Gareth Bale, Barcelona'ya gidecek muhtemelen. Messi'yi almak ihtimalinden bile az.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yedirirler mi hiç Bale'i Türk takımlarınaAma Coentrao gözden çıkarıldıysa Galatasaray'a yolu düşme ihtimali hiç de az değil
![]()
O da gelmez . O adamların avrupada pazarı var hem yaşı daha çok genç
Gareth Bale olacak değil ya dedim zaten yahu, kimsenin öyle bir beklentisi yok zatenCoentrao'yu bekliyoruz ama
![]()
bunu nerden çıkardın bilmiyorumda barcelona neymarı alıcak bale çok çok büyük ihtimal tottenhamda kalıcak (hatta ilk 4 te kalınması halinde %100 diyebiriimki arsenalden 1 maç ve 2 puan eksiği var kazanırsa önüne geçiyo ) tottenhamdan ayrılcak olsada barcelonaya gitmez zaten adı bile geçmiyo
Keşke bunları Dünyadan Futbol'da konuşsak![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben GS'ın çok fazla topçu alcağını zannetmiyorum. Mevcut kadroya bir sol bek, bir de stoper alınır yeter. Kalan tüm oyuncular Alper de dahil olmak üzere rotasyon oyuncusu olur (Melo'nun kalması durumunda). Tabi bazı oyuncular satılırsa (Muslera, Eboue gibi)o zaman durum değişir.
İlk transfer Alper olacak herhalde, Eskişehirspor basın sözcüsü sürekli bu yönde açıklamalar yapıyor. Umarım gelecek sezon için daha iyi ve daha dengeli bir kadro oluşturulur. Türkiye kupasında rotasyon yaptığımız zaman seviye bir anda ciddi şekilde düşüyor, kulübeye takviye şart.
alper umarim gelir hamitin yerinede oynarsa oraya level atlatir level.
Kadroyu bozacağımızı sanmıyorum ben bize çok takviye de lazım değil Ünal Başganın açıklaması vardı zaten 2-3 takviye yapacağız diye hayırlısı bakalım Alper,Kerim Frei,Ömer Toprak,Jem Karacan bu isimler gelecek diye düşünüyorum.2013-2014 Sezonu için bize yerli adam şart çok yabancı almamalıyız.
Dortmund, Marsilya ve Sevilla da devrede Alper için. Ama Galatasaray'ın transfer konusunda daha büyük avantajı var. Gözden çıkaracağı bonservis ücreti + oyuncu. Aydın olabilir, belki Furkan olabilir, Eskişehirspor bu oyuncularla takasa sıcak bakacaktır.
Yabancı takımların 5-6 milyon € üzerine çıkacağını zannetmem.
Alper,Ömer ve bir de sol bek yabancı alsak yeter bence...
Hamit'ten bomba açıklama : "Bu sene kulüp çok kaliteli transferler yaptı , ben dahil"![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yabancı bir takım 3, 4 verse yatıp kalkıp dua etsinler. Bizimkiler en az bu rakamların 1.5 katı kadar para vermiştir. Hayırlısı olur umarım Alper istediğim adamlardan biriydi.
Alper Potuk,Taylan Antalyalı,Carlinhos ve Bayern'den ayrılırsa Robben kesinlikle Galatasaray'daymış.
34cimbom34 dedi bunları Twitter'da,aramayın bulamazsınız ama,yazıyor sonra siliyor ruh hastası herif![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
34cimbom34 kim beyleryani yönetimden biri mi ? Değilse sıkıntı yok gelmez Robben.
Bu Carlinhos ısrarını çözemedim. 90 dakika 3-5 maçını izlemiş kaç kişi var merak ediyorum.![]()
İzlenmiş olmasa ısrarla istemez herhalde Fatih Terim.
34cimbom34 nick avatar falan hep ciddiyetsiz geldi de adam her şeyi biliyor. Cezaları bile bildi çoğu transferi bildi. Yani yanıldığı transfer yok ya yorum yapmaz ya da geldi der.
Fatih hoca istiyorsa alalım tabi zaten sol beke yerli alacak halimiz yok.Ben önce yerli transferlerinin tamamlanmasını isterim şahsen Alper,Jem Karacan,Ömer Toprak,Kerim Frei ve hatta Rubin'de şans bulamayan Gökhan Töre'yi alırsak müthiş olur.
Gökhan HSV'de iyiydi Rubin'de göremedim ama Emre'den kat kat iyidir Valencia istiyordu Emre'yi gitsin Gökhan gelsin mis.![]()
Haluk yurekli : Culio+Yiğit+5,5= Alper Potuk...
cok para cok.