Sayfa 96 / 122 İlkİlk ... 46869495969798106 ... SonSon
2,851 ile 2,880 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Adnan SEZGİN kaliteli bir forvetle ilgilendiklerini belirtti ayrıca Adnan POLAT 15 milyon euro transfere ayrıdık demişti sanırım bu paranın en fazla 5-6 milyon euro sunu harcadık geriye hatrı sayılı bir para kaldı inşallah takımında forma bulan bir yıldız gelir...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut başkanın kendisine garanti verdiğini ve kaleci transferi yapılmayacağını söylemişti sanırım ve sonra da Buffon ve Cech gelecekse sesimi çıkarmam, bu seviyede kaleci alınmayacaksa kaleciye gerek yok gibi birşeyler demişti.

Kaleci transferinden çok bu davranış onu kırmış olabilir. Devreye takımın büyükleri girip aradaki soğukluğu giderecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Açıkçası gelen kalecinin seviyesi onu ilgilendirmez zaten durmak istemeyene Adnan POLAT yol var demişti...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sanctis'in ne sucu varki....Varsa sorunun git yönetimle paylaş..Sanctis ne diyecekti..Sizin kaleciniz var ayıp olmasın diyerek gelmeyecekmiydi...Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Aykut adam gibi bir insandı ancak kendi istemediği yapılmayınca böyle şeyler yapmasını hiç sevmedim.Orkun derken yerine Aykut gidebilir...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasarayın 3 tane as oynayabilecek kaleciye sahip olması sorun çıkarıcağa benziyor ilerleyen zamanlarda..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Aykut gider,Orkun kaderim der
    Sanctis oynar

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Mevlüt açıkladı:
    "G.Saray beni istiyor"

Yabancı kaleci transferini Sevilla'nın İtalyan file bekçisi Morgan De Sanctis'i kiralayarak çözen Galatasaray'ın golcü arayışlarında sürpriz bir ismin peşinde olduğu ortaya çıktı. Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, Fransa Birinci Ligi (Lique 1) takımlarından Sochaux forması giyen ve geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Mevlüt Erdinç'i transfer etmek istediği ortaya çıktı. Fransa'da yayın yapan L'Equipe Gazetesi'ne konuşan milli futbolcu Galatasaray'ın kendisini transfer etmek istediğini söyledi. Sochaux formasıyla geçtiğimiz sezon Lique 1'de 11 gol kaydeden 21 yaşındaki Mevlüt, "Fransa'dan ve Avrupa'dan beni transfer etmek isteyen kulüplerin olduğunu biliyorum. Şu anda ben her şeye açığım Galatasaray'ın yanı sıra PSV Eindhoven benimle ilgileniyor. Geçtiğimiz yıl mükemmel bir sezon geçirdim ve ardından da 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'ne katıldım. Bunun şans eseri olmadığını kanıtlamak istiyorum. Bana göre durumum değişti. Yönetimle konuşacağım ancak onlar şimdilik bana bir öneride bulunmadılar" dedi. 25 Şubat 1987 Fransa doğumlu olan gurbetçi futbolcu, 2003 yılında Sochaux'nın futbol akademisinde başladığı futbol kariyerinde, 2005/2006 sezonunda Lique 1'de oynamaya başlayarak kendini ispatladı. Çıktığı ilk maçta attığı golle, takımının Ajaccio'yu son dakikada yenmesini sağlayan Mevlüt, 2007/2008 sezonunda ise ilk 11'de bulduğu şansı çok iyi değerlendirdi ve 28 maçta attığı 11 golle takımının ligdeki en golcü ismi oldu. Sochaux'yla 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mevlüt, Fransa 21 Yaş Altı Milli Takımı'yla uzun süre oynadıktan sonra 2007 yılında şu anda Galatasaray'ın yardımcı antrenörlüğünü yapan Ümit Davala tarafından Ümit Milli Takım kadrosuna alındı ve Türk Milli Takımı'nı tercih etti. Mevlüt, geçtiğimiz sezonki başarılı performansının ardından ise Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatirh Terim tarafından 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nin kadrosuna alındı. Euro 2008 'de de boy gösteren Mevlüt, Almanya'ya karşı oynadığımız ve 3-2 kaybettiğimiz yarı final maçında da oyuna sonradan dahil olmuştu. Mevlüt, ilk kez milli formayı 26 Mart 2008'de Beyaz Rusya'yla oynadığımız ve 2-2 berabere kaldığımız karşılaşmada giymişti.
    1.81 boyunda ve 85 kilo ağırlığında olan Mevlüt, Sochaux formasıyla 2007 yılında Fransa Kupası'nı kazanma başarısı göstermişti.
    Kaynak : İHA

Türk tankı Cimbom'a

Süper bir golcü için Avrupa seferine çıkan sarı-kırmızılılar, Sochaux'nun Türk milli yıldızını renklerine katmak için teklif hazırladı. L'Equipe'e konuşan Mevlüt Erdinç, "Galatasaray beni istedi" diyerek transfer girişimini doğruladı

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in "İki yıldızı daha kadromuza katacağız" sözü hayata geçiyor.
    Önceliği golcüye veren sarı-kırmızılılar, Fransa Ligi ekiplerinden Sochaux'nun 21 yaşındaki Türk golcüsü Mevlüt Erdinç'i transfer etmek için kolları sıvadı. L'Equipe gazetesi, "Rennes ve Nice'in listesinde olan Mevlüt'ü Fransa dışından PSV ve Galatasaray da istiyor" diye yazdı. Aynı gazeteye konuşan 'Türk Tankı' lakaplı milli futbolcu, "Evet, Galatasaray resmen beni istedi" dedi.

Fotomaç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almamız iyi olur bence. İyi bir alternatif olur Nonda-Ümit ikilisine. Sağ kanat oynatılmamasından yanayım.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Alternatif olmaz direk ilk 11 oynar alınırsa Mevlüt.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah korusun Mevlüt gelmesin..Aykut da gönderilmez ve Sanctis form yakalayamazsa Aykut o kaleyi yeniden alır.Biz delici yapılı bir forvet istiyoruz ne Mevlüt'ü ya?!

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Kalecilerden biri gidecek büyük ihtimal

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mevlüt bana ü.karanın gençliğini hatırlatıyor..Bence faydalı olur gelirse yalnız fazla heyecanlıydı euro 2008 oynadığı maçlarda bizde böyle olmaz umarım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence bu sene gitmez belki ama seneye De Sanctis'i alırsak kesinlikle biri gider..Veya kiralanır 1i.Aykut'un gitmesini hiç istemiyorum ama en kötü ihtimal kiralansın bari.

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Mevlüt bana ü.karanın gençliğini hatırlatıyor..Bence faydalı olur gelirse yalnız fazla heyecanlıydı euro 2008 oynadığı maçlarda bizde böyle olmaz umarım..
    Bize tecrübeli forvet lazım..Mevlüt değil.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Mehmet Topal'a izin çıkmadı

Avrupa Şampiyonası’nda oynadığı futbolla yıldızlaşan ve özellikle İngiliz kulüplerini kendine hayran bırakan Mehmet Topal için Everton kulübünden gelen resmi teklife Galatasaray ret yanıtını verdi.Sarı-kırmızılı kulübe Hagi döneminde Çanakkale Dardanelspor’dan transfer edilen ve Linderoth’un sakatlanmasıyla geçen yıl Galatasaray’da yıldızı parlamaya başlayan Topal için transfer teklifinde bulunan Everton’ın genç oyuncuyla da prensipte anlaştığı, ancak Galatasaray yönetiminin önce Topal’la görüşerek daha sonra da İngiliz kulübünün teklifini reddederek bu transfere engel olduğu öğrenildi.
    2013 yılına kadar Mehmet Topal’la sözleşmesi bulunan ve bu oyuncuyu kesinlikle bırakmak istemeyen sarı-kırmızılılar, “Anlaşırsanız ve kulübün menfaatlerine uygun olursa gitmek isterim” diyen genç futbolcuya, “Bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde büyük hedeflerimiz var. Sen de bu takımın en etkili oyuncularından birisin. Birlikte hedeflerimize ulaşalım sonra istediğin yere daha da çok kazanarak gidersin” yanıtını verdiği ve Mehmet Topal’ı ikna ettikleri vurgulandı.
    Everton’a olumsuz yanıt veren ve “Oyuncumuzu satmayı düşünmüyoruz. Çok da isterseniz 15 milyon euroyu verirsiniz” cevabını ileten Galatasaray’ın, astronomik bir ücret isteyerek bu transferin önünü kesmek istediği kaydedildi.
    Topal da transfer görüşmelerini doğruladı, ancak sözleşmesinin sürdüğüne dikkat çekerek şu an için sadece gelişmeleri takip ettiğini kaydetti

