5-1 oldu![]()
5-1 oldu![]()
Dehşet bir maç. Bu Roma'nın Manchester'dan nasıl 7 tane yediğini anlamak mümkün değil.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
6-2 oldu.....
Crespo'nun gol ile 5-2 olmuş. ManUtd maçı tamamen bir istisnaydı. Ben 20 dakikalık bir özetini izlemiştim nerdeyse her atılan gol oldu. 20 dakika içinde gelen 3 gol ve Spalettinin hücum oyunu ile ManUtd'in beceri ve balıyla birleşince o sonuç oluştu. Veee şu anda Totti bir tane daha attı skor 6-2.
(Arkadaş benden hızlı davranmış, özür dilerim tekrar için.)
Roma-Juventus 0-4
Manchester-Roma 7-1
Roma-inter 6-2
demekki rüşvet vermek ile sahada kazanmak aynı şey değilmiş,forvetsiz Roma'dan 6 gol yemekte kolay şey değil aslında!
Sonuca hic sasirmadim.
Inter ezilmeye mahkum.
yuhh bee skora bak.bu maçı nasıl kaçırdımm yaaa...
Onların forumundan birkaç enstantane
üye-Roma taraftarları Juventus ile ilgili bir tezahurat yapıyorlar nedir o?
diğeri-Biz Juventus gibiyiz diyorlar
üye-Bildiğim hiçbir büyük takım kimler eksik olursa olsun final maçında 6 gol yemez,bu yüzden büyük değiliz
Şu en son konuşanı takdir ettim en azından büyüğünü tanıyor
Yedikleri bu 6 golden sonra şampiyonluğun zevkinide pek çıkaramaz İnterFigo yaşınının ilerlemesine rağmen tekniğinden hiçbirşey kaybetmediğini gösterdi bu maçta.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Arabistan çok sevinecek
Bu arada yukarıdaki enstantaneni orjinali...
Originally Posted by Hamed (An Interesti)
No matter what and no matter who is absent, teams like Juve, Real, Barca etc. don't concede 6 goals in a cup final.
This is shameful, and this is why we are not a big club.
Livorno %90 düştü zaten Lucarelli'nin evine dönüp Livorno'yu tekrar SerieA'ya çıkarması lazım
İtalya turnuvanın en büyük favorisi Kadro kalitesi bunu bir kez daha göz önüne koydu
Eksik olan birşey var,o da teknik direktör.
Roma ezdi adeta, ezdi ve büyük olduğunu bir kez daha gösterdi.
İtalya'nın en büyüğü: AS Roma!
Şampiyona yarım düzine!
İtalya Kupası final ilk maçında Roma, Olimpiyat Stadı'nda konuk ettiği Inter'i 6-2 yenerek ikinci maç öncesi büyük bir avantaj yakaladı. Maçın gollerini Roma'dan 1. dakikada Totti, 6. dakikada De Rossi, 16. dakikada Perrotta, 31. dakikada Mancini, 54. ve 88. dakikada Panucci atarken, konuk ekibin gollerini 20. ve 56. dakikalarda Crespo kaydetti.
Roma ilk yarı işi bitirdi
Bu sezon ligde de amansız bir yarışa giren iki takımın kupa mücadelesine Roma takımı fırtına gibi başladı. Roma takımının kaptanı ve yıldızı Totti ile 1. dakikada 1-0 öne geçen Roma takımı baskılarını devam ettirdi ve 6. dakikada De Rossi ile ikinci golü buldu. İlk yarım saatte 4 gol atan Roma takımı adeta bu sene İtalya'da şampiyonluğa ulaşan Inter'den intikam alır gibiydi. İlk yarıda yedikleri tek golü ise defansın gereksiz yaptığı geri pas yüzünden kalesinde gören Inter ilk yarıyı 4-1 önde kapattı.
Panucci açtı...Panucci kapattı...
İkinci yarıya daha az tempo yaparak başlayan Roma takımı 54. dakikada Panucci'nin attığı şık kafa golüyle farkı 4'e çıkarıyordu. Inter'in ise bu gole cevabı gecikmiyor ve Inter'in ilk golünde olduğu gibi yine sahneye Crespo çıkarak farkı 3'e indiriyordu. Bu dakikalardan sonra da oyunda hakimiyetini sürdüren Roma takımında son noktayı ikinci yarının ilk golünü atan Panucci koydu ve karşılaşma 6-2 Roma'nın galibiyetiyle noktalandı.
Son iki sezonda da finalde karşı karşıya gelen Roma ve Inter takımları bu sene üçüncü kez üst üste finalde mücadele ettiler ve ilk maç öncesi avantajı eline geçiren takım Roma oldu.. 2005 ve 2006 yıllarında Inter'i eleyerek kupaya ulaşan Roma takımı üçüncü kez bu mutluluğa çok yakın gözüküyor.
Kupada rövanş mücadelesi gelecek Perşembe San Siro'da oynanacak...
09.05.2007
Kaynak : Sporx.com
Roma paramparça etti İnter`i,iyi de etti.HaketmişLerdi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
roma 6-2 yendi spiker perotta'ya perotto diyi durdu
Ooooooooo Roma ezdi İnter'i.Yuh İnter o şampiyonluğun tadı mı kalır?
Hadi ya ben bu maçı nasıl kaçırdım.Interlilerin surat ifadesini görmek isterdim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buda müthiş maçın golleri -> Roma 6-2 Inter
Aklıma Sosis reklamı geldi.
(Tolda'ya hitaben)
GSli çocuk: Amanında aman! 6 tane yemeyi bilirmisin?Seni Fenerin kalesine geçirsem bizdende 6 tane yermisinKaç yaşındasın bakıyım sen? Moratti: 35 den gün alıyor!!!
----
Şaka bir yana harbiden Roma dağıttıFiorentinada dağıtıyor Juvede dağıtıyor onlar küçük takımları yenip şampiyon(?) oluyorlar.
roma nın inter i dağıtmış olmasına çok sevindim ayrıça maçı kaçırıp seyredemediğim için kafamı sert çisimlere vurmakla meşkulüm...
Roma kalecisi Alexander Doni, takımıyla olan sözleşmesini 2012 yılına kadar uzattı.
Doni, 4 yıl daha Roma'da kalacak. 2005 yılında Juventude'den transfer edilen Doni, geldiği zamandan bugüne kadar Roma'nın birinci kalecisi olmayı başarmıştı.
Normalde sözleşmesi 2009'da bitecek olan file bekçisinin Milan tarafından izlendiğini öğrenen Roma yönetimi, oyuncuyla masaya oturarak sözleşmesini 2012'ye kadar uzattı.
Kulüpten yapılan resmî açıklamada, Doni'nin önümüzdeki sezon 3,8 milyon avro, ondan sonraki sezon 3,9 milyon avro, 2010-2011'de 4,1 milyon avro ve 2011-2012'de 4,3 milyon avro kazanacağı belirtildi.
iyi para kazanıyor doni![]()
Doni Roma'da kalarak en iyi işi yapıyor valla =)
Bencede Livorno'ya dönüp Livorno'yu Serie A'ya çıkartıp bırakması lazım![]()
Christian Vieri, futbolu bırakacağı yönündeki haberleri yalanladı
goal.com
Vieri, futbolu bırakmayacağını açıkladı. Fiorentina'nın Glasgow Rangers'a penaltı atışları sonucunda elendiği maçta penaltı kaçıran ve İtalyan basınınca sert eleştirilere maruz kalan yıldız futbolcu, futbolu bırakmak gibi bir niyetinin olmadığını söyledi.
Vieri, "Kendimi gayet iyi hissediyorum. Vücudum izin verdiği sürece futbol oynamaya devam edeceğim. Futbola olan açlığım bitmedi. Herkese kendimi tekrar kanıtlayacağım." diye konuştu.
34 yaşındaki bir futbolcunun kariyerine devam etmesi için kendine dikkat etmesi gerektiğini belirten Vieri, "Herhangi bir ilaç veya doping etkili madde kullanmadan iyi olmak istiyorsanız, sıkı çalışmanız gerekiyor. Dizimden iki kere ameliyat oldum, buna rağmen bıkmadım ve inatla futbol oynuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Bencede bırakmasın 1 sezon oynar e nazından
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
eski vieri neydi be
oda yaşlandı artık.hakan şükür gibi![]()
bıraksın artık yahu![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht