Sayfa 97 / 896 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
2,881 ile 2,910 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

elimizden alacaklar diye korkmaya başladım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onyewu'yu alamıyacağız gibi, şu saniyeden sonra talipleri baya bir arttı gibi geliyor bana

Onyewu ne oynadı yahu, bence tartışmasız maçın yıldızıydı. İspanyol futbolculara geçit vermedi, müthiş hamleler yaptı. Eğer Onyewu'yu transfer ettiysek -ki dış basın ettiğimizi söylüyor- gerçekten muhteşem bir transfer yapmışız demektir. Yılın transferi olur bana göre, olası ön libero transferini bile gölgede bırakır. Lugano'nun gidişini bir tek Onyewu'yu alarak affettirebilir yönetim, hatta fazlasıyla yapar bunu

Güiza giderse forvet problemi çıkar, ayrıca Güiza'nın Zenit'e gideceğini sanmıyorum, bizde mutlu görünüyor, formu giderek artmıştı zaten, gelecek yıl çok iş yapacak Daum'un sisteminde, sağlam bir takımda.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Onyewu bildigin ayı ya

Şu konferadasyon kuapaları cok kötü oluyor tam transfer zamanı oluyor adamlar kendini gösteriyor alamıyoruz Bkz:Baptista finalde golü attı degeri 10 milyon euro arttı ,bizde alamadık
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    elimizden alacaklar diye korkmaya başladım.
    onyewu elinizde yani ?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    onyewu elinizde yani ?

Dış basına göre elimizde yada Aykut Guiza'dan bahsetti kendisine sor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yahu geçen sene de Aragones için bu endişeler vardı,
    adam kupayı alana kadar net bişey söylemedi,
    ama yönetim Onyewu için Poulsen kadar girişim yaptı mı bilemeyiz..

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Dış basına göre elimizde yada Aykut Guiza'dan bahsetti kendisine sor
    dış basını falan geçeceksin yahu. onlarda bizim fanatik'in, fotogol'ün daha modern versiyonu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ntvspor da Tekke + 10 m € karşılığında Zenit'in Güiza'yı istediğini yazmış. Ben de her ne kadar Güiza'nın bu sezon başarılı olacağına, kalitesine inansam da bence gelen teklif (gerçekse) güzel. Fatih her ne kadar eski Fatih olmasa da bence ligimizde iyi iş yapar. Ayrıca gelecek olan 10 m €'nun üstüne ekleme yapılarak Vagner Love gibi daha kaliteli isimler de alınmaya çalışılabilir.

Onyewu için herkes çok olumlu konuşuyor fakat yine de Lugano'nun kalması daha iyi olur gibi. Lugano sahada taraftarlardan birisi gibi. Formasının hakkını sonuna kadar veren bir oyuncu. İtalya'da oynama isteği ve menajerinin Figer olması kalmasını zorlaştırıyor ama umarım kalır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

dış basını falan geçeceksin yahu. onlarda bizim fanatik'in, fotogol'ün daha modern versiyonu.
    Herkesi neden kendimiz gibi zannediyoruz? Dış basının Fanatik, Fotomaç olduğunu nerden çıkardın, nasıl vardın bu kanıya? Adamlar Türkiye'deki gibi masa başı haber kolay kolay yapmıyor ve dikkat edersen Aragones ve Güiza transferini de geçen yıl ilk olarak İspanyol medyası duyurmuştu. Ben güvenirim dış basına. Zaten Onyewu'nun menajeri de Fenerbahçe ile görüşmelerin sürdüğünü, ufak pürüzlerin kaldığını açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güiza için de eğer Sercan'ı alacaklarsa Zenit'in teklifini yukarı çekip değerlendirebilirler,

Guiza = 14 milyon € + Tekke gibi. Ama ben kalsın isterim, piyasası olan bi futbolcu Guiza.

Athletico Madrid, Forlan veya Agueoro'yu satarsa daha klas bi teklifle gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Lugano'yu İtalya'dan isteyenler niye hala imzalamıyor Figer'in oyunu gibi geldi.Eğer Aziz Yıldırım Onyewu ile anlaşmış ise çok iyi yapmış bir takım kimsenin blöfü ile uğraşmamalı

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Herkesi neden kendimiz gibi zannediyoruz? Dış basının Fanatik, Fotomaç olduğunu nerden çıkardın, nasıl vardın bu kanıya? Adamlar Türkiye'deki gibi masa başı haber kolay kolay yapmıyor ve dikkat edersen Aragones ve Güiza transferini de geçen yıl ilk olarak İspanyol medyası duyurmuştu. Ben güvenirim dış basına. Zaten Onyewu'nun menajeri de Fenerbahçe ile görüşmelerin sürdüğünü, ufak pürüzlerin kaldığını açıkladı.
    galatasaray için babel'leri, nistelrooy'ları, saviola'ları getiren hep dış basındı. ispanyol basını da başı çekti hep. arada her gazete tutturur doğrusunu, bahsettiklerinde olduğu gibi.

ben inanmıyorum basının hiçbir haberine. siz inanmaya devam edin.

onyewu konusunda dediğin gibi gelişmeler varsa eğer, hayırlı olsun. iyi bir futbolcu onyewu.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Tuttosport'un suana kadar PouLsen haberinde şuanlık tutmadı o kadar Appiah Transferini ilk oradan duymuşdum.Times'in haberLeride çoğunlukla doğru oluyor.Fanatik Fotomaç 15 kisi sölüyor 15 kişiden 1 tanesi geliyor . BunLar 2 kişi söylüyor 2'sinden biri geliyor bu açıdan bak biraz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Onyewu için herkes çok olumlu konuşuyor fakat yine de Lugano'nun kalması daha iyi olur gibi. Lugano sahada taraftarlardan birisi gibi. Formasının hakkını sonuna kadar veren bir oyuncu. İtalya'da oynama isteği ve menajerinin Figer olması kalmasını zorlaştırıyor ama umarım kalır.
    Formasının hakkını tabi veriyor da, bugün Pique Barça'dan yıllık 2.2 milyon € alıyor Man U'dan gittiği halde.
    Lugano 4 milyon € alacak bi oyuncu da değil, Avrupa'nun dev takımlarından da gelmedi.
    Ne hakediyosa onu talep etmeli, İtalya'da oynamak istiyosa yolu açık olsun ama bunu koz olarak kullanmasın..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Onyewu gelecek öyle tahmin ediyorum içimden bi ses öyle diyor...
    Deivid gitsin artık ben de gitmesini istiyorum....

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Maldonado'nun sözleşmesi bitti mi ? Ayrıca Josico da gidiyor mu ? Bu ikisinden resmi olarak kurtulalım bir de psikolojim düzelsin biraz Onyewu alınırsa güzel olur ama Lugano kalırsa da güzel olur.Lugano da fazla istiyor ama eğer istediği parayı veren klüp çıkmazsa mecburen bize atar imzayı.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Bu hafta içinde Hamit-Halil bombası patlayabilir. Demedi deme İbrahim.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Evet turkspor da baya ciddi ciddi açıklama falan yaptı ama hayırlısı hamit iyi olur da halil ne yapar onu pek bilemiyorum.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

galatasaray için babel'leri, nistelrooy'ları, saviola'ları getiren hep dış basındı. ispanyol basını da başı çekti hep. arada her gazete tutturur doğrusunu, bahsettiklerinde olduğu gibi.

ben inanmıyorum basının hiçbir haberine. siz inanmaya devam edin.

onyewu konusunda dediğin gibi gelişmeler varsa eğer, hayırlı olsun. iyi bir futbolcu onyewu.
    Senin üslubunu aynı bir TobiAslan vardı burda birebir ona benzetiyorum. Oda böyle sert ve devamlı fenere nerden laf soksam uğraşındaydı
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Senin üslubunu aynı bir TobiAslan vardı burda birebir ona benzetiyorum. Oda böyle sert ve devamlı fenere nerden laf soksam uğraşındaydı
    i really appreciate for it.

Daum'un ilginç isteği!

Alman teknik adam, daha önce Fenerbahçe’ye kendisinin getirdiği fizyoterapist olan vatandaşının gönderilmesini istedi.
    Christoph Daum, Türkiye’ye gelmeden esmeye başladı. Fenerbahçe’ye geri dönen Alman hoca, ilk olarak, İstanbul’a kendisinin getirdiği Alman fizyoterapist Michael Shulten ile yolların ayrılmasını istedi. Daum’un, Shulten’le ters düştüğü için bu yönde karar aldığı ifade edildi.

Kendisine yardımcı olması için Fenerbahçeli eski oyunculardan belirlenen antrenörleri veto eden Alman teknik adam, ekibini de belirleyip yönetime bildirirken, Samandıra’daki idari personelin çoğunlukla değiştirilmesini talep etti.

Alman çalıştırıcının, yardımcılıklarını eski yardımcısı Roland Koch başta olmak üzere, Köln Spor Akademisi’nden Türk antrenör Ayhan Tumani ve kaleci antrenöre Uli Gehrke yapacak.

