Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 98 / 422 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
2,911 ile 2,940 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Bir zahmet artık geçsinler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Real Madrid, Cristiano Ronaldo için resmen devrede!

Günün bomba haberi İspanya'dan geldi: Real Madrid sportif direktörü Predrag Mijatovic, Manchester'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun menajeriyle buluşuyor

goal.com

Ezelden beridir Kaka'yı istediği bilinen Real Madrid'de, ibre Cristiano Ronaldo'ya dönmüş gibi görünüyor. İspanya'dan gelen son haberlere göre, Real Madrid sportif direktörü Mijatovic, Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'le görüşmek üzere İngiltere'ye geçti.

Mijatovic, dün akşam saatlerinde geldiği Manchester'da, bugün Jorge Mendes'le buluşacak.

Rekor ücret!

Manchester United'ın ne olursa olsun Cristiano Ronaldo'yu bırakmayacağı iddia edilirken, bir söylentiye göre, Real Madrid bu futbolcu için 125 milyon Avro gibi rekor bir teklif götürmeye hazırlanıyor.

Böylesine cazip bir teklife Manchester'ın cevabı ne olur, orası bilinmiyor.

125 m€ off paraya ßak ße ... Real bu kadar parayı nerden buluyor anlamak mümkün değilde hemde ne ABD lilere ne Ruslara satılmış...

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Maaşallah.. ManU'nun satıcağını düşünmüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

İlk olarak sportif direktör Miguel Angel Ruiz’in, sonra da Koeman’ın kovulması bekleniyor.

Sırayla kovuyorlar

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    125 m€ off paraya ßak ße ... Real bu kadar parayı nerden buluyor anlamak mümkün değilde hemde ne ABD lilere ne Ruslara satılmış...
    İspanya kralının takımı olduğu için zamanında çok büyük para pompalandı.Katalanlar sürekli Barcelona'ya para akıtırken,İspanyollar aynını Madrid'e yapıyor.Halklar arası rekabet diyebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

real batmak üzereyken kralın yardımıyla arsaları, bütün varlıkları değerinin kat kat fazlası değere bindi kral tarafından.adeta halk soyuldu.bu paranın kaynağı bitmez...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Real Madrid bu parayı hayatta ödeyemez ödemez ManUtd de bundan aşağı satacağını sanmıyorum Olmaz bu iş ...

Hic sevmem Real Madridi,nedenleri zaten yukarida az,biraz yazilmis.Ronaldoyu alacaklarini sanmiyorum,Ronaldo ManUda kalmaya devam eder,gelirse de Barcaya gelsin

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ronaldo machester ı bırakacak kadar futbol cahili değildir umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Sanırım Real çıldırdı. Bu 125 milyon euro sanırım futbol tarihinin en büyük teklifi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben ManU olsam satarım Ronaldo'yu o paraya, Quaresma'yı alırım sonra. Bir de Ronaldinho'yu alırım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Real Madrid ne yapıyor öyle. Robinho ve Robben varken, neden Ronaldo'yu alma ihtiyacı duyuyor anlamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

C.Ronaldo'nun oynadığı oyun ortada.. Bu parayı hak ediyor fakat ManU bırakmaz.. Ronaldo'da gitmez zaten Real Madrid'e

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bana artık cok sacma gelmeye basladı boyle astronomık teklıfler 125 milyon euro.. bence manu bırakmaz kı bırakmamalı..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bir oyuncu için bence bu kadar para çok bir sakatlık olsa futbol hayatı bitse gitti paralar çöpe.Biraz daha fiyat düşük olursa alınabilir mesela 90 milyon euro.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yahu 125 milyon euro'ya ManU'nun alamayacağı adam yok. 3-4 tane Dünya starı alırlar Ronaldo yerine. Bence ManU satmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Benzeri Atletico Madrid'e oldu, Torres'i satıp takımı baştan yarattılar. Manu da benzerini yapabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Benzeri Atletico Madrid'e oldu, Torres'i satıp takımı baştan yarattılar. Manu da benzerini yapabilir.
    Atl. Madrid ile Man Utd bir değilki..Atl Madrid baştan yaratılmaya müsait bir takımdı ancak Man Utd öyle değil..Standartların üstünde bir oyuncu topluluguna sahipler,Cl'de ve ligde yoluna devam ediyor,belli bir iskeleti var vs. vs. Zaten Ronaldo'yu bu paraya da olsa satacaklarını düşünmüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default "25 milyon avroya Alves'in ayakkabılarını alırsınız!"

Sevilla Başkanı Jose Maria Del Nido sağ bekleri Daniel Alves’i isteyen Barcelona’ya mesaj gönderdi

goal.com

İspanya basınında dolaşan haberlere göre Katalan devi Barcelona, Daniel Alves’i peşinde. Aslında sağ bek mevkisinde oynamakla beraber orta sahada da görev yapabilecek Brezilyalı oyuncu için Barcelona’nın 25 milyon avroyu gözden çıkardığı konuşuluyor. Konuyla ilgili konuşan Sevilla Başkanı Del Nido, esprili bir şekilde 25 milyon avronun Alves’in sadece ayakkabılarına yeteceğini açıkladı.

Marca’ya açıklama yapan Del Nido, "Bu miktar Alves’in ayakkabılarını alır. Alves muhteşem bir oyuncu ve şu anda dünyanın en iyi hücum beki. Sağ kanatta ondan iyisi yok. Hayalim önümüzdeki dört yılda burada oynaması. Geçen sene çıkan takımı bırakıyor söylentilerinin gerçek olmadığını gördük zira oyuncumuz hâlâ bizde" şeklinde konuştu.

Başkan, hedeflerinin Şampiyonlar Ligi’ne katılmak olduğunu açıkladı. Sevilla’nın Şampiyonlar Ligi’ne katılması için Atletico Madrid ile beş puanlık farkı kapatması gerekiyor. Devler Ligi'nde yol alması için de, Fenerbahçe'yle aynı gruba düşmemesi!

U.ßoral karizmasını çizdi onun hala neden uğraşıyorlar anladım Barca daha iyi adamlar alabilir oraya msela Rafinha...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Adamalr satmayacağnı dile getirmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Madrid bu kadar para vereceğine gidip kendi ronaldosunu kendisi bulsa iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne olursa olsun Alves mevkiisinde Dünyanın 1 numarası.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok abartıldığını düşünüyorum ...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ayakkabısından daha ucuz birini de ilk defa gördüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Mevkisinde en iyisi ama bir sağ bekin 25 m euro ettiği nerde görülmüş fazla bile bu para.

Ferreira war

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    ayakkabısından daha ucuz birini de ilk defa gördüm.
    Baska söze gerek yok,Hüso süper bir laf söylemis. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Lionel Messi lafı oturtmuş "cuk" diye, fazlasına gerek yok.

Mesaj Yetkileri