Bir zahmet artık geçsinler.
Bir zahmet artık geçsinler.
Günün bomba haberi İspanya'dan geldi: Real Madrid sportif direktörü Predrag Mijatovic, Manchester'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun menajeriyle buluşuyor
goal.com
Ezelden beridir Kaka'yı istediği bilinen Real Madrid'de, ibre Cristiano Ronaldo'ya dönmüş gibi görünüyor. İspanya'dan gelen son haberlere göre, Real Madrid sportif direktörü Mijatovic, Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'le görüşmek üzere İngiltere'ye geçti.
Mijatovic, dün akşam saatlerinde geldiği Manchester'da, bugün Jorge Mendes'le buluşacak.
Rekor ücret!
Manchester United'ın ne olursa olsun Cristiano Ronaldo'yu bırakmayacağı iddia edilirken, bir söylentiye göre, Real Madrid bu futbolcu için 125 milyon Avro gibi rekor bir teklif götürmeye hazırlanıyor.
Böylesine cazip bir teklife Manchester'ın cevabı ne olur, orası bilinmiyor.
125 m€ off paraya ßak ße ... Real bu kadar parayı nerden buluyor anlamak mümkün değilde hemde ne ABD lilere ne Ruslara satılmış...
Maaşallah..ManU'nun satıcağını düşünmüyorum..
İlk olarak sportif direktör Miguel Angel Ruiz’in, sonra da Koeman’ın kovulması bekleniyor.
Sırayla kovuyorlar
![]()
real batmak üzereyken kralın yardımıyla arsaları, bütün varlıkları değerinin kat kat fazlası değere bindi kral tarafından.adeta halk soyuldu.bu paranın kaynağı bitmez...
Real Madrid bu parayı hayatta ödeyemez ödemez ManUtd de bundan aşağı satacağını sanmıyorumOlmaz bu iş ...
Hic sevmem Real Madridi,nedenleri zaten yukarida az,biraz yazilmis.Ronaldoyu alacaklarini sanmiyorum,Ronaldo ManUda kalmaya devam eder,gelirse de Barcaya gelsin![]()
ronaldo machester ı bırakacak kadar futbol cahili değildir umarım.
Sanırım Real çıldırdı. Bu 125 milyon euro sanırım futbol tarihinin en büyük teklifi.
Ben ManU olsam satarım Ronaldo'yu o paraya, Quaresma'yı alırım sonra. Bir de Ronaldinho'yu alırım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Real Madrid ne yapıyor öyle. Robinho ve Robben varken, neden Ronaldo'yu alma ihtiyacı duyuyor anlamadım.
C.Ronaldo'nun oynadığı oyun ortada.. Bu parayı hak ediyor fakat ManU bırakmaz.. Ronaldo'da gitmez zaten Real Madrid'e![]()
bana artık cok sacma gelmeye basladı boyle astronomık teklıfler 125 milyon euro.. bence manu bırakmaz kı bırakmamalı..
Bir oyuncu için bence bu kadar para çok bir sakatlık olsa futbol hayatı bitse gitti paralar çöpe.Biraz daha fiyat düşük olursa alınabilir mesela 90 milyon euro.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yahu 125 milyon euro'ya ManU'nun alamayacağı adam yok. 3-4 tane Dünya starı alırlar Ronaldo yerine. Bence ManU satmalı.
Benzeri Atletico Madrid'e oldu, Torres'i satıp takımı baştan yarattılar. Manu da benzerini yapabilir.
Atl. Madrid ile Man Utd bir değilki..Atl Madrid baştan yaratılmaya müsait bir takımdı ancak Man Utd öyle değil..Standartların üstünde bir oyuncu topluluguna sahipler,Cl'de ve ligde yoluna devam ediyor,belli bir iskeleti var vs. vs. Zaten Ronaldo'yu bu paraya da olsa satacaklarını düşünmüyorum..
Sevilla Başkanı Jose Maria Del Nido sağ bekleri Daniel Alves’i isteyen Barcelona’ya mesaj gönderdi
goal.com
İspanya basınında dolaşan haberlere göre Katalan devi Barcelona, Daniel Alves’i peşinde. Aslında sağ bek mevkisinde oynamakla beraber orta sahada da görev yapabilecek Brezilyalı oyuncu için Barcelona’nın 25 milyon avroyu gözden çıkardığı konuşuluyor. Konuyla ilgili konuşan Sevilla Başkanı Del Nido, esprili bir şekilde 25 milyon avronun Alves’in sadece ayakkabılarına yeteceğini açıkladı.
Marca’ya açıklama yapan Del Nido, "Bu miktar Alves’in ayakkabılarını alır. Alves muhteşem bir oyuncu ve şu anda dünyanın en iyi hücum beki. Sağ kanatta ondan iyisi yok. Hayalim önümüzdeki dört yılda burada oynaması. Geçen sene çıkan takımı bırakıyor söylentilerinin gerçek olmadığını gördük zira oyuncumuz hâlâ bizde" şeklinde konuştu.
Başkan, hedeflerinin Şampiyonlar Ligi’ne katılmak olduğunu açıkladı. Sevilla’nın Şampiyonlar Ligi’ne katılması için Atletico Madrid ile beş puanlık farkı kapatması gerekiyor. Devler Ligi'nde yol alması için de, Fenerbahçe'yle aynı gruba düşmemesi!
U.ßoral karizmasını çizdi onun hala neden uğraşıyorlar anladım Barca daha iyi adamlar alabilir oraya msela Rafinha...
Adamalr satmayacağnı dile getirmiş
Madrid bu kadar para vereceğine gidip kendi ronaldosunu kendisi bulsa iyi olur
Ne olursa olsun Alves mevkiisinde Dünyanın 1 numarası.
Çok abartıldığını düşünüyorum ...
ayakkabısından daha ucuz birini de ilk defa gördüm.
Mevkisinde en iyisi ama bir sağ bekin 25 m euro ettiği nerde görülmüş fazla bile bu para.
Ferreira war![]()
Lionel Messi lafı oturtmuş "cuk" diye, fazlasına gerek yok.