Necati ve Beşiktaş sanmıyorum...Necati biraz akıllı olup ilk senesinde 25 gol attım diye havalanmasaydı şimdi çok farklı yerlerdeydi...Necati'yi de Beşiktaş'a satacaklarını sanmıyorum..
Necati ve Beşiktaş sanmıyorum...Necati biraz akıllı olup ilk senesinde 25 gol attım diye havalanmasaydı şimdi çok farklı yerlerdeydi...Necati'yi de Beşiktaş'a satacaklarını sanmıyorum..
I'm back...
Nondanın 5 veya 6 gün Önce Leverkusene karsı attıgı gol
Ayrıca asistte yapan o...
http://www.youtube.com/watch?v=RO5evVfJJqo&mode=related&search=
Emrah abi bu arada nondanın bonservisi için Romayla 1 milyon euro karşılıgında anlaştıgımızı duydum..eger fiyat buysa çok iyi olur ..
Nonda öyle Fazla parada istemez benceKulüb acısındanda iyi transfer olur gelirse
![]()
Nonda tipik bi afrikalı. Çok hızlı son vuruşları harika. Lincoln sonunda gol attırabileceği bi adam buldu. Transfer biterse taraftar Nonda'ya ? işreti ile bakar ama buna değer Nonda kaliteli bi oyuncu
yönetim 3 eylüle kadar 2 futbolcu alabiliriz dedi. Beklemekden başka yapıcağımız birşey yok.
2 milyon euro'ya satış listesinde imiş Nonda..Cnn Turk.
Bence bu transfer bitti..Üstelik Cnn türkiyenin en saglam haber kaynagı..Nonda kendiside az para ister Kulüb acısından baya güzel transfer zararda olmaz::.
Bak buna daha çok sevinirsin
"Nilmar'ı bedava getirelim"
Galatasaray'ın bir ara gündemine gelen ancak yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçilen Nilmar, yönetime bedava önerildi. Menajer Erdal Akgündüz'ün sarı-kırmızılı yöneticilere, "Bu futbolcuyu isterseniz bonservis bedeli ödemeden getirebiliriz" dediği öğrenildi.
YEDEKTE DURUYOR
Akgündüz, Brezilyalı golcünün yıllık 2 milyon euro istediğini de kaydetti. Yönetim bu teklife bir yanıt vermezken, yedekte tuttuğu vurgulandı. Nilmar'ın daha önce Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı, ancak fikrinin değişebileceği belirtildi.
nilmarı isterizpeki kaynak ne acaba ?
hatta nilmar - nonda birlikte gelirse daha iyi olur..![]()
Nılmar için zaten gizli girişim varmıs..Ama oyuncu gelirmi????
Nondayı cok ekonomik fiyata alıcaz dedigim gibi ben 1 forvet daha bekliyorum![]()
umarım dogrudur .. nilmar Türkiye de şov yapar..heleki arkasında lincoln varken![]()
koneye teklif ettigimiz yıllık paranın yarısına nilmarı ikna ederiz bence..ayrıca Gs vizyonu olan bir klüp bu yüzden bizi bir sıçrama noktası olarak da kullanabilir..burda çok iyi işler yaparsa avrupanın söz sahibi ekiplerine transferi açısından![]()
arkadaslar bu gelecek 2. oyuncu kesinlikle forvet olcak dimi baska bir mevki olabilir mi acaba mesela sag bek ugur cok iyi oyuncu ama alternatif yok sabri de baris da oranin oyuncusu değil
CNN TÜRK:Roma 1,5 Mİlyon euro istemiş bizimkiler 1 de ısrarcı olmuşlar ve Romadan da ok gelmiş ama daha kesinleşen bişey yokmuş denildi...
Cok ucuza bence cok yararlı olacak bir forvet alıyoruz...Bana göre piyango..
emrah yonetımın nimarla ilgilendıgını nerden bılıosun girişim var demıssın ole bıse varsa alablırırız bu adamı yonetım teklif yaparsa gelır bu adamaa
bu kdr ucuz olacagını tahmin etmiyodum..eger fiyat buysa gerçekten Emrah abinin de dedigi gibi piyango olur..
1,5 milyon € ise razıyım hemen gelsinYanınada bi Nilmar iyi gider
![]()
I'm back...
vikipedi de Gs de oldugu geçiyo ama vikipedi bu inanmak ne kdr dogru
neyse Cnn dedigine göre bu iş ciddi..
lincoln transferinin bittigini herkesten önce duyuran taraftı Cnn![]()
Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;
Nonda’yla her konuda anlaşmışlar. Oyuncunun menajerini hepiniz yakından tanırsınız. Ribery’i elimizden koparıp Marsilya’ya satan Bruno Heiderschied... Roma’yla bonservis için pazarlıktalar. Nonda’ya Birleşik Arap Emirlikleri’nden yıllık 2,4 milyon euro vermişler, ancak o Galatasaray’a gelmek istediğini söylemiş.
sevdim bu adamı bizim büyük takım oldugumuzu biliyormus.. malum sampiyonlar liginde oynadı bize karsı hiç tereddüt etmeden ben Galatasaraya gidicem demiş hemde baya vermişler ona![]()
Bence gelsin. Yanına bir adam daha gelsin olur![]()
Kendisi bile demiş ben Galatasaraya gidicem diye daha ne olsun...2.4 para vermişler onu bile kabul etmemiş..
Monaco dayken bize karsı oynamısdı..Etkilendi tabi..![]()
nonda kalıtelı oyuncu sakatlıgı gecmısse cok yararlı olur.monaco zamanında beri hayranıyım ben bu adamın.istedıgımız guclu yırtıcı forvet nonda ve olcak galıba.transfer yapmayı o kadar ozlemısız kı nonda yı begenmıoruz
Roma kabul etmiş..Nonda dünden razımış..AZ kaldı
Bu bence baslagıc![]()
Galatasaray alacaksa yedek forvet almalı
Ümit Karanın performansı düzelirse Nonda bile yedek kalır
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
nonda oldu diyelim..bir boşluk kalıyor kontenjanda ..??
nilmar konusunda bir bilgisi olan yani gerçekten yönetimin bir girişimi varmı bu konuda
??
NiLmar
Postiqa
PanteLiç___Nonda BunLar Kdr Guwen Vermıor Bana Bı TurLu.Ama İnşaLLah YanıLtır Bizide PatLama Yapar(GeLırse Tabi)
Ben Daa Genc Bı Forvet Alınmasını İsterim.NıLamr veya Postiqa İlk TercihLerim Olur
Nonda bütün büyük liglerde oynamıs üstelik hiç sıkıntı cekmemiş..
Postiga portekiz dısına 2 defa cıkmıs ikisinde hiç bir varlık gösterememiş
Postigadan fazla para isteniyor hem dünkü macta positga oynadı topu direkten döndü..ilkonbirde oynadı.
Anlamıyorsunuz sanırım piyango vurdu!!! bize cok ucuza iyi bir golcü alıyoz toplam maliyeti 2,5 anca olur