Umutluyum Özer transferinden.Umarım bir an önce açıklama gelir.
Umutluyum Özer transferinden.Umarım bir an önce açıklama gelir.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
inşallah bu sene gelir selçuk işi nolcak ya?
Selçuk ve Özer seneye Galatasaray'da oynayacak.. Selçuk için söz alınmış, Özer içinde 1.5 milyon euro verdiğimiz anda alabiliyoruz..
Bugün yöneticiler mutlaka açıklayacaktır, bir sene sonra doya doya seyrederiz Özer'i.. Defans'ın göbeği hariç, taş gibi takım oldu valla..
Hakn Balta 22 numara
Bir tane de kaliteli stoperimiz olsaydı, ne güzel olurdu..![]()
Özer'e numara 19 ins. gelecek yil
peki Özer bu sene gelcek mi bilen var mı?
Benim duyduğuma göre bu üç oyuncuya karşılık Özer eğer Galatasaray Özer'i beğenirse seneye alıcak.3 oyuncu kiralık gidicek.Hakan Balta kesin geldimi en son duyduğum Özgürcan,Ferhat ve Aydın+1.5 milyon ytl istiyorlardı
şimdi ağlamak istiyorum adam gibi bi stoperimiz yok ya:S
yine bi aksilik vay anaaasını be.....
iste bu sene mi yoksa seneye mi orasi kesin bilinmiyor...ama seneye galiba
Hakan Balta’nın Forma Numarası: 22
Galatasaray Futbol A.Ş., Hakan Balta ile 3 senelik sözleşme imzaladı.
Vestel Manisaspor’dan transfer edilen Hakan Balta Galatasaray’da 22 numaralı formayı giyecek.
Adı: Hakan Kadir
Soyadı: Balta
Forma Numarası: 22
Oynadığı Mevki: Defans
Doğum Tarihi: 23.03.1983
Doğum Yeri: Almanya, Berlin
Geldiği Takım: Vestel Manisaspor
Boyu: 1.84
Kilosu: 80
ya bu , şöle böle olursa şu şunu yaparsa şu da bunu yaparsa seneye gelicek lafları beni sinir etti..karamsar olmım diorm ama yapamıom bi kere şunu sölim seneye kalırsa bu işi unutalım özeri seneye ya bjkde ya da fenerde oynarken görürüz..bu nası iş sanki transfer sezonu bitti , hadi transferin olması imkansız olsa önümüzdeki sene için imza attı dersin de bunu anlayamadım nese kısmet![]()
ferhat bonservisiyle-Aydın ve Anıl kiralı+1 milyon euro=Hakan Balta
Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Mavi-beyazlı yönetim, bu oyunculara karşılık olarak sezon sonunda genç yıldızı Özer Hurmacı'yı 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a verecek.
Eğer Bu 3 oyuncu Ankaraspor'a bonservisi ile transfer olursa ÖZER 'DE 1.5 m€ karşılığında Gs li olucak
Song, Bouzid, Servet başka stoper yok.. Anıl oynayabilirdi, onu da kiralık verdik.. Stoper eksiğimiz var..
belki sezon sonu icin sozlesme imzalanacak olabilir...
EVET SAAT 18.OO
Transfer sezonu kapanmış bulunuyor.Hepimize geçmiş olsun..![]()
ya uff yonetim yalanlama yayinlasa bari de delirtmese bizi...
Transferlerimiz Hayırlı uğurlu olsun![]()
Kontenjan'ı dolduramadık, devre arası umarım yabancı bir stoper alırız..
Evet arkadaşın dediği gibi hepimize koca bir geçmiş olsun..Sayılan yabancılar & Özer ile S.İnan ortalıkta yok..![]()
V.Manisaspor yönetiminden biriyle görüştüm az önce. Söylediklerini aktarmak istiyorum.
V.Manisaspor, Galatasaray'a Ufuk Ceylan ve Holosko ikilisini de teklif etmiş Hakan Balta'nın yanı sıra ve karşılığında Aydın, Anıl, Özgürcan ve Ferhat'ı bonservisleriyle isteyip, bir miktar da para talep etmişler. Galatasaray Holosko ile Ufuk Ceylan'ı almak istemediklerini belirtmişler, dolayısıyla sadece Hakan Balta'nın transferini bitirmişler.
ÜÜÜÜÜFFFFF BEEEE!!!!!
Keske Özer gelseydi bu sezon. tam süper olurdu. Transferlerimiz hayirli ugurlu olsun. Forvet transferi Savioladan basladi-Baptista--Kone--Grafite--Alves---Nonda'da bitti. Forvet transferi Yilan hikayesinen döndü. Nonda Monacoda gibi oynarsa o zaman süper transfer olur.
Umarım devre arasında bir stoper transfer ederiz.Servet ile yürümez bu iş.![]()
Şöle ankara yöeticileriyle de konuşacak biri yokmu ya![]()
Telefon numaralarını verin arayım![]()