi bu, aklınızda tutun, maçı izlerken Zıpay demişti dersiniz

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

görebilirsek tutarız özgür maç ne zaman bu arada ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pazar günü maç. Resim gözükmüyo mu la ?

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Tabii ki sigara çok zararlı ve bende kullanmıyorum.Fakat sadece sigara içtiği için değil bu performans düşüklüğü.Hakan Balta kafasında bitirmişti futbolu resmen.Geri dönerse harika olacak.

Muslera
    Ujfa-Semih-Sevet-Eboue
    Sabri-Melo-Selçuk
    Kazım-Riera
    Baros

Böyle oynasak ya maçları.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yaşı geçiyor. Bu sene toparlayamazsa (ki ben toparlayacağına inanmıyorum ) seneye anadolu kulüplerinin yolunu tutar.Biz de kurtuluruz o da...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yaşı geçiyor. Bu sene toparlayamazsa (ki ben toparlayacağına inanmıyorum ) seneye anadolu kulüplerinin yolunu tutar.Biz de kurtuluruz o da...
    Hakan Balta'yı zorlayacak bir rakibi olmadı geldiğinden beri belkide bu yüzden kasmıyor kendini bu da olabilir

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Okumus'a yüzde yüz katılıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

DEV ADIM !

Galatasaray, Brezilya’nın Londrina takımına ortak olarak genç yetenekleri bünyesine kazandırmak için önemli bir adım attı.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre, Ağustos ayının ilk haftasında bir araya gelen iki takım yöneticilerinin geçtiğimiz hafta tekrar bir araya gelerek ortaklığı netleştirdiği ifade edildi.Londrina kulübü başkanı Claudio Canuto isteği üzerine ünlü menajer Juan Figer’in ortağı olan Sergio Malucelli tarafından yapılan müzakereler sonucunda Galatasaray’ın, Brezilya kulübünün hisselerinin %50’sine ortak olduğu belirtildi.

Anlaşmanın Ocak 2012 tarihinde yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Kaynak : .spor3

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sanma ki dönerim artık geriye,
    Bu sana aşkımdan en son hediye,
    Beni hatırlayıp ağlarsın diye,
    Kapına kırmızı bir gül bıraktım.
    Ellerde cigara seni izledik,
    Kırmızı gülleri kapına serdik,
    Tutmadın sevgilim ellerimizden,
    Koştuk biz yine Cimboma geldik.

İsteyen ultrAslan.com'a girip dinleyebilir marşı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yarın ligin ilk maçına çıkacağız, yeni bir sezon yeni umutlar. Tabii bütün taraftarlar gibi Galatasaray taraftarının da heyecanı, futbola olan ilgisi düştü. İçinde bulunduğumuz süreç, bir çok kurumun ve şahsın katkısıyla her geçen gün daha da kaotik bir hal alıyor.

Geçen sezon tarihimizin en kötüsüydü, en iyi dönemi gören gözler, geçen seneyi de görmek zorunda kaldı. Beraberliğe üzülen insanlar, mağlubiyetlere tepki veremez oldu. Bu sene sil baştan değişiklik olacaktı, yeni yönetim bunları vaad etti bizlere ancak bunu kısmen yapabildi. Aslında şahsi beklentilerim de bu yöndeydi, sıfırdan bir takım kurmak hem zordu hem de büyük bir riskti. Yapılan transferler genel olarak olumlu, takıma geçen seneye göre sınıf atlatıldı. Tabii hayalimdeki Galatasaray bu değil, 10 üzerinden 8 verebileceğim bir sol bek, güven veren bir stoper, kanatlardan alıp götürecek, heyecanlandırabilecek bir kanat oyuncusu yok bu takımda. Umarım ara transferde veya bir sonraki sezonda bu takviyeler yapılır ve Hakan Balta, Çağlar, Gökhan Zan gibi isimleri Galatasaray forması altında görmeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Bir Beşiktaş'lı olarak Galatasaray'ın bu sezonki 11'i şöyle olur;

Beşiktaşlı olduğun çok açık Eboue'siz bir kadroyu anca başka takımdan birisi yazardı (:

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Beşiktaşlı olduğun çok açık Eboue'siz bir kadroyu anca başka takımdan birisi yazardı (:
    Arkadaşın kadrosu yabancı sınırına takılıyor. Hadi Elmander'i çıkar Eboue'yi koy, bu kez de defansta Gökhan Zan-Servet tandemi oluyor. Nasıl olacak o iş? Şimdi bu adam ne yapsın?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Arkadaşın kadrosu yabancı sınırına takılıyor. Hadi Elmander'i çıkar Eboue'yi koy, bu kez de defansta Gökhan Zan-Servet tandemi oluyor. Nasıl olacak o iş? Şimdi bu adam ne yapsın?
    Teşekkürler Abi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray kalecisi Ufuk Ceylan kavgaya karışmış..Sağlık durumu iyi..Kaşında açılma var.. (TRTSPOR)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ujfa , Melo , Servet , Kazım dörtlüsünü çağırsaydı döverdik .

