sinan bolat gelsin muslerayi 25"e rahat satariz.
sinan bolat gelsin muslerayi 25"e rahat satariz.
Ali Ece bugün Melo'nun yerine biriyle anlaşıldi gibi bişey dedi.
Bence Muslera kalmalı ama gidecekse de tek alternatif Onur'dur gerisi macera olur.
Screw you guys, I'm goin' home
Muslera tartışmasız dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri, geçen maç bunu bir kez daha kanıtladı. Kendisi gitmek istemediği sürece satılacağını sanmıyorum.
Canım FEDA olsun sana !
ben de onu diyorum. neden satıyoruz arkadaş? kaleci kolay bulunan bir mevki değilki. Avrupa'da ilk 5'te olan bir kaleciyi satmak güç kaybıdır.Burak,Sneijder,Drogba,Eboue ya da Selçuk satılırsa yerleri dolabilir ama Muslera'nın yeri dolmaz bence
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Zamanı geldiğinde istesende tutamayacaksın zaten Muslera'yı.Sezon sonu sıcak gelişmeler yaşanır.Adam röportajlarında hayalinin Premier Lig olduğunu söylemişti.Yarın bir gün Manu yada benzeri bir kulüp kapımızı çalsa Muslera'nın ben Galatasaray'da kalmak istiyorum diyeceğini düşünen var mı?![]()
bende gidecegini dusunuyorum , bencede gitmeli yabanci kontenjani açisindan favorilerim sinan ve onur ama onur trabzondan baska yerde oynamam dedi o zor gozukuor simdilik. 20-30m arasi falan satarsak muthis olur.
Yabancı kontenjanı açısından bu takımdan gönderilecek en son kişi Muslera'dır.Muslera ''ben gidiyorum'' demediği sürece Fatih Hoca asla bırakmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Muslera şu takımdan gidemez, gitmemeli de. Takıma birisi satılacak deseler bence yönetim en son onun adını verir.
Sinan ile Muslera arasındaki farkı anlamak için bence çok maç izlemeye gerek yok. Muslera giderse büyük kayıp olur açık ve net..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
kalecinin dönüm noktalarında neler yaptığını hepimiz görüyoruz. böyle bitmek bilmeyen istikrarlı bi kalecinin sırf saçma sapan bi kontenjan için gönderilme mantığı bence yanlış. ama şartlar farklı gelişir, muslera kariyerini düşünürse o zaman tutamayız. umarım gitmez.
Oturan taş yerinden oynatılmamalı, Muslera'nın yerini doldurmakta sıkıntı çekilir. 25 Milyon'a satsan bile adam gibi kaleci bulamayacaksın, 3 senede 3 kaleci değiştireceksin. Hem bu paranın yarısı gidecek, hem de kalede hep sıkıntı çıkacak. He kendisi gitmek isterse, orası ayrı.
Canım FEDA olsun sana !
Muslera ilk 5'demidir değil midir bilmem de çok çok iyi bir kaleci. Satmak akıl karı değil. He der ki ben gitmek istiyorum artık, zorla tutamayız; yolu açık olsun. Umarım bir gün dünyanın en iyi kalecisi olarak lanse edilir.
Yabancı kontenjanına gelince STSL'de çok zorlanacağımızı sanmıyorum açıkçası. İlla ki ilk 2'de 3'de oluruz. Seneye 6+2 olacak sanırım. ŞL'de gerekirse 7 yabancıyla oynarız. Ligde artık biraz rotasyona gidilmesi gerekecek, bunu kaldırabilecek adamlar alınsın; oynamayınca trip atacak olanlar değil. Türk olarak da çok izleyemediğim için isim veremeyeceğim ama bizim scout ekibimiz yurtdışındaki ve ligdeki oyuncuları izlesin bir kaç iyi adam alınsın kaleci yabancı kalsın sıkıntı olmaz.
Hem yıllarca adam gibi kaleci izleyemedik kalsın adam bir daha yıllarca çile çekmek istemiyorum![]()
Muslera ; ''Ben gitmek istiyorum.'' demedikten sonra yada astronomik bir rakam dışında bu takımdan kolay kolay gönderilmez. Kurtardıklarını bir yana atarsak çok zeki bir kaleci. Schalke maçında çoğu kaleci o topun üstüne atlayıp zaman doldururdu eminim. Muslera ise aklıyla müthiş bir oyun kurup bize galibiyeti getirdi. Muslera sadece kurtarmıyor yani, dikkat ettiyseniz degajlarıda müthiş yerlere gidiyor.
Olur da (Allah korusun) Muslera giderse, yerine gelecek kaleciyi hemen öyle kolay kolay kabullenemeyeceğiz. İsterse müthiş kaleci olsun, biraz zaman olacak.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Eğer hedef buralarda düzenli oynamaksa Muslera kalmalıdır ama hedef daha aşağısındaysa bilemem
Abramovich peşlerinde!
Ocak ayında geri getiremediği Drogba'yı çeyrek final bileti için tebrik eden Abramovich, iddiaya göre Muslera ve Burak'a da talip.
G.saray’ın Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükseldiği maçı izleyen Chelsea’nin patronu Roman Abramovich, eski futbolcusu Drogba’yı arayıp tebrik etti. Rus işadamının Ocak ayında da takıma geri döndürmek için büyük çaba harcadığı Drogba’ya, Burak hakkında “Yeni partnerin çok iyi golcü” dediği ve “Beckham gibi de yakışıklı. Bize gelse çok forma sattırır. Tarzını beğendim. Nasıl bir karakteri var?” dediği öğrenildi. Drogba ise “Burak hem iyi bir golcü hem de çok samimi ve iyi bir dost. Size S.Bükreş maçında başarılar. Bu sezon rakip değiliz ama seneye olabiliriz” dedi.
AVRUPA’NIN DEVLERİ İKİ YILDIZIN PEŞİNDE
Burak Yılmaz’ın Şampiyonlar Ligi’nde son 6 maçta da gol atması, Muslera’nın ise Schalke deplasmanındaki muhteşem performansı Avrupa’nın devlerinin gözünü G.Saray’a çevirdi. Burak Yılmaz için Chelsea’nin yanı sıra A.Madrid ve Napoli’nin de devrede olduğu biliniyor. Muslera için ise Chelsea ve Barcelona nabız yokluyor. G.Saray Başkanı Aysal, iki yıldızına toplam 50 milyon Euro
değer biçmişti.
Amk
Football is simple,but Football Manager is not
ikisine 50m fena degil olabilir yani.ama bence burak ya atletico madrid yada liverpool"a gidebilir.
Bir cümlenin içinde Abramovich ismi geçiyorsa 30 Milyon cepte demektir. Hadi yine iyisiniz.![]()
Canım FEDA olsun sana !
courtis i yok mu bunların ki hala cech var kalelerinde
Muslera ve gidişi konu olduğunda hep aynı tepkiler geliyor. Galatasaray'lı herhangi bir kişinin Muslera satılsın/satılmalı dediğini düşünmüyorum. Genelde yorumlar Muslera giderse şeklinde yapılıyor. Kariyerinin en verimli dönemlerinde, ŞL'de vitrin yapmış bir kaleciye büyük liglerden teklif gelirse aklı karışır, gitmek ister. Tutmak da zor haliyle. Tabii ki giderse maddi açıdan iyi bir gelir, takım açısından da ciddi bir sıkıntı doğuracağı aşikar. Sezon sonu belli olur herşey. Takıma katkısı çoğu maçta üst düzey Muslera'nın, iyi ki alınmış diyorum her zaman. Umarım kalmak ister, giderse de yolu açık olur.
Aynen o kısma pek anlam veremedim bende. Chelsea'nin elinde şuan 21 yaşında olan mükemmel yetenek Courtois var. Uzun bir süre kalelerini sağlama aldılar, emin ellere bıraktılar. Cech'den bu sene belkide kaleyi devralır. Muslera işi olmaz yani, ama Burak neden olmasın diyor insan.
Canım FEDA olsun sana !
AMK bugun robben"i bize yazmis umarim gelir yaratici bir kanat oyuncusunua ihtiyacimiz var.
http://amkspor.com/2013/03/19/sira-sende-robben.html
Robben'in ne işi var Türkiye'de coşmayalım![]()
Drogba ve Sneijder için de aynı cümleler kurulmuştu....
Ünal Aysal bu 2 transferden sonra bir röportajında "Galatasaray'ın kadrosu Avrupa'nın en iyi 10 takımı arasına girene kadar transferlerimiz devam edecek,sonra gençlerin yapılanmasına gideceğiz " gibisinden bir demeç vermişti.Ben sezon sonunda da bu tarz büyük transferlerin devam edeceğini düşünüyorum.Takımdan ayrılacak ilk yabancılar ise Danny,Ambrabat ve Riera sanırım... Elmander'i de bu listeye alabilirsiniz.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
dany ayrilmaz riera amrabat ve elmander konusunda haklisin elmanderi net sekilde kasimpasa istiyor amrabatida sezon ortasinda roma istemisti. ama fatih hoca yollamaz amrabati kendi istedi biraz daha sabir sadece.
Kalitesi tartışılmaz ancak sistem gereği geleceğini pek sanmıyorum. Robben'e ayrılacak bütçe ile sol bek ve stoper almak daha mantıklı olur.
Canım FEDA olsun sana !
robben gelir neden gelmesin.. bu sezon resmen cöktü ayrica artan sakatlik problemide var sezon sonu bayernden ayrilacagi kesin..
Ben yazın bir Ömer Toprak hamlesi bekliyorum. Ersan Adem Gülüm'ün de Galatasaray'da oynamasını canı gönülden istiyorum her ne kadar zor olsada, çünkü gelecek için müthiş yatırım olur ki mevcut performansı da oldukça iyi.
Riera performansını yükseltmişken gönderilir mi bilmiyorum. Pek mantıklı gelmiyor. Hem uluslararası tecrübesi var hem de takımla uyumu yakaladı. Sol bek mevkiisinde de kendisini geliştiriyor. Varlığı her zaman iyi bir alternatif yaratacaktır. Maaşı düşürülmeli tabii ilerleyen yaşı dolayısı ile. Yerine oyuncu alınacaktır ama ince eleyip sık dokumak lazım, bek en önemli pozisyon sistemimizde. Gerçi sistem aynı kalacak mı o da muallak.
Melo olayı var bi de. Alınacak mı alınmayacak mı bilinmiyor. Yaya Toure gelecek deniliyor ve Yaya Toure, Melo'nun yerine şak diye oturur. Müthiş olur, efsane olur, harika olur..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
yaya toure mi? Beyler neyin kafasındayız![]()
![]()