Arkadaşlar artık C@FE'ye de uğramaz oldunuz. Hiç cevap gelmiyor.Hadi sohbet edelim biracıkın.
![]()
Arkadaşlar artık C@FE'ye de uğramaz oldunuz. Hiç cevap gelmiyor.Hadi sohbet edelim biracıkın.
![]()
20 ytl kaybettim evin icinde canın sıkıldı üstüne bide yarın yazılı var..
turizm'den ama sakın gülme,hoca büsürü şey yazdırdı onları okumak varyaaa offf.....
ben çıkıyorum hadi iyi akşamlar herkesee
İyi akşamlar Mertcan![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
FB-BJK derbisinin başlamasına son 10 dakikaNeden bilmiyorum ama bende heyecanlandım
![]()
bu gün bi geçmedi yarın olsada okula gitsem
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Benimde tam tersi, bugün çok çabuk geçti![]()
büyük derbiye 5dakika...........
pazar gunlerini hic sevmiyorum,sanırım nedeni ertesi gun okulun olması + yazılıda varsa...
Selamlar..
ben en çok cuma akşamını sevmemeye başladım çünkü birinden ayrılıyorum o saatlerde![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
evet turizm'den..bu arada Skills ne (yeteneklerimiz mi) böyle bi dersiniz mi var?
off ben cumartesi hariç hiçbi günü sevmiyom artık
beyler maç başladı
off benimde dilve anlatım yazılısı var çalışmıycam maç için beaa
arkadaşlar maçı dinlemek için yonca plusu indirin radyo d de benden bi tavsiye![]()
arkadaşlar maçtan son dk. bilkgiler verirseniz memnun olurum.çünkü ne izleyebiliyorum nede dinleyebiliyorum![]()
hala 0-0![]()
merhaba arkadaslar bende geldim.bugün frankfurttaydik ve rakibimizi 7-1 gibi farkli bir skorlamaglup ettik cokmutluyum.mactan sonra antrenörümüz bizi pizza yemege götürdü ne güzel eglendik.bide hattrick yapinca ben daha da cok sevincliyim.
nasilsiniz arkadaslar
yonca plus yaz googleye indir radyo d de
bu program çalıştığında kotadan harcanıyormu?
[SIGPIC][/SIGPIC]