@corpus
Sorulan her soruya verilecek cevabımız vardır
ilk cümleyi uzatmalayım saygı duyarım
İkinciye gelirsek yalan söylemeyi seviyor değilde fazla dolambaçlı yollardan gidiyor desek aynı kapıya çıkar
Aynı kapıya çıkıyor ise yalan söylemeyi sevdiğini söyleyebiliriz demektir ki bu da beni bir diğer soru sormama yönlendiriyor.
Bugün başkalarını yalan söyleyerek veya lafları dolandırarak kandıran birinin yarın sizi de kandırabileceği hiç aklınıza gelmiyor mu ? Hatta ve hatta belkide şuan bile sizi kandırıyor ve bu daha sonra ortaya çıkacak.
Siz, biz dedim. Onu da ufak bir not ile açıklayayım. Siz: kandırıldığına inanmayanlar , biz : kandırıldığına inananlar
Football is simple,but Football Manager is not
Ayrıca ben pkk ile görüşmeler ile ilgili konuşmakta isterim müsade varmıdır adminden ?
31 Mayıs ve 1 Haziran'da bir çok direnişçi Twitter'da yazmıştı,dükkanları yağmalıyorlar etrafa zarar veriyorlar,bütün suçu üzerimize atacaklar arkadaşlar diye,o zamanın sıcak gündemi ile tutmamıştı ancak sindire sindire yavaş yavaş o iddaaları da sokmayı başardılar bakalım ilerleyen günlerde nasıl iftiralarla gelecekler.
Hoş ancak lafta,ne resmi belge var,ne fotoğraf ne de video.Gerçi bugünlerde video hariç pek bir şeye inanmamak gerekiyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İşi yine faize,ekonomiye bağladılar.Ekonomi rakamları önümüzde.Hocamın dediği gibi bu rakamları yorumlarken önce bilgi, vicdan ve ahlak süzgecinden geçirin yorumlarınızı daha sonra sonuca varın.Böyle yaptığımız zaman da ölmüşüz gömenimiz yok sonucu çıkıyor ortaya.Bize faiz lobisi demeyin,bize 336 Milyar dolarlık dış borçtan,386 milyar dolarlık iç borçtan,83 milyar dolarlık ticaret açığından bahsedin.2013 birinci çeyreğin GSYİH değerleri açıklandı yüzde 3 büyümüş ekonomi.Yüzde 3 büyüyebilsin diye devlet bir ton harcama yapmış bu ne kadar doğru bir yöntem bize bunları anlatın.Anlatın da hükümetin politikasını anlayalım,iyi işler yaptığına inanabilelim.
Burası Tem..
![]()
Ben burada şiddet olmadığı sürece her türlü protestonun yapılmasını destekleyeceğim ben çünkü AKP'nin ülkeyi doğru yönetemediğini 12 yıldır mağduru oynayarak oy topladığını, dini istismar edip benim imamım benim camiimim dediği bir partidir. Bu partiyi muhalefet eğer indiremiyorsa halkda ne yazık ki böyle yapar.
Ben buna karşıyım işte, Yaşadığım için de biliyorum, bu yanlış. Hiç bir hak, başkalarının haklarını gasp ederek savunulmaz. Ben 10 dakikalık bir işimi böyle saçma bir yöntem yüzünden 2.5 saatte hallettim hem de tonla işim varken. Sen şimdi bunu yaparsan sizin hak aramanıza sempatiyle bakan insanları illallah ettirirsin.
Tem alanı için demiyorum, benim içinde kaldığım durum için ; Boş sahil şeridi var, yol kenarında geniş bir alan var ama sen eylem için yolun ortasından yürürsen ve bu yol da en işlek cadde olursa, yaptığın hak arama değil aptallığın ve insanları mağdur etmenin en önde geleni olur.
Polis müdahaleleri oluyor böyle durumlara, videolarda görme şansımız oluyor, Polisin normal bir şekilde eylemini yapan göstericilere müdahalesi ne kadar yanlışsa, yolun ortasına çöp tenekelerini devirip içinde ateş yakarak yolu kapatanlara müdahale etmesi o kadar doğru.
Hak aramak var, hak aramak var.
...
Başbakan Gezi Park'ı olayları sebebiyle Necati Şaşmaz ile görüşecekmiş.Büyük ihtimalle görüşmede şu çalar:http://www.youtube.com/watch?v9mEyhP150Q
BU KADAR MI YİTİRDİNİZ İNSANLIĞINIZI
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hee birde CNN International'a şöyle laflar ettiren güzel medyamı ayakta alkışlıyorum.
Screw you guys, I'm goin' home
Sabah molotof kokteyli atan göstericilerin sadece özel timin kullandığı (oksijen tüpünün nişan almayı kolaylaştırması için sol tarafta olduğu) gaz maskerinden kullanması tesadüf mü diyorsunuz? Bu tip maskelerin satışının olmadığını da belirtmek isterim.
Şu yol kesme olayında bir foto gelirse paylaşırım 1-2 şerit illaki bırakmışlardır.(ÖYLE ÜMİT EDİYORUM)
Yolcu soruların cevapları ?
hani ben ordaydım. Söylenenleri onayladım ya. E malum senin cevap vermen lazım sorulara![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmeye çalışanlara karşı milli mücadele ruhu ile çoluğu çocuğu ile sokoğa dökülen insanlar adına yarım saatlik işini 2 saatte halletmiş arkadaştan özür diliyorum. Gün gelecek vicdanlar dile gelecek ya, o gün özür dileme sırası size gelecek ne de olsa.
yolcuya bu kadar yüklenmeyin![]()
![]()
![]()
Yahu ülkenin başbakanı canlı yayında siyah ırka mensup insanları aşağııladı, ırkçılığın dibine vurdu. Ötesi var mı ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.