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sabri Reiz"i unuttun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Resmi sitemizi girişine davet ediyorum tüm Galatasaraylıları http://www.galatasaray.org/

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gece gece dumur oldum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir devri sen yaşattın..
    Bir devir senle doğdu..
    Emsalsiz goller attın..
    Sana aşık Türk sporu..
    Sana gönülden sevgim..
    Sana Krallar feda..
    Bu son maç, son hatıra..

METİN SANA ELVEDA..

Toplar pek mahsun kaldı..
    Boynu büyük sahalar..
    Bir Kral tahtı bıraktı..
    Yırtılmayacak ağlar..
    Sana gönülden sevgim..
    Sana Krallar feda..
    Bu son maç, son hatıra..

METİN SANA ELVEDA..

Birde Yıldırım Gürses'den dinleyelim...

[YOUTUBE="cLjXcH8KNx4"]cLjXcH8KNx4[/YOUTUBE]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

efsane metin oktay'ı saygıyla anıyoruz...

(/s)

Metin Oktay jübile maçını Fenerbahçe ile oynamak ister.Bunu teklif etmek üzere kulübümüze gider ve yöneticilerimiz ile görüşür ve ikili arasında şöyle bir konuşma geçer.

- M.O.: ''Ben kariyerimin en güzel en unutulmaz maçlarını Fenerbaçe'ye karşı oynadım.Eğer siz de kabul ederseniz son maçımı da Fenerbahçe'ye karşı oynamak isterim.

- F.B.: Kabul ederiz fakat bir şartla.Fenerbahçe Kulübü ve taraftarı her zaman sana saygı duydu ve seni Fenerbahçe forması ile görmek isterdi. 10 dakikalığına da olsa Fenerbahçe formasını giyer misin?

- M.O.: Şeref duyarım

Bunun üzerine Metin Oktay'ın jübilesinde efsane futbolcumuz Can Bartu ve Metin Oktay 10 dakikalığına forma değişip mücadele ettiler.

İşte böyle bir değer yargısıyla oluşan Fenerbahçe Galatasaray rekabetini anlamlı kılan isimlerden biri olan Metin Oktay'ın bugün ölüm yıl dönümü.

Metin Oktay'ı rahmetle anıyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Açıklama: Ufuk Ceylan

Bugün bazı gazetelerde ve internet sitelerinde yer alan haberlerde bir kavgaya karıştığım iddia edilmiştir.

Söz konusu haber ve haberde yer alan ayrıntıların birçoğu asılsızdır. Haberde belirtildiği gibi antrenörüm ve takım arkadaşlarımla yemekte bir araya geldiğim doğrudur. Bu ayrıntının dışında kalan iddiaların ise gerçekle hiçbir ilişkisi yoktur.

Söz konusu haberde iddia edildiği gibi ne tarafıma ne kız arkadaşıma yönelik olarak sözlü saldırıya maruz kaldım ne de herhangi bir kimseyle sokak ortasında bir kavga ettim.

Maalesef bu ayrıntıları habercilik adı altında gazetelerden duyuranlar özel hayatıma yönelik olarak yalan ve yanlış ifadelerle isteyerek ya da istemeden bana zarar vermişlerdir. Kanaatim; yukarıda yaptığım açıklamanın bu kadar basit bir olayı, farklı bir senaryo ile kamuoyuna aktaranların ilgisini çekmeyeceği yönündedir.

Haberi yapanların hiçbir şekilde olayı doğrulama girişimlerinin olmaması, tarafımdan ya da kulübümden konuyla ilgili herhangi bir görüş alma çabasına girilmemesi ve haberde iddia edilen kimliği belirsiz kişiye dair herhangi bir işaretin olmaması bu metinlerin hangi amaçlarla kaleme alındığını da göstermektedir.

Tamamen haberi yazanların hayal gücünden ibaret olan söz konusu metinler, maalesef habercilik adı altında kamuya ulaştırılmıştır. Bu eylemi gerçekleştirenleri kısa süre içersinde yaptıkları mesleğin ilkelerini okumaya davet ediyorum.

Saygılarımla,

Ufuk Ceylan
    Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri