Sayfa 980 / 1204 İlkİlk ... 48088093097097897998098198299010301080 ... SonSon
29,371 ile 29,400 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Fenerbahçe transfer haberlerinde bir arkadaş Coentrao satılık listesinde dedi.. Yoksa bomba isim Coentrao mu? Çok şaşıracaksınız dediğine göre 34Cimbom, ve Gareth Bale olamayacağına göre
    hemen de çöreklenin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe transfer haberlerinde bir arkadaş Coentrao satılık listesinde dedi.. Yoksa bomba isim Coentrao mu? Çok şaşıracaksınız dediğine göre 34Cimbom, ve Gareth Bale olamayacağına göre
    yıl olmuş 2013 gareth bale ı hala sol bek sananlar var forvet arkası ve sağ açık (daha doğrusu sağ forvet) oynadı bu sene bi çok maçta hatta forvet oynadığı maçlar bile oldu adamın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    yıl olmuş 2013 gareth bale ı hala sol bek sananlar var forvet arkası ve sağ açık (daha doğrusu sağ forvet) oynadı bu sene bi çok maçta hatta forvet oynadığı maçlar bile oldu adamın
    Olay sol bekse sol bekte de kralını oynuyor Gareth Bale Konuyu dağıtmayalım yoğunlaşmamız gereken nokta bu değil

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gareth Bale, Barcelona'ya gidecek muhtemelen. Messi'yi almak ihtimalinden bile az.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

5. Default

Yedirirler mi hiç Bale'i Türk takımlarına Ama Coentrao gözden çıkarıldıysa Galatasaray'a yolu düşme ihtimali hiç de az değil

O da gelmez . O adamların avrupada pazarı var hem yaşı daha çok genç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gareth Bale olacak değil ya dedim zaten yahu, kimsenin öyle bir beklentisi yok zaten Coentrao'yu bekliyoruz ama

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Gareth Bale olacak değil ya dedim zaten yahu, kimsenin öyle bir beklentisi yok zaten Coentrao'yu bekliyoruz ama
    Coentrao yu kaptirmazlar tamam bekleneni veremedi ama hem yasinin genc olmasi hemde futbolcuyu baska avrupa takimlarininda istemesi isi biraz zora sokar ama gelirse ve de uyum sürecini cabuk atlatirsa gs ye fayda saglayacagindan eminim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Gareth Bale, Barcelona'ya gidecek muhtemelen. Messi'yi almak ihtimalinden bile az.
    bunu nerden çıkardın bilmiyorumda barcelona neymarı alıcak bale çok çok büyük ihtimal tottenhamda kalıcak (hatta ilk 4 te kalınması halinde %100 diyebiriimki arsenalden 1 maç ve 2 puan eksiği var kazanırsa önüne geçiyo ) tottenhamdan ayrılcak olsada barcelonaya gitmez zaten adı bile geçmiyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bunu nerden çıkardın bilmiyorumda barcelona neymarı alıcak bale çok çok büyük ihtimal tottenhamda kalıcak (hatta ilk 4 te kalınması halinde %100 diyebiriimki arsenalden 1 maç ve 2 puan eksiği var kazanırsa önüne geçiyo ) tottenhamdan ayrılcak olsada barcelonaya gitmez zaten adı bile geçmiyo
    Konumuzla alakalı olmayacak ama, Neymar Barcelona'nın topçusu değil. Barcelona'nın Neymar gibi bir fubolcuyu almayacağına adım gibi eminim.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Keşke bunları Dünyadan Futbol'da konuşsak

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Konumuzla alakalı olmayacak ama, Neymar Barcelona'nın topçusu değil. Barcelona'nın Neymar gibi bir fubolcuyu almayacağına adım gibi eminim.
    ben öyle birşey demedim zaten ama görünen o ki neymarı alıcak barcelona neyse daha fazla uzatmayalım

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben GS'ın çok fazla topçu alcağını zannetmiyorum. Mevcut kadroya bir sol bek, bir de stoper alınır yeter. Kalan tüm oyuncular Alper de dahil olmak üzere rotasyon oyuncusu olur (Melo'nun kalması durumunda). Tabi bazı oyuncular satılırsa (Muslera, Eboue gibi)o zaman durum değişir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk transfer Alper olacak herhalde, Eskişehirspor basın sözcüsü sürekli bu yönde açıklamalar yapıyor. Umarım gelecek sezon için daha iyi ve daha dengeli bir kadro oluşturulur. Türkiye kupasında rotasyon yaptığımız zaman seviye bir anda ciddi şekilde düşüyor, kulübeye takviye şart.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

alper umarim gelir hamitin yerinede oynarsa oraya level atlatir level.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kadroyu bozacağımızı sanmıyorum ben bize çok takviye de lazım değil Ünal Başganın açıklaması vardı zaten 2-3 takviye yapacağız diye hayırlısı bakalım Alper,Kerim Frei,Ömer Toprak,Jem Karacan bu isimler gelecek diye düşünüyorum.2013-2014 Sezonu için bize yerli adam şart çok yabancı almamalıyız.

17. Default

Dortmund, Marsilya ve Sevilla da devrede Alper için. Ama Galatasaray'ın transfer konusunda daha büyük avantajı var. Gözden çıkaracağı bonservis ücreti + oyuncu. Aydın olabilir, belki Furkan olabilir, Eskişehirspor bu oyuncularla takasa sıcak bakacaktır.
    Yabancı takımların 5-6 milyon € üzerine çıkacağını zannetmem.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Alper,Ömer ve bir de sol bek yabancı alsak yeter bence...

Hamit'ten bomba açıklama : "Bu sene kulüp çok kaliteli transferler yaptı , ben dahil"
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007

Yabancı bir takım 3, 4 verse yatıp kalkıp dua etsinler. Bizimkiler en az bu rakamların 1.5 katı kadar para vermiştir. Hayırlısı olur umarım Alper istediğim adamlardan biriydi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Alper Potuk,Taylan Antalyalı,Carlinhos ve Bayern'den ayrılırsa Robben kesinlikle Galatasaray'daymış.

34cimbom34 dedi bunları Twitter'da,aramayın bulamazsınız ama,yazıyor sonra siliyor ruh hastası herif
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

34cimbom34 kim beyler yani yönetimden biri mi ? Değilse sıkıntı yok gelmez Robben.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    34cimbom34 kim beyler yani yönetimden biri mi ? değilse sıkıntı yok gelmez.
    Yönetime yakın olan birisi,hatta tandığımız adını bildiğimiz bir kişi de olabilir,kimliğini ifşa etmiyor.

Çok isabetli transfer dedikoduları veriyor;

Sneijder,Drogba ve Alper benim şahit olduklarım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu Carlinhos ısrarını çözemedim. 90 dakika 3-5 maçını izlemiş kaç kişi var merak ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İzlenmiş olmasa ısrarla istemez herhalde Fatih Terim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

34cimbom34 nick avatar falan hep ciddiyetsiz geldi de adam her şeyi biliyor. Cezaları bile bildi çoğu transferi bildi. Yani yanıldığı transfer yok ya yorum yapmaz ya da geldi der.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    İzlenmiş olmasa ısrarla istemez herhalde Fatih Terim.
    terimi demiyor bizleri diyor kac mac izlediniz diyor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fatih hoca istiyorsa alalım tabi zaten sol beke yerli alacak halimiz yok.Ben önce yerli transferlerinin tamamlanmasını isterim şahsen Alper,Jem Karacan,Ömer Toprak,Kerim Frei ve hatta Rubin'de şans bulamayan Gökhan Töre'yi alırsak müthiş olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Fatih hoca istiyorsa alalım tabi zaten sol beke yerli alacak halimiz yok.Ben önce yerli transferlerinin tamamlanmasını isterim şahsen Alper,Jem Karacan,Ömer Toprak,Kerim Frei ve hatta Rubin'de şans bulamayan Gökhan Töre'yi alırsak müthiş olur.
    Zaten Emre Çolak yetiyor birde Gökhan Töre gelirse halimizi düşenemiyorum. Kanser olmak istemiyoruz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gökhan HSV'de iyiydi Rubin'de göremedim ama Emre'den kat kat iyidir Valencia istiyordu Emre'yi gitsin Gökhan gelsin mis.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Haluk yurekli : Culio+Yiğit+5,5= Alper Potuk...

cok para cok.

Mesaj Yetkileri