Sayfa 965 / 1204 İlkİlk ... 46586591595596396496596696797510151065 ... SonSon
28,921 ile 28,950 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yaya mı Kolo mu beyler benim bildiğim gelmeye niyetli olan dedikodusu da çıkan stoper olan Kolo ama Yaya içinde haber çıktıysa bilemem, ben duymadım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hem Kolo gelsin, hem Yaya gelsin.. Toure kardeşler ile birlikte takımın boy ortalaması 20'nin üzerine çıksın
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yaya mevkisinin en kusursuz oyuncularından.Önümüzdeki 5 yıl boyu bize gelme ihtimaline ihtimal vermiyorum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kolo o kolo yaya yı city satıcağını söylese barcelona tekrar sulanır o derece geliştirdi adam kendini

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Drogba ve Eboue'nin etkisiyle Kolo gelebilir ancak Yaya'nın gelmesine pek ihtimal vermiyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yaya Toure taa Manchester'dan İstanbul'a nasıl yayan gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Devre arasında Drogba ismini ilk söyleyenler, esas bomba sezon sonu diyordu. Sanıyorum yine sağlam bir oyuncu almaya çalışacaklar, Raşit Altun genelde doğru haber yapıyor ama Robben çok ütopik duruyor. Şampiyonluk kilit faktör olur transferler için.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Robben ütopik değil bence. olabilir.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Tamam da hiç olmamış ki bu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Şunu biri hortumla dövsün ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tek umudum sezon sonu yabanci kontenjanina bir makyaj yapilmasi. Yoksa Avrupa'daki basarimizin kalici olmasi cok zor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Robben ütopik değil bence. olabilir.
    bence de değilde hazır kanatsız sisteme geçmişken robben ne alaka hiç anlamadım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bence de değilde hazır kanatsız sisteme geçmişken robben ne alaka hiç anlamadım
    Sanırım orta saha 4lüsünün 4ününde serbest oynadığı ilk takım olacağız
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

iyide gunumuz futbolunda sistem yok artik 4-4-2 4-2-3-1 vs vs takilmayin artik sadece fmde sistem var gunumuz futbolunda artik yok

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by byariff View Post
    iyide gunumuz futbolunda sistem yok artik 4-4-2 4-2-3-1 vs vs takilmayin artik sadece fmde sistem var gunumuz futbolunda artik yok
    Bu yorumuna katılıyorum. Çok fazla takılıyor hocaların tercih ettiği dizilişlere. Bir takımın sahaya dizilimi nasıl olursa olsun önemli olan sahadaki oynanan oyunun akıcılığı, hocanın oyuncu tercihleri, takım bütünlüğü artık bunlar en önemli etkenler. Misal Galatasaray geçen sezon görünümde 4-4-2 oynuyor gibi gözükse de oyun içinde Melo'nun stoperlerin arasına girmesi , Eboue'nin oyunun iki yönünü de oynamasıyla 3-5-2, forvetlerin geriye çok fazla yardım etmesiyle 4-6-0 gibi oynuyordu. Saha içinde çok fazla değişkenlik gösterebiliyor zaten çakılı oynamıyor hiç bir takım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Bu yorumuna katılıyorum. Çok fazla takılıyor hocaların tercih ettiği dizilişlere. Bir takımın sahaya dizilimi nasıl olursa olsun önemli olan sahadaki oynanan oyunun akıcılığı, hocanın oyuncu tercihleri, takım bütünlüğü artık bunlar en önemli etkenler. Misal Galatasaray geçen sezon görünümde 4-4-2 oynuyor gibi gözükse de oyun içinde Melo'nun stoperlerin arasına girmesi , Eboue'nin oyunun iki yönünü de oynamasıyla 3-5-2, forvetlerin geriye çok fazla yardım etmesiyle 4-6-0 gibi oynuyordu. Saha içinde çok fazla değişkenlik gösterebiliyor zaten çakılı oynamıyor hiç bir takım.
    sisteme takılmamak gerek haklısında robben dediğin adam takımdan ayrı düz koşu yapar gibi takımdan ayrı futbol oynayan bi adam hatta son avrupa kupasında sneijder basına bununla alakalı bi demeç vermişti

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

yaya toure şu an dünyanın en çok kazanan 10 futbolcusundan biri.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Facx View Post
    sisteme takılmamak gerek haklısında robben dediğin adam takımdan ayrı düz koşu yapar gibi takımdan ayrı futbol oynayan bi adam hatta son avrupa kupasında sneijder basına bununla alakalı bi demeç vermişti
    Robben Galatasaray'a gelecek ve ona yer açılmayacak. Yada tartışmaya yol açacak alınıp alınmaması. Vay arkadaş GS bu kadar lükse iki sezonda sahip oldu demek Robben dediğimiz oyuncu tek Drogba hariç ligde diğer oyuncuların çok çok üstünde bir oyuncudur
    Last edited by Mamadou : 20.Mart.2013 at 02:45

