Hollanda basınına konuşan Bayern Münihli futbolcu, “Basında Galatasaray’a transfer olacağımla ilgili haberleri ben de okudum. Ancak ben burada hala takımımda kalmak istiyorum ve şunu söylemem gerekir ki prensip olarak Türkiye’ye gitmem” dedi.
Hollanda basınına konuşan Bayern Münihli futbolcu, “Basında Galatasaray’a transfer olacağımla ilgili haberleri ben de okudum. Ancak ben burada hala takımımda kalmak istiyorum ve şunu söylemem gerekir ki prensip olarak Türkiye’ye gitmem” dedi.
Valla Türkiye'ye geleceğine bende pek ihtimal vermiyorum ancak Bayern'de de kalamaz,malum Guaridola.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Son Barcelona maçlarında değerini yukarılara çekti. Münih'den ayrılacaksa Avrupa'da bir takıma gider.
Canım FEDA olsun sana !
Mourinho'lu Chelsea alır mı Robbeni sizce?
pardon daha önceki sayfalarda alaba muhabbeti dönmüsü ben orada kalmisim![]()
Prensip falan hikaye aslında, parayı görünce koşa koşa gelir.
Canım FEDA olsun sana !
Düşünsene Alaba + Robben'i alıyoruz, ÇILDIRIRSIN![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Mourinho'nun sisteminde kanatlardan biri full hücumcu,diğeri ileri-geri oynayan kanat oyuncusu. Çalıştırdığı takımlarda hep böyle oldu. Adam Inter'de Etoo'yu bu şekil kullandığı oldu. Öndeki üçlüden Hazard , Mata veya Oscar'ın sağına bir kanat oyuncusu mutlaka aldırır da bu isim Robben olur mu sanmam. Daha çok Thomas Müller tarzı bir oyuncu aldırır. Yani Hazard varken Robben'i isteyeceğini sanmam.
Bakalım ne çıkacak...
2 çilek deniliyor önceki çilekler sneijder ve drogba olunca insan ister istemez deli gibi heyecanlanyor![]()
Ağır olsunlar biraz, kadro istikrarı yakalamak lazım. Kontenjan azalırken çilek peşine düşmek mantıklı değil. Türk bulacaklarsa ayrı tabii.
Çilek, yerli, bomba = Mesut ÖzilŞaka bi yana Gökhan İnler asıl bomba olur eğer çift çilekse Ömer + Gökhan veya Serdar Taşçı + Gökhan cidden çok iyi olur.
Screw you guys, I'm goin' home
Şaşıracakınız dediğine göre bilinmedik isimlerdir bence eğer dediğin isimlerse hiç söylemesin yani anlamı yok.
Şaşırılcak bir şey yok aylardır yazılıp çiziliyor o isimler.Onlar gelmesin demiyorum tabi ki,sadece şaşırılacak bir şey yok.Bilindik isimler.
Mesut'u şaka olarak algıladım zaten,değerlendirmeye almadım,bu da ayrı bir dipnot olsun.
Defans alsınlar çilek olarak.
Defans için en son çilek denildiğinde Cris gelmişti, ona göre isteyin.![]()
Canım FEDA olsun sana !
kara çilek gelcek gibi lilledeki defans chedjeou mu neydi.
Chedjou'dan en fazla elma olur, elma da her evde bulunur![]()
Ömer Toprak diyorum ben
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Transfer politikamızı sol bek dışında gidecek oyuncular belirleyecek.
takimin öncellikli transfer politikasi ilk önce saglam bir sol bek ve daha sonra stoper
Fenerbahçe transfer haberlerinde bir arkadaş Coentrao satılık listesinde dedi.. Yoksa bomba isim Coentrao mu? Çok şaşıracaksınız dediğine göre 34Cimbom, ve Gareth Bale olamayacağına göre![]()