Nuri için Liverpool çok iyi oldu . İlk 11'de forma giyecektir Liverpool'da , bunun dışında Gerrard ile oynayacak olması büyük şans Nuri için . Büyük ihtimal Charlie Adam'ı keserek 11'e yerleşecektir Nuri.
Nuri için Liverpool çok iyi oldu . İlk 11'de forma giyecektir Liverpool'da , bunun dışında Gerrard ile oynayacak olması büyük şans Nuri için . Büyük ihtimal Charlie Adam'ı keserek 11'e yerleşecektir Nuri.
Aynen aklıma ilk Gerrard ile oynayacak olması geldi.Ondan çok şeyler kapabilir.
Vay be bundan 2-3 sene önce Dünyanın en iyi kalecileri listesine girerdi bu adamQPR'den bir flaş transfer hamlesi daha!
İngiltere Premier League takımlarından QPR, Ricardo Carvalho'nun ardından Julio Cesar'ın da transferini bitirme noktasına geldi.
Nuri konusu içinse İngiltere ona çok şey katar.Liverpool bence iyi bir klüp eğer ısınırsa iyi işler yapabilir..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Nuri eger ingilterede teknik oyun yapısına fizik gücünüde eklerse harika şeyler yaratabilir hadi aslanım Gerrard abini sömür gelne var ne yok ögren
Van Persie ne gol atti
Persie kardeşim soyadı Çınar.
1-1, defansı aşarsa biraz daha Manu atar.
Manu'ya en çok lazım olan 2 futbolcu Hamsik ve Lass. İkisi de Fergie sistemine uyum sağlayabilicek kapasitede.
eto'o bitmiş.
Kagawa attı 2-1 oldu.
Kagawa'ya çok karşıydım ama farklılık yaratmış hücum anlamında. Özellikle ileride topu tutma konusunda. Gol biraz şansına olsada.
Bu seferde direğe vurdu Kagawa.
Rafael attı, 3-1 oldu.
Petric 3 metreden direğe vurdu ya la. De Gea'nın kurtarışıymış.
eto'o bitmiş.
De Gea yine hatalı çıkışlarından birini yaptı. 3-2 Vidic attı kendi kalesine.
eto'o bitmiş.
ulan spurs. ne seninle sevinebiliyoruz ne de fenerle![]()
manu yiyordu az kalsın +7'de![]()
Rooney çok fena sakatlanmış
http://twitpic.com/anlhlh
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hazard tek kelime ile Muthis.
Eden Hazard 3 maç 6 asist, 1 goL.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şampiyonlar Ligin'de de böyle bir performans gösterirse Dünya'nın en iyi oyuncusunu seçme şeylerinde ilk 3'e girebilir Hazard çünkü aşırı iyi oynuyor.
Torres'de çok iyi oynuyor , benim lig ve şl deki en büyük favorim chelsea kadrosu çok geniş city le ligde şl de barça , bayern , city 3 lüsünden biriyle çekişirler![]()
bu arada
![]()
The Blues diyorum başka bir şey demiyorum.![]()
Günün Fikstürü
Arsenal ve City favori ancak Stoke bir güzellik yapabilir bence zevkli mücadele kuşkusuz Liverpool-City![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bu sefer gerçek
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
bence iyi takım kuramamış bu sefer arsene wenger. 4 tane aynı tip oyuncu hücum alanında.
giroud
podolski-cazorla-gervinho
cazorla çok alakasızca oyun kurucu gibi oynuyor. van persie'nin yerine kalburüstü bir poacher olan giroud, song gibi mükemmel bir adamın yerine dengesiz diaby. wilshere ve ramsey gelince işin seyri değişir herhalde. ama şu sol bekte gibbs'in işi nedir? anlayan beri gelsin.
edit: bu arada cazorla'nın pas yeteneği beklediğimden iyiymiş![]()
cazorla gerçekten beklediğimden daha kendinden emin ve lider gözüküyor.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Giroud da elinde patlamaz umarım Arsenal'in.
Cazorla kaliteli adam kendini belli ediyor.
Cazorla 1 aydır öyle bi gazlanıyor ki 3se 5 oynuyor![]()
eto'o bitmiş.
Burada bahsedilmemiş ancak Swansea lige güzel bir başlangıç yaptı. 2 haftada 8 gol gönderdiler rakip ağlara.
Football is simple,but Football Manager is not
Swensea geçen yilda ara ara takip ettigim bir takimdi bu yilda 2 maclarini izledim kaldiklari yerden devam ediyorlar oyun olarak barcelona stili gibi oynamaya calisiyorlar kisa paslarla ve cokta basarli oluyorlar.
giroud'nun fiziği falan çok iyi de, yetenekleri kısıtlı. ilk defa bu kadar sınırlı yetenekte bir santrafor görüyorum arsenal'de. tam kontratak ya da ceza sahası için topçusu. van persie'nin muadili giroud olmamalıydı. arsene wenger fransa ligi'ne güvenerek çok yanlış yaptı. o kadar ki bendtner bile daha iyi performans gösterir tek forvette. hala duruyorsa tabi. ya da chamakh-giroud deneyebilir. chamakh da hala varsa tabiama arsene'in çift forvet oynattığını görmedim daha. belki bir değişikliğe gidebilir. değişik varyasyonlar deneyebilir; podolski-giroud gibi... ancak şurası kesin ki wenger'in üstünde ısrar ettiği sistemin parçaları birbirini tamamlamıyor. öyle ki ne zaman geçen maçta alex-walcott-ramsey girdi, takım arsenal gibi oynamaya başladı.
Arsenal'in hücum hattına ve Sagna'nın sakatlığı uzun sürecekse sağ beke transfer yapması lazım.Jenkinson kim yahu ? Arsenal'den önce Güney konferans liginde oynamış ki bu lig İngiltere 6.ligine tekabül ediyor.
Borini o nası kaçar abicim ya
Edit : Atamayana atarlar olacaktı Tevez açısı olmamasına rağmen vurdu top direkten döndü![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Skrtel attı 1-0 önde Liverpool gerçekten harika bir araya giriş örneği çok güzel bir kafa golü oldu.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!