Jobu,gazı,mermiyi,plastik mermiyi,suyu biz yiyelim hala bizden anlayış beklensin.Biz elimizden geldiğince çevremize dikkat ediyoruz.Yok şurayı kirlettiler,şurayı yağmaladılar,yolu kestiler demeyi bırakın.Önce polis,insanına ve çevresine olan sorumluluklarını yerine getirsin.Cidden artık insanlar sinir krizi geçirecekler ve olaylar boyut değiştirecek.
bu polislerin arasındaki goruntulerdeki molotofÇu ! paylaşalım herkes görsün !![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
http://www.ustream.tv/channel/cnn-in..._medium=social
Burdan çeviri yapıyorlar.CNN'den.
doğru mu acabavali diyoki sdp li molotof atan kişi ulaş bayraktaroğluymus..
error: ulaş bayraktaroğlu 1.5 yıldır TUTUKLU..
Bunlar hep amerikanın oyunu yieeeeeeeea
![]()
Herşey bir yanada bence forum tarihinde bu kadar seviyeli bir şekilde siyaset konuşulduğunu duymadım görmedim bilmiyorum. Kendi adımıza tarih yazıyoruz...
#direnturksportal![]()
Şeyy hakim bey o anlamda değildi... Iııı benn karanlıkta şey yaparken kem küm
Eylemciler, TURKSPORTAL KAFE'de bulunan Sohbet başlığının silinip yerine İlanlarınız başlığı açılmasını protesto etmek amacıyla Turksportal Kafe içerisinde mesaj yazma eylemi yaptılar. Bunun üzerine başlığı silmek isteyen yöneticiler moderatörlere talimat verdiler. Moderatörler ile eylemciler arasonda yaşanan gerilimin ardından olaylar patlak verdi. Son edinilen bilgiye göre bir çok eylemcinin profilinde gaz bombası smileyi bulundu.
#direnturksportal![]()
Bende kalın fontlu sprey boyalarla imza yerimi boyayarak direnişe başladım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çare Lugano
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yılmaz Vural hükümeti tek düşürecek adamdır
düşürdüğü takımlar malum yaptıkları yapacaklarının teminatıdır![]()
Vay vay tansiyon düşmüş goygoy başlamış. Allah artırsın.
ANKARA !
![]()
el bombası o
arkadaş kaldırmış resmi![]()
Hükümetin ne kadar Yalan Söylediğini Öğrenmiş olduk, Yazıklar Olsun.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=ZrOXjF_TpXk"]2[/YOUTUBE]
Ağzına sağlık.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
muharrem ince unutuyor eylemin ilk günü chp başkan yardımcısı tomaların altında aylin isminde biz kız ezildi diyip halkı galeyana getirdi. önce kendi bahçesine baksın sonra laf etsin zamanında camileri ahır yapan zihniyet cami üzerinden saldırıyo
şimdi diyecekler biralar fotoşop ayakkabılar da fotoşop hatta ordaki eylemciler de fotoşop bu gördüğünüz yazıda fotoşop![]()
işte başbakanın tam istediği bu. böyle bir yorum. adam geldiği günden beri "camii" ve "faiz"den girdi. her köşeye sıkıştığında yaptığını yaptı. dinden oynarım dedi. senin gibi muhafazakar kardeşlerin yüreğine göz kırptı.
ve yine istediğini almış
ciddiyim başbakan çok akıllı.