Sayfa 974 / 1204 İlkİlk ... 47487492496497297397497597698410241074 ... SonSon
29,191 ile 29,220 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yaptığınız yorumlar ve çalıştığınız kanıt arama girişimine bakarsak izlemediğinizi gösteriyor.

Fikrinize saygı duyarım ancak karşı da çıkarım,karşı çıkmam size boş iş olarak geliyorsa ve bu tarz karşı tavırlara hazır değilseniz,hiç yazmayın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Biraz fazla abartılıyor bu Muslera olayı zaten klasik biizm türk medyamızın sayesinde oluyor bunlar.Bir kaç maç iyi oynasın hemen türkiyenin en iyi kalecisi olmayı bırak dünyanın en iyi 5 kalecisi yok 10 kalecisinden biri oluyor.Biz türkler bir maç iyi oynayan adamı göklere, bir maç kötü oynayan adamı yerin dibine sokarız.Muslera öyle ahım şahım bir kurtarışı bir maçı kazandırışı yokkki bu adam dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri olsun.Yok barcelona trasnfer olacakmıs 20m euroya yok Man utd Muslerayı 20m euroya alıcakmıs haberleri siz bu haberleri geçin kim 25 m euro vermişte man utd r.madrıd vericek.Tamam peki dersiniz şimdi gecen sene Muslera 8-9 maç hiç gol yemedi bunun sebebi Muslera veya onun inanılmaz kurtarısları panter kesılmesı degıldı bunun sebebı gs ın ıyı takım oyunu ve saglam savunmasından kaynaklanıyordu.Benim Muslera hakkında düşüncelerim bunlar ama iyi kaleci olduğu hakkında hemfikiriz, fakat biraz fazla abarmıyormusunuz ?
    mcgregor daha iyi , ya arkadaş biz zaten 12.5 verdik musleraya ki bu seneki şampiyonlar ligi performanslarına oturup bi bakın nasıl oynamış bu adam özellikle united ve schalke maçlarında panter kesiliyomuymuş kesilmiyomuymuş bi görün

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yaptığınız yorumlar ve çalıştığınız kanıt arama girişimine bakarsak izlemediğinizi gösteriyor.

Fikrinize saygı duyarım ancak karşı da çıkarım,karşı çıkmam size boş iş olarak geliyorsa ve bu tarz karşı tavırlara hazır değilseniz,hiç yazmayın.
    Kimseye kanıt gösterme gibi bir çabam yok.Tamam kardeşim tatsızlık olmasın yaşına veriyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kendinden küçük biriyle tartışırken ''yaşına veriyorum'' demek de moda oldu herhalde,dilediğiniz gibi olsun.Siz öyle düşünüyorsunuz ben farklı düşünüyorum,eyvallah,tartışmak istemiyorsanız da tartışmayız.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kendinden küçük biriyle tartışırken ''yaşına veriyorum'' demek de moda oldu herhalde,dilediğiniz gibi olsun.Siz öyle düşünüyorsunuz ben farklı düşünüyorum,eyvallah,tartışmak istemiyorsanız da tartışmayız.
    aynen arada da 2 yaş var alt tarafı uruguayla dünya kupasında 4. olup copa america yı kazanmış , bi sezonda en çok maçta kalesini gole kapamış bi kaleciyi tartışmakta (oyun kurma anlamında da saçma az dikkatli izleyen herkez musleranın degajlarını gayet iyi kullandığını görür ) son derece saçma ya neyse

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

@Facx

Adam efendi gibi yazmış tartışmak istemiyorsanız tartışmayız dilediğiniz gibi olsun demiş bu lafından sonra bir kusurum varsa özür dilerim kardeşim Helal olsun sana da Facx sen neden uzatıyorsun?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eğer Ujfa gidecekse bence ne yapıp edip Terry'yi almalıyız,Chedjou falan hikaye.

Semih'in de idolü hem de,26 numarayı nasıl paylaşırlar onu bilemem ama

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Eğer Ujfa gidecekse bence ne yapıp edip Terry'yi almalıyız,Chedjou falan hikaye.

Semih'in de idolü hem de,26 numarayı nasıl paylaşırlar onu bilemem ama
    Üzgünüm , ikisini de biz alacağız
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam o zaman Kolo Toure'yi alırız bizde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

tamam onu alın siz
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şaka bir yana Ujfa gibi tecrübeli bir stoper cidden gerekiyor bize.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rio Ferdinand gelsin, dertler bitsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim ne derse desin 1 Oscar Cordoba 2 Fernando Muslera. Bu adamlar topa benim diyen ortasaha oyuncularından daha iyi vuruyorlar , daha yüksek isabet yüzdeleri var. Kaldı ki hareketli topu o kadar isabetli göndermek her zaman zordur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Birincisi geçen sezon 34 haftanın 19'unda gol yemedi Muslera, ikincisi aynı kaleciyi izlediğimizden emin misin ya da sen gerçekten izlediğinden emin misin ?
    Böyle bir yorum geleceğini bildiğim için ".Tamam peki dersiniz şimdi gecen sene Muslera 8-9 maç hiç gol yemedi bunun sebebi Muslera veya onun inanılmaz kurtarısları panter kesılmesı degıldı bunun sebebı gs ın ıyı takım oyunu ve saglam savunmasından kaynaklanıyordu" diye bir yorum yazdım, okumaktandamı acizsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    mcgregor daha iyi , ya arkadaş biz zaten 12.5 verdik musleraya ki bu seneki şampiyonlar ligi performanslarına oturup bi bakın nasıl oynamış bu adam özellikle united ve schalke maçlarında panter kesiliyomuymuş kesilmiyomuymuş bi görün
    Bak işte senin gözün fanatiklikten kör olmuş onun için objektif ve mantıklı yaklaşamıyorsun konuya.Şimdi ne alakası var Mcgregor ile ? Neyse yaşını gördüm daha ergenlik yaşlarındasın olur böyle şeyler fazla kasma ve boyundan büyük işlere karışma

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Casillas 10 üzerinden 10 ise Muslera en az 8'dir. Her kalecinin güçlü ve eksik yanları vardır.Bunları tartışmak yersiz.Taffarel'den beri kalemizi koruyan isimlerin en iyisi Muslera. Mondragon da iyiydi ama bu kadar değildi mesela. Yani bence eğer satılırsa yeri Onur'la falan dolmaz. Şu anda benim gözümde 10 üzerinden Volkan 6,Tolga 6,Sinan Bolat 6 , Onur 7 , Muslera8'dir...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

17. Default

Mcgregor ıle ne alakası var gercekten yorum yazarken su fanatiklıginizi bırakın,Mcgregor olaya nerden girdi bea

Toure veya Rio yerine daha genç ve başarıya aç oyuncular alınsa hem gs hem de ligimiz için daha yararlı olmaz mı ? (Drogba ve kayt tipi mücadele gücü üst düzey oyuncular hariç)

Sadece GS için değil bu tüm takımlar için geçerli.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Toure veya Rio yerine daha genç ve başarıya aç oyuncular alınsa hem gs hem de ligimiz için daha yararlı olmaz mı ? (Drogba ve kayt tipi mücadele gücü üst düzey oyuncular hariç)

Sadece GS için değil bu tüm takımlar için geçerli.
    Elbet genç bir stoper alırız ama Ujfa gibi tecrübeli bir stoper gerekiyor bize,Ujfa gitmezse eğer gerek yok tabi,ancak eski performansını yakalar mı orası muamma.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olmaz. Stoperde tecrübe çok önemli, zamanında Popescu, geçen sene de Ujfalusi ile bunun önemi çok daha iyi anlaşıldı. Semih geçen sezon daha iyiydi, belki Ujfalusi sakatlanmasa Dany de daha iyi olabilirdi onunla oynayarak. Diğer takımları bilmem ama bize lazım olan belli. Savunma hattının liderliğini yapacak, Semih'i, Dany'i yönlendirecek bir isim şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bütün herkes süper tartışacağımız Muslera'mı kaldı geriye? Bırakın rakip arkadaşlar beğenmesin biz memnunuz kendisinden bizim beğenmemiz yeterli zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

chivu yada lucio terry olabilir ben olsam terryi alirdim tecrube ve agrasiflik bakimindan.

Elbet genç bir stoper alırız ama Ujfa gibi tecrübeli bir stoper gerekiyor bize,Ujfa gitmezse eğer gerek yok tabi,ancak eski performansını yakalar mı orası muamma.
    25 yaşında ki oyuncuyu alıp oraya koysak lider görevi yapamaz mı ? -bence yapar-

