Sayfa 95 / 156 İlkİlk ... 45859394959697105145 ... SonSon
2,821 ile 2,850 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@Erdem344

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Hayır hemfikir değiliz. Ancak konumuz bu değil.

Yalan konusunda katıldığın şey "Başbakan' ın yalan söylemeyi sevdiği" midir? Kusura bakma biraz uykusuzum da.[/B]

@Yolcu

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ben ona zarar verme buna zarar verme falan demiyorum.

Taksim olaylarında kaç vatandaş vefat etti kaç vatandaş yaralandı biliyor musun bilmiyor musun ?

benim sorular yine cevapsız
    Football is simple,but Football Manager is not

@corpus

Sorulan her soruya verilecek cevabımız vardır

ilk cümleyi uzatmalayım saygı duyarım

İkinciye gelirsek yalan söylemeyi seviyor değilde fazla dolambaçlı yollardan gidiyor desek aynı kapıya çıkar

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    @corpus

Sorulan her soruya verilecek cevabımız vardır

ilk cümleyi uzatmalayım saygı duyarım

İkinciye gelirsek yalan söylemeyi seviyor değilde fazla dolambaçlı yollardan gidiyor desek aynı kapıya çıkar
    Aynı kapıya çıkıyor ise yalan söylemeyi sevdiğini söyleyebiliriz demektir ki bu da beni bir diğer soru sormama yönlendiriyor.

Bugün başkalarını yalan söyleyerek veya lafları dolandırarak kandıran birinin yarın sizi de kandırabileceği hiç aklınıza gelmiyor mu ? Hatta ve hatta belkide şuan bile sizi kandırıyor ve bu daha sonra ortaya çıkacak.

Siz, biz dedim. Onu da ufak bir not ile açıklayayım. Siz: kandırıldığına inanmayanlar , biz : kandırıldığına inananlar

Ayrıca ben pkk ile görüşmeler ile ilgili konuşmakta isterim müsade varmıdır adminden ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

31 Mayıs ve 1 Haziran'da bir çok direnişçi Twitter'da yazmıştı,dükkanları yağmalıyorlar etrafa zarar veriyorlar,bütün suçu üzerimize atacaklar arkadaşlar diye,o zamanın sıcak gündemi ile tutmamıştı ancak sindire sindire yavaş yavaş o iddaaları da sokmayı başardılar bakalım ilerleyen günlerde nasıl iftiralarla gelecekler.

Hoş ancak lafta,ne resmi belge var,ne fotoğraf ne de video.Gerçi bugünlerde video hariç pek bir şeye inanmamak gerekiyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

İşi yine faize,ekonomiye bağladılar.Ekonomi rakamları önümüzde.Hocamın dediği gibi bu rakamları yorumlarken önce bilgi, vicdan ve ahlak süzgecinden geçirin yorumlarınızı daha sonra sonuca varın.Böyle yaptığımız zaman da ölmüşüz gömenimiz yok sonucu çıkıyor ortaya.Bize faiz lobisi demeyin,bize 336 Milyar dolarlık dış borçtan,386 milyar dolarlık iç borçtan,83 milyar dolarlık ticaret açığından bahsedin.2013 birinci çeyreğin GSYİH değerleri açıklandı yüzde 3 büyümüş ekonomi.Yüzde 3 büyüyebilsin diye devlet bir ton harcama yapmış bu ne kadar doğru bir yöntem bize bunları anlatın.Anlatın da hükümetin politikasını anlayalım,iyi işler yaptığına inanabilelim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Burası Tem..

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Burası Tem..

Şimdi biri bana söylesin

o insanların benim yolumu kesmeye ne hakkı var ?

hani nerde özgürlük nerde özgürlükçüler

Nesil
    2006

Şimdi biri bana söylesin

Eğer benim demokratik hakkım engelleniyorsa o yoluda keserler ben niye 9 Eylül saat 22den sonra içki alamıyorum bana bunu açıklayabilir misin? Eğer benim özgürlüğüm engelleniyorsa o insanlar orada yürüyecek hükümete tepki gösterecek çünkü; muhalefet bu işi yürütemiyor.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Eğer benim demokratik hakkım engelleniyorsa o yoluda keserler ben niye 9 Eylül saat 22den sonra içki alamıyorum bana bunu açıklayabilir misin? Eğer benim özgürlüğüm engelleniyorsa o insanlar orada yürüyecek hükümete tepki gösterecek çünkü; muhalefet bu işi yürütemiyor.
    Buda yanlış.

