Oğuzhan'ı bize satmazlar hadi satsınlar diyelim Oğuzhan'da 10 m euro etmez.
Oğuzhan'ı bize satmazlar hadi satsınlar diyelim Oğuzhan'da 10 m euro etmez.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Anladım. O konudan bagımsız söyledim ben zaten yukardakini. Yani karşılaştırma yaparsak Alper'den cok daha yetenekli ve klübüyle anlaşılabilme ihtimali daha yüksek gibi duruyor aynı meblağ telafuz edilecekse. Şimdi Bjk taraftarı tabi alamazsınız falan der ama 10m euro'yu BJK'a tak diye verebilen bence rahat alır Oguzhan'ı.
parayi verdikten sonra bu dunyada alinmicak oyuncu yoktur tabi oyuncuda isterse....futbol artik eskisi gibi degil yok ben gitmem takimda kalayim faso fiso
Ben olsam 10 milyona Oğuzhan'ı satarım ama BJK'ın bırakacağını zannetmiyorum. Öyle bir durum olsaydı sene başında Fernandes'i bize satarlardı. Tarafatardan fazlasıyla çekiniyorlar ve sonuna kadar da haklılar. Bu sene mali durumun da daha iyi olduğu düşünüldüğünde Oğuzhan transferinin mümkün olacağına inanmıyorum.
Ersan Adem Gülüm, Ömer Toprak gibi yerli stoperlere yönelmeliyiz yeni sezonda. İkisi de gayet kaliteli stoperler ki Ömer Toprak uluslararası tecrübesi olan da bir isim. Laps diye oturacaktır takıma. Ujifalusi kampta denenecekmiş eğer iyi bir şekilde dönecekse Uji - Semih ikilisi stoperi oluşturacaktır. Gökhan Zan'da yedekler onları. Dany kadroya girmekte zorlanabilir. Sağ bek Eboue, sol bekte de Hakan Balta'yı daha sık görebiliriz bence.
GK: Muslera
DR: Eboue
DC: Ujifalusi (Gökhan Zan) (YENİ STOPER)
DC: Semih
DL: Hakan Balta
MR: Hamit
DMC: Melo
MC: Selçuk
AMC: Sneijder
ML: Emre
FC: Drogba
4-4-1-1 şeklinde bir sisteme dönebiliriz seneye Burak'ın da satılması ile. Yabancı sınırı nedeniyle böyle bir kadro oluşabilir. Belki Emre yerine Kerim Frei'da gelebilir fakat fazlası oldugunu düşünmüyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
dogru söze ne denir? Baskan bize bir röportajda tercüman olmus
"YABANCI SAYISININ DÜŞMESİ BÜYÜK FREN"
"Galatasaray markası artık daha da değerli. Şimdi federasyonumuz düşürelim yabancı sayısını diyor. Böyle bir uygulama futbolumuzun dünyada yükselişinin önündeki en büyük fren olur. Bugün hiçbir kulüp bugünden yarına altyapıdan yıldız yetiştiremez. Bir yıldız için en az 7-8 sene yatırım gerek. Hem Avrupa’daki başarılarla sevineceğiz, hem de “hadi bakalım bu çıkışa 5-10 yıl ara veriyoruz” diyeceğiz. Olmaz böyle bir mantık.
Üstelik siz rakiplerinize karşı 2 açıdan haksız rekabete uğruyorsunuz. Birincisi onlar Avrupa Topluluğu üyelerini yerli statüsünden oynatabiliyorlar. İkincisi iç pazarda siz suni olarak şişen fiyatlarla karşılaşıyorsunuz ve bu transferlerden elde edilen gelirler büyük ölçüde aracıların cebine gidiyor. Federasyonların görevi kaliteli transferi özendirmek ve özellikle altyapıları teşvik etmek. Ayrıca bugünden yarına uygulama ve yönetmelik değişimleri değil, uzun vadeli planlamalar yapılması gerekiyor.
Kısıtlamalar Avrupa’da bizleri geri götürür ve Türkiye’nin bir çekim merkezi olmasına sekte vurur. Aksi takdirde ülkemizi ne Avrupalı olmasından ne de kulüplerimizin diğer ülkelerdeki rakipleri ile eşitliğinden bahsedilemez."
Kaynak: MİLLİYET
Fenerbahçe yalanladı ama sinsiden sinsiye gizliden gizliye takip ediyorlardır,bu yüzden acele etmek lazım,gerçi Ünal Başkan ve yönetimine güveniyorum ben,Alper 19 Mayıs'ta açıklanır.
Bu Alper ben artık Fenerbahçe'nin kapısından bile girmem dememişmiydi geçtiğimiz senelerde yanlış mı hatırlıyorum ben?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Nani mi ? Hadi inşallah.
Allah aşkına bir stoper ve sol bek alınsın sonra Nani'yi mi alıyorlar çilek mi alıyorlar karpuz mu alıyorlar onu sonrasına bıraksınlar.
Nani mi ? Bizden uzak Allah'a yakın. Bu sezonki maçta yaptığı çirkeflikleri unutmadım hâlâ. Ağzının ortasına odunla vurmak istediğim nadir topçulardan aman gelmesin.
Screw you guys, I'm goin' home
“Transferde önceliğim var. İlk olarak bir sol bek istiyorum. Stoper de transfer etmeyi düşünüyoruz. Ön tarafa da oyuncu bakıyoruz. Tabii Melo var ama Melo kalsa da gitse de orta sahaya bir futbolcu alacağız. Alper Potuk da gündemimizde. Takım içi dengeleri düşünüp ona göre hareket edeceğiz”
“Biz hedeflerimizi yükseltmeye çalışırken en önemli oyuncularımızdan birini kaybetmek istemiyoruz. Muslera’ya teklif gelse bile bırakma niyetinde değiliz. Hele ‘kale’ deyince daha da önemli. Karakteriyle, insanlığıyla ve de yetenekleriyle her zaman dünyanın gözü Muslera’nın üzerinde olacaktır.”
Fatih Terim
SON DAKİKA: Alper Potuk için E.Şehir 7 milyon €+Elmander'i istedi.. G.Saray 4.5+Culio+Yiğit'i önerdi.. Aradaki fark az buz değil.. IBRAHIM SETEN
oldu ozman klubun anahtarini verelim.
Yabancı sınırı sen nelere kadirsin öyle...
Eğer Ünal Aysal-Tff görüşmelerinde olumlu bir şey olursa bu sınır hakkında 2-3 milyona biter bu transfer ama şimdi istenen paraya bakın bir de...
Amrabat için verilen 8 Milyon Euro Alper için Sezon başın'da verilseydi.Daha karlı bir transfer olurdu.
haluk abi diyorsa vardir birseyler
Haluk YÜREKLİ @Haluk_Yurekli 34 dk
Nani'yi ben de duydum...
Alper Potuk transferinden derhal vazgeçilmelidir.Selçuk İnan eğer iyi bir fiyata satılacaksa o zaman düşünülebilir.
Alper & Elmander takasa girecekse bence üzerine para istesek ayıp olmaz![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ahahaha
Florya'nın 5 kapısı var![]()
elmander gibi adam eskisehirde top oynamaya gitmez bence... istanbul disinda türkiyede top oynayacagini sanmiyorum onun
zaten elmander böyle ikinci plana atılacak bir oyuncu da değil.yabancı sınırlamasından dışarıda kalacak elmander.tekrar avrupa'ya gider eğer gönderilirse.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
kasımpaşa teklif etmiş sanırım. bence giderse uche ile birlikte çok can yakarlar.birisi hızlı diğeri pivot santrafor tipinde.iyi ikili olurlar
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Eğer Fenerbahçe 3. olup kupayı alırsa Kasımpaşa'da 5. olursa ligde Avrupa'ya gidecekler.Eğer böyle olursa Kasımpaşa'ya gidebilir Elmander.Gerçi böyle olmasa da gidebilir Isaksson faktörü hem de Uche ile oynayacaklar gelecek sezon ilk 3'ü zorlarlar bu şekilde.
Aynen.Galatasaray 1.olduğu için direk katılacak,Fenerbahçe'de 2.bitirirse Ş.L ön eleme oynayacak.3. Beşiktaş ve 4.Bursa'da Uefa'ya gidecekler.Kupa finali oynayan takımda Trabzon bu durumda Avrupa kupalarına katılır.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Yabancı sayısı sınırlı olduğu için Elmander'in gönderilmesi doğru olur. Ama Kasımpaşa yerine Avrupa'da bir takıma gidecektir.
Canım FEDA olsun sana !
Talimat bu;
Talimat çok açık değil. Kupayı kazanan lig sıralamasıyla Avrupa ligine gitmeye hak kazandıysa ne olacak o yazmıyor.
http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...su-2012-13.pdfMADDE 12 ULUSLAR ARASI KUPA MÜSABAKALARINA KATILIM
1) 2012-2013 sezonu sonunda uluslararası müsabakalara katılım bu maddede yer alan usul
çerçevesinde sağlanır.
2) 2012-2013 Sezonu sonunda;
a)Spor Toto Süper Ligi 1. Sırada bitiren takım Şampiyonlar Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.
b)Spor Toto Süper Ligi 2. Sırada bitiren takım Şampiyonlar Ligi’ne gidecek 2. Takım olur.
c)Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.
d)Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. Takım olur.
e)Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. Takım olur.
3) Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazanırsa,
a) Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.
b) Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım olur.
c) Türkiye Kupası Finalisti olan takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. Takım olur.
4) Türkiye Kupası’nda final oynamaya hak kazanan 2 takım aynı zamanda lig sıralaması gereği
Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazanmışlar ise;
a) Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.8
b) Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. Takım olur.
c) Spor Toto Süper Ligi 5. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. Takım olur.
5) Türkiye Kupası’nda şampiyon olan takım, lig sıralaması gereği Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya
hak kazanmış ve kupa finalisti olan takım da ligi 3. veya 4. Sırada bitirirse lig sıralaması gereği
UEFA Avrupa Ligi’ne katılır. Bu durumda;
a)Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. takım olur.
b)Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım olur.
c)Spor Toto Süper Ligi 5. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. takım olur.
6)UEFA’nın, UEFA Kulüplerarası Müsabakalara katılma şartlarında yapacağı değişiklikler aynen
uygulanır.
7) Sportif başarı neticesinde UEFA Kulüplerarası Kupa müsabakalarına katılım hakkı elde ettiği
halde, UEFA’nın, kupa müsabakalarına katılım ile ilgili kriterleri karşılamaması nedeniyle bu
müsabakalara katılamayan takımların yerine; bu kriterlere uygun olmak şartıyla Lig sıralaması
gereği takip eden diğer takımlar, Kupa Şampiyonunun katılamaması halinde Kupa Finalisti katılır.
8)Türkiye’nin UEFA Fair-Play sıralaması gereğince fazladan bir takımla UEFA Avrupa Ligine
katılmaya hak kazanması halinde TFF’nin Fair Play ile ilgili uygulamaları neticesinde 1.olan takım
UEFA Avrupa ligine katılmaya hak kazanır. Şayet bu takım sportif başarı nedeni ile UEFA
Kulüplerarası müsabakalara katılmaya hak kazanmış ise Fair Play sıralamasında takip eden diğer
takım katılır.
Ama eski sezondaki (2008-2009) talimat şu şekilde;
http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...u-29122008.pdfMADDE 22 - ULUSLARARASI KUPA MÜSABAKALARINA KATILMA: 16
1. UEFA Kulüplerarası müsabakalarına katılmak için UEFA Kulüplerarası Müsabakaları Talimatları ve UEFA ülke
sıralamaları listesine göre tespit edilecek takım sayıları dikkate alınır.
2. UEFA Kulüplerarası müsabakalarına katılmaya hak kazanan kulüplerin KLT hükümleri çerçevesinde lisans almış olması
zorunludur.
3. Şampiyonlar Ligi Müsabakaları;
Şampiyonlar ligi müsabakalarına Turkcell Süper Lig Şampiyonu olan takım katılır.
Şayet UEFA ülke sıralaması listesi gereği bu şampiyona için istenilen takım sayısı birden fazlaysa şampiyonu takip eden
lig ikincisi de katılır.
4. UEFA Kupası Müsabakaları;
UEFA kupası müsabakalarına FORTIS Türkiye Kupası’nı kazanan takım katılır.
Şayet FORTIS Türkiye Kupası’nı kazanan takım aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanmışsa Kupa
finalisti UEFA Kupasına katılmaya hak kazanır. Aynı şekilde Kupa Finalisti de Şampiyonlar ligine katılmaya hak
kazanmışsa lig sıralamasında UEFA Kupasına katılmayı hak eden kulüpten sonraki sırayı alan kulüp bu kupaya katılır.
Şayet UEFA ülke sıralaması listesi gereği bu şampiyona için istenilen takım sayısı birden fazla ise Turkcell Süper Lig puan
sıralamasında Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanan kulüpleri takip eden sıralamadaki takımlar da UEFA kupasına
katılır.
Kupa şampiyonu olan takım lig sıralaması gereği de UEFA Kupasına katılmaya/gitmeye hak kazanırsa lig sıralamasında
Kupa şampiyonunu takip eden takım UEFA Kupasına katılır.
5. UEFA’nın UEFA Kulüplerarası Müsabakalara katılma şartlarında belirleyeceği talimatlar ve yapacağı değişiklikler
aynen kabul edilir ve uygulanır.
O yuzden simdilik ne senin dediğin dogru ne benim dediğim bir belirsizlik var.