Sayfa 94 / 447 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
2,791 ile 2,820 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    40-50 Kişi Samandıra'ya gitmiş bu kadar laf söylemişsiniz. Heralde Galatasaray yense forumu yakacaksınız. Biraz sakin olmakta yarar var sanırım. Eğlenmemize bakalım bugün savaş günü değil bugün futbol bayramı var.
    Dediğin gibi bu ola abartılacakbirşey değil.Fakat bunun abartılmasının sebebi Fenerbahçelilerin(KFY) dün gece yalan yere ortaya attıkları şeydir.O olmazsa bu kadar forumda laf söyleneceiğini olay olacağını sanmıyorum.Twitter dan takip ettiyseniz eğer Fenerlilerin o 1 resimden sonra ne kadar dalga geçtiğini neler söylediğini görebilirdiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Deplasmana Fenerbahçe formasıyla gelip,kendi forma ve atkılarını içine saklayan taraftarın ' baskın ' anlayaşının bu olduğuna şaşırmadık.

Madem resimler konmuş bizde bir iki koyalım,videoyu koyacaktım ama sunum küfür içerikli o yüzden koymadım merak edene pm den gönderilir
    .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Deplasman tribününün usulü odur zaten. Aynısını Fenerlilerde yapıyor Beşiktaşlılarda ,diğer anadolu klüpleride. Kadıköy deplasmanına Galatasaray forması giyerek yürüye yürüye gidilebileceğini mi sanıyorsunuz ? (Aynısı İnönü veya TT Arena içinde geçerli)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu fotoğraflar bugünden mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sadece büyük takımlar değil anadolu takımları için de geçerli. Deplasmanda formayla sokakta gezmek kolay iş değil. Ama çok kalabalık grupla gelinir o ayrı mesele.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Eski fotoğrafları koyup burayı karıştırmanın sebebi nedir? Amacın problem çıkarmak mıdır? Biz bu haftaki maçtan bahsederken geçmişten fotoğraf koymak gerçekten enteresan. Şimdi gelir bir gs li arkadaş ta resim koyar geçmişten ve ortalık karışır bunu mu istiyorsunuz? Eğer bu hafta ki maçla ilgili fotoğraflarınız varsa paylaşsanız daha mantıklı değil midir?
    Azıcık mantıklı konuşun tarafsız konuşun.Sabahtan beri Samandıra baskını diye o kadar fotograflar paylasıldı amaçları neydi Problem çıkarmak mı? Ortayı karıstırmak mı? Sesimizi çıkarmadık ki burası Fenerbahçe sohbet alanı.Tarih fark eder mi böyle bir olayda.Biz bişey demediysek sende diyemezsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Azıcık mantıklı konuşun tarafsız konuşun.Sabahtan beri samandıra baskını diye o kadar fotograflar paylasıldı amaçları neydi Problem çıkarmak mı? Ortayı karıstırmak mı? Sesimizi çıkarmadık ki burası Fenerbahçe sohbet alanı.Tarih fark eder mi böyle bir olayda.Biz bişey demediysek sende diyemezsin.
    Tarih farkeder tabiki.Bu hafta sonu ile ilgili maçtan bahsediyoruz burda.Birdahaki maçta sizde böyle bişey yaparsanız paylaşıp koyarsınız.Ama eskilere gidilirse işin içinden çıkılamaz.Bak problem çıktı bile değil mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Eski fotoğrafları koyup burayı karıştırmanın sebebi nedir? Amacın problem çıkarmak mıdır? Biz bu haftaki maçtan bahsederken geçmişten fotoğraf koymak gerçekten enteresan. Şimdi gelir bir gs li arkadaş ta resim koyar geçmişten ve ortalık karışır bunu mu istiyorsunuz? Eğer bu hafta ki maçla ilgili fotoğraflarınız varsa paylaşsanız daha mantıklı değil midir?
    Sence sabahtır baskın baskın diosun ne baskını arkadaş bumu baskın bi şu resimlere bakında baskın yapan taraftarınızı görün,gecenin bir yarısı kimse yokken açmışlar pankart yakmışlar meşale baskın olmuş bırakınız bu işleri.

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bilmiyorum daha önce geldin mi ama zamanın olursa tek başına Fener forması ile metroyu kullanarak TT Arena' ya gel. Şöyle maç olduğu bir zaman olsun. Anlatılmaz yaşanır malumunuz Aynı şey diğer stadlar içinde geçerli. Sadece TT Arena değil
    Orda gelenler grup dikkat edersen video olduğu için böyle tek tek koymak zorundaydım.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fotoğraflar yüzünden problem çıktı dediğim gibi ben çıkıyorum uzamasın muhabbet.Ama Yetkili arkadaşlar görecektir neden çıktığını tartışmanın ondan önce tartışma yoktu.İyi günler.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Sence sabahtır baskın baskın diosun ne baskını arkadaş bumu baskın bi şu resimlere bakında baskın yapan taraftarınızı görün,gecenin bir yarısı kimse yokken açmışlar pankart yakmışlar meşale baskın olmuş bırakınız bu işleri.

Orda gelenler grup dikkat edersen video olduğu için böyle tek tek koymak zorundaydım.
    3-4 kişiden fazlasını göremiyorum. Ama büyük bir stada 15 kişilik grup ile gelseniz bile birşey değişmez. Kim olursa olsun. Pek deplasmana gitmiyorsunuz sanırım.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

sevgili yöneticiler artık maçın başlıgını açın da millet oraya ayzsın. FB ya da GS sohbet alanında maç konuşuyoruz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım'lı bir karoegrafi var arkadaşlar.Tam göstermedi ama kırmızı bi perde filanda var meraklanmaya basladım.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Fotoğraflar yüzünden problem çıktı dediğim gibi ben çıkıyorum uzamasın muhabbet.Ama Yetkili arkadaşlar görecektir neden çıktığını tartışmanın ondan önce tartışma yoktu.İyi günler.
    Çünkü biz sizin koyduğunuz foto ve videolara birşey demedik fotolara karşı foto önceki sayfalara bak bi kim koymuş önce fotoğraf

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

nerden gördün kareografiyi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    nerden gördün kareografiyi
    Ligtv stada baglandı ama tam göstermedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maçkonusu açılsın artık

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Çünkü biz sizin koyduğunuz foto ve videolara birşey demedik fotolara karşı foto önceki sayfalara bak bi kim koymuş önce fotoğraf
    Ben anlatamıyorum galiba.Sorun bende diyelim konu kapansın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Özetlemek gerekirse :

Gece 02:00 'de KFY grubu twitterden "Floryayı bastık" şeklinde TT yaptı ama olay yalan çıktı. Bunun üzerine 03:00 civarı uA Samandırayı ve Kadıköy'ü gerçekten bastı.

Herhangi bir yeri basmak sizin için önemsiz birşeyse tartışmanın zaten manası yok. Ama her iki grup içinde önemliymişki birisi TT yapmış diğeride buna karşı saldırı yapmış.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Özetlemek gerekirse :

Gece 02:00 'de KFY grubu twitterden "Floryayı bastık" şeklinde TT yaptı ama olay yalan çıktı. Bunun üzerine 03:00 civarı uA Samandırayı ve Kadıköy'ü gerçekten bastı.

Herhangi bir yeri basmak sizin için önemsiz birşeyse tartışmanın zaten manası yok. Ama her iki grup içinde önemliymişki birisi TT yapmış diğeride buna karşı saldırı yapmış.
    saldırı ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Baskın da diyebiliriz. Ona mı takıldın

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ya şu sidik yarışını bırakın artık yeter ya

kareografi çok bomba olucak arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Baskın da diyebiliriz. Ona mı takıldın
    maç havasına daha tam giremedim bi şeye takılmam gerekiyo

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Özetlemek gerekirse :

Arkadaşım şu noktada anlaşamıyoruz,baskınınn ne olduğunu sizin taraftar öğrenememiş halbuki önlerinde bizim gösterdiğimiz onlarca örnek var.Rakip varken yapılan eylemlere baskın denir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kalabalık gruplarla karşıkarşıya yapılan kavga videolarıda mevcut iki tarafında. Ama buraya koyupta saçmalamanın bir manasını yok. Geceki olaydan bahsediyoruz.

Koreografinin bir kısmı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Kım o resimdeki ya ben çıkaramadım

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

@salvio

taraftar makasla perdeyi kesiyor arkasından Aziz yıldırım çıkıyor üstte arkadaş perde lafı yapmıştı böyle birşey sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman sanırım.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Güzel güzel diğer tribünlerde yapıcakmış maroton üstte her zamanki gibi herkez haddini bilecek yazar

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aynen her tribünde bir gösteri olacak

Mesaj Yetkileri