Fenerbahçe maçında Sneijder'in asisti yapıp Drogba'nın şampiyonluğu getirdiğini düşünsenize,insanın içi kıpır kıpır oluyor.
[YOUTUBE="9PHDZqvEnME"]Drogba[/YOUTUBE]
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=257764
sanırım bonservissiz gelicek
Didier Drogba'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı
Galatasaray Sportif AŞ, Shanghai Shenhua F.C. oyuncularından Didier Drogba'nın transferi için resmi görüşmelere başlandığını duyurdu. KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi.
Shanghai Shenhua F.C. oyuncularından Didier Drogba'nın menejerleriyle, oyuncunun futbol takımımıza transferi için resmi olarak görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
Screw you guys, I'm goin' home
Şimdi Drogba İçin F5 i Çökertme Zamanı![]()
[YOUTUBE="x5GscCzKSzM"]Taraftar Çıldırdı Drogba'yı İstiyor[/YOUTUBE]
Akşama doğru açıklanır büyük ihtimal.
Sonumuz hayrolsun Drogba'da gelirse artık..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hayırlı olsun bu dakikadan sonra transferin pek döneceğini sanmıyorum.Başta istemiyodum ama istatistikler ve yorumlar kararımı değiştirmeme sebep oldu.Umarım Kolo Toure'de gelir de defansif anlamda rahatlarız![]()
Kesinlikle defans şart. Semih-Dany ikilisi var yedek olarak da Gökhan Zan galiba.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Öyle görünüyor ki Türk futbolu ulaşabileceği maksimum noktaya doğru ilerliyor. Olur da birgün Fatih Terim giderse takımdan gelecek teknik direktör Mourinho veya türevleri olacaktır artık![]()
Stoper gelmese bile çok ciddi sıkıntı olmayabilir. 4. stoper olarak Hakan'ı kullanabilir hoca, Melo'yu çekebilir. Aslında Ceyhun'u göndermek için acele ettik, onu da kullanabilirdik.
Fatih Terim başkan olduğu zaman gelsin Mourinho güzel olur.![]()
Toure de gelse süper olur.
Mehmet Batdal'dan Stancu'dan Drogba'ya
Irmak Kazuk: Drogba ile transfer de kapanmış oldu Galatasaray'da, Granqvist imza aşamasındaydı ama vazgeçildi diyor.
Hiç yabancı göndermeden 3 yabancı almak zaten biraz sıkıntı yaratabilirdi. Kadroda 10 yabancı olacak oynayabilecek durumda olan Granqvist veya Toure gelseydi, bir de bunlara ek olarak Baros ile Ujfalusi var.
Drogba ile toplamda 11 ama kadroda düşünülen 9 yabancımız olacak, yani her maç 1 kişi tribüne çıkacak 2 si yedek olacak demek bu. Riera biraz daha iyi oynarsa savunmada pek sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum, büyük maçlarda görüyoruz ligde istediği zaman takım 10 kişi de olsa çok sağlam savunma yapabiliyor. Ara transferi Sneijder & Drogba ile tamamlayacağımızı söyleselerdi hadi canım derdik herhalde, şimdi normal geliyor.![]()
Seneye ilk 18'lik kadroda sadece 6 yabanacı bulundurulucak 2014/2015 sezonunda ilk 18'de sadece 5 yabancı bulundurulucak.
Rıdvan Dilmen Drogba yaralı olmaz demiş.Bu kadar hazımsızlık görmedim.Nasıl yararlı olmaz fizik mücadelesi olarak ilerde pres yapar baskı kurar.Adı yeter ya DROGBA.Rakip savunmaların araya atılıcak toplarda korkulu ruyası olur.Tabi onu iyi paslıyıcak bir adam lazımdı.Snijder alındı.
Galatasara'ya hayırlı uğurlu olsun.Gerçekten cok kaliteli transfer yaptılar önümüzdeki sezon ŞL için.Bu sezon ceyrek Final'den sonrasını pek düşündüklerini sanmıyorum.Seneye yarı final hedeflerler.
Onur Kıvrak (SİNAN BOLAT)
Sabri(ALTYAPI OYUNNCUSU)--Semih Kaya--?(ALTYAPI OYUNCUSu veya araştırlır)--Carlinhos
Hamit (?)-Selçuk(SNİJDER)--Yekta(ALPER POTUK)--Amrabat (OZAN İPEK)
Snijder (BURAK)
Drogba
Genclerin santroforuyla Drogba'yı yanaya düşenemiyorum her maç kesin 1 tane atarlardı.
Ellerinde bayağı seçenek oluştu. Fatih Terim bayağı zorlanacak. Zaten Umut ile Burak gol krallığına oynuyorlar, Elmander de son zamanlarda iyi oynuyor. Bir de Drogba gelince zaten tek forvet işi zor valla.
Baros'un menajeri İstanbul a gelmiş gönderebilirsek iyi olur.Onun 2.yarı alacagi para Drogba nin parasının çogunu karşilar rahat ederiz.
Bu gif harika ya, çok gülüyorum.Özellikle Muslera ve arkada kalan Emre Çolak komedi.
![]()
Kasmayın Drogba bizdee.
Bu gif'e bende çok gülüyorum yahu![]()
en geç sali açiklanir dedim drogbanin bir dosyasi eksikmis oda halledilince resmi olarak açiklancak hayirli olsun![]()
Defansın alınmaması ne tam doğru olmuş ne de yanlış olmuş çünkü devre arasında alınacak bir defans sezon sonuna göre hem daha maliyetli olur ve devre arasında gelecek isim sezon sonundakine göre daha kalitesiz olacaktı kimse ilk 11 e koyduğu stoperi satmaz(meira hariç..)
Drogba transferi defansıda rahatlatacaktır galatasarayın topla oynama oranı daha fazla yükselecektir zaten top bizdeyken rakip gol atamadığına göre defans da rahatlayacaktırseneye de hızlı oyuncular gelir bu sene geri dönüşler biraz sıkıntılı olabilir riera için dany ve semih içinse en doğru yerde hamle yapmaları gerekecektir ondan risk var her koşulda ama bu hucüm attı başarılı olursa 1-0 dan sonra rakip çözülürse 2yi 3ü rahat bulabilecek adamlar sneijder selçuk'un uzun top atma başarısı drogbanın dribbling yeteneği top kontrolü son olarak da burak'ın araya koşuları ve bazen saç baş yoldursa da bitiriciliği hem kulübede de amrabat ve elmander gibi iki büyük koz olacak
Burak Yılmaz gidecek haberleri iyice arttı, cidden 15-17 falan veren varsa 1 dakika durmasın zaten.![]()
İnşallah 15-17M€ civarında teklif vardır ve kabul edilmiştir.
Burak'a 15-17 veren net enayidir tamam formda falanda o kadar da etmez. Eğer öyle bi teklif varsa düşünmek bile büyük hata satalım hemen![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Schalke Forumundan:
Drogba11 nickli bir üyeden
Wie es scheint, spielt mein "Namensgeber" nur in der CL gegen uns. Dumm gelaufen! Aber dafür, dass er im letzten CL-Finale den Bajuffen den Garaus gemacht hat, bin ich ihm trotzdem dankbar.
Tercüme:
Görünen o ki, Nickimdeki Futbolcu CL'de sadece bize karsi Rakip olacak. Sanssizlik! Ama son CL-Final'inde Bayernlileri öldürdügü icin, ona minnetarim.
Ooo adam kafadan elemiş bizi.Mavifil gelip,hayallerine son verir inşallah.
bu arada shalke maçları ne zaman