Kesinlikle gereğinden fazla verilmiş
Kesinlikle gereğinden fazla verilmiş
Football is simple,but Football Manager is not
3m + culio yigit olabilirdi hadi yigitin etcegi para belli ama culio kesinlikle kaliteli bir oyuncu.
Alper iyi bir transfer ancak verilenler çok fazla. Culio satılabilirdi. umarım Alper bunun altından kalkacak güçtedir. vee Meloo kesinlikle bu senede bu takımda olmalı
Yiğit hatalı transferdi, onun ayrılacak olması iyi, Culio geldiği sezon katkı verdi ama Fatih Terim istemiyorsa yapacak bir şey yok. Bu iki oyuncunun yanında verilecek para 5.5'sa cidden çok, 3-4 civarında çıkar umarım KAP'a bildirim yapılırsa.
-------------------Drogba---------------Burak-------------
(Elmander) (Umut)
-------------------------Sneijder-----------------------------
(Amrabat)
-------Selçuk-------------------------------Hamit----------
(Yekta) (Alper)
--------------------------Melo---------------------------------
(Z)
----X--------------Y----------------Semih---------Eboue--
(Hakan) (Gökhan) (Dany) (Sabri)
-------------------------Muslera---------------------------
X için çok isim geçiyor. Clichy diye haber yapanlar var. Keşke diyorum. Carlinhos bana andre santostan farksızmış gibi geliyor. Ansaldi gibi bir isim imkansız mı acaba?
Y Ömer Toprak/Serdar veya Lescott/Chedjou ayarında yabancı stoper gerekli. Tabii ki tercihim Ömerden yana.
Z bölgesi beni çok düşündürüyor. Ceyhun acaba seneye takımda mı olur? Yoksa örnegin Emre Can gibi tam o pozisyonun adamı gurbetçi mi alınır? Oraya kaliteli bir Türk bekliyorum, istiyorum.
Bunun dışında Elmander ve Amrabat beni düşündürüyor ama kalacaklar büyük ihtimalle. Bu durumda takımda Kerim Frei'ya falan yer kalmıyor. Tabii alabilirsek ne mutlu.
Edit: Telefondan bu kadar oluyor kaymış bir mod arkadaş belki düzenler![]()
hamiti sil bence oyunu yavaslatmaktan baska bir ozelligi yok alperi koy oraya ozman cok iyi olur. elmander,ujfalusi,riera bence yolcu
Muslera - Semih - Eboue - Selçuk - Şınayder - Hamit - Drogba - Burak
Bu 8 isim banko 11de.
Sola banko yabancı gelecek , orta alanada alperi direk koymaz bence başka türk oyuncuda yok yani yabancı gelecek , stoper türk olacak büyük bir ihtimalle de Ömer Toprak
Muslera - Carlinhos - Ömer - Semih - Eboue - Selçuk - X - Hamit - Şınayder - Drogba - Burak
Melo'suz Galatasaray ortasahası olmaz
Football is simple,but Football Manager is not
Melo bizim gizli playmaker'ımız. Stoperlerin arasına girip 213123 kere oyun kuruyor her maçta, defansif yönüde cabası. Hayır bide hırsı falan da var. Bu adam olmadan orta saha diye birşeyimiz olmaz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Orada ki x Melo olmasınHamit yerine de Alper'i monte ettik mi cillop gibi kadro olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Stoper, sol bek, Alper, Melo, Umut kesin alınmalı mevcut sistemde. Ya da yerlerine onların ayarında adamlar bulunmalı ancak Umut kalitesinde yedek, yerli bir forvet yok bence.
Melo'nun kalitesi tartışılmaz. Her ne kadar ilk devredeki performansına kızsak da ikinci devre performansı çok çok iyiydi. Onun ayarında birini bulmak zor. Birkaç milyonun hesabını yapacağımıza şu adamı çabuk alalım.
Alper beğendiğim oyunculardan biriydi, umarım alınır ve iyi performans gösterir. Konuşulan 5.5 milyon + Culio + Yiğit çok görünüyor ama Yiğit'den bir şey bekleyen yok herhalde. Baştan yanlıştı o transfer. Culio'yu ise Fatih Terim bir türlü beğenemedi. En azından gönderelim de önleri açılsın. Ödenecek parayı düşürseler çok iyi olacak. Stoper ve sol beke de birilerini bulsunlar.
