Sayfa 97 / 1204 İlkİlk ... 478795969798991071471975971097 ... SonSon
2,881 ile 2,910 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Haa o zaman iş ayrı. O stadın locaları bu sene için satıldı ama seneye Galatasaray 1 kuruş kar edemicek stadtan. Geleceğini harcıyo şu anda kulup Maaş problemi çekip en önemli maçtan önce bölgesinde tek oynayacak adamı satmazlar umarım tekrar

Seneye "eğer ki stad açılırsa" elbetteki kar edemeyeğiz, şuanda edemediğimiz gibi. çünkü borçları kapatacağız, tahminen ilk sene olduğu için bir 100 milyon dolara yakın gelirimiz olur stattan(bakın EĞER AÇILIRSA diyorum, locanın geri kalan kısmı, patlaması muhtemel KOMBİNE satışları ve tahmini 45.000
    seyirci ortalaması-bunlar benim görüşlerim-).

yani gelecek konusunda bir endişe duymuyorum. tek endişem olursa o da nakit sıkıntısından doğabilecek maaş problemleri olabilir, ama yönetim illa ki düşünmüştür, ona göre iş yapar

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H8ZoAvM0TkI[/youtube]

Video'nun 30.snsindeki gol müthişş..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

O borcu düşürdü ama gelecek yıllar için daha büyük sıkıntılara girecek kulup. Türk Telekomdan çok büyük bir para geldi bu parayla borçları kapatıyolar. Daha olmayan Stadın Localr satıldı bu para bu sene harcandı zaten.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Seneye "eğer ki stad açılırsa" elbetteki kar edemeyeğiz, şuanda edemediğimiz gibi. çünkü borçları kapatacağız, tahminen ilk sene olduğu için bir 100 milyon dolara yakın gelirimiz olur stattan(bakın EĞER AÇILIRSA diyorum, locanın geri kalan kısmı, patlaması muhtemel KOMBİNE satışları ve tahmini 45.000
    seyirci ortalaması-bunlar benim görüşlerim-).

yani gelecek konusunda bir endişe duymuyorum. tek endişem olursa o da nakit sıkıntısından doğabilecek maaş problemleri olabilir, ama yönetim illa ki düşünmüştür, ona göre iş yapar
    Hayırdır yapılan stadı tekrar satıyomu kulup 100 milyon $ gelir nereye yapıyosun stadtan Allah aşkın 10 milyon $ demek istedin sanırım. Kaç tane Loca var 100 tanemi ? 1 milyon $ veriyolar localara herhalde. 45000 ortalama seyirci çekmek öyle kolay değil. Saraçoğlu 52500 kişilik orda bile 30000 ortalama yapıyo Fenerbahçe. Kombine patlaması olacaktır tabiki ama öyle senin dediğin gibi gelir beklemek sadece hayal.
    Last edited by KaPaLı : 30.Temmuz.2009 at 16:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

O borcu düşürdü ama gelecek yıllar için daha büyük sıkıntılara girecek kulup. Türk Telekomdan çok büyük bir para geldi bu parayla borçları kapatıyolar. Daha olmayan Stadın Localr satıldı bu para bu sene harcandı zaten.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Hayırdır yapılan stadı tekrar satıyomu kulup 100 milyon $ gelir nereye yapıyosun stadtan Allah aşkın 10 milyon $ demek istedin sanırım. Kaç tane Loca var 100 tanemi ? 1 milyon $ veriyolar localara herhalde. 45000 ortalama seyirci çekmek öyle kolay değil. Saraçoğlu 52500 kişilik orda bile 30000 ortalama yapıyo Fenerbahçe. Kombine patlaması olacaktır tabiki ama öyle senin dediğin gibi gelir beklemek sadece hayal.
    Kelimesi kelimesine,harfi harfine katılıyorum :
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok artık ya şoktayım. Gece Elano gelse diye hayal ederek uyudum, şimdi kalktım Elano Galatasarayda. Yılın transferi. Haldun Üstünel, fazla söze gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

adnan polat ın açıklamasını dinlemedin herhalde, locaların yüzde 30 u satıldı ve gelen gelir 30-40 milyon dolar arası. seneye de stad açılana kadar hepsi satılırsa kapafan 40-50 milyon dolar geliyor.

seyirci ortalaması demişsin, bütün tarftarlar 10 seneyi aşkın bir vakitten beri bu stadı bekliyor, bu kadro ile rijkaard ile 45 bin i bırak, 50 bin ortalama olursa kimse şaşırmasın. bu çoğu yerde böyledir, yeni stad ilk senesinde böyle patlamalar yapar. fenerbahçenin yıllık stad geliri de 54 milyon dolar olduğuna göre, bence 100 milyon dolar hiç de hayal değil.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca, loca satışları 3 senelik, yani 3 sene boyunca başka loca satılmayacak, gelen 100 milyon dolar+ para olacak sadece.

bence transfer bitti. kadro da tahminim şöyle olur:
    ---------------------------------leo--------------------------
    sabri(uğur)-----e.güngör-------servet-------h.balta
    --------------------------------m.topal---------------------
    ----------------arda(ayhan/barış)------------elano-----
    keita----------------------------------------------------kewell(arda)
    ----------------------------------baros
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca edit: kapafan değil kafadan olacak. lanet ettirdi artık bu klavye
    Last edited by ForCimbom : 30.Temmuz.2009 at 16:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yahu bir locayı 1 milyon dolaramı satıyo bu takım

Nesil
    2006
    Yer

loca değil sadece, vip tribünler de var. onların da satışı yapılıyor

ayrıca statta 150 ye yakın loca var. yani dünyada en çok loca olan 3-5 stattan biri olacak. ve locaların komine gibi olacağını da beklemeyin. 1 milyon dolar olanı da vardır 30 bin 40 bin lik de.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Yahu bir locayı 1 milyon dolaramı satıyo bu takım
    Sanırız .Fiyatı 500 $ dolar desek 30 milyon dolar gelir yaptı desek 60.000 Loca satılmış oluyor.%30'u 60.000 ise tamamını hesaplamayı size bırakıyorum .

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Gs localardan nasıl 40 milyon kazandı yahu?

Elano yılın transferidir ama geçen senenin alacaklarını bile ağustosa erteleyen galatasaray eğer 8 milyon POUND verdiyse ve maaş olarakta 4 milyonun üstüne çıktıysa ekonomik açıdan bu sene avrupa kupasını aldı aldı alamadı batar gibime geliyor. Çok riskli bir hamle.

Orta saha açısından gerçekten her yere koy oynasın. Elano yahu boru mu
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    loca değil sadece, vip tribünler de var. onların da satışı yapılıyor

ayrıca statta 150 ye yakın loca var. yani dünyada en çok loca olan 3-5 stattan biri olacak. ve locaların komine gibi olacağını da beklemeyin. 1 milyon dolar olanı da vardır 30 bin 40 bin lik de.
    1 Milyon Dolarmı?

Yanlış okudum galiba.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Üstteki olunca hikaye oldu benimki .1 milyon dolarlık loca var mı .O fiyata oyuncu alınabiliyor ev alınabiliyor .50.000 $ ancadır.600 Loca eder.%30u 600 ise tamamı ?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EreN View Post

Elano yılın transferidir ama geçen senenin alacaklarını bile ağustosa erteleyen galatasaray eğer 8 milyon POUND verdiyse ve maaş olarakta 4 milyonun üstüne çıktıysa ekonomik açıdan bu sene avrupa kupasını aldı aldı alamadı batar gibime geliyor. Çok riskli bir hamle.

Kadrosu kaldırmayacak bir kadro değil, kaldırabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

7 Milyon Euroya alınmış. Keita için 8.5 verilmişti. Çok bir para degil. Heleki Mehmet Topuza 9.5 Milyon verenlerin çok para demesi ilginç.
    Başkan açıklamıştı toplantıda. 8Milyon€ Nakit bütce belirlemişler. 4milyonunu Keita için pesin vermişler geri kalanı 3yıl vadeli. Elano içinde geri kalan 4ü verilmiştir, yapılmıştır bir ayar. Yönetim işini bilir.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahçe yönetimi para var huzur var mantelitesinde yapına dursun, Galatasaray adamları getirsin.

Galatasaray'da söylenildiği gibi, Fenerbahçe'de olduğu gibi para olsun. Üst üste 20 sene şampiyon olacak takım kurar.

tebrikler, getirdim mi böyle Brazilya'lı getireceksin işte bazılarına da ders olur umarım.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bizde defans ve forvet eksiği varken biz zor kaldırırız zaten. GS şuan nirvana'ya ulaşmış durumdadır arkadaşlar

Nesil
    2005
    Yer
    Kastamonu

Galatasaray'da transfer bitmez.Elano transferide son transfer değil bundan eminim ve bunu biliyorum.Sağ bek şart sabriyle yürümeyecek belli birşey.Hücum hattında bana kalırsa UEFA Avrupa Ligi'nin en tehlikeli takımıyız ancak defans anlamında biraz sıkıntımız var kesinlikle.Eğer defansımızı sağlamlaştırırsak takımada taktik bi güzel oturunca uyum sorunları da ortadan kalkınca.Galatasarayımızın elde edemeyeceği hiç bir başarı olamaz.Bu sene beklenti büyük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım yine Alex'le kıyaslanmaz Elano.

Çünkü Galatasaray'a hangi oyuncu gelirse gelsin Alex'le aynı mevkideyse onunla kıyaslanıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Kastamonu

Elano transferine ödenen para 8.5 M ve 3 sene taksitli.

Elano da 4 sene boyunca Galatasaray'dan yıllık 3.2 M Euro alacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu kadar iç karartıyorusunuz ama satlımayan bi riva arazisi birde floryadan b.çekmece ye taşınacak bir antreman sahası var milyon dolarlarca gelir kazandırabilr projeler bunlar inanın galatasaray batmaz Elano da mükemmel bir transfer geçmeyelim arada

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Umarım yine Alex'le kıyaslanmaz Elano.

Çünkü Galatasaray'a hangi oyuncu gelirse gelsin Alex'le aynı mevkideyse onunla kıyaslanıyor.
    Kıyaslanacağını sanmıyorum, Alex ile Elano bir birinden farklı özellikleri taşıyan oyuncular.

Alex'in oynadığı bölge de bu sezon Arda Turan oynayacak Galatasaray'da, Elano hem kanat da hem de ortada oynayabilen bir futbolcu. Arda'nın gerisinde oynayacak büyük ihtimal orta saha'nın tam ortasında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Kıyaslanacağını sanmıyorum, Alex ile Elano bir birinden farklı özellikleri taşıyan oyuncular.

Alex'in oynadığı bölge de bu sezon Arda Turan oynayacak Galatasaray'da, Elano hem kanat da hem de ortada oynayabilen bir futbolcu. Arda'nın gerisinde oynayacak büyük ihtimal orta saha'nın tam ortasında.
    Ben Arda'nın tekrar kanatta oynayacağını ve Elano'nun forvet arkası oynayacağı görüşündeyim.Ama senin dediğinde olabilir -ki- büyük ihtimal öyle olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Önemli olan bu sene büyük takımlarımıza çok kaliteli oyuncular geldi .Her takımı seyretmek zevk verecek.Önceki senelerdeki gibi 3-0 yendik ama maçları izlerken uyuyakaldık tipinde maçlar olmaz bu sene, çok mücadeleli ve zevkli geçer.Bazı Anadolu takımları da başta Ankaragücü olmak üzere yerinde transfer yaptı bu sene. Güzel bir lig bekliyor bizi.

Galatasaray kadro olarak Rijkaard'ın kafasındaki sisteme alışırsa zaten her maçımız bol pozisyonlu olur Galatasaray'ı tutan tutmayan herkes zevk alır izlemekten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tek tek cevap vermeyecegim, Localardan gelen paranın transferler ile alakası yok. 40 milyon küsür gelir elde edildi ve bu para şirketleri birlestirmede kullanılacak. 1milyon dolarlık da loca var, evet. Bunları ben kaba etimden atmıyorum, bizzat Adnan Polatın söyledikleri.

Elano içinde 7Milyon € 3 taksitle ödenecekmiş. 7 milyon euro ödemeklede kimse batmaz. Kendisine de 3milyon gibi bir rakam verilecekmiş sanırım.

Bu muhabbet fazla uzamasın bence, Elanoyu konuşalım.

Yılın transferini yaptık. Helal olsun sana Haldun Baba ...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by ibob View Post
    1 Milyon Dolarmı?

Yanlış okudum galiba.
    Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Üstteki olunca hikaye oldu benimki .1 milyon dolarlık loca var mı .O fiyata oyuncu alınabiliyor ev alınabiliyor .50.000 $ ancadır.600 Loca eder.%30u 600 ise tamamı ?

yok efenim yanlış okumadınız..

bakınız: "...........15 bin dolardan başlıyor

21 Nisan`da tanıtımı yapılan Türk Telekom Arena`nın loca ve VIP koltuk satışlarına büyük ilgi olduğunu söyleyen Galatasaray Stat A.Ş. Genel Müdürü Ebru Köksal, şu bilgileri verdi: `Stadyumdaki locaların tanıtımını 21 Nisan`da yaptık. Bu gecede ortadaki 21 loca için teklif aldık. Bu teklifleri yönetim kurulumuz değerlendirdi. Daha sonra 30 Nisan`da tüm locaların satışına başladık. 15 Mayıs`a kadar 87 adet loca sattık. Bu localardan 30 milyon dolara yakın gelir elde ettik. Stadyumdaki loca fiyatları 15 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değişiyor.` ....."

ilgili haber:http://www.tumgazeteler.com/?a=5114942

Quote Originally Posted by EreN View Post

http://www.tumgazeteler.com/?a=5114942

locaların 87 si satılmış, geri kalanlar ile birlikte toplamda 130 milyon dolar hedefleniyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    daha güncel haber, TOKİ nin yaptığı basın toplantısında(yaklaşık bir-iki hafta önceydi sanırım)

''LOCA VE KOMBİNE ALANLARIN ENDİŞESİ OLMASIN''-

Galatasaray Kulübü olarak, stadın işletmesi, pazarlanması ve faaliyete geçmesinin ardından bakım onarım çalışmaları konusunda üzerlerine düşen çalışmaları yaptıklarını anlatan Polat, Türk Telekom Arena'dan loca ve VIP kombine alanların da içlerinin rahat olmasını istedi.

Kombine ile localarla ilgili sözleşme imzalayan ve ödemelerini yapan Galatasaraylıların hiçbir endişe duymamasını isteyen Polat, şunları söyledi:

''Bu proje muhakkak bitecek. Yaptığımız satışların ödemelerini de, stat inşaatının bitiş tarihine göre yeniden organize edeceğiz. Kalan bölümlerin aynı heyecanla satın alınmasını rica ediyorum. Biz inşaatın biteceğinden şüphe etmiyoruz. Gecikme oldu ve böyle projelerde olabiliyor. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar da, ihale yoluyla ilerleme sağlanamaması halinde, kendilerinin bitireceğini söyledi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.''

Polat, stat inşaatında yaşanan duraklama nedeniyle son bir aydır loca ve kombine satışlarının bir duraklamaya girdiğini belirterek, ''Bu toplantıdan sonra, satışlarımız aynı hızla devam edecektir. Loca ve VIP koltuk satışları yıl sonunda tamamlanmış olacak. Şu ana kadar sözleşmesini yaptığımız satışlar 43 milyon dolara ulaştı. Hedefimiz ise 105 milyon dolar. Bu kaynağı iki şirketimizin birleşmesinde kullanılacak'' bilgisini verdi.