Ben yanlışa yanlış diyorum zaten

Ama siz şiddeti savunuyorsunuz burda

adam çıkmış tek şerit bırakabilrlerdi diyor varmı böyle bişey

Nesil
    2006

Buda yanlış.

Ben yanlışa yanlış diyorum zaten

Ama siz şiddeti savunuyorsunuz burda

adam çıkmış tek şerit bırakabilrlerdi diyor varmı böyle bişey
    Ben burada şiddet olmadığı sürece her türlü protestonun yapılmasını destekleyeceğim ben çünkü AKP'nin ülkeyi doğru yönetemediğini 12 yıldır mağduru oynayarak oy topladığını, dini istismar edip benim imamım benim camiimim dediği bir partidir. Bu partiyi muhalefet eğer indiremiyorsa halkda ne yazık ki böyle yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burası Tem..
    Ben buna karşıyım işte, Yaşadığım için de biliyorum, bu yanlış. Hiç bir hak, başkalarının haklarını gasp ederek savunulmaz. Ben 10 dakikalık bir işimi böyle saçma bir yöntem yüzünden 2.5 saatte hallettim hem de tonla işim varken. Sen şimdi bunu yaparsan sizin hak aramanıza sempatiyle bakan insanları illallah ettirirsin.

Tem alanı için demiyorum, benim içinde kaldığım durum için ; Boş sahil şeridi var, yol kenarında geniş bir alan var ama sen eylem için yolun ortasından yürürsen ve bu yol da en işlek cadde olursa, yaptığın hak arama değil aptallığın ve insanları mağdur etmenin en önde geleni olur.

Polis müdahaleleri oluyor böyle durumlara, videolarda görme şansımız oluyor, Polisin normal bir şekilde eylemini yapan göstericilere müdahalesi ne kadar yanlışsa, yolun ortasına çöp tenekelerini devirip içinde ateş yakarak yolu kapatanlara müdahale etmesi o kadar doğru.

Hak aramak var, hak aramak var.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ben buna karşıyım işte, Yaşadığım için de biliyorum, bu yanlış. Hiç bir hak, başkalarının haklarını gasp ederek savunulmaz. Ben 10 dakikalık bir işimi böyle saçma bir yöntem yüzünden 2.5 saatte hallettim hem de tonla işim varken. Sen şimdi bunu yaparsan sizin hak aramanıza sempatiyle bakan insanları illallah ettirirsin.

Tem alanı için demiyorum, benim içinde kaldığım durum için ; Boş sahil şeridi var, yol kenarında geniş bir alan var ama sen eylem için yolun ortasından yürürsen ve bu yol da en işlek cadde olursa, yaptığın hak arama değil aptallığın ve insanları mağdur etmenin en önde geleni olur.

Polis müdahaleleri oluyor böyle durumlara, videolarda görme şansımız oluyor, Polisin normal bir şekilde eylemini yapan göstericilere müdahalesi ne kadar yanlışsa, yolun ortasına çöp tenekelerini devirip içinde ateş yakarak yolu kapatanlara müdahale etmesi o kadar doğru.

Hak aramak var, hak aramak var.
    Bilmiyorum dediğim gibi iki şerif bırakılabilirdi.Yada 1 Şerit bu foto cekildiğinde eminim yürüyorlardı.Belkide bıraktılar.Bilemiyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Başbakan Gezi Park'ı olayları sebebiyle Necati Şaşmaz ile görüşecekmiş.Büyük ihtimalle görüşmede şu çalar:http://www.youtube.com/watch?v9mEyhP150Q

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BU KADAR MI YİTİRDİNİZ İNSANLIĞINIZI

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

CNN International: "Şu anda Türkiye'den pek çok kişi de bizi izliyor çünkü kendi televizyonlarına güvenmiyor."

İçler acısı halimiz.

Şimdi biri bana söylesin

O insanlara sormak lazım.Aslında tek şerit bırakalabilirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hee birde CNN International'a şöyle laflar ettiren güzel medyamı ayakta alkışlıyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Sabah molotof kokteyli atan göstericilerin sadece özel timin kullandığı (oksijen tüpünün nişan almayı kolaylaştırması için sol tarafta olduğu) gaz maskerinden kullanması tesadüf mü diyorsunuz? Bu tip maskelerin satışının olmadığını da belirtmek isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şu yol kesme olayında bir foto gelirse paylaşırım 1-2 şerit illaki bırakmışlardır.(ÖYLE ÜMİT EDİYORUM)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şu yol kesme olayında bir foto gelirse paylaşırım 1-2 şerit illaki bırakmışlardır.(ÖYLE ÜMİT EDİYORUM)
    tek şerit yol kesseler diğer şeritleri açsalar
    özgürlükle alakası ne yol kesme eyleminin lütfen anlatır mısınız

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    tek şerit yol kesseler diğer şeritleri açsalar
    özgürlükle alakası ne yol kesme eyleminin lütfen anlatır mısınız
    Orda rahat 3-4 bin kişi yürüyor.Sesimi duyurursam söylerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Orda rahat 3-4 bin kişi yürüyor.Duyurursam söylerim.
    yani bu konuda herhangi bi fikrin yok bunu mu anlamalıyım bu sözünden

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    yani bu konuda herhangi bi fikrin yok bunu mu anlamalıyım bu sözünden
    Ben fotoraf paylaştım.Fotoraf paylaşılınca durum öyleydi.Umarım açılmıştır.

Ne diyim ben ? Helipkopter orayımı gidiyim yolu acın diye ?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yolcu soruların cevapları ?

hani ben ordaydım. Söylenenleri onayladım ya. E malum senin cevap vermen lazım sorulara

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Yolcu, çok arka sayfalarda kalmadığı için görmemişsindir. Şöyle bir şey sormuştum birkaç saat önce.

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    tamam hadi diyelim marksistlerin oyununa kurban gidiyoruz. körüz. aptalız. ergeniz. türkiye'yi kargaşaya sürüklemek isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyoruz. bunu kabul ettik diyelim.

memleket savaş alanına döndü diyorlar. ona da tamam. millet artık organize olmaya başladı. telsizle gezenler de sivil polis değil, onlara, tomalara molotof atanlara da biz sebep olduk. buna da tamam.

ee ya başbakan napıyor? teröristlerle bile masaya oturan bu başbakan değil miydi? neyin atarlanmasını yapıyor ilk günden beri. "çapulculara tamah etmem" dedi. "cehapeli onlar" dedi. sen ki teröristlere o kadar imtiyaz verdin. pazarlık ettin. derdin, inadın neydi de olayların bu kadar uzamasına ne gerek vardı?

Abdullatif Şener "başbakan, rant neredeyse ordadır" diye bir şey söylemişti. Ama artık kendisi tayyibe muhalif olduğu için söyledikleri elbette taraflıdır. abartı olabilir.

Burada bize o kadar karşı çıkan arkadaşlara soruyorum. Başbakan niye böyle yapıyor. Hatalı mı değil mi? Cevap verebilir misiniz zahmet olmazsa Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.

Del Piero_10, _yolcu_ gibi arkadaşlara soruyorum. Başbakan haklı mı inadında?

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmeye çalışanlara karşı milli mücadele ruhu ile çoluğu çocuğu ile sokoğa dökülen insanlar adına yarım saatlik işini 2 saatte halletmiş arkadaştan özür diliyorum. Gün gelecek vicdanlar dile gelecek ya, o gün özür dileme sırası size gelecek ne de olsa.

yolcuya bu kadar yüklenmeyin

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

yolcuya bu kadar yüklenmeyin
    yazdığı 1-2 mesaj dışında yolcu düzgün bir şekilde yorum yapıyor.

fikirleri tartışıyoruz burada. o yüzden yüklenme konusunda pek bir sıkıntı olmaz. yolcu'nun da bunu sıkıntı edeceğini sanmıyorum. hakarete varılmadığı müddetçe sadece tartışıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu ülkenin başbakanı canlı yayında siyah ırka mensup insanları aşağııladı, ırkçılığın dibine vurdu. Ötesi var mı ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Yahu ülkenin başbakanı canlı yayında siyah ırka mensup insanları aşağııladı, ırkçılığın dibine vurdu. Ötesi var mı ?
    Vardır bir bildiği,o sadece bizim değil herkesin Başbakan'ı
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri