Sayfa 985 / 1204 İlkİlk ... 48588593597598398498598698799510351085 ... SonSon
29,521 ile 29,550 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oğuzhan'ı bize satmazlar hadi satsınlar diyelim Oğuzhan'da 10 m euro etmez.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Oğuzhan Florya'nın kapısından giremez. Taraftar sokmaz onu oraya. Zaten kendide gelmek istemez bizden uzak Allah'a yakın olsun. Bedava versinler yine de gelmesin.
    Tükürme muhabbetinden dolayı mı öyle diyorsun ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Tükürme muhabbetinden dolayı mı öyle diyorsun ?
    Aynen öyle.

O tartışmada bu konuda başlamasın lütfen zamanında çok tartıştık bir sonuca bağlanamadı.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Aynen öyle.

O tartışmada bu konuda başlamasın lütfen zamanında çok tartıştık bir sonuca bağlanamadı.
    Anladım. O konudan bagımsız söyledim ben zaten yukardakini. Yani karşılaştırma yaparsak Alper'den cok daha yetenekli ve klübüyle anlaşılabilme ihtimali daha yüksek gibi duruyor aynı meblağ telafuz edilecekse. Şimdi Bjk taraftarı tabi alamazsınız falan der ama 10m euro'yu BJK'a tak diye verebilen bence rahat alır Oguzhan'ı.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

parayi verdikten sonra bu dunyada alinmicak oyuncu yoktur tabi oyuncuda isterse....futbol artik eskisi gibi degil yok ben gitmem takimda kalayim faso fiso

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Anladım. O konudan bagımsız söyledim ben zaten yukardakini. Yani karşılaştırma yaparsak Alper'den cok daha yetenekli ve klübüyle anlaşılabilme ihtimali daha yüksek gibi duruyor aynı meblağ telafuz edilecekse. Şimdi Bjk taraftarı tabi alamazsınız falan der ama 10m euro'yu BJK'a tak diye verebilen bence rahat alır Oguzhan'ı.
    Ben olsam 10 milyona Oğuzhan'ı satarım ama BJK'ın bırakacağını zannetmiyorum. Öyle bir durum olsaydı sene başında Fernandes'i bize satarlardı. Tarafatardan fazlasıyla çekiniyorlar ve sonuna kadar da haklılar. Bu sene mali durumun da daha iyi olduğu düşünüldüğünde Oğuzhan transferinin mümkün olacağına inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan Adem Gülüm, Ömer Toprak gibi yerli stoperlere yönelmeliyiz yeni sezonda. İkisi de gayet kaliteli stoperler ki Ömer Toprak uluslararası tecrübesi olan da bir isim. Laps diye oturacaktır takıma. Ujifalusi kampta denenecekmiş eğer iyi bir şekilde dönecekse Uji - Semih ikilisi stoperi oluşturacaktır. Gökhan Zan'da yedekler onları. Dany kadroya girmekte zorlanabilir. Sağ bek Eboue, sol bekte de Hakan Balta'yı daha sık görebiliriz bence.

GK: Muslera

DR: Eboue
    DC: Ujifalusi (Gökhan Zan) (YENİ STOPER)
    DC: Semih
    DL: Hakan Balta

MR: Hamit
    DMC: Melo
    MC: Selçuk
    AMC: Sneijder
    ML: Emre

FC: Drogba

4-4-1-1 şeklinde bir sisteme dönebiliriz seneye Burak'ın da satılması ile. Yabancı sınırı nedeniyle böyle bir kadro oluşabilir. Belki Emre yerine Kerim Frei'da gelebilir fakat fazlası oldugunu düşünmüyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

