neden ki zaten dünyanın en iyi ligindeki en iyi 4 takımdan birinde oynuyor daha allahtan belasını mı istiyortövbe tövbe
neden ki zaten dünyanın en iyi ligindeki en iyi 4 takımdan birinde oynuyor daha allahtan belasını mı istiyortövbe tövbe
Dong Fangzhou ile birlikte yedek bekler bence ama gelecek için büyük yatırım tabi..
Sir yine bulmuş çakal adam vallahi mahalle takımı olsa ordaki yetenekli adamı takıma kazandırıyor...
Bunun adı ReklamAngola'daki taraftarı ManU ya çekmek
![]()
Tamamen ticari bir transfer daha önce alınan Çinli ve Koreli gibi.
Man Utd boş adam almaz bildiğim kadarıyla.Oynatmasa bile kiraya yollar.
Ben de C.R. ve Anderson hakkında bu konuyla ilgili söylentiler duydum.
Neyse, yakında görürüz ne olacağını.
Cristiano Ronaldo ve Anderson'da sezon başlamandan önce benzer olaylar ile gündeme geldi , yazık etmiş kendine daha çok genç önünde uzun ve başarılı bir gelecek olabilirdi...
Alkol insana hiç istemediği şeyler yaptırır..
So what?
Saike
Nani ve Ronald isteyerekti ama tecavüz değildi.. faturası ağır olabilir
ATATÜRK boşuna dememiş:
Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim diye.
Manu yine penaltı ile kurtarmış...
Öyle veya böyle kazandık, mutluyuz..![]()
ManU o sampiyonlugu söke söke alacak![]()
ManU ligi götürür![]()
Manchester United : 2 - 1 : Everton
C.Ronaldo attığı 2 gol ile günün adamı idi.
Manchester United antrenörü Carlos Queiroz, Brezilyalı Kaka ile Cristiano Ronaldo'yu kıyasladı.
Manchester United'da Alex Ferguson'un yardımcılığını yapan Carlos Queiroz, FIFA Yılın Futbolcusu ve Altin Top Ödüllerini kazanan Milanlı Kaka ile United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo'yu kıyasladı.
Real Madrid'in eski teknik direktörlerinden olan Queiroz, “Kariyerim boyunca Zidane, Ronaldo, Raul, Figo ve Roberto Carlos gibi dünyanın en iyi oyuncuları ile çalıştım. Dürüstçe söylüyorum ki Cristiano Ronaldo gibisine rastlamadım. Kaka Avrupa'da ve dünyada yılın en iyi oyuncusu seçildi ancak bence Ronaldo daha iyi. Cristiano'nun tek eksiği Şampiyonlar Ligi'ni kazanamamış olması. Bence o futbolun Michael Jordan'ı olacak. Yeterli yeteneği ve çalışma arzusu bulunuyor” sözleriyle, futbolseverlerin favori tartışma konusu hakkında tercihini belli etmiş oldu.
Chelsea yönetim kurulundan Peter Kenyon, yaptığı açıklamada, Premier Lig’de Manchester United karşısında şampiyonluk şansını sürdürebilmelerinin gelecek transfer döneminde Bolton’dan Nicolas Anelka’yı transfer etmelerine bağlı olduğunu söyledi.
Chelsea teknik direktörü Avram Grant, dizindeki sakatlıktan kurtulmaya çalışan ve gelecek ay düzenlenecek olan Afrika Milletler Kupasında forma giyecek olan Didiger Drogba yerine üst düzey bir golcü bulmak istiyor. Uzun bir süre Chelsea formasından uzak kalacak Drogba’nın yerine düşünülen tek isim, kariyerinde Fenerbahçe de dâhil olma üzere birçok kulübün formasını giyen Fransız milli oyuncu. Chelsea, Anelka olmazsa David Villa’yı istiyor, ancak kulübünün bu oyuncu için 50 milyon avro istemesi transferi zora sokuyor.
Chelsea yöneticisi Peter Kenyon ve oyuncu takipçisi Frank Arnesen, Boltonlu oyuncunun menajerleriyle ayrı ayrı görüşmelerde bulundu. Bu transferin yaklaşık olarak 20 milyon avroya gerçekleşmesi bekleniyor. Chelsea kaynakları “Anelka’yı alamazsak kriz yaşarız” diyerek bu transfere verdikleri önemi ortaya koyuyor. Yöneticiler, sözlerini şöyle sürdürüyor:
“Teknik direktör Avram Grant da Anelka'nın transfer edilmesini istiyor. Takımda genç oyuncular olsa da henüz hazır değiller. John Obi Mikel ve Michael Essien’in de Gana’da olması, Anelka’nın transfer edilememesi halinde ciddi bir sorun çıkartacak”
Bugün Blackburn ile Ewood Park’ta karşılaşacak olan Chelsea, Fildişi Sahili’nin Milletler Kupasında üst turlara çıkmasıyla Şubat’ın başına kadar takımın en golcü ismi olan Drogba’dan yoksun kalabilir. Andriy Shevchenko’nun da hâlâ isteneni verememesi nedeniyle Grant’ın elinde Salomon Kalou ve Clauido Pizzaro kalıyor. Bu da Anelka'nın transfer edilmesi ihtimalini güçlendiriyor.
Bence bu kıyaslama bile kaka nın daha iyi olduğunu gösteriyor.Cronaldo büyük maçlarda yerden kalkamıyor.Kaka ise m.unitedi yıktı geçen sene tek başına cronaldo nerdeydi o zaman?
Bir kaç sene önce gol atana ödül vericeklerini söyleyen hatta kendi kalesine atılan sayılıyacağını söyeleyecek kadar rahat durumdaki Chelsea şimdi nelerle uğşaıyor Jose Mourinho'nun istemediği Shevchenko tüm dengelerini bozdu takımın ne diyelim Anelka Londra da da fazla kalmaz sanırsam hava kapalı der ayırlır...
Sheva'nın gelişi Chelsea'nin bitişidir.
I'm back...
Ronaldo isterse yılda 30 gol atsın isterse tüm maçlarda gol atsın ligde yine Kaka'nın üstün yeteneğine erişemeyecek Kaka ile kıyaslanması bile korkunç...
Ronaldo kesinlikle Kaka´dan daha iyidir,cok dogru bir aciklama ...
Sorma ya elimizden kaçırdık![]()
ligin ilk maclarinda sizi 3-1 yenmistik shahinler![]()
Görürsem söylerim. Kimin daha iyi olduğu Milan-Man Unt maçlarında ortaya çıktı zaten...
gereksiz bi açıklama bence bu.. kimin kimden daha iyi oldugu zamanla değişir, geçmiş zaman bize gösterdi şimdiye kadar kimin iyi oldugunu, ronaldo tek başına manchester'i taşıyamaz ama kaka tek başına milan'ı taşıdı,ayrıca buyuk futbolcu olucaksa biraz sevimli olucak bence, ronaldo'nun havasından geçilmiyor