Kerim Frei de izleniyor, alınacak deniyordu. Gelecek görüldüyse kimseye kaptırmadan alalım. Çok pahalıya patlamaz sanıyorum.
Gökhan Töre ismi de geçmiş ama Rubin'de şans bulamayan adam bizde nasıl bulacak? Gelmesin daha iyi. Milli maçlarda da beğenmemiştim. Hoş milli takım top oynamıyor ya neyse.
bana kalsa umut"un bonservisi alinmamali ayaginda top tutamayan forvet forvet degildir benim için al antepten cenki mis...
http://amkspor.com/2013/05/06/o-da-aslan-oluyor.html
Melo da gelsin Gökhan da![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gökhan'ın Galatrasaray'a gideceğini sanmıyorum. 3 Temuz öncesi her konu anlaşılmışken iş imzaya kalmışken o dönemde yaşananlar ardından vazgeçildi. Gökhan, Galatasaray'ın teklifini de reddetti Fenerbahçe taraftarı olduğu için. Fenerbahçe devreye girerse bu sefer bitirebilir. Aykut Kocaman çok istiyor transfer etmeyi. Her dönemde listesindeydi. O gazeteye hiç bir koşulda inanılmamalı. Basın kadar yalancısı yoktur bu ülkede. Galatasaray'ın akıllıca yapacağı iş Melo'yu transfer etmek olabilir ama Melo'ya da güvenip yola çıkmak pek mümkün değil.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Burak ve Selçuk kalıcı gibiler lig tvde programda bu konuyla ilgili bir şeyler belirdi çok muhteşem bir haber![]()
Konuyla alakası yok ama
programdan bir kesit:http://s7.directupload.net/images/130506/x8eymzl9.swf
Screw you guys, I'm goin' home
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Şu an hiç öyle bir durum görünmüyor anca Fenerbahçe'ye bir revizyon büyük değişiklik lazım çünkü arkamıza rüzgarı aldık. Gökhan Fenerbahçe'li olabilir ama Fenerbahçe tekrar Gökhan'a teklifte yapmayabilir finansal durumunu bilmiyorum Fenerbahçe'nin. Sezon başındaki Galatasaray'la şimdiki arasında çok fark var. Sneijder , Drogba faktörü Şampiyonlar Ligin'de gelen başarı ve bu başarı devam edecek gibi görünüyor. Gökhan kesin gelir demiyorum ama gelmemesi için bir neden yok bence gelebilir.
Emre Çolak potansiyeli olan bir oyuncu. 1-2 sene kiralık oynasın harika bir oyuncu olabilir. Emre'den niye berbat bir oyuncuymuş gibi bahsediyorsunuz anlamıyorum?
Yahu ne alternatifinden bahsediyorsunuz acaba ?
Fenerbahçe'nin alternatifli(!)kadrosu Benfica maçında orta sahayı zor çıkardı.Onda da yol geçen hanı oldu zaten.Defans o kadar alternatifli deniyordu Egemen veya Yobo'dan biri gitse yerine adam konur ama çok aratır(Gs maçındaki Bekir gibi).Şu an yaptığınız Fenerbahçe'yi körü körüne savunmak başka bir şey değil.Caner'de Fenerli'nin önde gideni ama Galatasaray'ı kabul etti.Bazı yerde para itibar gibi faktörler kendi tuttuğu takımın önüne geçebilir bir futbolcu için.O Fenerli gelmez gibi düz mantık sözler anca havada kalır.
Gökhan ve Melo aynı tip oyuncular değil.Melonun boşluğunu kesinlikle dolduramaz.
Gelir mi diye sorarsanız da İtalyadan buraya takla ata ata gelir![]()
Melo-Gökhan birlikte geleceklerse(fazla luks galiba) eyvallah ama Gökhan gelirde Melo'dan vazgecilirse............gunah gunah cumlenin sonunu getiremedim.
Melo kesinlikle alınmalı... Defansın önünü ondan daha iyi toparlayan bir oyuncu yok şu anda alabileceğimiz. Javi Martinez alınacaksa eyvallah![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Biraz daha alçaktan uçun arkadaşlar, bakın daha Jem Karacan bile gelmeye sıcak bakmıyor Türkiye'ye.
http://www1.skysports.com/football/news/11095/8697238/