03.08.2008
    Kaynak : Milliyet
    Last edited by Revolution : 03.Ağustos.2008 at 12:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Mevlüt 11 gol 4 assist yapmış geçen sene.Hem genç ilerleyen yıllarda daha iyi fiyata satabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gözler Oliviera'da

Uzun süredir G.Sarayımızın transfer gündeminde yer alan ve sarı kırmızılı yöneticilerimizin halen transferi için uğraştığı Ricardo Oliveira, bugün kulübü Real Zaragoza ile masaya oturacak. İspanyol ekibinin yeni hocası Fernandez’in bırakmak istemediği ve G.Sarayımız ile Olympiakos’tan da teklif alan sambacının yıllık ücretinde iyileştirilme yapılacak. Bu durumda Oliveira’nın takımda kalması bekleniyor. Bu arada Zaragoza’nın Oliveira’yı 11 milyon Euro’dan aşağıya hiçbir kulübe vermeyeceği ve G.Saraylı yöneticilerimizin de Zaragoza-Oliveira zirvesini dört gözle beklediği öğrenildi.
    Kaynak: Hürriyet

Haydi Oliveira gel artık yahu...

document.write(''); *

Zaragoza ya imzayı atar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar ligi'nde oynamak istiyorsa bize gelmeli..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

2'sinin de gelmesinin istemiyorum Mevlüt'ü alacaksak onun yerine Serkan ÇALIK var Oliviera'da 2 sezondan beri ne yaptığı belli değil.Milan'da oynayamadı,daha düşük takıma gitti orda takımla birlikte küme düştüler .
    2'si de yaralı olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4 gün içinde herşey belli olacaktır.Bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Hatta 3 gün 6'sında alıp 7'sinde bildirecekler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

@sitte
    Aynı Oliveira'dan mı bahsediyoruz ? Bu eleman gecen sezon 37 macta 17 gol atmış.
    Gelirse son yıllarda yaptığımız en iyi transferi yapmış oluruz; ama bence kalacak zaragoza'da. Kendisi gelmek istiyor, ama kulübü bırakmıyor maalesef. Muhtemelen bugunkü sözleşme görüşmelerinde yıllık ücreti de arttırılınca kalacaktır takımında. Bakalım gelişmeleri bekliyoruz.

Bu arada Oliveira gelmese dahi ben AdnanX2 ve Haldun Üstünel 3 lüsünden yine kaliteli bir forvet gelecegi düşüncesindeyim...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

@pesimistyla

Nedendir bilmiyorum ama bize yararlı olacağını zannetmiyorum bize uzun boylu forvet değil Nihat tipi kısa boylu,orta sahaya gelip,top çalan ,gerektiğinde 4-6-0 taktiğine dönebileceğimiz bir forvet lazım diye düşünüyorum ve Oliveira bu özelliklere uymuyor ayrıca bkz.Saviola-Gudjohnsen

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Katılmıyorum. Oliveira tam istedigimiz forvet. Kanatlara gidebiliyor, son vuruşları iyi, uzun boylu, adam eksiltebiliyor. Yani tam bize biçilmiş kaftan; ama işte Zaragoza problem çıkarıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

küme düşüp taraftarlarını üzen bir takımın az oynasa bile yine de yıldız olan Aimar'dan sonra diğer yıldız Oliveira'yı satacağını düşünmüyorum.Benim şöyle bir tespitim var biz Liverpool'dan İtandje'yi istedik yerine takım arkadaşını aldık.Şimdide Zaragoza'dan Oliveira'yı istiyoruz bu seferde onun takım arkadaşı Milito'yu alabiliriz

Galatasaray yine ismi gündemde olmayan bir yabancı forveti alacak gibime geliyor. Kewell, Meira ve De Sanctis isimleri sürprizdi, basında çok fazla isimleri çıkmadı, yine bir yabancı forvet de sürpriz olabilir. Galatasaray yönetimi sessiz ve gizlice iyi işler yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

de Sanctis haberleri çıkmıştı benim içime Kuranyi doğuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim içime ya Kuranyi ya da Voronin doğuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bence Voronin gelir.Bonservisi elinde sanırım

Sayfa 96 / 122 İlkİlk ... 46869495969798106 ... SonSon

Mesaj Yetkileri