bu arada getafe karıyerını hesaba katmamısım onlarıda eklersek guzel oluyorbarca ve ınter ne kadar dogrudur acaba??
bu arada getafe karıyerını hesaba katmamısım onlarıda eklersek guzel oluyorbarca ve ınter ne kadar dogrudur acaba??
Yararlı bir transfer olur gerçekten
Berlusconi: "Ronaldinho işi yattı"
Silvio Berlusconi, Milan’ın yeni transferi Mathieu Flamini’yi övdüğü konuşmasında Ronaldinho defterinin de kapandığını söyledi.
goal.com
Arsenal’den Flamini’yi alarak ilk büüyk transferini gerçekleştiren Milan'da, taraftarlar artık Ronaldinho için gün sayarken, başkandan bu konuda kötü haber geldi.
Brezilyalı futbolcuyla artık ilgilenmediklerini söyleyen Berlusconi, Il Corriere Dello Sport’a yaptığı açıklamada, “Flamini Avrupa’nın en iyi orta saha oyuncusu. Ronaldinho konusuna gelince, açıkçası artık onu istemiyorum,” diye konuştu.
Bonservisi sorun oldu
Milan’ın, formsuz oyuncu için Barcelona’nın istediği yüksek bonservis ücretini vermeye yanaşmadığı ve Berlusconi’nin de indirim yapmayan İspanyol kulübünün geri adım atmaması sonucu transferden vazgeçtiği iddia ediliyor.
SadeceBerlusconi, Il Corriere Dello Sport’a yaptığı açıklamada, “Flamini Avrupa’nın en iyi orta saha oyuncusu. Ronaldinho konusuna gelince, açıkçası artık onu istemiyorum,” diye konuştu.
![]()
İnter, Henry için devrede
DiarioSport’un haberine göre İnter, Barcelona’da beklediğini bulamayan Thierry Henry için ispanyol kulübünün kapısını çaldı.
Arsenal formasıyla sekiz sene boyunca İngiltere’de harikalar yaratan Henry, geçen yaz Barcelona’ya gelmesine rağmen hakkındaki transfer haberlerinin ardı arkası kesilmiyor.
Bu sezon sadece 9 gol atan ve Katalunya’da mutsuz olduğu iddia edilen Henry’nin sezon sonunda ayrılacağı, hatta Chelsea ve Newcastle United’ın transferle ilgili Barça ile görüştüğü gelen haberler arasında.
DiarioSport gazetesi, şimdi de Massimo Moratti’nin oğlu Angelo Mario’nun İnter adına Barcelona’nın kapısını çaldığını, Ronaldinho ile ilgili görüşmeler yapılırken Henry’nin de durumunu sorduğunu yazdı.
Le Parisien gazetesine bir açıklama yapan yıldız golcü ise, "Takımdan ayrılmak istemiyorum. Daha 3 senelik sözleşmem var ve seneye de kesin olarak Barcelona’dayım," diye konuştu.
Roma kaptanı Totti, İnter'in şampiyon olacağını ve bunda kendi sorumluluğunun da bulunduğunu söyledi.
Sezon boyunca İnter'i takip eden ama son haftalarda kaybettiği puanlarla şampiyonluk şansını zora sokan Roma'da, kaptan sorumluluğu üstlendi.
İtalyan futbolcu Sky Sport Italia'ya yaptığı açıklamada, İnter'in şampiyonluğunun artık kesin olduğunu söyledi. Totti sözlerine şöyle devam etti:
“Bu sezon çok büyük pişmanlıklar yaşadım, bazı maçları kaçırmak zorunda kaldım. Ama futbol böyle bir oyun. Sakatlığıma gelince, rehabilitasyon süreci başlamış durumda ve yeni sezonda iyileşmiş olacağımı umuyorum."
Serie A'da Roma'nın az da olsa şampiyonluk umudu devam ediyor. Eğer Roma kalan maçlarını kazanır, İnter de en azından bir maç kaybederse başkent ekibi yeniden iddialı duruma gelebilecek.
Juventus teknik direktörü Claudio Ranieri, Amauri’nin transferiyle daha da güçleneceklerini söyledi
Brezilyalı golcü Amauri’nin Juventuslu olması artık an meselesi. Palermo başkanı Maurizio Zamaparini, dün yaptığı açıklamada transferin bitmek üzere olduğunu söyleyerek haberleri ilk ağızdan doğrulamış oldu.
Transferi dört gözle bekleyenlerin başındaysa teknik direktör Ranieri geliyor. Haftasonunda oynanan Lazio maçında iki gol birden atan Amauri’nin takıma büyük katkı sağlayacağını söyleyen Ranieri, “Amauri harika bir oyuncu. Onunla çok güçleneceğiz ancak daha şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuramadık. Her mevkiide iki alternatifim olmalı,” diye konuştu.
Ön eleme endişesi
Ligi üçüncü sırada bitirmeyi garantileyen Juventus, Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için ön eleme oynamak zorunda.
Ancak bu Juventus için büyük bir sorun çünkü kadroda yer alan Sebastian Giovinco, Claudio Marchisio ve Paolo De Ceglie gibi genç oyuncular, o tarihte İtalya 21 Yaş Altı Milli Takımıyla Pekin Olimpiyatları'nda olacaklar.
Bunun takımı etkileyebileceğini söyleyen Ranieri, “Olimpiyatlar ve ön elemeler aynı tarihe denk geliyor. Pierluigi Casiraghi hangi oyuncularımı kadroya dahil edecek bilmiyorum ama hepsine ihtiyacım var” diyerek sözlerini noktaladı.
İyi bir seçenek
Mükemmel bir futbolcu oldugunu söylemeye gerek yok sanirim,mevkisinin en iyilerinden birisi,cok kaliteli bir futbolcu.Juve alirsa büyük is basarmis olur.Ama Bayern onu birakmaz,birakirsa da cok para ister.
10 sene Nedved ile gittiler. Bir 10 senede Bastianla giderler.
Amauri Juve'ya çok katkı sağlar Ia quinta yolcu anlaşılan ...
Henry Barca'dan ayrılırsa gideceği klüp Arsenal olur ...
Inter iyice kafayi yemis
Schweinsteiger super bi yetenek, alinirsa Juve cok buyuk bi transfer yapmis olur. Ben halen dusunuyorum Real niye bu oyuncunun pesine dusmedi ? ?
Bence de iyi bir seçenek.Makul ise mutlaka alınmalı.
Çok kaliteli bir isim gençte ama bayernin bırakacağını sanmam
Sienalı futbolcu Tomas Locatelli, İnter'in kendisiyle ilgilenmesinin heyecan verici olduğunu söyledi.
Siena orta sahasındaki başarılı performansıyla dikkat çeken Locatelli, İnter'in kendisini takip ettiğine ilişkin haberleri heyecanla karşıladığını söyledi.
Corriere Dello Sport'a konuşan İtalyan oyuncu, "Bir takım sizinle ilgileniyorsa, kalitenizi ortaya koymak zorundasınız. Eğer sezon sonunda beni almak isterlerse, bu beni çok mutlu edecek. İnter'in beni takip ediyor olması bile gurur verici," dedi.
Siena, Pazar günü ligde İnter'le, belki de şampiyonluğun kaderini belirleyecek bir maç yapacak. İnter bu maçı kazandığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek.
Brezilyalı genç yetenek Kerlon, İnter’in transfer hedefleri arasındaki yerini aldı.
Brezilya’nın futbol dünyasına kazandırdığı genç yıldız adaylarından Kerlon, Sambacılar’ın gelecekte çok şey beklediği isimler arasında bulunuyor. Cruzerio’da forma giyen 20 yaşındaki yıldız futbolcu, hızı ve rakiplerini kolay geçebilme özellikleriyle dikkat çekiyor.
Tedaviyle gelen yakınlık, imzayı getirir mi?
Dizinden geçirdiği sakatlık nedeniyle aylarca sahalardan uzak kalacak olan Kerlon, şu sıralarda İnter kulüp doktorlarınca tedavi ediliyor. Kulübü Cruzerio’yla olan sözleşmesi 2009 Temmuz’unda sona erecek olan genç futbolcu, geçtiğimiz haftasonu Giuseppe Meazza’da oynanan derbi maçı tribünden takip etti.
Genç yıldızın İnter’le olan bu yakınlığı, söylentileri de beraberinde getirdi. Corriere dello Sport’a göre; Inter, hem ileri uçta hem de santrafor mevkii arkasında oynayabilen Brezilyalı’yı renklerine katmayı planlıyor.
Kerlon’un menajeri Mino Railo'ysa, ortalıkta dolaşan söylentiler hakkındaki sorulara cevap vermemeyi tercih ediyor. Railo, basın mensuplarına verdiği demeçte "Bunu konuşmak için oldukça erken. Şu anda önemli olan; Kerlon’un sakatlığının tamamen geçmesi ve oyuncumun bir an evvel yeşil sahalara dönmesidir" ifadelerini kullandı.
Inter bu transferi sırf kadrosunda İtalyan adam bulunsun diye yapar bence..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Yazık olur adama
Balotelliyi Crespo'nun yedeği bırakıyorlar şans vermezler...
Inter herkesin pesindehangisini alacaklar
Sampdoria, Soldado'yu alıyor
Sampdoria'nın Antonio Cassano'nun transferi çerçevesinde, Real'de forma bulamayan Roberto Soldado'yu kiralayacağı öne sürüldü.
Ara transferde Real Madrid'den kiralanan Cassano'nun Sampdoria formasıyla sergilediği üstün performans sonucu İtalyan ekibinin kalıcı olarak kadrosuna katmak istediği oyuncu için pazarlıklar sürüyor.
Controcampo'nun haberine göre, Sampdoria ve Real Madrid takımları arasında yapılan anlaşma gereği, Samdoria 3 milyon varo karşılığında oyuncunun bonservisini alacağı gibi, Real'de forma şansı bulamayan golcü Soldado'yu da kiralayacak.
Sampdoria başkanı Riccardo Garrone, Cassano'nun bonservisini alacaklarını doğrularken, Soldado konusunda bilgi vermedi.
Samprodia iyi alıştı Real'den kiralamalaraReal sıcak bakar bu transfere
Kerlon youtubeden izlediğim kadarıyla tam bir şovmen harika bir oyuncu İtalya liginde zorlanabilir ama Inter alırsa iyi bir iş yapmış olur
Juventuslu David Trezeguet, Alessandro Del Piero ile kendisinin EURO 2008’de oynaması gerektiğine inanıyor.
goal.com
Trezeguet EURO 2008’de oynamak istiyor. Del Piero ile kendisinin milli formayı hak ettiğini düşünen Trezeguet şunları söyledi:
"İkimiz de EURO 2008’de olmalıyız. Ancak milli takımlarımızın antrenörleri farklı düşünüyor. Hiçbir şey ispatlamak zorunda değiliz. Hak ediyoruz. EURO 2008’de olmayı hak ediyoruz. Del Piero ile çok iyi arkadaşız. Bu da ayrıca benim için çok önemli."
Doğru söylemiş, göremeyenlerin kulakları çınlasın..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Trezeguet gitmeyecek ama Del Piero için sanırım Berlusconi okey vermiş.
![]()
İnter teknik direktörü Roberto Mancini, başkan Massimo Moratti ile aralarında sorun olmadığını söyledi
goal.com
Dün akşam İnter’in Lazio ile oynadığı ve 2-0 kazandığı İtalya Kupası yarı final maçının ardından basının önüne çıkan Mancini, "Moratti ile aramda herhangi bir sorun yok. Bütün bunlar dedikodudan ibaret" diye konuştu.
İnter’in Milan'a 2-1 kaybettiği derbi maçı sonrası ayrı yorumlar yaptıklarını ifade eden Mancini, "Ben sadece başkanın ‘yeterince cesur oynamadınız’ tespitine katılmadığını söyledim ancak her zamanki gibi söylediklerim çarpıtıldı" dedi.
Neden atıldı?
Dün akşam oynanan karşılaşmada hakemi alkışlayarak protesto eden ve tribüne yollanan Mancini, "Ben sadece Nicolas Burdisso’nun faule maruz kaldığını söyleyerek hakemi uyardım. O da bana bunu tekrarlamam halinde beni atacağını söyledi. Bir daha yapınca da attı" diyerek kendini savundu.