Mesela Semih 2 yıldır oynadığı oyun ortada nasıl güvenilip koyuldu oraya.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dediğimi anlamadın,hem genç stoper alınacak hem de Ujfa tarzı tecrübeli bir stoper alınacak veya Ujfa kalacak.Bu tarz tecrübeler her takım için önemlidir,hem saha içinde hem saha dışında.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Böyle bir yorum geleceğini bildiğim için ".Tamam peki dersiniz şimdi gecen sene Muslera 8-9 maç hiç gol yemedi bunun sebebi Muslera veya onun inanılmaz kurtarısları panter kesılmesı degıldı bunun sebebı gs ın ıyı takım oyunu ve saglam savunmasından kaynaklanıyordu" diye bir yorum yazdım, okumaktandamı acizsiniz.
    Sen merak etme ben okuduğumu gayet iyi anlayabiliyorum ama aynı şeyi bir kez daha söylüyorum aynı Muslera'yı izlememişiz. Bunu tekrar söylüyorum çünkü sebebi "Muslera öyle ahım şahım bir kurtarışı bir maçı kazandırışı yokkki" demen. Şu cümlenin geçen sezon oynadığımız ilk Beşiktaş maçını aklıma getirmesi saniye sürmedi mesela. Ya da bize gelmeden oynanan Amerika Şampiyonasında Arjantin maçında yaptığı kurtarışlardan sonra bu kaleci mi bize gelecek, bırakırlar mı bunu bize dediğimi gayet net hatırlıyorum. Diğer bir örnek bu sene oynadığımız Schalke maçları. Bunlar yazdığın cümleni okuyup 3 saniye içinde aklıma gelen maçlar. 2 sezonda "tek başına" "mükemmel" kurtarışlarıyla kazandırdığı rahat 10 maç vardır. Maç kurtarmaktan kastının ne olduğuda önemli tabii. Tek kurtarışla da maç kurtarılabilinir veya kalecinin attığı uzun topla gol bulunabilir.(Hırvatistan maçında 120. dakikada attığımız gol). Maç kurtarmayı kalede 20 şut görüp 15 tanesini kurtarmak falan olarak düşünüyosanız zaten Galatasaray kalesindeyken böyle bir şey olması neredeyse mümkün değil belki Barça'ya karşı oynarsan böyle olur. Belki maç kazandırdı olarak sayılmayabilecek ama gidişatı etkileyecek kritik kurtarışları onlarca var. Mesela yine aklıma gelen bu sene 2. Real maçında Di Maria'nın Ronaldo'nun pasıyla ceza sahasına girip sol dışla karşı karşıyayken uzak köşeye vuruşunda gösterdiği refleks var ki öyle böyle bir şey değil. Savunmanın iyi olduğunun bende farkındayım ama gol yememenin sebebini savunmaya bağlamak kalecilere hakarettir. Haa hâlâ okumaktan aciz olduğumu veya dediğini anlamadığımı düşünüyorsan diyecek bir şeyim yok. Ayrıca Muslera'yı bu kadar iyi yapan sadece kurtarışları değil. Çoğu kişinin önemli görmediği ama belkide en büyük fark yaratan özellik bir kaleci için ayak ve oyun görüşüdür. Muslera'da bu iki özellikte gerçekten yüksek seviyede. Topu istediği yere atabilmesi ve oyunu çabuk ve doğru başlatabilmesi falan çok büyük avantajı. Hataları olmuyor mu tabii ki oluyor da olsun o kadar Buffon'da, Neuer'de, Casillas'ta çok ilginç işler yapabiliyorlar zaten, en nihayetinde insanoğlu.

Videolarla oyuncu değerlendirilmez, en sevmediğim de şeydir fakat bu videoda geçen sene yaptığı bazı kritik kurtarışlar var ciddi anlamda kurtardığı maçlardan bazılarında yaptığı kurtarışlar da var. Bi ön fikir oluşması açısından güzel video olmuş. Eğer bu senenin de dahil olduğu güzel bi video bulursam onuda paylaşırım.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=dJ5S_wVHprU&feature=youtu.be"]Muslera[/YOUTUBE]

Umarım Muslera'nın neden üst düzey bir kaleci olduğunu anlatabilmişimdir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

chivu sene başında olurdu da artık olmaz lucio da keza zaten daha yeni sao paulo ya gitti terry olur ama burda terry nin saha dışındaki ve içindeki hareketlerine çok takar bizim medya

bu arada musleranın bence en çok fark yaratan kısmı girdiği kademeler bi stoper gibi açılıp top kesiyo kaç kere yaptı bunu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    25 yaşında ki oyuncuyu alıp oraya koysak lider görevi yapamaz mı ? -bence yapar-

Mesela Semih 2 yıldır oynadığı oyun ortada nasıl güvenilip koyuldu oraya.
    Mecburiyetten oynadı Semih, yoksa 4. alternatifti takımdaki. İyi oynadı, Gökhan ve Servet de kötü oynuyordu, şansını değerlendirdi, 2 senedir oynuyor. Ama çok eksiği var hala, geçen sene de çoğu maçta Ujfalusi onu gerek bağırarak gerekse el hareketleri ile yönlendiriyordu. Semih iyi bir stoper olabilir ama hiç bir zaman üst düzey bir isim olamaz. Türk olması, altyapıdan gelmesi, Galatasaray'lı olması, zamanında gitmemek için direnmesi en büyük artıları.

25 yaşında ve lider karakterli bir ismi Türkiye'ye getirebilir miyiz, getirirsek kaça patlar ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    chivu yada lucio terry olabilir ben olsam terryi alirdim tecrube ve agrasiflik bakimindan.
    Terry'de biraz fazla agresif be Arif Gönül isterki Thiago Silva gelsin ama imksansız ötesi bi olay o da.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Sen merak etme ben okuduğumu gayet iyi anlayabiliyorum ama aynı şeyi bir kez daha söylüyorum aynı Muslera'yı izlememişiz. Bunu tekrar söylüyorum çünkü sebebi "Muslera öyle ahım şahım bir kurtarışı bir maçı kazandırışı yokkki" demen. Şu cümlenin geçen sezon oynadığımız ilk Beşiktaş maçını aklıma getirmesi saniye sürmedi mesela. Ya da bize gelmeden oynanan Amerika Şampiyonasında Arjantin maçında yaptığı kurtarışlardan sonra bu kaleci mi bize gelecek, bırakırlar mı bunu bize dediğimi gayet net hatırlıyorum. Diğer bir örnek bu sene oynadığımız Schalke maçları. Bunlar yazdığın cümleni okuyup 3 saniye içinde aklıma gelen maçlar. 2 sezonda "tek başına" "mükemmel" kurtarışlarıyla kazandırdığı rahat 10 maç vardır. Maç kurtarmaktan kastının ne olduğuda önemli tabii. Tek kurtarışla da maç kurtarılabilinir veya kalecinin attığı uzun topla gol bulunabilir.(Hırvatistan maçında 120. dakikada attığımız gol). Maç kurtarmayı kalede 20 şut görüp 15 tanesini kurtarmak falan olarak düşünüyosanız zaten Galatasaray kalesindeyken böyle bir şey olması neredeyse mümkün değil belki Barça'ya karşı oynarsan böyle olur. Belki maç kazandırdı olarak sayılmayabilecek ama gidişatı etkileyecek kritik kurtarışları onlarca var. Mesela yine aklıma gelen bu sene 2. Real maçında Di Maria'nın Ronaldo'nun pasıyla ceza sahasına girip sol dışla karşı karşıyayken uzak köşeye vuruşunda gösterdiği refleks var ki öyle böyle bir şey değil. Savunmanın iyi olduğunun bende farkındayım ama gol yememenin sebebini savunmaya bağlamak kalecilere hakarettir. Haa hâlâ okumaktan aciz olduğumu veya dediğini anlamadığımı düşünüyorsan diyecek bir şeyim yok. Ayrıca Muslera'yı bu kadar iyi yapan sadece kurtarışları değil. Çoğu kişinin önemli görmediği ama belkide en büyük fark yaratan özellik bir kaleci için ayak ve oyun görüşüdür. Muslera'da bu iki özellikte gerçekten yüksek seviyede. Topu istediği yere atabilmesi ve oyunu çabuk ve doğru başlatabilmesi falan çok büyük avantajı. Hataları olmuyor mu tabii ki oluyor da olsun o kadar Buffon'da, Neuer'de, Casillas'ta çok ilginç işler yapabiliyorlar zaten, en nihayetinde insanoğlu.

Videolarla oyuncu değerlendirilmez, en sevmediğim de şeydir fakat bu videoda geçen sene yaptığı bazı kritik kurtarışlar var ciddi anlamda kurtardığı maçlardan bazılarında yaptığı kurtarışlar da var. Bi ön fikir oluşması açısından güzel video olmuş. Eğer bu senenin de dahil olduğu güzel bi video bulursam onuda paylaşırım.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=dJ5S_wVHprU&feature=youtu.be"]Muslera[/YOUTUBE]

Umarım Muslera'nın neden üst düzey bir kaleci olduğunu anlatabilmişimdir.
    Birkez daha söylüyorum ben Muslera'nın kötü bir kaleci olduğunu söylemiyorum ben Muslera'nın gerektiğinden fazla abartıldığını söylüyorum ve nedenleriyle birlikte açıkladım.Medyada yer alan 25M Euroya Barcelona'ya transfer olacağı,Dea Geanın yerine Muslera alınacağı haberlerine bir bakıma gerçeklik getirdim.Geçen sezonun ilk yarısında oynanan Beşiktaş - Galatasaray maçından söz etmişsin ben o maçta vardım kapalı atltaydım ve Musleranın kurtardığı bir almeidanın uzaktan şutunu kurtardı zaten üstüne geldi birde Quaresmanın sol ceza sahası carprazından vurduğu ve gene Muslera'nın üstüne geldiği bir kurtarış dışında önemli bir kurtarışı yok ee tabi o maçta sanırım hatırladığm kadarıyla Almeidanın bir golü vardı Faul var dendi verilmedi her neyse dediğim gibi muslera iyi bir kaleci fakat biraz fazla abartılıyor karşılaştırıldığı isimler denkleri değil.He birde biri yazmış bize 12.5m euroya gelmiş diyor hayır Muslera size 6.75M euro ya geldi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

6.75m euro + Lorik Cana

Muslera'yı öyle aldık.

Mesaj Yetkileri