Sportif direktörlüğe getirilen Aykut Kocaman’dan Samandıra’da işine karışılmaması için istekte bulunan Daum, sürekli çalışacağı idari personeli de kendisinin belirleyeceğini söyleyip kurallarını, Kocaman’a bildirdi.

Alman hoca, futbolculara da gözdağı veren bir haber gönderdi. Daum, üç gün sürecek laktak testlerinden çıkacak sonuçların kendisi için çok önemli olduğunu bildirdi.

24.06.2009
    Kaynak : Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beşiktaş Nihat'la sözleşme imzaladığı günün akşamında yeni transfer gelecek demedi demeyin

Rıdvan Dilmen o kadar Aziz Yıldırım'a yakın nasıl adaşını transfer ettirtmedi anlamıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Transferlere devam etmeli takım iyi alıştık.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Beşiktaş Nihat'la sözleşme imzaladığı günün akşamında yeni transfer gelecek demedi demeyin

Rıdvan Dilmen o kadar Aziz Yıldırım'a yakın nasıl adaşını transfer ettirtmedi anlamıyorum.
    Karşıyaka'nın Trabzonspor'a sattığı kaleci Onur'u geçen sezon Fenerbahçe almak üzereydi, üstelik Aziz Yıldırım ile Rıdvan anlaşmışlardı fakat Karşıyaka yönetimi Onur'u 400 bine Trabzonspor'a sattı. Rıdvan da ben 1,5 milyona Fenerbahçe'ye satacaktım, madem ki danışmanınızım neden haberim olmadı bu transferden diterek Karşıyaka ile olan ilişkisini kesti.

Yoksa Karşıyaka'yı da çok seviyor Fenerbahçe'yi de ama, arada böyle de bir durum olunca Rıdvan ilgilenmemiş olabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Teşekkürlerimizle

Profesyonel Futbol Takımımızda geçtiğimiz sezonlarda hizmet veren oyuncularımızdan Yasin Çakmak, İlhan Parlak, Gökhan Emreciksin, Can Arat ve Özgür Çek ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçemize verdiği hizmetlerden ötürü adı geçen oyunculara teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

SON DAKİKA... Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Sercan'ı yurt içinde hiç bir kulübe vermeyeceğini söyledi. Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Can serbest bırakılmış sanırım, Maldonado ve Josico, en önemlisi Aragones hakkında ne zaman açıklama gelecek acaba? Maldonado'nun sözleşmesinin bitmiş olması lazım, kulübe hiç hizmet etmediğinden teşekkür etmemiş olabilirler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Default Sercan'da son durum!

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, genç forvet Sercan Yıldırım'ı, yurt içinde herhangi bir takıma vermeyi düşünmediklerini söyledi.

Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sercan Yıldırım'ın, son günlerde transfer haberleriyle gündemde olduğunu belirtti. Genç forvet oyuncusuyla ilgili olarak, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la fikir alışverişinde bulunduklarını dile getiren Yazıcı, şöyle konuştu: ''Genç oyuncumuzu, yurt içinde herhangi bir takıma vermeyi düşünmüyoruz. Sercan için yurt dışından çok sayıda transfer teklifi geliyor. Ancak çok cazip bir teklif gelmesi halinde, Sercan'ın yurt dışı transferine onay verebiliriz. Bu konunun son olarak böyle bilinmesini istiyorum.''

Sporx

federasyon'un sitesinden baktım maldonado'nun sözleşmesi bitmiş neden bir açıklama yokki? muhtemelen yönetim teşekkür etmiyor, ya da unuttular öyle bir futbolcularının olduğunu

Default Işte Genç Futbolcunun Yeni Takımı!..

Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Gürhan Gürsoy sarı lacivertli takımla yollarını ayırdı ve Eskişehirspor’a transfer oldu!..

Fenerbahçe’de bir türlü şans bulamayan 22 yaşındaki oyuncuya Antalyaspor başta olma üzere Turkcell Süper Lig’den birçok takımın talip olduğu öğrenilirken, Eskişehirspor Yönetimi’ne söz veren Başkan Aziz Yıldırım’ın, bu oyuncuyu kırmızı siyahlı kulübe verme konusunda anlaştığı öğrenildi.

Fenerbahçe ile 2010 yılına kadar sözleşmesi olan Gürhan, geçtiğimiz sezon Turkcell Süper Lig’de 5 kez sarı lacivertli formayı giymiş ve bu maçlarda hep sonradan oyuna dahil olmuştu!..

Maraton

Mesaj Yetkileri