Yabancı stoper geliyorsa şu ünlü "menajerler" Kjaer'i de bi önerse yahu.Adam gerçek anlamda kaya gibi oyuncu Granqvist'in 2-3 milyon fazla maliyetine de alınabilir.Daha önce adı geçtiğinde 7 milyon eurolardan bahsediliyordu.
Yabancı stoper geliyorsa şu ünlü "menajerler" Kjaer'i de bi önerse yahu.Adam gerçek anlamda kaya gibi oyuncu Granqvist'in 2-3 milyon fazla maliyetine de alınabilir.Daha önce adı geçtiğinde 7 milyon eurolardan bahsediliyordu.
@ThreepWooD seten dediyse kesin yatmıştır o transferve Granqvist nasıl bir adam seri a da nasıl oynuyor bilen var mı yani kademede ve yer tutmada iyi mi
Drogba' nın gereksizi mi olur yahu? Güldürmeyin adamı![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Yukarıda da yazdım 192 boyu var Galatasaray'ın uzun adam sıkıntısına bence ilaç gibi gelecek bir oyuncu yanında Semih veya Dany ile büyük ihtimal Semih olur harikalar yaratır düşüncesindeyim.96 maçta 21 golü var Stoper olmasına rağmen ve tekniği de tartışılmaz bence.Boyuna göre de hızlı kademe konusunda yorum yapacak kadar da izlemişliğim yok diğerlerini biliyoruz onu da gelirse görürürüz inşallah![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Çeviklik sorunu var ve bu da Fm'ye yansıtılmış zaten.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Muslera - Eboue Semih Granqvist Riera - Hamit Melo Selçuk - Sneijder - Drogba Burak
Bu kadroda kim kesik yer ?Melo olabilir mi acaba.. ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Eboue ve Melo olabilitesi en fazla olanlar.Melo yerine Yekta,Eboue yerine Hamit olur gibi gibi.
Drogba falan tamamda şu anda net gereksiz. Aşırı sol bek ihtiyacı onun kadar aşırı olmasada stoper ihtiyacımız var. Drogba şu anda lüksünde ötesinde bir şey olur. Zaten yabancı sınırlaması var iyice sıkıntıya düşmeyelim.
Screw you guys, I'm goin' home
Fatih hoca stoper hattı için hız ve fiziksel güce çok önem veriyor ki bunu kendi ağzından dinledim.Savunma hattını ileride kuran bir Galatasaray için Granqvist doğru tercih midir,bana kalırsa bu oyun mentalitesine daha uygun olan Kolo Toure ve türevleri oyunculardır.
Dipnot:Kuzeyli oyuncular candır orası ayrı![]()
Hahaha, amkspor haberi değiştirdi.Resmen hikaye yazdılar, önceki haberde kiralık ve 2.7 milyon euro rakamları vardı, yeni haber;
Fildişili yıldızla temasa geçen yönetime Drogba iki seçenek sundu: “Kulübümle anlaşırsam bonservissiz gelir 2.5 yıllık sözleşme isterim. Anlaşamazsam sezon sonuna kadar kiralayın beni.”
Sneijder transferiyle dünya gündemini sallayan G.Saray, şimdi rotayı öyle bir isme çevirdi ki en az Hollandalı kadar taraftarı heyecanlandıracak bir fenomen: Didier Drogba. Geçtiğimiz sezon tribünlerden yükselen “Taraftar çıldırdı, Drogba’yı istiyor” tezahüratını hafızasına kazıyan başkan Ünal Aysal’ın direktifiyle Çin ekibi Shanghai Shenhua forması giyen dünyaca ünlü yıldızla temasa geçildi. 27 Ocak’ta başlayacak sözleşme bile hazırlanırken, Fildişili yıldız parçalı formayı giymek için yeşil ışık yaktı. Drogba sarı-kırmızılı yönetime iki seçenek sundu: “Kulübümle anlaşabilirsem bonservis bedeli olmadan gelir, 2.5 yıllık sözleşme isterim. Eğer anlaşamazsam sezon sonuna kadar kiralayın beni.”
Şu an Afrika Kupası’nda olan yıldız oyuncunun teklifine sıcak bakan yönetim, vereceği rakamı da kafasında belirledi: Bonservissiz gelirse yıllık 4.5 milyon, kiralık gelirse sezon sonuna kadar 2.25 milyon euro.
Ben Granqvist'in oyun okuma ve oyun kurma tekniği konusunda sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum,fiziği de var tabi daha iyisini almak varken neden Granqvist olsun orasını ben bilemem.Kolo Toure ile Granqvist'i aynı kefede tutacak değilim hangisi gelirse beni mutlu eder açıkcası.Hızı da katarsak Kolo Toure en iyi tercih olur.
bu arada transfer dönemlerinin twitter fenomeni "34cimbom34" adlı kullanıcı da Drogba ismini doğruladı.10 forvetiniz varken 11.olarak Drogba gelse yine lüks olmaz kimse kendini kandırmasınki Drogba geçen yılki fizik kondisyonuyla bizim ligimizde rahat 2.5-3 yıl oynar.Tabi erken umutlanmamak gerek henüz çok taze duruyor.
Şu an stoperimiz yokken Drogba gereksizdir.He Ujfa sakat olmayıp çatır çatır oynuyo olsa idi Drogba gayet tabi iyi ve önemli transfer olurdu.Ama durumlar malum Drogba lüks kaçar stoper ihtiyacı varken.Şöyle de bakabiliriz olaya bir adam cebinde 10 lirası varken ve ekmek lazımken gidip avokado alması durumu geçerli şu an
Yapmayın gençler Drogba'nın defansif olarak da iyi olduğunu geçen sene Şampiyonlar Liginde gördük bence![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
2012 de şampiyonlar ligini kazandıran 2010 da şampiyonlar ligini kazandıran adam acaba yakında barçadan birini de alır mıyız![]()
Drogba gereksiz diyebilecek kadar iyi bir forvet hattına sahip olduğumuzu düşünmüyorum,evet gol atıyorlar ama maç içindeki oyunu büyük ölçüde olumsuz yönde etkiliyorlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Granqvist transferi sanırım yarın açıklanacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Drogba'yı bu ligde bir takımın 3 stoperi bile tutamaz.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/d...ler_87210.html
ah ah keşke şu adamı alsak ya![]()
Agüero falan olsa tamam derim ama Drogba'da da bildiğiniz gibi insan gücünden daha başka bir güç var![]()
adam bildiğin lokomotif bildiğin kara tren bildiğin afrikanın gelmiş geçmiş en iyi 2-3 futbolcusundan bildiğin adam 7 ay önce barcelonaya nou campta bayern münich e allianz arenada kök söktürmüş...
![]()
Binmek falan olmamış ama doğrudur![]()
gerçek solemek gerekirse drogbaya ihtiyaç yok granqvist olsa yeterli.
Yani Mehmet Batdal,Stancu,Pino ile oynarken şimdi Drogba'ya ''gelmesin'' diyecek kadar seçici olduk.Ayıptır yahu,Drogba'ya ''gelmesin'' denir mi ? İleride Drogba rakip forvet ile boğuşurken Sneijder minik boyuyla aradan sıyrılıp sıyrılıp atıverir golleri![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp