Sayfa 97 / 464 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
2,881 ile 2,910 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yeşil sahalardan gelmemiş, futbolun emekçisi olmamış, bu oyun için terini akıtmamış, siyasi - ekonomik - ticari faktörlerle göreve gelmiş, ve görevini de geliş özellikleri ön planda sürdüren yöneticiler ülke futbolumuzun içine ediyorlar. ülkede futbolun içinden gelmiş klüp başkanı, yönetici yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Siyasete karışmadan bir bilgi vermek istiyorum zaten siyasi bir bilgi de değil yöneticilerin silmesini gerektiren bir şey yok.

Aziz Yıldırım---->Nato Müteahhidi
    Serdar Adalı---->Nato Müteahhidi

başka sözüm yoktur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Abi metriste futbolcular, teknik direktörler, yöneticiler var. Maçın başlaması için hakem de lazım. Yılmaz Vural ve Serdar Kulbilgelerden sonra bir de hakemler alınacak gibi geliyor bana.
    aynen bende öyle düşünüyorum Ümit.Hakemler ve medya 3.dalga olur.

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    serdal adalı'yı bilmem de, tayfur havutçu'nun aklanması ihtimal arasında.

oldu ki aklandı, taraftar nasıl bakar tayfur'un yüzüne?

yine düşünmeden hareket ediliyor.
    ben ve benim gibi düşünen bi çok Beşiktaşlıya göre aklanana kadar suçlulardır.Kim olursa olsun Baba Hakkı'nın Seba'nın emanetine böyle bi leke sürdüremez.Aklansalar dahi en azından benim için bi şey değişmez.Beşiktaş, Fenerbahçe bunlar ülke futboluna malolmuş takımlar 2-3 şahsiyet 100 yaşını devirmiş takımlara leke sürdürdü artık hakkımızda hayırlısı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ben Sadri başkanı neden aldılar ve saldılar onu çok merak ediyorum.Okuyamadım biryerde bilen varsa bir açıklasında bende rahatlıyım kafamda çok şey dolanıyor.
    Biz ne dersek diyelim, basın ne yazarsa yazsın için rahat etmeyecek. Az önce de yazmıştım. Bu operasyondaki yargılama sürecinde kafamı karıştıran çok durum var.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Siyasete karışmadan bir bilgi vermek istiyorum zaten siyasi bir bilgi de değil yöneticilerin silmesini gerektiren bir şey yok.

Aziz Yıldırım---->Nato Müteahhidi
    Serdar Adalı---->Nato Müteahhidi

başka sözüm yoktur.
    Aynen katılıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Savcı Mehmet Berk tarafından sorgulanan Şener’in ifadesi ise yaklaşık 20.00 sıralarında bitti. İlginç bir karara imza atan savcı Berk, Sadri Şener’i adli kontrol hükümleri çerçevesinde 200 bin lira kefalet ödemesi karşılığında serbest bırakılması istemiyle mahkemeye sevk etti.

Hâkim uygun görmedi
    Nöbetçi İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sevk edilen Şener’e, savcı Berk’in 200 bin liralık kefalet talebini uygun görmeyerek, CMK’nın 109. maddesinde düzenlenen ve adli tedbir uygulaması olarak geçen yurt dışına çıkış yasağı koyarak Sadri Şener’i serbest bıraktı. Serbest bırakılmasının ardından Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi'nden çıkan Şener, burada bekleyen basın mensuplarının sorularına karşılık “bağırmazsanız sorabilirsiniz” cevabını verdi. Şener, “Yargılama sonucunda serbest kaldık. Trabzonspor’a hayırlı olsun. Benim şahsımın beklediği bir şey yok” dedi.

fanatik

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Böyle büyük kulüplere böyle şeyler hiç yakışmıyor bu kadar bütçeyle imkanlada anca şikeyle başarı getirebiliyorsa böyle büyük kulüpler (Eğer gerçekse iddialar ) yazıklar olsun .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Galatasaray'dan 2 yönetici ve 3 futbolcunun göz altına alınacağı konuşuluyor. Haber siteleri son dakika olarak geçiyor sürekli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Galatasaray'dan 2 yönetici ve 3 futbolcunun göz altına alınacağı konuşuluyor. Haber siteleri son dakika olarak geçiyor sürekli.
    Hangi site mesela ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLatasaray Ligi iLk 10 da bitirmek için şike mi yapmış Kendi oyuncuLarına kupa aLmasınLar, maç kazanmasınLAr diye şike tekLif ettiLer herhaLde. Komedi resmen
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    GaLatasaray Ligi iLk 10 da bitirmek için şike mi yapmış Kendi oyuncuLarına kupa aLmasınLar, maç kazanmasınLAr diye şike tekLif ettiLer herhaLde. Komedi resmen
    Adnan Sezgin şike teklif etmiş . Pazarlık bitene kadar lig bitmiş .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Adnan Sezgin şike teklif etmiş . Pazarlık bitene kadar lig bitmiş .
    Adnan Sezgin ve Adnan PoLat ne başardı ki adam gibi şike yapsın. Yapmaya kaLksa yapamaz o adamLar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çok adı duyulmamış bir site. O yüzden pek inanmadım ama karpuz kabuğu soktular bir defa aklına insanın.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yarın ki daLga da YıLmaz VuraL ve Serdar KuLbiLge var. Ondan sonra neLer oLacağını yeni bir daLga oLacak mı, oLmayacak mı göreceğiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yarın ki daLga da YıLmaz VuraL ve Serdar KuLbiLge var. Ondan sonra neLer oLacağını yeni bir daLga oLacak mı, oLmayacak mı göreceğiz.
    Daha bu işin içinde hakemler ve medya da var kardeşim, dur bakalım. Onların da göreceğim nazik yerlerini ben, hele bir zamanı gelsin de.!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizim kaderi Nevzat Sakar cizer bi an once sagligina kavusada verse su ifadesini.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Serkan Çalık vardı çağırılan, avukatı yurtdışından göndermemişti sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Benim ŞEREF'li takımıma bu lekeyi sürenler en kısa sürede ne gerekiyorsa yapılsın ve ilişiği kesilsin. Bu takımda bu renkler altında böyle insanlar istemiyorum ben.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Benim ŞEREF'li takımıma bu lekeyi sürenler en kısa sürede ne gerekiyorsa yapılsın ve ilişiği kesilsin. Bu takımda bu renkler altında böyle insanlar istemiyorum ben.
    Aynen.Gerekiyorsa kupa elimizden alınsın,küme düşürülmeyi gerektirecek bir durum varsa hemen düşürsünler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her işte bir hayır vardır diyeceğim ama ŞEREFiyle oynayıp HAKKIyla kazananların takımına bunu yapmakta nasıl bir hayır vardır bilemeyeceğim. İnşallah iddiadan ibarettir bu olanlar. He yok değilse de beyazın aydınlığı bize kalsın , siyah bunu yapanlara zindan olsun!

