Yaya mı Kolo mu beyler benim bildiğim gelmeye niyetli olan dedikodusu da çıkan stoper olan Kolo ama Yaya içinde haber çıktıysa bilemem, ben duymadım.
Yaya mı Kolo mu beyler benim bildiğim gelmeye niyetli olan dedikodusu da çıkan stoper olan Kolo ama Yaya içinde haber çıktıysa bilemem, ben duymadım.
Screw you guys, I'm goin' home
Hem Kolo gelsin, hem Yaya gelsin.. Toure kardeşler ile birlikte takımın boy ortalaması 20'nin üzerine çıksın![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yaya mevkisinin en kusursuz oyuncularından.Önümüzdeki 5 yıl boyu bize gelme ihtimaline ihtimal vermiyorum![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
kolo o koloyaya yı city satıcağını söylese barcelona tekrar sulanır o derece geliştirdi adam kendini
![]()
Drogba ve Eboue'nin etkisiyle Kolo gelebilir ancak Yaya'nın gelmesine pek ihtimal vermiyorum.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Yaya Toure taa Manchester'dan İstanbul'a nasıl yayan gelecek.
Devre arasında Drogba ismini ilk söyleyenler, esas bomba sezon sonu diyordu. Sanıyorum yine sağlam bir oyuncu almaya çalışacaklar, Raşit Altun genelde doğru haber yapıyor ama Robben çok ütopik duruyor. Şampiyonluk kilit faktör olur transferler için.
Robben ütopik değil bence. olabilir.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tek umudum sezon sonu yabanci kontenjanina bir makyaj yapilmasi. Yoksa Avrupa'daki basarimizin kalici olmasi cok zor.
iyide gunumuz futbolunda sistem yok artik 4-4-2 4-2-3-1 vs vs takilmayin artik sadece fmde sistem var gunumuz futbolunda artik yok![]()
Bu yorumuna katılıyorum. Çok fazla takılıyor hocaların tercih ettiği dizilişlere. Bir takımın sahaya dizilimi nasıl olursa olsun önemli olan sahadaki oynanan oyunun akıcılığı, hocanın oyuncu tercihleri, takım bütünlüğü artık bunlar en önemli etkenler. Misal Galatasaray geçen sezon görünümde 4-4-2 oynuyor gibi gözükse de oyun içinde Melo'nun stoperlerin arasına girmesi , Eboue'nin oyunun iki yönünü de oynamasıyla 3-5-2, forvetlerin geriye çok fazla yardım etmesiyle 4-6-0 gibi oynuyordu. Saha içinde çok fazla değişkenlik gösterebiliyor zaten çakılı oynamıyor hiç bir takım.
yaya toure şu an dünyanın en çok kazanan 10 futbolcusundan biri.
Last edited by Mamadou : 20.Mart.2013 at 02:45
Robben, Yaya Toure falan tuzlu kaçar ancak şööyle , alamazsınız falan çok pahalı falan demeyin isterseniz.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Alır geçeriz
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sneijder da var , o mantıkla düşünürsek robben gelsin torres gelsin o gelsin bu gelsin ama daha yeni yeni tutturduğumuz sistemi ve takım kimyasını robben için mi bozucaz ? ayrıca robben her ne kadar en yetenekli oyunculardan olsada dünyanın en bencil oyuncusu ve tam bir looser![]()
Robben Şampiyonlar Ligi'ni kazanmadan gelemez,almayızÜzgünüm.
Milan Pirlo'nun boşlugunu doldurmak için bizden Selçuk'u alsın, biz gidip Pirlo'yu alalım. Burak Yılmaz'ı satalım, Saviola'yı alalım. Semih'i satalım Toure'yi alalım. Takımda yeterince veteran var beyler, böyle takım olunmaz. Robben iyi oyuncu eyvallah. Ama bu mantıkla ya son birkaç yılın Milan'ı gibi yaş ortalamasını düşürmek için 30 yaşında adamlar alırız, ya da geçen senenin BeşiktaşI gibi ruhsuzluktan ve maddi sıkıntılardan şikayet ederiz.
Robben'i bilmem ama Yaya Toure'nin gelmesine ihtimal vermiyorum. Sonuçta kendi takımında sürekli oynuyor adam niye çıkıp gelsin. Robben'in de geleceğini zannetmiyorum ama alamazsınız da demem.
Fakat şöyle bir gerçek var, bir yıldız oyuncuyu devre arasında almakla sezon başında almak arasında dağlar kadar fark var. Sonuçta devre arasında takımlar bütçelerini öyle rahatça değiştiremiyorlar ve sene başından beri oynamamış adamı almak istemiyorlar. Oyuncu da istediği takıma gidemeyeceğini biliyor. Mesela sene başı olsa GS Sneijder'i bu kadar ucuza alamazdı bence. Hem bonservis hem de yıllık ücret olarak. Bakın alamazdı demiyorum, ucuza alamazdı diyorum!
Adamsın Ünal Başkan...Messi hakkında dedikodular çıksa bile herkes içinden "acaba alınabilir mi?" diye geçirme ihtimali var artık
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
BILD gazetesinde cikan habere gore Robben'in istiyormusuz
fatih demireli : Galatasaray/Robben haberini yapan Bild muhabirleri Bayern'in iç dünyasını çok iyi bilen isimler, bu açıdan haberi ciddiye almak lazım
Amrabat ve Emre'den sonra Robben'i izlemek inanılmaz olur.
Şu an bu tarz haberlerle kafa yormanın anlamı yok.Hayırlısıyla ligde şampiyon olalım da transfer elbet yapılır.