4-3-1-2"de arda tas gibi oynar.
4-3-1-2"de arda tas gibi oynar.
Arda süper olur. Alper ve Kerim Frei ile de Türk oyuncularımızın kalitesi artarGerçi Kerim'i hiç izlemedim ama Fatih Terim 1 yıldır izliyoruz dediğine göre bir şeyler bekliyor bu çocuktan.
Onur ismi de geçiyor uzun zamandır. Muslera hiç gitsin istemiyorum ama gidecekse Onur ile dolduralım yerini; tabi gelmek isterse. Sinan Bolat da iyi oynuyordu bir aralar ama bayağıdır sakat bildiğim kadarıyla. Yine de bizim yedeklerden daha iyi yedek olabilir. İzlesinler beğenirlerse alsınlar. Sonuçta milli olmuş bir kaleci.
Melo, iyi birer sol bek ve stoperle de taş gibi takım oluruz. Sisteme göre de takımdan birkaç kişi yollanır. Seneye de ŞL'de bir şeyler yaparız umarım. Güzel gidiyoruz, hayırlısı![]()
Adam Avrupa'da hayatını yaşıyor, geri döner mi hiç ?![]()
Canım FEDA olsun sana !
Aynen öyle hem hayatını yaşıyor hem de takımı gelecek sezon ŞL'de oynayacak yani gelmesi zor gibi ayrıca Atletico için taksit sorunu büyük bi sorun değil en kötü sezon sonu halledilir o iş.
arda piyasa yapmaya calisiyor türkiyeye felan gelecegi yok..
Donme muhabbeti var, yalan degil. Ilk tercih Londra tabii.
Arjantinli Ignacio Nacho Scocco ile ilgileniyormusuz yabanci basina gore
youtubeden belli olmaz bir kaç videosuna baktimda ayagi cok duzgun
Last edited by byariff : 01.Mayıs.2013 at 18:02
Alper Öcal :
Scocco - Galatasaray flörtü ne derece doğru bilemiyorum ama Arjantin Ligi'ni domine etti. Messi gibi santrfor oynuyor. Kenar ya da 10 değil.
Arjantin deyince aklıma yeni Maradona Carrusca geliyor niyeyse![]()
https://twitter.com/ErkanZ10
Bu hesap gerçek mi ?
Hesap gerçek ve transfer doğruysa mantığı çözemedim şahsen. Gereksiz bir transfer olacak.
Emre Çolak'dan iyidir gözüyle bakıyorum ama yinede beğenmedim bu transferi.
Alper hesapları karıştırdı sanırım.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Fazlasıyla gereksiz olur. Takım oyununu baltalayan bir isim Erkan Zengin. Öyle ahım şahım bir yeteneği de yok. Bırakalım şu anadolu takımlarında iki maç iyi oynayan adamları almayı da kalitesini ispat etmiş isimleri alalım.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Erkan Basketbola geçiş yapmış olsun GS'de Golden State olsun ve Golden State'in lakabı da Cimbom olsun lütfenYalan desin birisi
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
hesabı hacklenmiş ve bence aydından daha iyi bir alternatif olabilir
hem futbolcu transfer açıklar mı biraz sakin..
Hacklenmiş hesap.
Pardon kuzenim yazmış.
Kim niye Erkan'ın hesabını hackler yahu,hackleyebiliyorsan git dünyaca ünlü bir futbolcunun hesabını hackle azcık heyecanlanalım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
yalniz brezilyayi ve arjantini cok takip eden alper ocalda cok olumlu konustu bu adam hakkinda
Ya o ligler biraz farklı bizden. Orada adam iyi gözükebilir istatistikler tutuyor olabilir. Ama dogu Avrupa'nın ekolu farklı. Fizik güç önemli, mücadele gücü önemli çabuk düşünüp çabuk oynamak önemli. Arjantin&Brezilya liglerinde rakiplerde alan daraltma diye bir şey yok koskoca tarlaya yayılmış herkes ayagına top bekliyor. Oyuncuyu alıcı gozuyle seyretmek gerekir biraz.
Ayrıca bir örnek; Salvio Lanus'ta oynarken Ebbe Sand ile ileri ikili de görev yapardı ve inanılmaz oynardı. Fizik olarak çok üstün ve arapaslarıyla Sand'ı surekli karşı karşıya bırakırdı. Ama işte o liglerin olayı farklı sonra Salvio Madrid'e geldi o kadar zayıf kaldı ki sahadan silindi. Bak kaç sene oldu Benfica'da adam anca anca ayak uyduruyor. Ki Avrupa'da kendi ekollerine en yakın takım Benfica zaten.
Sonra yanlış hatırlamıyorsam bu Newell's da yine Formica vardı. Sahanın her yerindeydi ortasahada. Basmadık yer bırakmıyordu, sonra premier ligde maçına denk geldim, top ayagına degmedi devrede çıkardılar zaten şimdilerde de Palermo'da kiralık oynuyormuş yeni gördüm onu da.
Not: Ebbe Sand değil Jose Sand olacak. Aklım uçmuş eskilere
Last edited by davidvilla : 02.Mayıs.2013 at 12:00
güney amerikada oyuncular koşmuyororadan gelen adam bize yaramaz bence de. yaraması için genç ve çalışmayı seven bir oyuncu olmalı ki 2 sene çalışıp kendini kuvvetlendirsin. Bizim Melo'yu o liglere koysan şu anda kral olur
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc