Sayfa 975 / 1204 İlkİlk ... 47587592596597397497597697798510251075 ... SonSon
29,221 ile 29,250 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    25 yaşında ve lider karakterli bir ismi Türkiye'ye getirebilir miyiz, getirirsek kaça patlar ?
    Mesela Serdar Taşçı.

87 Doğumlu . Almanya liginde Stutgart gibi bir takımda kaptanlık yapıyor.Türk olmasıda bir artı.Bu adama yıllık 2 m. verip 5 - 6 yıl oynatmak mı daha mantıklı yoksa Toureye yıllık 3.5 - 4 verip en fazla 3 yıl oynatmak mı daha mantıklı

Mesela Salvatore Bochetti

Mesela Nicolas N'Koulou

Marsilyanın durumu ortada.GS gibi bir takıma gelmiyecekte napacak Fransada 5.lik 6.lık mı kovalayacak . Al bu adamı koy stoperine en az 7 yıl masraf yapmazsın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Birkez daha söylüyorum ben Muslera'nın kötü bir kaleci olduğunu söylemiyorum ben Muslera'nın gerektiğinden fazla abartıldığını söylüyorum ve nedenleriyle birlikte açıkladım.Medyada yer alan 25M Euroya Barcelona'ya transfer olacağı,Dea Geanın yerine Muslera alınacağı haberlerine bir bakıma gerçeklik getirdim.Geçen sezonun ilk yarısında oynanan Beşiktaş - Galatasaray maçından söz etmişsin ben o maçta vardım kapalı atltaydım ve Musleranın kurtardığı bir almeidanın uzaktan şutunu kurtardı zaten üstüne geldi birde Quaresmanın sol ceza sahası carprazından vurduğu ve gene Muslera'nın üstüne geldiği bir kurtarış dışında önemli bir kurtarışı yok ee tabi o maçta sanırım hatırladığm kadarıyla Almeidanın bir golü vardı Faul var dendi verilmedi her neyse dediğim gibi muslera iyi bir kaleci fakat biraz fazla abartılıyor karşılaştırıldığı isimler denkleri değil.He birde biri yazmış bize 12.5m euroya gelmiş diyor hayır Muslera size 6.75M euro ya geldi.
    Zaten kötü kaleci demediğini bende biliyorum. Bende Muslera'nın senin söylediğin gibi abartılmadığını o seviyeyi hakeden, üst düzey bir kaleci olduğunu nedenleriyle birlikte açıkladım. Şunu da eklemek isterim ki bence Muslera tepedeki takımlardan birine gidecek olursa bence oynayabileceği iki kafa takım var biri Man.Utd diğeri Barça. Barça'da Valdes'in güven vermediğini, değişik bi kaleci olduğunu hepimiz biliyoruz ayrıca sezon sonu gideceği de kesin artık. Man.Utd'da da De Gea şahsen bana hiç güven vermiyor, o seviyenin kalecisi değil şu anda. Ama onunda avantajı yaşının gerçekten o seviyede oynayacak bi kaleci için fazlasıyla genç olması. Gelişmeye açık, potansiyelli. Bence bu iki takımda Muslera oynar düşüncem budur kendimce de mantıklı sebeplerim var. Gidip tutunamayadabilir ama tercihim hiç gitmemesidir, mümkünse burda bıraksın futbolu.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Terry gibi adamlara ihtiyaç ver bence bu ülkede. Geçen sezon Ujfalusi olmasaydı, Semih bu kadar geliştiremezdi kendini. Alttan gelecek yeni jenerasyona üstten yardım edebilecek düzeyde defans oyuncusu lazım. Bu durumda Terry'den daha iyisi bulunmaz herhalde.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Serdar Taşçı geleceğini pek sanmıyorum ama Nicolas N'Koulou gerçekten çok iyi.Marsilya taraftarının sevgilisi olmuş durumda şuan onun için de uçuk bonservis bedeli isterler.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Serdar Taşçı geleceğini pek sanmıyorum ama Nicolas N'Koulou gerçekten çok iyi.Marsilya taraftarının sevgilisi olmuş durumda şuan onun için de uçuk bonservis bedeli isterler.
    Ben bayılıyorum o adama. Savunmayı bıraktım acayip de müthiş oyun kuruyor. Almamız dediğin gibi zor ancak şartlar zorlanabilir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ben bayılıyorum o adama. Savunmayı bıraktım acayip de müthiş oyun kuruyor. Almamız dediğin gibi zor ancak şartlar zorlanabilir.
    Bir ara Valbuenayı satmaya yeltendiler taraftar çıldırdı.Valbuena da aynı Nicolas gibi taraftarın sevgilisi.Zor iş Nicolasın gelmesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Terry gibi adamlara ihtiyaç ver bence bu ülkede. Geçen sezon Ujfalusi olmasaydı, Semih bu kadar geliştiremezdi kendini. Alttan gelecek yeni jenerasyona üstten yardım edebilecek düzeyde defans oyuncusu lazım. Bu durumda Terry'den daha iyisi bulunmaz herhalde.
    Ben de bu şekilde düşünüyorum, oyuncularımız hep aynı takoz olarak yetişiyor. Normalde yaşlı futbolcu transfer edilmesini istemem ama bizim gençleri yetiştirebilecek bir oyuncuysa alınmalı. Mesela Şu an FB'de ve GS'da genç potansiyelli bir hücum oyuncusu olsa, önlerinde Kuyt, Drogba, Sneijder gibi dünyaca profesyonellikleri ve oyunları takdir edilmiş oyuncular var, gençler için mükemmel fırsat. Dediğin gibi Semih te şu an soğukkanlı ve topu oyuna iyi sokan bir oyuncuysa bunu Ujfalusi'yeborçlu.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Ujfa'nın yaptığını Terry yapar mı ayrı konu.Bir futbol dergisinde antremanda gençleri yanından kovduğunu okumuştum İbra gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Bir ara Valbuenayı satmaya yeltendiler taraftar çıldırdı.Valbuena da aynı Nicolas gibi taraftarın sevgilisi.Zor iş Nicolasın gelmesi
    köln podolski örneğini gösteririz korkudan satarlar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray Sportif AŞ, İker Casillas ile görüşmelere başladı. Kaynak : Skysport