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Robben, Yaya Toure falan tuzlu kaçar ancak şööyle , alamazsınız falan çok pahalı falan demeyin isterseniz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Alır geçeriz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Robben Galatasaray'a gelecek ve ona yer açılmayacak. Yada tartışmaya yol açacak alınıp alınmaması. Vay arkadaş GS bu kadar lükse iki sezonda sahip oldu demek Robben dediğimiz oyuncu tek Drogba hariç ligde diğer oyuncuların çok çok üstünde bir oyuncudur
    Sneijder da var , o mantıkla düşünürsek robben gelsin torres gelsin o gelsin bu gelsin ama daha yeni yeni tutturduğumuz sistemi ve takım kimyasını robben için mi bozucaz ? ayrıca robben her ne kadar en yetenekli oyunculardan olsada dünyanın en bencil oyuncusu ve tam bir looser

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Robben Şampiyonlar Ligi'ni kazanmadan gelemez,almayız Üzgünüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milan Pirlo'nun boşlugunu doldurmak için bizden Selçuk'u alsın, biz gidip Pirlo'yu alalım. Burak Yılmaz'ı satalım, Saviola'yı alalım. Semih'i satalım Toure'yi alalım. Takımda yeterince veteran var beyler, böyle takım olunmaz. Robben iyi oyuncu eyvallah. Ama bu mantıkla ya son birkaç yılın Milan'ı gibi yaş ortalamasını düşürmek için 30 yaşında adamlar alırız, ya da geçen senenin BeşiktaşI gibi ruhsuzluktan ve maddi sıkıntılardan şikayet ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Robben, Yaya Toure falan tuzlu kaçar ancak şööyle , alamazsınız falan çok pahalı falan demeyin isterseniz.

yok usta cristiano ronaldo yu getirsen o kim bee, messi'nin olduğu yerde topçu mu o derler.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Robben'i bilmem ama Yaya Toure'nin gelmesine ihtimal vermiyorum. Sonuçta kendi takımında sürekli oynuyor adam niye çıkıp gelsin. Robben'in de geleceğini zannetmiyorum ama alamazsınız da demem.

Fakat şöyle bir gerçek var, bir yıldız oyuncuyu devre arasında almakla sezon başında almak arasında dağlar kadar fark var. Sonuçta devre arasında takımlar bütçelerini öyle rahatça değiştiremiyorlar ve sene başından beri oynamamış adamı almak istemiyorlar. Oyuncu da istediği takıma gidemeyeceğini biliyor. Mesela sene başı olsa GS Sneijder'i bu kadar ucuza alamazdı bence. Hem bonservis hem de yıllık ücret olarak. Bakın alamazdı demiyorum, ucuza alamazdı diyorum!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by himone View Post
    Robben'i bilmem ama Yaya Toure'nin gelmesine ihtimal vermiyorum. Sonuçta kendi takımında sürekli oynuyor adam niye çıkıp gelsin. Robben'in de geleceğini zannetmiyorum ama alamazsınız da demem.

Fakat şöyle bir gerçek var, bir yıldız oyuncuyu devre arasında almakla sezon başında almak arasında dağlar kadar fark var. Sonuçta devre arasında takımlar bütçelerini öyle rahatça değiştiremiyorlar ve sene başından beri oynamamış adamı almak istemiyorlar. Oyuncu da istediği takıma gidemeyeceğini biliyor. Mesela sene başı olsa GS Sneijder'i bu kadar ucuza alamazdı bence. Hem bonservis hem de yıllık ücret olarak. Bakın alamazdı demiyorum, ucuza alamazdı diyorum!
    Beyler, Ahmet Çakar'ın fake hesabı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Adamsın Ünal Başkan...Messi hakkında dedikodular çıksa bile herkes içinden "acaba alınabilir mi?" diye geçirme ihtimali var artık
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

BILD gazetesinde cikan habere gore Robben'in istiyormusuz

fatih demireli : Galatasaray/Robben haberini yapan Bild muhabirleri Bayern'in iç dünyasını çok iyi bilen isimler, bu açıdan haberi ciddiye almak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Amrabat ve Emre'den sonra Robben'i izlemek inanılmaz olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu an bu tarz haberlerle kafa yormanın anlamı yok.Hayırlısıyla ligde şampiyon olalım da transfer elbet yapılır.

Mesaj Yetkileri