İbrahim Akın ve İskender Alın'ın sorguda İBB-FB maçında teşvik aldıklarını, BJK maçı öncesinde de transfer teklif edildiğini kabul ettikleri belirtildi. (Cihan Haber Ajansı)
İbrahim Akın ve İskender Alın'ın sorguda İBB-FB maçında teşvik aldıklarını, BJK maçı öncesinde de transfer teklif edildiğini kabul ettikleri belirtildi. (Cihan Haber Ajansı)
Şimdi şöyle bi olay var eğer bu olayın sonunda caydırıcı cezalar verilmezse gelecek tepkilerin önünde kimse duramaz ayrıca yasaya olan güvenilirlik azalır her şey eskisi gibi devam eder hiçbir şey fark etmez.
Screw you guys, I'm goin' home
Teşviği nasıl almışlar acaba o da biliniyor mu? İyi oynamaları için mi,yoksa kötü oynamaları için mi?
Edit:İskender Fenerbahçe maçında cezalıydı diye biliyorum ben de.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=459667
neden olduğu yazmamakla beraber İskender Fenerbahçe maçında oynamamış. Boşa yaktı adam kendini..
edit:
Şike soruşturmasının en kritik isimleri arasında gösterilen İbrahim Akın, Fenerbahçe-Belediye maçında şike
yapmakla, Belediye’nin Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmada da teşvik primi almakla suçlanıyordu. İskender Alın’ın adı da kupa finali öncesinde Beşiktaş ile yapılan görüşmelerde geçmişti.
fanatik
Sorunun cevabı burda sanırım.Kesinlikle kimseyi suçlama derdinde değilim, ama benim bildiğim kadarıyla da İ.Akın FB maçı için, İskender de bizimle transfer görüşmesi yaptığı için mahkemedeler. Yukardaki haber de o yönde zaten.
Bu arada mahkeme sona erdi, kararı çok gergin bir şekilde bekliyorum. Yüzümüzü kara çıkartmayacak bir karar olsun.![]()
Last edited by footballer33 : 14.Temmuz.2011 at 00:49
Serdar Adalı, Tayfur Havutçu, Ibrahim Akın ve Iskender Alın'ın mahkemesi sona erdi. NTVSpor.
Heyt maaşallah bizimkiler hala mahkeme bekliyor içerde.
Bu takımların seneye işi çok zor . Çok yıprandılar.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Serdal Adalı, Tayfur Havutçu, İbrahim Akın, İskender Alın ve Ahmet Ateş tutuklu yargılanacak. / Ntv Spor
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Beşiktaş bitmiştir.
Hadi geçmiş oLsun.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
En çok şaşırdığım,üzüldüğüm de Tayfur Havutçu olmuştur şu şikeye vs. adı karışanlar içinde.
Fenerbahçe,Sivasspor,Eskişehirspor ve Beşiktaş ın işi bitmiştir. Bu takımLar şimdiden Bank Asya için çaLışmaLara başLasa iyi oLur.
Yazıklar olsun.Of Allah'ım offffffffffffffffffff.
![]()
Kaldik hocasiz :/ Tayfur Havutçu böyle birsey yaptigini inanmiyorum, inanmak istemiyorum.
Geçmiş olsun . Yazık...
hayırlısı olsun.
eto'o bitmiş.
Stardaki adam doğru demiş Serdal Adalı ibrahim akına 150000 tl + at sözü vermiş :/
Hayırlısı olsun.
İbrahim Akın ın Serdar AdaLı dan 150 bin doLar ve transfer garantisi aLdığını açıkLAdığı söyLeniyor. Kıytırık bir Kupa ve ne oLursa oLsun her türLü kazanabiLeceğimiz bir Türkiye Kupası için 100 küsür yıLLık kuLübü yakmak bu demek oLsa gerek.
Şu anda şok oldum diyebilirim.Özellikle Tayfur Havutçu'nun isminin böyle bir şekilde geçmesi beni ciddi şoka uğrattı.
tayfur havuçtu'nun hukuksuz bir iş yapabileceğine ben de inanmıyorum.
tam da kariyerine yeni başlıyordu. kötü oldu onun için.
(/s)