Adam havalara girdi. Bizim sokak ağzıyla birşey derler. Forum kuralları olduğu için söyleyemiyeceğim.![]()
Adam havalara girdi. Bizim sokak ağzıyla birşey derler. Forum kuralları olduğu için söyleyemiyeceğim.![]()
Koemanı sevmem Valenicanın yolllamasını isterim
Bugün Ajax'ın 4-1 kazandığı maçta 4 gol attı sanırsam![]()
Huntelaar harika transfer olur Madrid için.
gollerimiz agüero 2 tane simao 2 tane forlan(pen.) ve antonio lopezden geldi.maçın yıldızı simao ve agüeroydu.antonio lopez ve simao frikik dersi verdi adeta.defans genede rakipden 3 gol yemeyi başardı.çaresi yok her takımdan yiyoruz malesef.
agüero bu sezon atletico forması ile 23. resmi golünü atarak.torresin atletico forması altındaki attığı bir sezonda 20 gollük rekorunu kırmış oldu.
Atletico Madrid takımı çok kaliteli hücum hattına sahip ama gözlemdediğim kadarıyla da bir o kadarda savunmacılar var. Seneye savunmaya takviye yaparlarsa bana kalırlarsa şampiyonluğun en büyük adaylarından olurlar.
serkan valla ilk 3 golü o atmıstı onu gordum dıgerını bılmıyorum.. ama bıldıgım bırsey var bu adam tam bir gol makinası inanılmaz gercekten bazen avrupadan futbolda rastgelıyorum ve ızlıyorum akıl almaz goller atıyor.. super transfer olur..
15 yaşına yeni girmiş agüero ligde ilk maçına çıkarak arjantin ligi ve maradonanın en erken yaşta futbol oynama rekorunu kırıyor.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7B2nCQB2JwM[/YOUTUBE]
kalitesi bu 1 dk lık videodan bile anlaşılıyor.ilk maçı.
simao sabrosa atletico
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=YasLPVNgASk[/YOUTUBE]
Taraftar derneğinde konuşan Başkan Laporta, Barcelona’nın ezelden beri mevcut olan oyun mantalitesini değiştirecek bir teknik direktöre kapılarının kapalı olduğunu söyledi.
Görevi bırakması için taraftarın Nou Camp tribünlerinde mendil salladıkları Frank Rijkaard’ın yerine Jose Mourinho tarzı futbol oynatan bir hocanın getirilmeyeceğini ima eden Laporta, "Barcelona'nın, yeni bir teknik direktör geldiğinde bile saygı duyulması gereken bir oyun stili var. Dünyanın her yerinde tanınan bir kulübüz. Büyük prestijimiz sayesinde ismimiz en yükseklerde yeralıyor. Dolayısıyla tarzımızı korumak zorundayız" diye konuştu.
Laporta'nın bu açıklaması, Frank Rijkaard'ın gönderileceğine; ancak yerine Jose Mourinho'nun getirilmeyeceğine işaret kabul ediliyor. Katalan takımında Rijkaard'ın halefi olacak isimler arasında Michael Laudrup, Manuel Pellegrini ve Josep Guardiola ön plana çıkıyor.
Çok doğru söylemiş Halka hakaret eden birinden Barca teknik direktörü olması beklenemez
Barça; Jose'nin tavrını kaldıramaz, Jose'de Barça'da ki tarz baskısını
gelse iyi olurdu ama bakalım kim gelecek...
Laportanın istediğine uygun hoca varmış mı öyLe Dünya üzerinde.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Zaragoza 1 : 0 Barcelona
Athletic 1 : 0 Valencia
süpriz maçlar bitti
Barca ve valencia kaybetmiş çok enteresan olacak reale ve sevillaya gün doğdu.
Sevilla'da 1 puana razı oldu. Son derece keyifsiz bir maç izlettiler, sağolsunlar. Kazanabilirse bu haftanın karlı takımı Real madrid olacak ama onlarında işi çok kolay değil. Ligdeki durumu kötü olsada Osasuna son haftaların en formda ekiplerinden birisi.
Sevilla Barcelona'yı şampiyon yapmak için elinden gelen herşeyi yapıyor
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Sevilla ben iddaa oynadığım zaman hep puan kaybediyor .. Tek maçtan kuponum yattı, inşallah şampiyon olamazlar ..
Dk 32 gol:Raul Madrid 1-0 önde götürüyor karşılaşmayı bu sene şansa r.m şampiyon olur diye korkuyorum
[SIGPIC][/SIGPIC]
Gerçekten uzun süredir bu kadar süpriz olmamıştı.
Ah birde sevilla değerlendirebilse güzel olacak ama işte
Barça'da sürekli ikram yapıyor ama değerlendiren yok.
Son durum nedir bilgisi olan var mı beyler?
Olsun R.M olsun ne olacak ki?Barça bu sene diğer sezonlardaki etkili oynamamasına rağmen lider bence bu La Liga'ya yakışmayan bir durum.
Valencia ligde kötü.Real Avrupada yok ligde kötü.Barça avrupada yok.Sevilla dersen ne versen harcıyo.Keşke şöyle A.Madrid falan olsada biraz zevk gelse yada Sociedad gibi bir takım daha olsa.
İşlerin yolunda gitmediği Valencia’da teknik direktör Ronald Koeman’ın yerine Unai Emery’nin getirileceği konuşuluyor.
goal.com
Büyük umutlarla Hollanda’dan getirilen Ronald Koeman’ın Valencia’da başarılı olamaması üstüne kulüpte gelecek sezonun planları erken başladı. Asbaşkan Rafael Salom, kulübün sportif direktörü ile hocasının değişeceği sinyalini verdi. İlk olarak sportif direktör Miguel Angel Ruiz’in, sonra da Koeman’ın kovulması bekleniyor. Hattâ kulislerde yönetim kurulunun karar verdiği ve Hollandalı çalıştırıcının Valencia’yı İspanya Kupası’na ulaştırsa bile görevine son verileceği konuşuluyor.
Koeman’ın yerine düşünülen ilk isim de 36 yaşında olmasına rağmen Almeira ile yaptıklarıyla gündemden inmeyen Unai Emery. Sezon başında düşmesine kesin gözüyle bakılan Almeira’yı üst sıralarda tutmayı başaran Emery, belli ki daha çok konuşulacak.
Real Raul ve Robinho'nun golleri ile 2-0 kazandı ..
Villareal - Atletico Madir maçında ilk yarı bitmek üzere, Atletico Fabiano Eller'in golü ile 0-1 önde ..
Koeman bekleneni veremedi. Oyuncularla da yaşadığı problem üzerine tuz biber oldu. Bundan sonrada Koeman den hayır gelmez.
Eller'de gerçekten iyi bir çıkış yakaladı.
Real'de uzun süre sonra durumu toparlamaya başlar umarım.
Beckham hadisesinin aynısı dönüyor.
Aziz Baba; kurtarırsan sen kurtarırsın bizi.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Miguel Angel Ruiz bu adam cok *********..
Zaten hepsi bunun basinin aldindan kalkti.Angel ruiz ve Valencianin ex-baskanindan..
Ikiside defolsun gitsin..
Beni koysaLar ben biLe iş yapardım yahu VaLencia da
Bu kadar kötü bir hoca oLacağı hiç akLıma geLmezdi Koeman ın.
Umarım geLecek yıLLarda yine Avrupa ve İspanya da fırtınaLar estirecek bir hoca getirirLer takımın başına.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...