Yabancı kontejanından dolayı yerli bir orta saha alcaklar bana göre ama Aurelio'nun yerini doldurabilecek başka yerli topçu varmı bilmiyorum![]()
Yabancı kontejanından dolayı yerli bir orta saha alcaklar bana göre ama Aurelio'nun yerini doldurabilecek başka yerli topçu varmı bilmiyorum![]()
Senna'nın Fiyatı
Euro 2008'de gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken, çoğu otoriteye göre turnuvanın oyuncusu seçilmesi gereken Marcos Senna için Avrupa'nın önde gelen kulüpleri devreye girmişti. Başta Arsenal ve Juventus olmak üzere, Senna'yı transfer etmek isteyen kulüplere Villarreal'den kötü bir haber geldi. İspanyol kulübü 32 yaşındaki oyuncularını transfer etmek isteyenlerin 30 Milyon Avro getirmesi gerektiğini bildirdi. Bu gelişme ile Senna'nın İspanya'da takımında kalması bekleniyor. Nitekim Villarreal'in bu tutumunun aslında oyuncularına değer biçmek değil, onu transfer etmek isteyenlere bir gözdağı vermek yatıyor.
Erol Kılıç
ScoutGS Haber Servisi
Ön libero transferi olmayacak düşüncemi dahada kesinleştiren gelişme olmuş.
Bence Aragonesin maçtan sonraki açıklamalarını bi oku
Aurelio'nun yerine arayışlarımız sürüyor dedi..
Bu da transferi kesinleştiren düşüncemi artırdı benim![]()
Anlaşılan bir önlibero alacağız muhtemelen yabancı.Yabancı olması için bir oyuncuyu göndermemiz gerekir.Deivid'in kalacağını sözleşmsinin de dondurulmaycapını düşünüyorum.Kezman'ın da aynı şekilde kalacağını düşünüyorum ki Aragones maçta Kezman'ın iyi oynadığı söylemiş.Maldonado maça 11'de başlamadı bence gönderilmeye en büyük aday Maldonado
Aragones'in açıklamasına bakarsak, Aurelio'yu ciddi anlamda kilit rolde düşündüğünü görebiliyoruz ve yerine de oyuncu alınacağı söylendi. Büyük ihtimalle yabancı olacak, zira yerli aday yok. Maldonado gönderilecek diye düşünüyorum, bugün hazırlık maçında Selçuk ve Deniz gibi iki ön liberoyu düşünüp de Maldonado'yu düşünmüyorsa, bence gideceğinin bir sinyalidir bu. Ondan açılacak kontenjana da defansif bir ön libero alacağız herhalde, bunun için de arayışların sürdüğünü söyledi Aragones, umarım en kısa zamanda yaparız transferi, zira gelecek oyuncunun takıma adaptasyonu ve fizik olarak kendini hazırlaması zaman alabilir.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kezman giderse forvete zaten adam gerek yok, bugün yorumları okuduğum kadarıyla Burak Yılmaz gayet iyi bir performans sergilemiş. İlhan da iyiydi özette benim gördüğüm kadarıyla.
Sanıyorum ki Kezman'ın gönderilmesini ve yerine yabancı bir ön libero alınmasını istiyorsun, bu alternatif güzel olabilir ve benim de istediğim bu. Kezman mutlaka gönderilsin, zira para da getirebilir bize tatmin edici ve yerine de adam alırız, zaten forvet bolluğu var.
Bence Kezman gönderilsin diyenler (başta ben) bu sene yanılacak gibi. Çünkü Kezman'ın oyun tarzına yakın bi sistemdi bugün oynanan. Zaten 1 orta geldi adam çaktı golü. Kezman böyle bi forvet. Bu saatten sonra Kezman'ı başkanda yollamaz zaten. Yollasada kimse almaz. Herkes takviyeleri yaptı ve transferler içinde bence 1-2 gün var ondan sonra alsalar geç olabilir. Burak Yılmaz'ı özette izledim adam hızlı ve gayet başarılı paslar verdi. Ayrıca Gürhan'da süper oynadı. Carlos'ta sakatlıktan çıkmasına rağmen bir şut vurdu ki direkten döndü. Ayrıca çok kaleyi yokladı. Takımı adam etmiş hoca. İşte böyle takım istiyoruz biz.. Bence Xabi Alonso alınırsa bu takım tutulmaa.
Ayrıca D-SMART keşke çıkmasaydıda şu hazırlık maçlarında bari takımı görseydik. Başkanımız maçları FBTV ye alsa. taraftar kombinesini formasını zaten alarak kulübe destek veriyor. Başkanda en azından hazırlık maçlarını kulübün televizyonundan verdirse. Adı üstünde kulübün resmi televizyonu.![]()
Aragones rüzgâra tükürecek mi?
Aragones, İspanya Milli Takımı'nı oynatırken, Fenerbahçe'de neler yapacağının sinyalini veriyordu. Gelin önce Aragones'in İspanya'sı EURO 2008'de neler yaptı, onu anlatayım.
GERi DÖNENi YAKAR!
* Hollanda'dan sonra maç başına en çok gol atan takım
* En az gol yiyen takım
* En çok şut ve gollük şut atan takım
* Her 2 kanadı da en çok kullanan takım
* Topla en çok oynayan takım
* 25-35 metrelik pasları en çok kullanan takım
* Çarpraz pasları en az kullanan 5 takımdan biri. İşte İspanya bu idi EURO 2008'de. Öne doğru oynayan takımdı. Federasyon başkanları "Bu takımda Aragones'in payı % 5'' dedi ama tam tabiri ile kıskançlıktan salladı. Çünkü bu takımı seçen, Raul gibi bir adamı dışarıda bırakan ve de bu futbolu oynatan Aragones'di. Yani payı, en kötü ihtimalle % 20 idi. Bunun anlamı açık. Gelin daha önce teknik adamlık yaptığı takımların maçlarını dahi izleyerek yaptığım analizlere ve İspanya'nın EURO 2008 yapısına göre 'Aragones Türkiye Ligi'nde neler isteyecek' onu anlatalım:
KÂBUSBAHÇE YARATACAK
1- Topu kaybeden oyuncusunu fena yapacak. İspanya, turnuvanın en az top kaybı yapan takımı idi. Fenerbahçe de öyle olacak. Bu nedenle takım topu ayağında fazla tutacak ama bu tutuş savunmadaki adamların değil, orta sahadaki ve gole dönük adamların ayağında olacak. İspanya'nın bu kupada topu ayağında en fazla tutan adamları Xavi, İniesta ve Silva idi. Fenerbahçe'de de böyle takım kuracak. Yani tek veya 2 ön liberonun önündeki 3 veya 4 adam topla çok ama hızlı oynayacak.
2- Takım kesinlikle kanatları kullanacak. Ayrıca savunmadan özellikle uzun toplar atılacak ama bu topların santrforlar tarafından alınmasına değil, rakip savunmadan dönüp kendi orta alan oyuncuları tarafından alınmasına yani ribauntlara önem verilecek. Böylece araya veya arkalarına atılacak toplar bakımından rakip savunma dengesiz yakalanacak. Yani rakipler için kâbusbahçe yaratacak. Peki bunlar Fenerbahçe'de şu anda var mı? Bakalım:
iNTiHAR TiMi KURACAK
Kadro Aragones'in kafasında şöyle şekillenebilir:
Gökhan Carlos Emre Güiza Semih Burak Deniz (Selçuk) Edu Lugano Volkan Alex
4-1-3-2 oynayacak bu takımı intihar Timi gibi gördünüz değil mi? Ama okumaya devam... Takım pres yapan ve gol atan takım olacak. Hiç transfer olmazsa Türkiye Ligi'ndeki takımı büyük olasılıkla böyle kuracak. Onun için orta saha 3'lüsü çok önemli. Bu 3'lü gördüğünüz gibi çok teknik ve öne oynama becerisine sahip. Ama!.. Ama en büyük sorun, "bu adamlar koşacak mı'' olacak? Çünkü yukarıda da yazdığım gibi, bu 3'lü koşmazsa asla takımda yer bulamayacak. Neden mi? Gelin aşağıdaki bölümü okuyun o zaman.
HÜCUMCULAR SAVUNMACILARDAN ZEKiDiR, ÇABUK ÖĞRENiR
Aragones'in tüm takımlarında tek felsefe var. Amele ruhlu, sadece savunmaya odaklı oyuncularla uğraşmıyor. Ne yapıyor? Alıyor kaliteli ve klas hücumcuları, öğretiyor nasıl savunma yapılacağını. Yani savunmacıya hücum öğretmeye çalışmıyor. Biliyor bu işin imkansız olduğunu. Hücumcuya savunma öğretiyor. Bu nedenle 'Aragones'in takımları, savunmayı iyi öğrenmiş hücumcu'lardan kurulu oluyor. Bakın EURO 2008 şampiyonu İspanya'ya. Takımda tek ön libero Senna dışında tüm orta saha hücuma yönelik. Hem de gözü kara hücumcular. İniesta, Xavi ve Silva. Ruhlarında deli gibi oradan oraya koşmak değil, sürekli öne oynayıp, araya pas atmak ya da hücumcularının yarattığı boşluğa girip, gol atmak var.
İspanya gibi bir ligde, bu 3'lünün toplam 14 gol atmış olması ne demek istediğimi anlatıyor. Sağ beki bile Ramos gibi, rüyasında bile orta sahayı geçmeye çalışan bir adamdan oluşuyor, gol attırmak uğruna.
EMRE VE ALEX'i NE ZAMAN KULÜBE KORKUSU SARACAK?
İşte bu nedenle Fenerbahçe'nin tek ön liberosunun önünde oynayacak 3 adamı, gole dönük adamlar olacak. O yüzden Fenerbahçe'de "Bu adamlar asla bir arada oynamaz" denilen isimleri, aynı anda sahada görmeye hazır olun. Yalnız Burak, Alex ve Emre deli gibi koşmaya ve de pres yapmaya zorlanacaklar. "Yapamazlar'' mı dediniz. Yedek kulübesi, pres yapamayanları bekliyor. Kendileri bilecek.
Fener'e ön libero adaylarım
Aragones'le anlaşılmadan önce bu satırlarda, "Eğer gelirse en önemli adamı Aurelio olur. Bu nedenle Aurelio satılmamalı'' diye yazmıştım. Nitekim yönetim de bu işin farkında idi ama yanlarında sıklıkla ağırlarken gördüğüm "Aurelio'nun menajeri'' yapacağını yaptı ve Marco gitti. Böylece oralarda ağırlanacak adamlara dikkat edilmesi gerekliliği de ortaya çıktı, bu ayrı bir konu... Marco'nun yerine en uygun aday, elbette Senna'dır. Hatta "Senna tam Aurelio'dur'' dersem yanlış olmaz. Villareal'de, Uruguaylı Eguren'le beraber çift ön libero oynardı. İspanya Milli Takımı'nda ise tek ön libero oynadı ve burayı tek alınca daha başarılı olacağını da gösterdi. Peki ya Senna olmazsa?.. Ortada Alfonso haberleri dolaşıyor. Bence de uygun ama alınması zor. İşte o zaman 3 adayım var. Bu adayların en önemli özellikleri gerek tek ön libero oynayabilmeleri, gerekirse yanlarında teknik ve hücuma dönük bir oyuncu olduğunda, 4-4-2 veya 4-2-3-1 gibi düzenlerde 2 ön libero yapısını da kolayca başarabilmeleri. İşte Fener'e tek ön libero adaylarım:
De Jong en uygunudur
Hamburg, geçen sezon Bundesliga'da Bayern'den sonra en az gol yiyen ikinci takım olurken, bu genç Hollandalının payı çok büyüktü. Jarolim'le beraber orta alanın ortasında mükemmel bir ikili oluştururken, bizzat seyrettiğim Hertha deplasmanında tek ön libero olarak oynamış ve gözüme de girmişti. Piyasaya ilk çıktığı Ajax'tan bu yana yaklaşık 5 yıldır izliyorum onu. Bu kadar mücadelenin olduğu bir bölgede oynayıp da 5 yıldır tek bir kırmızı kart görmemesi bile işini ne kadar iyi yaptığının kanıtı. 2010'a kadar kontratı sürüyor. Mutlaka araştırmalı yönetim.
Torsten Frings
Bana göre dünyanın en iyi TEK ÖN LİBERO oynayan adamlarından birisidir. Tek sıkıntısı 2 ön libero yan yana oynadıklarında zaman zaman duruş ve pozisyon hatası yapmasıdır. Bu sene sakatlıklarla boğuştuğu için ancak ligin 25. haftası sonrası forma buldu Werder'de. O sürede bile takımı daha az gol yedi. 31 yaşında ve bildiğim kadarı ile 2011'e kadar sözleşmesi var.
Lorik Cana
Daha 24 yaşında ama 3 yılda Marsilyalıların sevgilisi oldu bu Arnavut. 2012'ye kadar sözleşmesi var Marsilya ile. Ama son 3 sezondur maçların neredeyse tamamında forma giyiyor ve iddialı futbol ofisimde maçlarını izlerken görüyorum, gerçekten işini mükemmel yapıyor.
Güiza, Semih'i gol kralı yapar
Güiza'nın geçen sene attığı 29 golün 19'u deplasmanda. Yani öyle statik değil, sürati de olan bir golcü. Zaten Getafe'de iken oynadıkları 4 Barça maçının 3'ünde, Katalanlara gol atmayı başarmıştı. Yani zor takımlara atmayı özellikle sever. Bu nedenle derbilerde ondan gol bekleyin. Getafe'de oynarken Real Madrid ile Barnebau'daki maçlarını seyretmiştim. Schuster, o gün Getafe'yi 4-4-1-1 oynatmış, Güiza da tek forvet olarak Real'e golünü çakmıştı. Ama Getafe genellikle 4-4-2 oynuyor, Güiza da yanında Manu veya Pachon ile beraber gol arıyordu. Nitekim bu sezon Mallorca'nın 38 maçının 32'sinde önde çift forvet ile oynaması da, Güiza'nın bu işi sevdiğini açıkça gösteriyordu. Ama bu çift forvet biraz farklı idi. Güiza öndeki adam oluyor, diğer forvet onun yarattığı boşluklara sızan adam oluyordu. Yani tam bir 4-4-2 değildi oynadığı yapı. İşte bu tarzı Fener'de de uygulayacaklar ve bence özellikle Türkiye'de en önde Güiza, biraz arkasında Semih olacak ve bu yapı özellikle Semih'in daha çok boş alan ve de gol bulmasına yol açacak. Semih bu sezon sakatlık olmazsa 20 gol üzerine çıkarsa ve iki forvet beraber 45 gol atarsa kimse şaşırmasın. Ayrıca bu ikili bu sezon "en çok top kazanan hücum ikilisi'' olacaklar. Bu da takım savunmasına müthiş katkı yapacak. Ama Güiza, Semih'i keserse benim buna kişisel olarak itirazım olacaktır.
Rüzgâra yürüyen yüzüne tükürür
Çok sevdiğim bir İspanyol atasözüdür bu yukarıdaki. Ters işler yapan adamlar için söylenmiştir. Aragones bunu iyi bilir ve rüzgârı önüne değil, arkasına alarak yürür. Avrupa kupalarında iyi işler yapacak her takımımıza maksimum desteğim olacaktır. Bu nedenle de, asi bir Kızılderili olarak gördüğüm ve açıkçası "kimseye eyvallahı olmayan tavırları'' ile pek sevdiğim Aragones'e inancım tamdır. NOT: Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında oynaması gereken oyun, başka bir yazımın konusu olacaktır.
Dr. Gürkan Kubilay
Güzel tespitler yapmış Gürkan Kubilay önlibero için verdiği isimlerde aklıma gelmemişti ancak 3'ü de iyi isimler kalitelerini de sırayla vermiş sanırım.Ancak bu 4-1-3-2 Şampiyonlar Ligi'nde teper bizi.Ayrıca İspanya'nın kanatları en çok kullanması şaşırtıcı halbuki orta sahada sabit kanat oyuncuları yok.Bekleri çok iyiydi İspanya'nın bizim beklerimiz onlardan daha hareketli ve en az Ramos kadar Gökhan'da bindirme yapmayı seviyor.
Senna'ya 30 milyon euro mu istemişler? 32 yaşında adama 30 milyon euro verecek başkanın aklına şaşarım... Adam daha kaç sene oynar ki? En fazla 2 sene...
Carlos'ta 35 yaşında. ama halen daha oynuyor ve oynayacak. yaşa fazla takılmamak lazım. kimsenin beğenmediği Kral Hakan Şükür bu yıl 37 yaşında olmasına rağmen 10 gol attı ve takımda en çok asist yapan futbolculardandı..
ama dediğin gibi 30 milyon euro çok fazla fiyat..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Cana, De Jong, Frings 3'ü de harika olur.Gürkan Kubilay yine güzel tespitler de bulunmuş.
Gürkan Kubilay'ın tespitleri çok güzel olmuş.Ama söylediği adamları kulüpleri bırakırmı o ayrı.Belki Frings'i bırakabilirler ama onunda çift önliberolu sistemlerde hatalar yaptığını söylemiş.Şampiyonlar Liginde çift önlibero oynarsak başımızı çok ağrıtır o zaman.
Bu saatten sonra Maldonado'yu göndermek akıllıca olmaz. Yapılacak en iyi işe Mehmet Topuz'u 9-10 Milyon € ve + oyuncu verip bi şekilde almaktır. Maldonado henüz kendini gösterebilecek kadar maçta oynamadı. Ben kalmasından yanayım. Büyük umutlar ile aldık. G.Amerika'nın en iyi ön liberosu dedik ama 3-5 maçta adamı göndermeye kalkıyoruz. Aragones gönderir çünkü yeni geldi ve kadrosunda düşünmez ama başkanın mutlaka uyarıp denemsini söylemesi gerekir. Ayrıca ben Arjantinli oyuncuları seviyorum ve takımda Brezilyalılar çok. hep tekel transferler yapılıyor. Arjantin'de çok genç ve yetenekli üstelikte maliyeti çok ucuz gençler var. Oradan mutlaka bize bir ön libero bulunur. Başkanımızın Arjantin'e bakmasını çok istiyorum. Bakalım hayırlısı olsun..
Aranan kan bulundu!
Fenerbahçe Aurelio'nun Real Betis'e gitmesinin ardından orta alanda oluşan boşluğu doldurabilmek için transfer arayışlarını hızlandırdı. Sarı-lacivertli ekibin gündeminde yer alan isimlere Maniche de eklendi. Sarı-lacivertliler orta saha için Xabi Alonso (Liverpool), Marcos Senna (Villarreal) ve Timmy Simons (PSV) ile de ilgileniyor. 30 yaşındaki Maniche'nin Atletico Madrid ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak Portekizli futbolcunun teknik direktör Javier Aguirre'nin önümüzdeki sezon için planlarında bulunmadığı kulübün sportif direktörü Jesus Garcia Pitarch tarafından açıklandı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Inter'e kiralanan, dördü ilk 11 olmak üzere 8 maç oynayabilen Maniche için Atletico Madrid'in 5 milyon euroluk bonservis bedelinde 1 yıllık sözleşmesi bulunan futbolcudan para kazanabilmek için indirime gidebileceği bildirildi.
13.07.2008Kaynak : Sabah
Maniche istenilirse alınabilecek bir oyuncu ama benim fikrim takıma gerekmediği yönünde.
Şahsi fikrim Aurelio Manicheden daha iyi futbolcudur bence alınırsa gereksiz olur.
Mancihe'i alacağımaza Maldonado ile devam edelim.Hem yabancı kontenjanı dolu kimi yollayacağız ki?
evet Maldonado ya bir 6 ay daha sabır göstermemiz lazım. eğer gitmez ise zaten ocak ayında gönderilir.
Maldonado'ya bir şans verilmeli bana göre , olmazsa devre arasında Fenerbahçe kaliteli bir oyuncu alacaktır zaten..
Maniche ın o noktada aradğımız adam olmadığını hepimiz biliyoruz, tabiki gelirse yararı olur ama sanmıyorum onu alacağımızı.. Maldonado'ya sabır göstereceğiz biraz..Aslında o bölgeye aradığımız kan içimizde var apiiah ama işte onunda kalmayacağı belli..Hazırlık kampından sonra transfer gerçekleştireceğiz,eminim bundan.. Kezmanın satılmazsa her harikularde şans bulacağınıa inanıyorum çünkü satmazsak kullanacağız demektir,ilerde satacaksak yine kullanacağız demek adamın bir sezon içinde neler yaptığına bakacak çünkü alacak kişiler..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Maniche ile ilgili aklıma gelen tek şey.
Ofansif ve tecrübesini kullanmak.Attığı güzel goller ve yaptığı iyi pas-asistler var ama!!!
Ama bize basan,pres yapan dmc pozisyonu için adam lazım.Maniche daha çok ofansif veya defans ofans arası biri ama ne bize gereken adam ne de Aurelio'dan iyi bir oyuncu olamaz.
