Sayfa 977 / 1204 İlkİlk ... 47787792796797597697797897998710271077 ... SonSon
29,281 ile 29,310 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alper bence Galatasaray'da ilk 11 oynayabilecek seviyede bir oyuncu değil. Eskişehir'de yokları oynuyor. Engin'den fazlası yok bence. Ayrıca kulaktan dolma şeylerle ya da medya gazı ile böyle su gelsin bu gelsin yorumları yapanları anlayamıyorum acıkcası.. Gecenlerde de bir Carlinhos sevdası vardı. Adamı izleyen hic kimse yok ama illa da o gelsin diye forumlarda kendini yırtanlar vardı..
    Last edited by Nocna Mora : 30.Nisan.2013 at 01:29
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hayırlısıyla bir şampiyon olalımda. Ondan sonra konusulur gerçek transfer haberleri.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Futbol bu her şey olabilir de 7 puan farkla son 3 haftaya girmişiz.Hala şampiyonluk konusunda tereddüt etmek bana garip geliyor.Neyse her şeyin hayırlısı diyelim.

4. Default

Alper Galatasaray yolunda gibi görünüyor. Yalnız ben genç yaşta alınıp sonra kenara atılan oyunculara çok üzülüyorum. Alper bunlardan biri olmayacak belki ama mesela Furkan Özçal var, mesela Sercan var. Biliyorum oyunculara da bağlı bu durum, yani çalışmayan, üstüne koymayana forma verilmez. Yine de o seviyeye uygun olmayan, henüz yeterince pişmemiş oyuncuların transfer edilip sonra yok olması, buna sebep olunması beni oldukça rahatsız ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kris Boyd olayı yüzünden Eskişehir'in ödeme yapması lazım, yapılan açıklama da diğer takımların da ilgisini çekebilmek amaçlı fiyat arttırmaya yönelik bence.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Alper Galatasaray yolunda gibi görünüyor. Yalnız ben genç yaşta alınıp sonra kenara atılan oyunculara çok üzülüyorum. Alper bunlardan biri olmayacak belki ama mesela Furkan Özçal var, mesela Sercan var. Biliyorum oyunculara da bağlı bu durum, yani çalışmayan, üstüne koymayana forma verilmez. Yine de o seviyeye uygun olmayan, henüz yeterince pişmemiş oyuncuların transfer edilip sonra yok olması, buna sebep olunması beni oldukça rahatsız ediyor.
    Üzülüyorum diyorsunda Ben sercan icin uzulmuyorum sans verildi degerlendiremedi.liverpool da oynayan sturridge izledim gecen macta adamlarin mentalitesi farkli sercan gibi oyuncular üc büyüklere transfer oldular mi kendilerini dev aynasinda görüyorlar ama hepsi sercan, ozan vs. Gibi degiller semih kaya olsun salih olsun verilen sanslari degerlendirdiler ama emre colak sercan gibi kendini dev aynasinda gormeye basladi gordu gununu

Alper yetenekli çocuk da anlamadıgım şey Yekta'dan fazlası nedir ?
    Çunku mevkii olarak bakınca aşağı yukarı selcuk-yekta-alper benzer oyuncular.

Alper ve selçuk aynı tip oyuncular değil.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Alper kaliteli bir furbolcu ama GS'ın ona ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Özellikle takımda Selçuk, Hamit ve Sneijder gibi oyuncular varken ve yedek olarak ta Emre Çolak ve Yekta mevcutken gerekli bir transfer değil. Eğer GS Melo tarzı bir oyuncu almayıp Alper'e güvenirse bence çok yanlış bir transfer olur. Benim tahminin yabancı kontejanından dolayı Alper'i şimdiden alıp ilerleyen yıllarda takımı ona teslim etmek, çünkü neresinden bakarsam bakayım Alper bu takımda 11'e giremez gibi geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alper gelirse rekabete gireceği kişi Hamit olur. Melo'nun kesinlikle alınması lazım, formunu bulduğu zaman alternatifi olmayan bir oyuncu Melo. Hamit çoğu kişi tarafından beğenilmiyor, hem orta sahaya alternatif lazım. Emre Çolak oynayacağına Alper oynasın. Maliyeti de önemli tabii, 6 milyon euro olayı doğruysa Türk ve genç oyuncu olmasından dolayı normal. Alper Potuk kadro derinliği yaratır, geleceğe yönelik yatırım olur.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

GS Melo ve Umut'un bonservisini almak için harekete geçmiş. Kaynak Ntvspor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alper bizim için beğenilmeyecek bir oyuncu değil. Keza Umut Bulut da öyle. Bonservisi alınmalı bu Melo'yla Umut'un. Alper'e dönecek olursak, herifteki top sürme tekniği ve çevikliği, hızlanması onu çok özel bir orta saha yapıyor bence. Takımda Hamit'le rekabete girer.
    ----------Melo(Ceyhun)----------------------
    Hamit(Alper)---------Selçuk(Yekta)----
    ----------Sneijder(Frei)-------------------

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umarım doğrudur ntvspor haberi sezonun bitmesine az kaldı, hatta bu hafta kazanırsak sezon bizim için bitmiş olacak. Diğer maçları da kazanmak için çıkarız elbet ama kafalar rahatlar. Transfere erken başlasınlar, erken bitsin. Elimizde Melo örneği var, adam ilk yarı yokları oynadı, devre arası hazır hale geldi neredeyse bütün maçlarda üst düzey performans sergiledi. Yeni sezon açılışı olduğunda transfer kapanmış olsa herkesin kafasında transfer yerine hazırlık maçları falan olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sahsen umut"un bonservisi alinmasin alperi koy hamitin yerine koy vallahi daha cok katki saglar hamit hem agir hem ataklari kesiyor. iyi bir yedek olur. emre ise ver kiralik gitsin yada direk yolla akillansin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Emre Çolak gibi bir yeteneği Es-Es vermek büyük hata olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emre'nin Es-Es'e gideceğini nereden çıkardınız yahu ?

Emre evet kesin gidecek ancak kiralık gidecek,bu kadar yıldır as takımda oynuyor,kolay kolay vazgeçmeyiz,isteyince ne kadar iyi oynayabildiğini sezon başında ve geçen sezonun büyük bir kısmında gördük.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alper'e medyanın şişirmesi olarak bakıyordum ancak bu sene futbolunu çok geliştirdi. Galatasaray'a transferi gerçekleşirse iyi bir alternatif olabilir. Orta Sahaya dinamizm getirecektir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

İspanyadan Espanyol takımı Gökhan Zan ile ilgileniyormuş.
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alper'i bu sezon alıcı gözüyle izliyorum ve gerçekten dikine iyi giden,takımı hızlı atağa kaldırıcak birisi.Eskişehir'de yokları oynuyor diyenler sanırım izlemedi.Adam oradaki performansıyla milli takıma seçildi.Kaldıki son oynadığı milli maçlarda etkiliydi.Ülkemizde malesef Xabi Alanso'lar,Schweinsteiger'ler çıkmıyor.Alper gibi genç yerliler veli nimet.Selçuk'u alıp nasıl orta sahada fark yarattıysak,Alper'ide alıp fark yaratıcağımızı düşünüyorum.Hamit ile rekabete gireceğine bende katılıyorum.Hamit malesef takıma uymuyor.Hantal ve çok top eziyor.Hamit'in yerinde gayet etkili olucağını düşünüyorum.

Ayrıca Melo'da kalıcak gibi.Görüşmeler sürüyormuş Juve ile.Sezon başı ve ortasında çoğu kişi gibi bende Melo'nun iyiki kiralık geldiğini söylüyordum ama oynayıncada farkını gösteriyor Melo.Bonservisi alınınca umarım nasıl olsa takımda kaldım deyip cıvımaz.Mantıklı düşününce 2 senedir orta sahada oynayan adamımız var onu almayıp başka maceralara atılmakta mantıklı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Alper'i bu sezon alıcı gözüyle izliyorum ve gerçekten dikine iyi giden,takımı hızlı atağa kaldırıcak birisi.Eskişehir'de yokları oynuyor diyenler sanırım izlemedi.Adam oradaki performansıyla milli takıma seçildi.Kaldıki son oynadığı milli maçlarda etkiliydi.Ülkemizde malesef Xabi Alanso'lar,Schweinsteiger'ler çıkmıyor.Alper gibi genç yerliler veli nimet.Selçuk'u alıp nasıl orta sahada fark yarattıysak,Alper'ide alıp fark yaratıcağımızı düşünüyorum.Hamit ile rekabete gireceğine bende katılıyorum.Hamit malesef takıma uymuyor.Hantal ve çok top eziyor.Hamit'in yerinde gayet etkili olucağını düşünüyorum.

Ayrıca Melo'da kalıcak gibi.Görüşmeler sürüyormuş Juve ile.Sezon başı ve ortasında çoğu kişi gibi bende Melo'nun iyiki kiralık geldiğini söylüyordum ama oynayıncada farkını gösteriyor Melo.Bonservisi alınınca umarım nasıl olsa takımda kaldım deyip cıvımaz.Mantıklı düşününce 2 senedir orta sahada oynayan adamımız var onu almayıp başka maceralara atılmakta mantıklı değil.
    Milli takım macerasından sonra son hızızla düşüşte bilmem izliyor musunuz ama. İstikrar yok. Yaşı genç ama bu yüzden karşı olmadıgım bir transfer ama gelir gelmez ilk 11 emanet edilmez diye düşünüyorum. Kendini biraz daha geliştirmesi gerekiyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Alper Potuk takımımızda Selçuk'tan sonra en iyi Türk orta saha olacaktır,zamanla eğer iyi bir yol çizerse Selçuk'tan da fazla isim yapabilir çünkü daha çok genç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Milli takım macerasından sonra son hızızla düşüşte bilmem izliyor musunuz ama. İstikrar yok. Yaşı genç ama bu yüzden karşı olmadıgım bir transfer ama gelir gelmez ilk 11 emanet edilmez diye düşünüyorum. Kendini biraz daha geliştirmesi gerekiyor.
    Eskişehir,avrupa hedefinden uzaklaşınca takım olarak düşüşteler.En son Fenerbahçe maçında takım olarak iyiydiler.Alper'de o maçta sivriliyordu.Es-Es ligte son haftalarda hedefi olsaydı bence Alper'de son haftalarda daha iyi olurdu.Ama genel olarak bu sene 3 büyüklere gitmeyi hak ettiğini düşünüyorum.Galatasaray alırsa ne ala.

Bu arada 4 milyon+futbolcu teklif etmişiz.Aydın Yılmaz veya Ufuk Ceylan verilebilir.Geçen sene Aydın-Eskişehir haberleri vardı.Bence Aydın gider.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://amkspor.com/2013/05/01/kaptan...-mi-dondu.html

Valla böyle bir şey varmı bilmiyorum ancak eğer gerçekten öyle bir tweet attıysa diyorum ki;

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Edit:

Şahsen özledim.

Last edited by europeanconquer : 01.Mayıs.2013 at 12:17

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aynen arda"nin kardesi tweet atti sonra sildi geri umarim doner.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

At.Madrid Ardanın parasını hala ödeyememiş.Dönerse mutlak sebebi transfer parası ödenmemesidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

arda dönerse (ki ben şu anda ihtimal vermiyorum. 4-4-1-1 gibi bir kanatlı sisteme dönmek zorunda kalırız.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda Dönerse Burak gider bence ve bu durumda 4-2-3-1 Çok şahane oynanır. Arda-Lincoln-Kewell-Baros dönemi gibi. Ama nedense bu sistemin bozulmasını pek istemiyorum. Burak çok saçma oynuyor ama, iyi para kazanmayacaksak dursun ve çift forvet devam edelim bence..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Falcaoyu satip Arda'nin parasini da oderler ucuk rakam istemezseniz Buragida alirlar bence

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yorum yapmak gerekirse Arda'nın dönme ihtimali varsa,almalıyız bence.Tamam sistemde oynamalar olur ancak öyle ahım şahım bir kadroya sahip değiliz genel olarak,baktığımız zaman;

Emre,Yekta,Engin,Amrabat,Hamit,Aydın gibi orta saha oyuncularından biri bile bekleneni veremedi bu sezon.Arda'ya gelmesin diyecek kadar bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.

Mesaj Yetkileri