ya aslında ben daha önceden pek muhabbet kuramamıştım fazla kimseyle ayrıca bilmiyodum buraları daha doğrusu buralara girmiyordum hep futbol bölümü veya football manager bölümünde takılıyordum
ya aslında ben daha önceden pek muhabbet kuramamıştım fazla kimseyle ayrıca bilmiyodum buraları daha doğrusu buralara girmiyordum hep futbol bölümü veya football manager bölümünde takılıyordum
So what?
Saike
yok canımm.az buz sapıklıkları var ama severim keratayıı..(beyler bu arada kerata bir kufurmuş)
yanı sana kufur etmedimmolesine bi bilgi verdimm
![]()
evet arkadaşlar dünden beri yaptığım çalışmamı bitirmek üzereyim inş bi aksilik olmazsa bugün yayınlarım
So what?
Saike
Günaydın Turksportal gençliği, güzel güneşli sıcak bir pazar sabahında nasılsınız bakalım...
"YÜCE ATATÜRK"
saol serkan abi sen nasılsınn,, çeviri konusunda sana başarılar dilerimm![]()
neyse ben kaçıyom bursaspor maçına gidiyorum.inş. bu haftada yenıcez.horoz kesicezz![]()
Ne olsun işte okul olduğunu da hatırladım bu sabah biraz çalışayım dedim, hep oyun hep FM olmaz ki canım...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
merhaba arkadaslar bende geldim
keyifler nasil
iilk valla bende daha yeni geldim
merhaba arkadaşlar ben geldim
So what?
Saike
selam beyler
uzun bi ve yorucu bi yolculuktan sonra bende geldim. Walla kayseri maceram çok süperdi. rakibimizi dağıttık adete 84-58 gibi bi sonuçla mahvettik adeta. bende son periyotta oynadım biraz 2 sayım war. 1 de ribaund. ii geçtik 3 de 3 yaptık![]()
oh be denızliyide geçtikk.sırada beşiktaş var..
merhaba Arklar nasılsınız
Bende geldim.Birazdan gidecem. Maça gidemediğim için şu an çok üzgünüm çünkü babam izin vermedi bir de üstüne sabah dershane çıkışı maça gidenleri görünce daha da kötü oldum.
selamünaleyküm arkadaşlar.
dün ankaradaydım bugün döndüm ama internette bi problem var ve site açılmıyor 2-3 gündür.bu yüzden giremedim.
keyifler nasıl![]()
OlsunSende TV'den izle
Aleyküm selam Ömer abiHoşgeldin.
Valla şu an benim keyfim iyiYarınki sınava çalışıyordum bende kitabın 1-2 sayfası kaldı bakmadığım,biraz ara verdim
Birde şu FB-BJK maçı DOSTÇA bitse tam süper olacak
![]()
Senin keyfin nasıl?
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
iyidir valla bendende.sağolasın.
önemli olan olaysız bir şekilde bitmesi bu maçın.gerisi o kadarda önemli değil
eeeee daha daha daha daha nasılsınız
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Daha daha iyiyiz CihanSen daha daha nasılsın?
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
s.a beyler
Wishbone msn e gelirmisin![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
ben nasılım bilmiyorum karışık duygular içerisindeyim bu aralar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved