Sayfa 981 / 1204 İlkİlk ... 48188193197197998098198298399110311081 ... SonSon
29,401 ile 29,430 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kesinlikle gereğinden fazla verilmiş
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

3m + culio yigit olabilirdi hadi yigitin etcegi para belli ama culio kesinlikle kaliteli bir oyuncu.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Alper iyi bir transfer ancak verilenler çok fazla. Culio satılabilirdi. umarım Alper bunun altından kalkacak güçtedir. vee Meloo kesinlikle bu senede bu takımda olmalı

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Ömer Toprak diyorum ben
    Bu hafta efsane top oynadı Ömer. Üzerine sürekli koyuyor bence Avrupa Klüpleri de bu performansı takip ediyordur mutlaka.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yiğit hatalı transferdi, onun ayrılacak olması iyi, Culio geldiği sezon katkı verdi ama Fatih Terim istemiyorsa yapacak bir şey yok. Bu iki oyuncunun yanında verilecek para 5.5'sa cidden çok, 3-4 civarında çıkar umarım KAP'a bildirim yapılırsa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

-------------------Drogba---------------Burak-------------
    (Elmander) (Umut)
    -------------------------Sneijder-----------------------------
    (Amrabat)
    -------Selçuk-------------------------------Hamit----------
    (Yekta) (Alper)
    --------------------------Melo---------------------------------
    (Z)
    ----X--------------Y----------------Semih---------Eboue--
    (Hakan) (Gökhan) (Dany) (Sabri)
    -------------------------Muslera---------------------------

X için çok isim geçiyor. Clichy diye haber yapanlar var. Keşke diyorum. Carlinhos bana andre santostan farksızmış gibi geliyor. Ansaldi gibi bir isim imkansız mı acaba?
    Y Ömer Toprak/Serdar veya Lescott/Chedjou ayarında yabancı stoper gerekli. Tabii ki tercihim Ömerden yana.
    Z bölgesi beni çok düşündürüyor. Ceyhun acaba seneye takımda mı olur? Yoksa örnegin Emre Can gibi tam o pozisyonun adamı gurbetçi mi alınır? Oraya kaliteli bir Türk bekliyorum, istiyorum.
    Bunun dışında Elmander ve Amrabat beni düşündürüyor ama kalacaklar büyük ihtimalle. Bu durumda takımda Kerim Frei'ya falan yer kalmıyor. Tabii alabilirsek ne mutlu.
    Edit: Telefondan bu kadar oluyor kaymış bir mod arkadaş belki düzenler

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hamiti sil bence oyunu yavaslatmaktan baska bir ozelligi yok alperi koy oraya ozman cok iyi olur. elmander,ujfalusi,riera bence yolcu

Muslera - Semih - Eboue - Selçuk - Şınayder - Hamit - Drogba - Burak

Bu 8 isim banko 11de.

Sola banko yabancı gelecek , orta alanada alperi direk koymaz bence başka türk oyuncuda yok yani yabancı gelecek , stoper türk olacak büyük bir ihtimalle de Ömer Toprak

Muslera - Carlinhos - Ömer - Semih - Eboue - Selçuk - X - Hamit - Şınayder - Drogba - Burak

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Melo'suz Galatasaray ortasahası olmaz
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Melo bizim gizli playmaker'ımız. Stoperlerin arasına girip 213123 kere oyun kuruyor her maçta, defansif yönüde cabası. Hayır bide hırsı falan da var. Bu adam olmadan orta saha diye birşeyimiz olmaz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Orada ki x Melo olmasın Hamit yerine de Alper'i monte ettik mi cillop gibi kadro olur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007

Stoper, sol bek, Alper, Melo, Umut kesin alınmalı mevcut sistemde. Ya da yerlerine onların ayarında adamlar bulunmalı ancak Umut kalitesinde yedek, yerli bir forvet yok bence.

Melo'nun kalitesi tartışılmaz. Her ne kadar ilk devredeki performansına kızsak da ikinci devre performansı çok çok iyiydi. Onun ayarında birini bulmak zor. Birkaç milyonun hesabını yapacağımıza şu adamı çabuk alalım.

Alper beğendiğim oyunculardan biriydi, umarım alınır ve iyi performans gösterir. Konuşulan 5.5 milyon + Culio + Yiğit çok görünüyor ama Yiğit'den bir şey bekleyen yok herhalde. Baştan yanlıştı o transfer. Culio'yu ise Fatih Terim bir türlü beğenemedi. En azından gönderelim de önleri açılsın. Ödenecek parayı düşürseler çok iyi olacak. Stoper ve sol beke de birilerini bulsunlar.

Kerim Frei de izleniyor, alınacak deniyordu. Gelecek görüldüyse kimseye kaptırmadan alalım. Çok pahalıya patlamaz sanıyorum.

Gökhan Töre ismi de geçmiş ama Rubin'de şans bulamayan adam bizde nasıl bulacak? Gelmesin daha iyi. Milli maçlarda da beğenmemiştim. Hoş milli takım top oynamıyor ya neyse.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bana kalsa umut"un bonservisi alinmamali ayaginda top tutamayan forvet forvet degildir benim için al antepten cenki mis...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Gökhan'ın Galatrasaray'a gideceğini sanmıyorum. 3 Temuz öncesi her konu anlaşılmışken iş imzaya kalmışken o dönemde yaşananlar ardından vazgeçildi. Gökhan, Galatasaray'ın teklifini de reddetti Fenerbahçe taraftarı olduğu için. Fenerbahçe devreye girerse bu sefer bitirebilir. Aykut Kocaman çok istiyor transfer etmeyi. Her dönemde listesindeydi. O gazeteye hiç bir koşulda inanılmamalı. Basın kadar yalancısı yoktur bu ülkede. Galatasaray'ın akıllıca yapacağı iş Melo'yu transfer etmek olabilir ama Melo'ya da güvenip yola çıkmak pek mümkün değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Burak ve Selçuk kalıcı gibiler lig tvde programda bu konuyla ilgili bir şeyler belirdi çok muhteşem bir haber

Konuyla alakası yok ama
    programdan bir kesit:http://s7.directupload.net/images/130506/x8eymzl9.swf

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Gökhan'ın Galatrasaray'a gideceğini sanmıyorum. 3 Temuz öncesi her konu anlaşılmışken iş imzaya kalmışken o dönemde yaşananlar ardından vazgeçildi. Gökhan, Galatasaray'ın teklifini de reddetti Fenerbahçe taraftarı olduğu için. Fenerbahçe devreye girerse bu sefer bitirebilir. Aykut Kocaman çok istiyor transfer etmeyi. Her dönemde listesindeydi. O gazeteye hiç bir koşulda inanılmamalı. Basın kadar yalancısı yoktur bu ülkede. Galatasaray'ın akıllıca yapacağı iş Melo'yu transfer etmek olabilir ama Melo'ya da güvenip yola çıkmak pek mümkün değil.

evet basin yalanci ama AMK galatasaraya en yakin gazete.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gökhan gelir mi gelmez mi bilemem ancak Melo'nun alternatifi olarak Gökhan ile ilgilendiğimiz doğrudur.

34cimbom34 kaynaklı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu an Galatasaray'ın yaptığı süksenin , piyasanın , popülüritenin ve çıktığı yolun farkında değilsiniz sanırım. Lige hegomanya gelmesi çok büyük ihtimal ve Avrupa'da da büyük işler hedefleniyor. Gökhan'da Napoli'den iyisini bulamazsa Galatasaray'a gelebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen katılıyorum işaretlediğim yere bence de bi basın bide politikacılar kadar yalancısı yoktur fakat Açık Mert Korkusuz özellikle Galatasaray konusunda gerçekten isabetli haberler yapıyor. O yüzden bizim gözümüzde farklı yerde bi gazete oldu.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Şu an Galatasaray'ın yaptığı süksenin , piyasanın , popülüritenin ve çıktığı yolun farkında değilsiniz sanırım. Lige hegomanya gelmesi çok büyük ihtimal ve Avrupa'da da büyük işler hedefleniyor. Gökhan'da Napoli'den iyisini bulamazsa Galatasaray'a gelebilir.
    Hegamonya?

Fenerbahçe'nin kadrosu alternatifli kadro. 4 transfer Fenerbahçe'yi tekrar şampiyon edebilir.

Gökhan'ın Fenerbahçeli olması nedeni ile Fenerbahçe'ye daha yakın olduğunu düşünüyorum. Sezon başı reddetti Galatasaray'ı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hegamonya?

Fenerbahçe'nin kadrosu alternatifli kadro. 4 transfer Fenerbahçe'yi tekrar şampiyon edebilir.

Gökhan'ın Fenerbahçeli olması nedeni ile Fenerbahçe'ye daha yakın olduğunu düşünüyorum. Sezon başı reddetti Galatasaray'ı.
    Şu an hiç öyle bir durum görünmüyor anca Fenerbahçe'ye bir revizyon büyük değişiklik lazım çünkü arkamıza rüzgarı aldık. Gökhan Fenerbahçe'li olabilir ama Fenerbahçe tekrar Gökhan'a teklifte yapmayabilir finansal durumunu bilmiyorum Fenerbahçe'nin. Sezon başındaki Galatasaray'la şimdiki arasında çok fark var. Sneijder , Drogba faktörü Şampiyonlar Ligin'de gelen başarı ve bu başarı devam edecek gibi görünüyor. Gökhan kesin gelir demiyorum ama gelmemesi için bir neden yok bence gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Emre Çolak potansiyeli olan bir oyuncu. 1-2 sene kiralık oynasın harika bir oyuncu olabilir. Emre'den niye berbat bir oyuncuymuş gibi bahsediyorsunuz anlamıyorum?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hegamonya?

Yahu ne alternatifinden bahsediyorsunuz acaba ?

Fenerbahçe'nin alternatifli(!)kadrosu Benfica maçında orta sahayı zor çıkardı.Onda da yol geçen hanı oldu zaten.Defans o kadar alternatifli deniyordu Egemen veya Yobo'dan biri gitse yerine adam konur ama çok aratır(Gs maçındaki Bekir gibi).Şu an yaptığınız Fenerbahçe'yi körü körüne savunmak başka bir şey değil.Caner'de Fenerli'nin önde gideni ama Galatasaray'ı kabul etti.Bazı yerde para itibar gibi faktörler kendi tuttuğu takımın önüne geçebilir bir futbolcu için.O Fenerli gelmez gibi düz mantık sözler anca havada kalır.

Gökhan ve Melo aynı tip oyuncular değil.Melonun boşluğunu kesinlikle dolduramaz.

Gelir mi diye sorarsanız da İtalyadan buraya takla ata ata gelir

Melo-Gökhan birlikte geleceklerse(fazla luks galiba) eyvallah ama Gökhan gelirde Melo'dan vazgecilirse............gunah gunah cumlenin sonunu getiremedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Melo kesinlikle alınmalı... Defansın önünü ondan daha iyi toparlayan bir oyuncu yok şu anda alabileceğimiz. Javi Martinez alınacaksa eyvallah
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Melo kesinlikle alınmalı... Defansın önünü ondan daha iyi toparlayan bir oyuncu yok şu anda alabileceğimiz. Javi Martinez alınacaksa eyvallah
    Macherano gözden düştü, kurtarmaz mı abi ?

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Macherano gözden düştü, kurtarmaz mı abi ?
    Valla dogruyu soylemek gerekirse ben mascherano begenmiyorum onu alicagimiza melo alinsin daga iyi

30. Default

Biraz daha alçaktan uçun arkadaşlar, bakın daha Jem Karacan bile gelmeye sıcak bakmıyor Türkiye'ye .

http://www1.skysports.com/football/news/11095/8697238/

Mesaj Yetkileri