Tayfur Havutçu, Serdar Adalı, İskender Alın, İbrahim Akın acaba bunlar Türkiye Kupası ile ilgili mi şike iddaalarıyla tutuklandılar? Öyleyse eğer ibb'ye de verilmez kupa herhalde?

İbrahim akın bunu kabul ettiyse İ.B.B niye zarar görsünki yönetimin,teknik ekibin bi haberi yok sonuçta !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    İbrahim akın bunu kabul ettiyse İ.B.B niye zarar görsünki yönetimin,teknik ekibin bi haberi yok sonuçta !

Aykut hocanın Nöbetçi Semih'in aylardır sakat top oynayan Gökhan gönülün ve gol makinası Gûiza'nın emeği neden zarar görcek şekilde küme düşürme muhabbetleri dönüyor madem?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Aykut hocanın Nöbetçi Semih'in aylardır sakat top oynayan Gökhan gönülün ve gol makinası Gûiza'nın emeği neden zarar görcek şekilde küme düşürme muhabbetleri dönüyor madem?
    Bu saydıkların kazanan taraf İBB ise kaybeden taraf

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Yönetim şike yaparsa takım küme düşer ve yöneticilere cezalar verilir, bir futbolcu kendi başına şike yaparsa ona ceza verilir(hak mahrumiyeti yanılmıyorsam)...

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

bütün hukukçular bas bas bağırıyor mahkemeye çıkmadan hakim kararını vermeden herkes suçsuzdur diye ama birçok arkadaş hakimdende daha hakim olmuşlar delil tutanak görmeden kişiler kendini savunmadan karar vermişler olaki benzer bi durumda kendiniz kalsanız aynı muamele size yapılsa tek bir tarafı dinleyerek karar verilmez gerçek adalet her iki tarafı dinleyerek karar verir.Ne demişler duyduğunun hiç birine gördüğünün yarısına inan diye daha bizim bişey gördüğümüz yok sadece duyumlar iddialar var herkes bu insanlarında aileleri olduğunu unutmasın eleştiri yaparken de inandıklarınızı yazarkende daha vicdani olmanızı temenni ediyorum, tabiki olanlar üzücü ama sağ duyulu olmak lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kardeşim ben küme düşmesi konusunda dedim onu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O kadar ince ayrıntısına kadar bilmiyorum, ama dediğin gibi doğrudur..
    Çok ters iş oluyor, belki bizim futbolcularımız emeğinle kazandı yönetim yaptı yanlışı ibb yönetimide belki yanlış yapmadı ama ibrahim akın yaptı..
    Bakalım en doğrusunu mahkeme verecek..

Dinlemeye takılan görüşmede, ilk olarak işadamı H.A., Başkan Sadri Şener ile görüşüyor. H.A.'nın görüşmede, “Ankara'dayım Melih başkan ile beraber” dediği, Sadri Şener'in, “En kritik yerdesin sen ya. Aziz dinlettiriyormuş yav bizi. Melih başkan, bu hafta ümidimiz o. Melih başkana selam söyle, güveniyoruz. Ben biliyorum ki Ankaragücü bu hafta işi halledecek” şeklinde karşılık verdiği iddia edildi.

Daha sonra H.A.'nın yanında bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in telefonu aldığı ve Sadri Şener'e, “Aziz'den inşallah bu maçı alacağım. Size yarayacak o inşallah” dediği öne sürüldü.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Manisaspor - Trabzonspor maçında teşvik primi olarak iddia edilen para transferi maçtan birkaç gün sonra olmuş. Nasıl teşvik olacak anlayamıyorum. Hadi Manisa puan alsa birşey demiyeceğimde Manisa'da kaybetti maçı. Aziz Yıldırım ise Kenan Yaralı'nın kişisel bir sorunu için para istediğini iddia etmişti. Bu belirttiğim bilgi gerçek ise Aziz Yıldırım'ın eli burada da güçleniyor. En azından bu müsabakanın teşvik primi iddasından kurtulabilir.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Temmuz.2011 at 16:21 Reason: silinenden alıntılar

Mesaj Yetkileri