Ekimde çıkacak diye biliyorum ben sarı forma.
Ekimde çıkacak diye biliyorum ben sarı forma.
Screw you guys, I'm goin' home
La Liga'da Racing Santander ile Vicente Calderon Stadı'nda oynanan mücadeleye de ilk 11'de başlayan Arda, bu kez de 2 asist birden yaparak skorun artmasını sağlayan isim oldu.
Yanlış yerdesin hacı![]()
Olsun haci eski galatasarayli sonucda![]()
Arda mütiş oynamış sanırım. 90. dakikada tribünler Arda diye tezahurat yapmış.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bizi Arda yaktı!
Ali Dürüst ”Arda’ya hep ‘Kalacaksın’ dedik, o da ‘Tamam’ yanıtını verdi. Bunun üzerine Culio’yu gönderdik. Yoksa bırakır mıydık hiç? Arda bizi ters köşeye yatırdı” diyerek sitem etti
G.Saray 2. Başkanı Ali Dürüst, Samsun maçı sonrası “Arda tüm planlarımızı alt üst etti” diye genç oyuncuyu suçladı.
İşte Ali Dürüst'ün Arda Turan ile ilgili sözleri:
Culio’nun transferinde bizi Arda yaktı. Görüşmelerimizde Arda’ya ‘Kesinlikle kalacaksın’ dedik. O da bize hep ‘Tamam’ yanıtını verdi. Bu söze güvenerek, Cluio’yu Orduspor’a verdik. Ancak ondan sonra Arda yeniden gitmek istediğini söyleyince kendisini tutamadık. Yoksa Cluio’yu göndermek gibi bir niyetimiz bulunmuyordu.
Dürüst, Samsun maçı ve genel konularla ilgili şu açıklamaları yaptı:
Yönetimimizde herhangi bir kriz yok. Görev alırken şahsi bir beklenti içine girmedik. hizmet için buradayız. kulübü iyi günlere taşımak için seçildik. Onun için canla başla çalışıyoruz. Bu arada sadece bir maçta alınacak sonuca göre değerlendirme yapmak doğru değil. Çok maç var, galibiyetler ve yenilgiler olacak. Ne bir tek galibiyete sevinecek ne de yenilgide üzüleceğiz. Önemli olan sezon sonundaki başarıdır. İyi bir yoldayız. Geçen hafta ise şansızlık vardı.
HTSPOR
Haber yalanladı.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Evet izledim![]()
Uploaded with ImageShack.us
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
GsStore'da İnter forması ne alaka yahu?
So what?
Saike
Inter'le yaptığımız hazırlık maçı döneminde olan bir kampanya olabilir belki![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Beyler 10 dk sonra NTV spor'da atletico maçı var Arda'yı izlemek isteyenlere duyurulur.![]()
Maç yok ne Ntvde nede Ntvsporda ?
Yagmur nedeni ile ntv maci veremicez dedi ole birseyler dedi yani![]()
acetobalsamico:21 Eylül 2011 Çarşamba
21:00 Atletico Madrid - Sporting Gijon (Ntv)
http://acetobalsamico.blogspot.com/
Başka yerlerde de böyle yazıyordu.
Veriyor şu an.
Performans arttırıcı yeni işbirliği
Galatasaray Kulübü, futbol takımı oyuncularının performansını yükseltmek için Athletes' Performance adlı kuruluşla işbirliği içine girdi.
Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, kulübün performans uzmanı Adam Rotchstein'ı da bünyesinde barındıran kuruluşla gerçekleştirilen anlaşmaya göre, Athletes? Performance'ın, 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar Galatasaray'ın resmi performans sağlayıcısı olacağı bildirildi.
Yapılan açıklamada, bu süre zarfında kuruluşa bağlı performans uzmanlarının Galatasaray'ın hizmetine sunulacağı ve teknik ekibin isteğine bağlı olarak gerek takımın gerekse de bireysel olarak oyuncuların özel antrenmanları, beslenme programları ve sakatlık iyileşme süreçlerinde izlenecek stratejilerden sorumlu olacakları, böylelikle oyuncuların performansının maksimum seviyeye çıkmasının sağlanacağı kaydedildi.
Galatasaray ile yeni dönemde çalışacak Athletes? Performance, Almanya ve Polonya milli futbol takımlarının yanı sıra İngiltere Premier Ligi'nden Everton, Amerika Futbol Ligi'nden (MLS) LA Galaxy, New York Red Bulls, Sporting Kansas City ve Toronto FC'ye hizmet veriyor.
WEBASLAN
Ağustos 2009 | Ahmet Çakar :
"Arda, Barcelona'nın stadına ancak seyirci olarak girer."
Barcelona v A.Madrid | Cumartesi - 23:00
![]()
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Pazar günü çıkan İspanya'daki gazetelerin manşetlerini süsleyecek Arda.![]()
ahmet çakar'ı bu konularda pek dikkate almayın bence.çok ve boş konuşanlardan. bikini olayını da hatırlatayım laf arası.
(/s)
Arda bu performansını sürdürürse Barça'ya kadar yolu var.
İspanya tribünlerinde "Arda Turan" diye tezahurat yapılması da hayaldiBazılarına göre Arda artık bitmişti, gitse gitse İngilterenin dandik takımlarına giderdi
Adam daha 3.,4. maçını oynadı ama taraftarın bir numarası oldu.
Tekrar söylüyorum Barça'da oynamaktan bahsediyorsunuz, Atleti'nin taraftarının megafonun etkisiyle 30snlik yaptığı tezahuratla aynı şey değil.
Ben de gururlanıyorum, hiçbir maçını kaçırmıyorum Arda'nın. Ama gerçekçiyim. He Arda fiziğini inanılmaz bir şekilde geliştirir, asist ve gol yağmuru yapar, pek sakatlık yaşamaz, tüm Dünya onu konuşursa Barcelona transfer edebilir tabi. Ama görünen köy klavuz istemez neticede.
Yahu bizde onu diyoruz zatenŞu anda Barça'ya gider demiyoruz ki. Bu performansını sürdürürse ileride Barça'ya kadar yolu var diyoruz.