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Lütfi Arıboğan yalanladı zaten dediğin sitede de göremedim abi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Terry olmaz, çok ahlaksız. Takım arkadaşlarının eşlerine filan sarkıyor, burada vururlar onu. O maliyetle Serdar Taşçı'yı da ikna edebileceğimizi düşünüyorum ben. 6 Milyon civarı bir bonservise takımı ikna olur, kendisine de yıllık 2,5-3 milyon civarı verirsek kesin gelir. Hem yaşı da güzel, hem Türk kontenjanından, hem lider özellikli. Daha ne olsun.

13. Default

6 M € iyimser bir rakam bence. Sözleşme süresiyle ilgili bir sıkıntı yoksa (bitmek üzere, son yılında, serbest kalma maddesi gibi...) Stuttgart kolay bırakmaz Serdar'ı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    6 M € iyimser bir rakam bence. Sözleşme süresiyle ilgili bir sıkıntı yoksa (bitmek üzere, son yılında, serbest kalma maddesi gibi...) Stuttgart kolay bırakmaz Serdar'ı.
    2014 te sözleşmesi bitiyor , bitime 1 yıl kala oyuncu ikna edilirse o civara alınabilir özil bile 10 m € civarına transfer olmuştu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yine Robben haberleri artmış.

Yine başlıyoruz

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

insallah galatasaray robben alipta hata yapmaz.gs görmek istemedigim oyunculardan birisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

http://www.todomercadoweb.es/mercado...re-colak-42187

Valencia CF, Emre Çolak için Galatasaray'a teklifte bulunmaya hazırlanıyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biz Anadolu takımlarına kakalamaya çalışıyoruz eğer gelip Valencia alırsa şaşırırım gerçekten.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İsabet olur. Emre bu saatten sonra geçen seneki Emre gibi oynayamaz diye düşünüyorum ben.Eğer satarsak harbi iyi olur.

Nesil
    2007

Emre'nin geçen sene nasıl oynayabildiğini gördük. Bence şans verilmeye devam edilmeli. Problemi neyse çözülsün çok iyi bir yedek olabilir. Gitmek isterse de haberde 4 milyon Euro deniyor Emre için çok iyi para Yol verilsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valencia taraftar forumlarından birinin bile buraya baktıgını düşünerek; Emre mi ? Kesinlikle satılmasın, böyle bir oyuncuyu bir daha ne zaman bulacağız. Belki de dünyanın en iyi oyuncularından biri olacak Emre'yi Valencia'ya satmaya niye çalısıyorlar ki ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Valencia taraftar forumlarından birinin bile buraya baktıgını düşünerek; Emre mi ? Kesinlikle satılmasın, böyle bir oyuncuyu bir daha ne zaman bulacağız. Belki de dünyanın en iyi oyuncularından biri olacak Emre'yi Valencia'ya satmaya niye çalısıyorlar ki ?
    Oh come on man! Emre is our future star he will be the next messi we musnt let him go !!!!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Oh come on man! Emre is our future star he will be the next messi we musnt let him go !!!!

İngilizlerden de teklif var demek.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray Lescott ile anlaştı

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için düğmeye basan Galatasaraylı yöneticiler, Fatih Terim’in de isteği doğrultusunda Manchester City’in İngiliz stoperi Lescott ile görüşmelere başladı. Sezon sonunda Manchester City’den ayrılacak olan Lescott, Galatasaray’a gelmeye çok istekli.

Yapılan ilk görüşmede tecrübeli oyuncu ile yüzde 90 anlaşma sağlandı. Galatasaray, Lescott ile 3 yıllığına anlaşırken, yıllık 2 milyon 250 bin Euro ödemeyi kabul etti. Sarı-kırmızılılar, Manchester City’ye de bonservis bedeli olarak 1.5 milyon Euro ödeyecek.

27.5 MİLYON EURO’YA CİTY’E GELMİŞTİ

2009 yılında 27.5 Milyon Euro’ya Everton’dan City’e transfer olan Lescott, bu sezon formasını Sırp savunma oyuncusu Matija Nastasic’e kaptırdı. Geçtiğimiz sezonki şampiyonlukta büyük rol oynayan tecrübeli oyuncu savunmanın solunda da görev yapabiliyor.

(akşam)

http://skorer.milliyet.com.tr/galata...34/default.htm

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bu sene toplamda 35 maça çıkmış joleon lescott 1.5 milyona geliyorsa transferle ilgilenen herkesi tebrik etmek lazım hızlı bir stoper ingilterenin vazgeçilmezlerinden bir de

Bu arada sol bek de oynayabilir sol ayaklı bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1.5 milyon euro bonservisi varsa hiç düşünülmeden gelsin.Ama zor gibi.27.5'e alınmış adamı niye bıraksınlar böyle bir rakama.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Galatasaray Lescott ile anlaştı

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için düğmeye basan Galatasaraylı yöneticiler, Fatih Terim’in de isteği doğrultusunda Manchester City’in İngiliz stoperi Lescott ile görüşmelere başladı. Sezon sonunda Manchester City’den ayrılacak olan Lescott, Galatasaray’a gelmeye çok istekli.

Yapılan ilk görüşmede tecrübeli oyuncu ile yüzde 90 anlaşma sağlandı. Galatasaray, Lescott ile 3 yıllığına anlaşırken, yıllık 2 milyon 250 bin Euro ödemeyi kabul etti. Sarı-kırmızılılar, Manchester City’ye de bonservis bedeli olarak 1.5 milyon Euro ödeyecek.

27.5 MİLYON EURO’YA CİTY’E GELMİŞTİ

2009 yılında 27.5 Milyon Euro’ya Everton’dan City’e transfer olan Lescott, bu sezon formasını Sırp savunma oyuncusu Matija Nastasic’e kaptırdı. Geçtiğimiz sezonki şampiyonlukta büyük rol oynayan tecrübeli oyuncu savunmanın solunda da görev yapabiliyor.

(akşam)

http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-lescott-ile-anlasti/galatasaray/detay/1699034/default.htm
    Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Bu sene toplamda 35 maça çıkmış joleon lescott 1.5 milyona geliyorsa transferle ilgilenen herkesi tebrik etmek lazım hızlı bir stoper ingilterenin vazgeçilmezlerinden bir de

Bu arada sol bek de oynayabilir sol ayaklı bir oyuncu
    Adam 35 maça çıkmış ama formayı da kaptırmış, nasıl bir tezattır? Size birşey demiyorum haberi yapan adam kim onu merak ettim. Maliyetinin bu kadar az olacağını zannetmiyorum, kesinlikle daha pahalıdır. City istedikten sonra Lescot'u 5-6 milyona da çok rahat satar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu kadar ucuza vereceklerini hiç sanmıyorum bende.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Adam 35 maça çıkmış ama formayı da kaptırmış, nasıl bir tezattır? Size birşey demiyorum haberi yapan adam kim onu merak ettim. Maliyetinin bu kadar az olacağını zannetmiyorum, kesinlikle daha pahalıdır. City istedikten sonra Lescot'u 5-6 milyona da çok rahat satar.
    evet 35 maça çıkmış nastasic le kompany daha fazla süre almış maliyeti bende 1.5 m € olucağını zannetmiyorumda nastasic e yeni vidic diyolar bildiğim kadarıyla lescottun geri plana düştüğü açık umarım gelir hem güçlü , uzun hemde hızlı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@Irmakkazuk
    Galatasaray man City yildiz stoperi Lescott ile %90 anlasmaya vardi!

Mesaj Yetkileri