Sayfa 984 / 1204 İlkİlk ... 48488493497498298398498598699410341084 ... SonSon
29,491 ile 29,520 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olsa ne olur olmasa ne olur,Engin için Galatasaray serüveni bu yıl bitti bence.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Galatasaray , Drogba ile 2015 yılına kadar anlaştı.

-AMK
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Olsa ne olur olmasa ne olur,Engin için Galatasaray serüveni bu yıl bitti bence.

bitmedi seneye bak gor birsey biliyoruz ki konusuyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Burak giderse sistem değişir Necati ne yahu

Ayrıca bu takımda vazgeçilmez oyuncu muslera'dır onur onun tırnağı olamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bitmedi seneye bak gor birsey biliyoruz ki konusuyoruz
    Abi Engin akraban falan mı Yemin ediyorum Fatih Terim'i bile Engin'den çok eleştirdin.Hayranım Engin'i hala destekleyebilmene.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Muslera, Eboue, yeni stoper, yeni sol bek, Melo, Sneijder, Drogba. Şimdiden 7 yabancı yapıyor, ya yerli stoper alacağız, ya Muslera gidecek Onur alınacak veya Melo yerine yerli bir isim aranacak. Hali hazırda yabancı sıkıntımız olacakken, Dzeko falan bana çok mantıksız geliyor. Burak giderse Necati'yi geri alırız bence.
    Şu Necati'ye çok takılıyorsunuz. Girdiği beş pozisyondan birini gole çevirebiliyor. Adam forvetlikten çıktı 10 numara pozisyonuna devşirdi. Haz etmesem de Avrupa'da Burak'ın verdiği katkının %1'ini bile veremez. Tek vuruş meziyetine sahip santraforun yoksa Avrupa'da başarı falan beklemeyin zaten. En büyük ispatı bu sezon Şampiyonlar liginde atılan gollerin %85'ini Burak attı. Drogba artık o klas bir forvet değil ama tabi takıma verdiği katkıda muazzam. Burak satılırsa savunmadan bir isim kesilir ve Burak ayarında bir forvet alınır. Fatih Terim'in forvet konusunda işi şansa bırakacağını sanmam.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Muslera, Eboue, yeni stoper, yeni sol bek, Melo, Sneijder, Drogba. Şimdiden 7 yabancı yapıyor, ya yerli stoper alacağız, ya Muslera gidecek Onur alınacak veya Melo yerine yerli bir isim aranacak. Hali hazırda yabancı sıkıntımız olacakken, Dzeko falan bana çok mantıksız geliyor. Burak giderse Necati'yi geri alırız bence.
    Niye sadece 11'i düşünüyorsunki. Bu 7 yabancı üstüne 3 tane daha kaliteli adam alır rotasyonla oynatırsın. Şampiyonlar liginde çeyrek finalden ötesini istiyorsan yapacaksın. Yoksa da mevcut kadroyla devam. GS'ın halihazırda ihtiyacı olan pozisyonlarda bir tane bile kaliteli yerli oyuncu yok (Sol bek, stoper, kanat ve Burak satılırsa forvet). Kadronu daha kaliteli yapmak istiyorsan mecburen yabancı.

Galatasaray da seni 12 Ağustos 2012 günü kafasında bitirdi.

İlk yıl gayet güzel gitti,saçma bir hareketle zaten yavaş yavaş sonuna geldiği kariyerinde üst düzey futbolu 12 Ağustos gecesi bitti.

Muslera'da inşallah yıllar boyu bizimle olur.
    Bi dakka bi dakka çok yanlış konuşuyorsun.

Adam kendi keyfine hakeme saldırmadı heralde farkındasın di mi?
    Belki de o sahadaki oyunculardan cok daha kazanma hırsıyla bürülü bir Galatasaraylı olarak yaptı o hareketi.
    Onun yerinde o an olup da o hareketleri yapmayacak fanatik bir Galatasaraylı var mı ? Ben o an tv'yi kırıyordum az daha.
    Tamam hatadır ama yok Gs seni kafasında bitirdi falan çok saçma konuşmuşsun. Adam takımı için, canını dişine taktıgı için, takımına çifte standard uygulandıgını dusundugu için o reaksiyonu gösterdi. 11 maç ceza aliym de yatiym diye dusundugu için değil.

Bizim takıma bir çok yabancı geldi bi kırmızı caksınlar bana da noele erken gideyim diye dusunen.
    Engin kötü oynasın önemli değil mücadele etmediği ruhunu koymadıgı bir maç yok. Böyle oyuncuları bir kalemde harcamak cok dogru değil özellikle taraftar olarak bizim harcamamız hiç dogru değil.

Açıkcası Engin yarın atıyorum Mersin İY'na bile gitse benim her zaman alkışlayacagım bir adam olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Şu Necati'ye çok takılıyorsunuz. Girdiği beş pozisyondan birini gole çevirebiliyor. Adam forvetlikten çıktı 10 numara pozisyonuna devşirdi. Haz etmesem de Avrupa'da Burak'ın verdiği katkının %1'ini bile veremez. Tek vuruş meziyetine sahip santraforun yoksa Avrupa'da başarı falan beklemeyin zaten. En büyük ispatı bu sezon Şampiyonlar liginde atılan gollerin %85'ini Burak attı. Drogba artık o klas bir forvet değil ama tabi takıma verdiği katkıda muazzam. Burak satılırsa savunmadan bir isim kesilir ve Burak ayarında forvet alınır. Fatih Terim'in forvet konusunda işi şansa bırakacağını sanmam.
    Necati'yi beğeniyor Fatih Hoca, sezon başı da göndermek istememişti. Burak giderse Umut ile birlikte Necati'yi almak ister diye düşünüyorum. Tarz olarak Burak'tan farklı zaten bence de, Türk olarak alternatif olacaktır. Şablon değişir, Drogba'nın yanına yabancı forvet geleceğine ihtimal vermiyorum.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Niye sadece 11'i düşünüyorsunki. Bu 7 yabancı üstüne 3 tane daha kaliteli adam alır rotasyonla oynatırsın. Şampiyonlar liginde çeyrek finalden ötesini istiyorsan yapacaksın. Yoksa da mevcut kadroyla devam. GS'ın halihazırda ihtiyacı olan pozisyonlarda bir tane bile kaliteli yerli oyuncu yok (Sol bek, stoper, kanat ve Burak satılırsa forvet). Kadronu daha kaliteli yapmak istiyorsan mecburen yabancı.
    Muslera, Elmander, Melo, Riera, Drogba, Dany, Amrabat, Eboue, Sneijder, Ujfalusi.

10 yabancımız var şu anda, Riera, Elmander ve Ujfalusi gidebilir, diğer isimler kalacaktır. Rotasyon önemli ama iskelet kadronun olması da önemli. ilk 18'de 6 yabancı olacak seneye bana göre kadromuzda 10 yabancı olmaz, 8 bekliyorum şahsen. Fazlası huzursuzluk yaratır.

Sol bek kesinlikle yabancı olacak yerli yok piyasada, bizde Hakan, sizde Hasan, Bjk'de İsmail var hepsini toplasan ancak bir adam akıllı sol bek çıkar ne yazık ki. Bence kanat oyuncusu almayız, stopere Türk oyuncu hamlesi gelirse şaşırmam ama savunma lideri olacak, oyun kurabilecek Türk stoper yok gibi. Kadro planlaması ve oluşacak kadroyu kullanmak zor olacak gibi gözüküyor. Bence seneye Fatih Terim'in işi daha zor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bi dakka bi dakka çok yanlış konuşuyorsun.

Adam kendi keyfine hakeme saldırmadı heralde farkındasın di mi?
    Belki de o sahadaki oyunculardan cok daha kazanma hırsıyla bürülü bir Galatasaraylı olarak yaptı o hareketi.
    Onun yerinde o an olup da o hareketleri yapmayacak fanatik bir Galatasaraylı var mı ? Ben o an tv'yi kırıyordum az daha.
    Tamam hatadır ama yok Gs seni kafasında bitirdi falan çok saçma konuşmuşsun. Adam takımı için, canını dişine taktıgı için, takımına çifte standard uygulandıgını dusundugu için o reaksiyonu gösterdi. 11 maç ceza aliym de yatiym diye dusundugu için değil.

Bizim takıma bir çok yabancı geldi bi kırmızı caksınlar bana da noele erken gideyim diye dusunen.
    Engin kötü oynasın önemli değil mücadele etmediği ruhunu koymadıgı bir maç yok. Böyle oyuncuları bir kalemde harcamak cok dogru değil özellikle taraftar olarak bizim harcamamız hiç dogru değil.

Açıkcası Engin yarın atıyorum Mersin İY'na bile gitse benim her zaman alkışlayacagım bir adam olacak.
    Bu benim görüşüm seni hiç mi hiç alakadar etmez,normal bir cevap verebilirdim ancak benim yorumumu ''saçma'' gören kişinin kendisini de ben ''saçma'' görürüm.

İyi günler.Engin'le mutuluklar.

Bu benim görüşüm seni hiç mi hiç alakadar etmez,normal bir cevap verebilirdim ancak benim yorumumu ''saçma'' gören kişinin kendisini de ben ''saçma'' görürüm.

İyi günler.Engin'le mutuluklar.
    Saçma kelimesine bu kadar alınacagını düşünseydim yersiz falan derdim zira bence yazdıklarının yersiz oldugunu saçma sıfatıyla belirtmem o kadar da alınmanı gerektiren bir olay değil ;

TDK;
    4. sıfat Akla uygun olmayan, pestenkerani, absürt
    "Kapıldığı tüm fikirler saçma, kurduğu tüm hayaller boşunaydı." - E. Şafak
    5. sıfat Yersiz bulunan
    6. Yersiz, akla aykırı, tutarsız söz
    "Bırak şu saçmaları! Bir daha bahsini etme." - R. H. Karay
    Saçma demek saygısızlık değil yani bu kadar alınmana gerek yok. Saygı gösteriyorum ki yazdıgını kaale alıp cevap vermişim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Engin kaliteli bir futbolcu ancak kesinlikle profesyonel değil. Canını dişine takıp savaşmak başka birşey ; adam olmak, akıllı olmak, profesyonel olmak başka birşey. Birbirine karıştırmamak gerek. Son bir şans verir belkide Fatih Terim, belli olmaz bu işler.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Engin kaliteli bir futbolcu ancak kesinlikle profesyonel değil. Canını dişine takıp savaşmak başka birşey ; adam olmak, akıllı olmak, profesyonel olmak başka birşey. Birbirine karıştırmamak gerek. Son bir şans verir belkide Fatih Terim, belli olmaz bu işler.
    Gattuso cok mu profesyonel soruyorum ?
    Vukuatları burdan milanoya yol olur. Ama hala bir Milan efsanesi.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Enginden Efsane mi olacak ? Sadece gülerim buna
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Muslera, Elmander, Melo, Riera, Drogba, Dany, Amrabat, Eboue, Sneijder, Ujfalusi.

10 yabancımız var şu anda, Riera, Elmander ve Ujfalusi gidebilir, diğer isimler kalacaktır. Rotasyon önemli ama iskelet kadronun olması da önemli. ilk 18'de 6 yabancı olacak seneye bana göre kadromuzda 10 yabancı olmaz, 8 bekliyorum şahsen. Fazlası huzursuzluk yaratır.

Sol bek kesinlikle yabancı olacak yerli yok piyasada, bizde Hakan, sizde Hasan, Bjk'de İsmail var hepsini toplasan ancak bir adam akıllı sol bek çıkar ne yazık ki. Bence kanat oyuncusu almayız, stopere Türk oyuncu hamlesi gelirse şaşırmam ama savunma lideri olacak, oyun kurabilecek Türk stoper yok gibi. Kadro planlaması ve oluşacak kadroyu kullanmak zor olacak gibi gözüküyor. Bence seneye Fatih Terim'in işi daha zor.
    İşte tam olarak benim dediğime çıkıyor, takımımda şu pozisyonlara adam lazım diyorsun ama o pozisyonlarda oynayacak oyuncu yok. Zaten 10 yabancı var ve gönderebileceğin de sadece 3 tane yabancın var. Bunun dışında kirada olan yabancı da var diye biliyorum.

Sol bek için Riera'yı göndermek gerek zaten ve yabancı oyuncu sayısı değişmiyor. Ve Ujfalusi ile Elmander'in de kesin gideceğini düşünebilirsin. Eğer kaliteli bir stoper ve forvet istiyorsan bunların yerine alırsın ve yine 10 olur. Onun dışında diğer yabancılardan vazgeçmen lazım ama onların de alternatifi mevcut değil. Bunun sonucunda yine dediğim gibi ya kaliteli yabancılar alıp 10 yabancı yapıcaksın ya da kadronu değitirmeyeceksin. Eğer senin dediğin gibi 8 yabancı olacaksa kadro değişmeyecek demektir.

Muslera, Melo, Riera(yerine her türlü yabancı), Drogba, Dany, Amrabat, Eboue, Sneijder. Bu oyuncular her türlü takımda kalacak zaten. En iyi ihtimalle Dany ve Amrabat ta satılarak transfer yapılabilir ama onun da çok zor olduğunu düşünüyorum. Ve bir ihtimal daha Muslera satılıp Onur alınır ve 1 yabancı transferi olur. Yani 8 yabancının imkansız olduğunu düşünüyorum, seneye her türlü 10. Tabi Ömer Toprak, Onur Kıvrak gibi yerliler transfer edilirse ve Burak takımda kalırsa o zaman 8 yabancı olabilir.

Quote Originally Posted by Oceanus View Post
    Efsane olacak demedim zaten. Örnek verdim. Dışarıda bu tip oyunculara nasıl davranılıyor babında.

Ama boşa konuşuyorum anladım, size Lincoln'ler müstahak. Harcayın Enginleri rahat rahat.

Adamın sabit yıllığı 400bin o yetenekte hangi yerli oyuncuyu bu paraya oynatabilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Oceanus View Post
    Engin efsane olacak diye bi yorum göremedim ben. Lafı anladın ama arkadaşa köstek olmak için böyle bişe yazdın. Ayrıca Engin efsane olacak da yazabilirdi. Alaya almayı gerektirmez bu. Engin efsane olamaz de geç.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Saçma kelimesine bu kadar alınacagını düşünseydim yersiz falan derdim zira bence yazdıklarının yersiz oldugunu saçma sıfatıyla belirtmem o kadar da alınmanı gerektiren bir olay değil ;

Saçma demek saygısızlık değil yani bu kadar alınmana gerek yok. Saygı gösteriyorum ki yazdıgını kaale alıp cevap vermişim.
    O hareketinden Galatasaray'da ki kariyerinin bittiğini belirttim.

Amacı Galatasaray'a yarar sağlamaktı belki ancak zarardan başka bir şey getirmedi ve 1 yılı boşu boşuna gitti.Sence böyle bir hareketi yapıp 1 yıl boyu top oynamayan adam önümüzde ki yıllar ne yapar ? Yabancı oyuncular demişsin,bu adamlar da para alıyor Engin'de para alıyor,bedava mı oynuyor ? Bu yıl ki hangi yabancı oyuncudan yürekli oynadı Engin ? Hangi yabancı oyuncu bizi onun gibi yüz üstü bıraktı ? (Melo ayrı bir parantez,kar yağışlı havada mükemmel gözleriyle tükürüğünü gördüler Melo'nun )

3 ay önce takıma katılan Drogba bile Engin'den daha çok adadı kendini takıma.Eğer hakeme saldırıp kırmızı kart görmekse takımına sahip çıkmak,onu ben almayayım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih terim egolari diyoruz biz ona engine yaptigini meloya yapamadi cunki "YEMEZ."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gattuso cok mu profesyonel soruyorum ?
    Vukuatları burdan milanoya yol olur. Ama hala bir Milan efsanesi.
    Bayrak adam olduğu için Milan efsanesi. Benim gözümde karaktersiz herifin teki, efsane falan değil.
    Canım FEDA olsun sana !

21. Default

Engin oynadığı bütün kulüplerde aynı hareketleri, davranışları ortaya koydu. Beni kimse 'takımını' düşündüğü için böyle agresif ve tutarsız hareketlerde bulunduğuna ikna edemez. Aşırı hırslı, agresif, yenilgiyi hazmedemeyen bir insan evladı işte. Düzelecek olsaydı şimdiye kadar düzelirdi, bir insanın karakteri değişmiyor bir yaştan sonra. Yeteneklerine asla dil uzatamam ama 'sporcu'da olması gereken meziyetlere sahip olmadığını da görüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Alper konusunun Fenerbahçe takımıyla falan alakası yok.Bence Aziz Yıldırım'ın alışılmış hamlesi Taraftarı kandırmak için bu kez de Alper transferini kullanarak "bakın gördünüz mü benim başkan olduğum Fenerbahçe , güçlü Galatasaray'ın talip olduğu oyuncuyu bile istedikten sonra rahat alır" mesajı verip koltuğu sağlamlaştırmak ... Eğer bu plan tutacak , Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman Fenerbahçe'de kalacaksa bence Alper Fener'e gitsin. En azından önümüzdeki yıllar için başarıyı garantilemiş oluruz...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fatih terim egolari diyoruz biz ona engine yaptigini meloya yapamadi cunki "YEMEZ."
    Melo ne yapmış ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tertemiz adam melo takimi yarida birakmadi ceza almadi kirmizi gormedi hiç

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

tertemiz adam melo takimi yarida birakmadi ceza almadi kirmizi gormedi hiç
    Adama tükürdü dediler,çocuklarının üzerine tükürmediğine yemin etti.Ben de inanıyorum bu adama,ancak Engin tamam haksız bir kırmızı kart görmüş olabilir ancak o kırmızı karttan yaptığı hareketler bitirdi onu,olay kırmızı kart görmesinde değil,kırmızı kartı Muslera'da gördü.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

muslera pozisyon geregi gordu ? neyse ne ya transfer alani burasi sohbette konusuruz onlari alper alinmali hem culionun hemde yigitin bonservisinden kurtuluruz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@byariff

İşte kırmızı kartın önemi yok önemli olan yaptığı hareketler diyorum.

Ben mi kendimi anlatamıyorum yoksa bu forumda benim mesajlarım mı tam okunmuyor onu bir çözemedim gitti,sana değil abi lafım hep başıma geliyor.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

hicbir baba bos yere cocuklarinin üstüne yemin etmez ama melo yapmadigi bir hareketle suclaninca ve kendinden emin oldugu icin etti cocuklarina deli gibi bagli olan herhangi bir insan evladi haksiz oldugu halde yemin etmez aramizdaki cocuk sahibi olanlar bilir.enginin agresifligi hem kendine hem oynadigi takimlara zarar verdi ve veriyor.

Bir şey geldi aklıma, 10 milyon euro Alper'e değilde BJK'a Oguzhan için teklif edilse o para ilaç gibi gelmez mi BJK'a? Ayrıca Oguzhan 3-4 tane Alper etmez mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir şey geldi aklıma, 10 milyon euro Alper'e değilde BJK'a Oguzhan için teklif edilse o para ilaç gibi gelmez mi BJK'a? Ayrıca Oguzhan 3-4 tane Alper etmez mi ?
    Oğuzhan Florya'nın kapısından giremez. Taraftar sokmaz onu oraya. Zaten kendide gelmek istemez bizden uzak Allah'a yakın olsun. Bedava versinler yine de gelmesin.

Mesaj Yetkileri