.
    .
    .
    .

.
    .

...
    Last edited by ForCimbom : 30.Temmuz.2009 at 16:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Ben o 1 milyon doların konut projesi olduğunu düşünüyorum.Loca 1 milyon dolar etmez,olsa bile alanın olacağını düşünmüyorum .
    konut projesi çok başka birşey, "1milyon dolar" gördüğünüz gibi bir LOCA fiyatı(maksimum-[ben de böyle dedim]-).

bence transfere artık gerek kalmadı, sakat oyuncularımız form yakalarsa(linderoth-emre güngör- uğur uçar gibi) hem alternatifi bol hem de as olarak çok iyi bir kadromuzun olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2007

Çok güzel transfer oldu bu, Arda'da kanatta oynar artık

Transferin maliyetide 7 MN Euro imiş, 3 taksitle ödenecekmiş.Yıllık 3 MN Euro kazanacakmış ntvspor'un haberine göre...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Temiz bir hesap yaparsak 3 yılda toplam 45-50 Trilyon para ödemiş olacak galatasaray keita elano ikilisine. Ben bu yüzden dedim bu sene sağlam bir gelir olmazsa ekonomik açıdan tarihi bir düşüşe geçer diye.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot...ty/8176057.stm
    http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...latasaray.html

bu iki kaynakta 8 milyon sterlin diyor. Bizim medyamız fiyatları düşürmekte ısrarcı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Biri onu durdursun!..
    Herkes onu konuşuyor! Galatasaray taraftarından ilginç girişim! Sarı-kırmızılı taraftarlar takıma üst üste gelen yıldızların transferinde başrolü oynayan yönetici Haldun Üstünel'in ismini formalarının arkasına yazdırmayı planlıyor.

Son iki sezondur büyük transferlere imza atan Haldun Üstünel Harry Kewell, Milan Baros, Frank Rijkaard, Abdulkadir Keita ve son olarak da Elano Blumer transferindeki çabalarıyla taraftarların büyük sevgisini kazanmış durumda. "Türkiye'e gelmez" "Hayal" gözüyle bakılan transferler onun girişimleriyle gerçekleşti ve çıta bir hayli yükseldi.

Sadece Galatasaraylı değil, diğer takımların taraftarları da Haldun Üstünel'in transfer konusundaki üstün başarılarını takdir ediyor. Internette Fenerbahçe forumlarında bu konu şu şekilde özetleniyor; "Arda'nın yerine başkan Haldun'u almalı"

Haldun Üstünel'in transferi için uğraş verdiği oyuncularının adlarının medyada çıkmaması, transfer gerçekleştiği an Türkiye'de duyulması ise gizililik konusunda onu sarı-kırmızılı taraftarlarca yine gönüllere taşımış durumda. Taraftarlar arasında yapılan sohbetlerde ise Haldun Üstünel'in G.Saray başkanlığı için ideal olduğu konusunda spekülasyonlar yapılıyor.

G.Saray taraftarları geçtiğimiz hafta Tobol ile Ali Sami Yen'de oynanan maçta ise tribünlerde "In Haldun We Trust" (Haldun'a güveniyoruz) yazılı dev bir pankart açmıştı.

Haldun Üstünel kimdir?

1967 İstanbul doğumlu olan Haldun Üstünel, orta öğrenimini Saint Benoit Lisesi, lise öğrenimini Suadiye Lisesi'nde, yükek öğrenimini ise A.B.D. San Francisco Dominican College Üniversitesi'nde Uluslararası İş İdaresi Bölümü'nde tamamladı. Üstünel, 1992 yılından bu yana İstanbul Tela Sanayi Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. İngilizce ve Fransızca bilen Üstünel, evli ve iki çocuk babası.

30.07.2009
    Kaynak :
    Sporx.com
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri