Sayfa 966 / 1204 İlkİlk ... 46686691695696496596696796897610161066 ... SonSon
28,951 ile 28,980 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Amrabat ve Emre'den sonra Robben'i izlemek inanılmaz olur.
    bence artık kanatta birini izlemeyelim hazır bulmuşuz sistemimizi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu Burak,Mendes olayı doğru mudur?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayırlı olsun beyler Melo'da gidici artık.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alper melonun yerini tutamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo bu performansini sene sonuna kadar surdururse gitmesi cok zor. Alper Melo'nun yerini kesinlikle dolduramaz ama cok iyi alternatif olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Alperle Melo tamamen alakasız oyuncular.Alper bilekleri hızlı dribling yaparak ortasahada top cevıren cınsten teknık bır ısım Melo ise tamamen zıttı daha defansıf bır top kesıcı, gs oraya bır onlıberyo tarzı defansıf bır top kesıcı alması lazım, Alper ile Melo arasında cok fark var mevki olarak.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

seneye yaya toure-alper-selçuk-hamit-sneijder 5'lisini göreceğiz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben Melo ile Alper'i karşılaştırmadım ancak Melo'ya 6,5m euro verilirse Alper alınmaz,ee 34cimbom34 emin olduğuna göre Alper alınır,Melo alınmaz.

Belki bir ihtimal yine kiralarız Melo'yu.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

İlk tercih Gökhan İnler olmalı tabi napoli bırakmayacaktır şampiyonlar liginde oynadıkları için ama zorlamak lazım Fatih Terimin ününden de yararlanmak gerekli gökhan konusunda

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla gelecek yıl kesin gelecek isimleri söyleyeyim sizlere;

Kerim Frei
    Alper Potuk
    Carlinhos
    Ömer Toprak

Bunlar benim görüşlerim.Kerim ve Carlinhos'u Fatih Hoca çok istiyordu,Alper'i 34cimbom34 söyledi,Ömer'i de ben kendim fikir edindim

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    İlk tercih Gökhan İnler olmalı tabi napoli bırakmayacaktır şampiyonlar liginde oynadıkları için ama zorlamak lazım Fatih Terimin ününden de yararlanmak gerekli gökhan konusunda
    Gökhan İnler'in Türkiye'ye transferi çok zor yahu. Adam Napoli'nin Cavani ve Hamsik'ten sonra en değerli oyuncusu. En az 20'den açarlar kapıyı kaldı ki oyuncunun tercihi Türkiye olur mu orası da var. Napoli satmaya kalksa bir kaç dev hemen almak için harekete geçer.

Selçuk'un savunma yönü gayet iyi bence. Hele son maçlardaki 4-1-2-1-2 gibi ya da işte baklava düzeni 4-4-2 oynayacaksak. Ön liberoda Selcuk onun önünde Alper, Hamit onların önunde Sneijder şeklinde bence takım savunması yonunden fazla sırıtmaz diye düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Selçuk'un savunma yönü gayet iyi bence. Hele son maçlardaki 4-1-2-1-2 gibi ya da işte baklava düzeni 4-4-2 oynayacaksak. Ön liberoda Selcuk onun önünde Alper, Hamit onların önunde Sneijder şeklinde bence takım savunması yonunden fazla sırıtmaz diye düşünüyorum.
    aslinda cok dogru bir yaklasim. lakin Hamit ve Alper'e bu sartlarda cok is dusecektir cunku obur turlu butun yuk Selcuk'un sırtında oluyor. Hamit ve Alper'in Football Manager tabiriyle "Cift Yonlu Orta Saha" olmalari gerekiyor bu durumda. surekli gidip gelip Selcuk'a yardim etmeleri gerekiyor ki Selcuk orta sahada yalniz kalmasin. Bir de "Oyun Kurucu" gorevi de var malum ve arada sirada ileri cikmasi da gerekecek. ayrica Alper ve Hamit'in kondisyonlarinin ve fiziklerinin cok cok iyi olmasi gerekiyor bu durumda. gerci zaten ikisi de mucadeleci birer futbolcu.

"muslera - carlinhos, toure, semih, eboue - selcuk - hamit, alper - sneijder - drogba, burak" seklinde bir 11 cok ideal olur bizim icin tabi yabanci sinirlamasina yeri geldiginde takilacagiz dolayisiyla bu ayri bir sikinti olacaktir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Muslera yerine onur kivrak yazalim oraya toure yerinede omer"i alabilsek keske.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Onur bize gelmez abi boşuna ümitlenme bence.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by tombul taho View Post
    "muslera - carlinhos, toure, semih, eboue - selcuk - hamit, alper - sneijder - drogba, burak" seklinde bir 11 cok ideal olur bizim icin tabi yabanci sinirlamasina yeri geldiginde takilacagiz dolayisiyla bu ayri bir sikinti olacaktir.
    koyu yazilmislar seneye takimdan ayrilabilir bence. semihi de ekledim ama o belli olmaz, semihe bagli biraz da.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Melo gidecekse de Melo tipinde bir adam ihtiyacımız var. Presi seven, kademeyi bilen ve ters uzun topları becerebilen bir adam. Bilmiyorum Alper, izlediğim maçlarda bütün preslerini faulle sonuçlandırıyordu. Ön Libero dediğimiz mevkide bu tür hareketler sıkıntı olabilir. Melo böyle oynasın kalsın, yeter ki oynasın.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo kalacak bence.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

19. Default

R.Madrid'den Xabi Alonso'yu alır getirir Ünal Aysal

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kalbime indirdi Yediğim tek 1 Nisan şakası bu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Türkiye’ye ilk kez AMK’nın duyurduğu Arda Turan transferinde sıcak gelişme… Real Madrid maçı için İspanya’ya giden Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst ve yönetici Ali Gürsoy, Atletico Madrid kulübünün sahibi Angel Gil Marin ile bir araya geldi. Madrid Hotel Villa Magna’da gerçekleşen ve sadece AMK’nın görüntülediği gizli görüşmede Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut da yer aldı.

Taraflar arasında daha önce olduğu gibi Arda Turan konusunun konuşulduğu, İspanyol kulübünün satmak istediği Adrian isminin de gündeme geldiği öğrenildi. Valencia ile oynanan maçta sakatlanan Arda dün Madrid’e gelen Galatasaray kafilesini otelde ziyaret ettikten sonra takımla birlikte yemek yemişti. 9 Ağustos 2012 tarihinde yine sadece AMK’nın yakaladığı transfer görüşmesinde iki kulüp yöneticileri Başkan Ünal Aysal’ın oteli Les Ottomans’da bir araya gelmişti.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Büyük ihtimal Arda'nın taksitlerinin ödemesi içindir görüşmeler.Arda olur da bize gelirse bu kariyerinin son zamanlarında olur. 33-34'ten sonra gelir en erken.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arda'nın Atletico ile şampiyonluk yaşama şansı yok, Avrupa'da başarıyı zaten kazandı. Çok durmayacağını, ayrılacağını düşünüyorum, bir üst seviye takımlara da gitmesi çok olası gözükmüyor. Gidişini şeklen pek doğru bulmamıştım ama sonuçta o bizden biri. Hagi'nin golüne sevinen top toplayıcı çocuk olarak başladığı hizmetine çoğu zaman layıkıyla devam etti. #66 olarak gelecekse, yabancı yerli ayrımlarına girmeden, kendini üstün görmeyecekse gelsin isterim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yurt dışında oynamış bir futbolcunun yabancı-yerli ayrımı yapacağını sanmıyorum abi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gitmeden önceki son dönemlerinde tabiri caizse takımın papazı olmuştu Arda. Yurt dışı deneyimi elbette olumlu katkı yapmıştır ama Türk insanı huylarından kolay kolay vazgeçmez.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla Arda'nın karakterini tartışmanın son şey olduğunu düşünüyorum.Kamuoyu üstüne gitti diye 30 yaşında ki koskoca adam Guiza oyundan çıktıktan sonra yedek kulübesinde ağladı.Arda ise bizim memleketin çocuğu hayli hayli etkilenir.

23-24 yaşında ki bir futbolcunun ahlaksızca,saygısızca eleştirilmesi,üstüne gidilmesi sonucunda psikolojik sorunlar yaşamış olma ihtimalini ve bu yüzden öyle davrandığını düşünüyorum.Yoksa Arda'yı herkes tanıyor,biliyor.Kimse hakkında kötü şeyler diyemez.Futboluna zaten hiç bir şey diyemezler.

Kendini üstün görme meselesine gelirsek,öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ancak olsa bile de anormal bir durum değil ki ? Kadro da ki oyuncuların 1-2 gömlek üstüydü Arda Turan.

Neyse yeri değil zaten,gelirse süper olur,inşallah da geri gelir.

Bu arada laflarım sana değildi abi genel olarak konuştum

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Okey masalarının vazgeçilmezleriydi mustafa sarp servet abileriyle filan ama şimdi çok üst düzey futbolcular var hepsi çalışan çabalayan yönden türk oyuncular da durmadan çalışıyor
    öyle boş vakit geçiren bir emre çolak var onun da aklı başına gelir yakın zamanda uzun zamandır oynamıyor zaten

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arda geri dönebilir ancak seneye döneceğini sanmam. Atl. Madrid ile Şampiyonlar Liginde oynayacak çünkü. Bundan sonraki senelerde gelebilir, neden olmasın.
    Canım FEDA olsun sana !

Ardada biraz akıl varsa türk ligine geri dönmez.

Olur da geri dönerse çok efsane kadro olur .

Arda - Selçuk - Şınayer - Hamit - Drogba - Burak

Buneyyyy lannnn

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

muslera zu barca haberleri duydum fiyati 25-30m arasiymis.

Mesaj Yetkileri