Senna için uçmuşlar.O fiyata bi takım senna'dan genç bir oyuncu alır üstüne 13-14 milyonu kalır
Ayrıca gönderilmesi gereken kişi Maldonado olmalı.Çünkü forvet olarak türkiye için süper oyuncularımız var ama avrupa'da tıkanırız.Yani;
1- Avrupa'da Semih iş yapar ama avrupa'da oynadığı maç sayısı da iyi falan ama zamanı az.Ayrıca sadece bir sene düzgün oynayabildi avrupa'da.
2- Kezman avrupa'da tecrübeli bir isim bu nedenle kalmalı.Ayrıca bu sene ilk 11 oynarsa gol kralı olabileceğini bile düşünüyorum çünkü hem taktik kezmanın taktiği hem maçta kezman çok güzel bir gol attı.
3- Güiza en iyi forvetimiz ama ŞL tecrübesi yok burda bir ama daha var; Güiza İspanya'da kaç sene oynadı ve bu sene de gol kralı oldu yani CL gibi bir lig ispanya ligi ve orda kaç sene oynadı ve gol kralı oldu.
4- İlhan P. ne olduğu belli zaten.( kötü oynuyo anlamında değil. )
Kısacası bize Kezman öyle böyle gerekli.Deivid iyileşene ve eskisi gibi forvet oynamaya alışana kadar bir sene daha kalmalı bence.(bu sene hep sağ açık sol açık oynadı forvete hemen alışamayabilir)
Kezman gönderilirse forvette ŞL'de büyük sıkıntı çekeriz.Burak tam forvet değil ama yinede oynayabilir ama tam bir forvetten alınacak verimi bulamazsınız.İlhan ŞL'de hem heyecandan hem tecrübesizliğinden hem de daha TSL'de bile kaç maça çıktı veya kaç dakika oynadı.![]()
Last edited by dberksu : 13.Temmuz.2008 at 17:03
Maniche gelirse müthiş bir transfer olur.Ama Maniche'i para manyağı yaparsa Fenerbahçe her Türkiye'deki yabancı gibi kendini salar.Ama gelirse(inşallah gelmez) Fenerbahçe müthiş olur.
Maniche Aurelio'nun yerini dolduramaz; farklı tip oyuncular. Ben sanmıyorum fb nin böyle bir transfer girişimi olduğunu, keza onlar da onun o mevkii için aranılann oyuncu olmadığını bilirler.
Kral İstanbul'a geliyor
Fenerbahçe'nin İspanya'nın Real Mallorca takımından transfer ettiği golcü futbolcu Daniel Güiza İstanbul'a geliyor.
FB TV'de yapılan açıklamada, Güiza'nın saat 16.30'da İstanbul'da olacağı bildirildi. İspanyol futbolcunun, sağlık kontrolünden geçtikten sonra 15 Temmuz Salı günü resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.
Güiza'nın imza töreninden sonra Fenerbahçe'nin Avusturya kampına katılacağı belirtildi.
Fenerbahçe, Aurelio yerine bir oyuncu alacak ise bu oyuncu yerli olması gerekiyor. Ne yazıkki yerli oyunculardan hiçbiri Aureilo'nun yerini dolduramaz. Yabancı olacak ise takımızdan bir yabancı gönderilmesi gerekiyor. Bu nedenle Aurelio yerine yapılacak transfer Şampiyonlar Ligine katıldıktan sonra gerçekleştirilebilinir. Katılınmazsa yerine bir isim alınmaz.
Güiza sonunda geliyor. Yarın İstanbul'a gelip bir gün sonrada Avustur'ya gitmesi onu yoracaktır. İmza Avusturya'da atılsaydı, oyuncu daha az yorulmuş olurdu.
Maniche bu aralar boşta.Gelme ihtimali yüksek ama Aurellio'nun yerini doldurmak için alınacak isim değil.Stilleri farklı.Kubilay Gürkan'ın önerdiği isimler çok yerinde isimler ama bu oyuncuları kulüpleri bırakmak isteyecekleri için çok para isteyeceklerdir yada bu oyuncuları satmak istemiyoruzda diyebilirler.
Last edited by Sekopej : 14.Temmuz.2008 at 14:55 Reason: ;)
So what?
Saike