dogru söze ne denir? Baskan bize bir röportajda tercüman olmus
    "YABANCI SAYISININ DÜŞMESİ BÜYÜK FREN"
    "Galatasaray markası artık daha da değerli. Şimdi federasyonumuz düşürelim yabancı sayısını diyor. Böyle bir uygulama futbolumuzun dünyada yükselişinin önündeki en büyük fren olur. Bugün hiçbir kulüp bugünden yarına altyapıdan yıldız yetiştiremez. Bir yıldız için en az 7-8 sene yatırım gerek. Hem Avrupa’daki başarılarla sevineceğiz, hem de “hadi bakalım bu çıkışa 5-10 yıl ara veriyoruz” diyeceğiz. Olmaz böyle bir mantık.
    Üstelik siz rakiplerinize karşı 2 açıdan haksız rekabete uğruyorsunuz. Birincisi onlar Avrupa Topluluğu üyelerini yerli statüsünden oynatabiliyorlar. İkincisi iç pazarda siz suni olarak şişen fiyatlarla karşılaşıyorsunuz ve bu transferlerden elde edilen gelirler büyük ölçüde aracıların cebine gidiyor. Federasyonların görevi kaliteli transferi özendirmek ve özellikle altyapıları teşvik etmek. Ayrıca bugünden yarına uygulama ve yönetmelik değişimleri değil, uzun vadeli planlamalar yapılması gerekiyor.
    Kısıtlamalar Avrupa’da bizleri geri götürür ve Türkiye’nin bir çekim merkezi olmasına sekte vurur. Aksi takdirde ülkemizi ne Avrupalı olmasından ne de kulüplerimizin diğer ülkelerdeki rakipleri ile eşitliğinden bahsedilemez."

Kaynak: MİLLİYET

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe yalanladı ama sinsiden sinsiye gizliden gizliye takip ediyorlardır,bu yüzden acele etmek lazım,gerçi Ünal Başkan ve yönetimine güveniyorum ben,Alper 19 Mayıs'ta açıklanır.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu Alper ben artık Fenerbahçe'nin kapısından bile girmem dememişmiydi geçtiğimiz senelerde yanlış mı hatırlıyorum ben?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nani mi ? Hadi inşallah.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Allah aşkına bir stoper ve sol bek alınsın sonra Nani'yi mi alıyorlar çilek mi alıyorlar karpuz mu alıyorlar onu sonrasına bıraksınlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nani mi ? Bizden uzak Allah'a yakın. Bu sezonki maçta yaptığı çirkeflikleri unutmadım hâlâ. Ağzının ortasına odunla vurmak istediğim nadir topçulardan aman gelmesin.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

“Transferde önceliğim var. İlk olarak bir sol bek istiyorum. Stoper de transfer etmeyi düşünüyoruz. Ön tarafa da oyuncu bakıyoruz. Tabii Melo var ama Melo kalsa da gitse de orta sahaya bir futbolcu alacağız. Alper Potuk da gündemimizde. Takım içi dengeleri düşünüp ona göre hareket edeceğiz”

“Biz hedeflerimizi yükseltmeye çalışırken en önemli oyuncularımızdan birini kaybetmek istemiyoruz. Muslera’ya teklif gelse bile bırakma niyetinde değiliz. Hele ‘kale’ deyince daha da önemli. Karakteriyle, insanlığıyla ve de yetenekleriyle her zaman dünyanın gözü Muslera’nın üzerinde olacaktır.”

Fatih Terim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKİKA: Alper Potuk için E.Şehir 7 milyon €+Elmander'i istedi.. G.Saray 4.5+Culio+Yiğit'i önerdi.. Aradaki fark az buz değil.. IBRAHIM SETEN

oldu ozman klubun anahtarini verelim.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Yabancı sınırı sen nelere kadirsin öyle...

Eğer Ünal Aysal-Tff görüşmelerinde olumlu bir şey olursa bu sınır hakkında 2-3 milyona biter bu transfer ama şimdi istenen paraya bakın bir de...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Amrabat için verilen 8 Milyon Euro Alper için Sezon başın'da verilseydi.Daha karlı bir transfer olurdu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

haluk abi diyorsa vardir birseyler

Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli 34 dk
    Nani'yi ben de duydum...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Alper Potuk transferinden derhal vazgeçilmelidir.Selçuk İnan eğer iyi bir fiyata satılacaksa o zaman düşünülebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    SON DAKİKA: Alper Potuk için E.Şehir 7 milyon €+Elmander'i istedi.. G.Saray 4.5+Culio+Yiğit'i önerdi.. Aradaki fark az buz değil.. IBRAHIM SETEN

oldu ozman klubun anahtarini verelim.
    Seten'e inanmıyorum ben,Alper mevzusu bitti bile bana göre,bakın görün.

Olurda Elmander'i verirsek vereceğimiz para en fazla 3 m euro olur,gerçi o da fazla.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Alper & Elmander takasa girecekse bence üzerine para istesek ayıp olmaz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ahahaha

Florya'nın 5 kapısı var

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

elmander gibi adam eskisehirde top oynamaya gitmez bence... istanbul disinda türkiyede top oynayacagini sanmiyorum onun

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

zaten elmander böyle ikinci plana atılacak bir oyuncu da değil.yabancı sınırlamasından dışarıda kalacak elmander.tekrar avrupa'ya gider eğer gönderilirse.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

kasımpaşa teklif etmiş sanırım. bence giderse uche ile birlikte çok can yakarlar.birisi hızlı diğeri pivot santrafor tipinde.iyi ikili olurlar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eğer Fenerbahçe 3. olup kupayı alırsa Kasımpaşa'da 5. olursa ligde Avrupa'ya gidecekler.Eğer böyle olursa Kasımpaşa'ya gidebilir Elmander.Gerçi böyle olmasa da gidebilir Isaksson faktörü hem de Uche ile oynayacaklar gelecek sezon ilk 3'ü zorlarlar bu şekilde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Eğer Fenerbahçe 3. olup kupayı alırsa Kasımpaşa'da 5. olursa ligde Avrupa'ya gidecekler.Eğer böyle olursa Kasımpaşa'ya gidebilir Elmander.Gerçi böyle olmasa da gidebilir Isaksson faktörü hem de Uche ile oynayacaklar gelecek sezon ilk 3'ü zorlarlar bu şekilde.
    Fener 3.olsa dahi trabzon gidiyor Avrupa'ya.Çünkü Fenerbahce zaten Uefa Avrupa Ligi'ni garantiliyor.Kupayı Fenerbahce alsa bile.
    Last edited by petrol_fb12 : 10.Mayıs.2013 at 15:23

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aynen.Galatasaray 1.olduğu için direk katılacak,Fenerbahçe'de 2.bitirirse Ş.L ön eleme oynayacak.3. Beşiktaş ve 4.Bursa'da Uefa'ya gidecekler.Kupa finali oynayan takımda Trabzon bu durumda Avrupa kupalarına katılır.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yabancı sayısı sınırlı olduğu için Elmander'in gönderilmesi doğru olur. Ama Kasımpaşa yerine Avrupa'da bir takıma gidecektir.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Fener 3.olsa dahi trabzon gidiyor Avrupa'ya.Çünkü Fenerbahce zaten Uefa Avrupa Ligi'ni garantiliyor.Kupayı Fenerbahce alsa bile.
    Talimat bu;
    Talimat çok açık değil. Kupayı kazanan lig sıralamasıyla Avrupa ligine gitmeye hak kazandıysa ne olacak o yazmıyor.

MADDE 12 ULUSLAR ARASI KUPA MÜSABAKALARINA KATILIM
    1) 2012-2013 sezonu sonunda uluslararası müsabakalara katılım bu maddede yer alan usul
    çerçevesinde sağlanır.
    2) 2012-2013 Sezonu sonunda;
    a)Spor Toto Süper Ligi 1. Sırada bitiren takım Şampiyonlar Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.
    b)Spor Toto Süper Ligi 2. Sırada bitiren takım Şampiyonlar Ligi’ne gidecek 2. Takım olur.
    c)Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.
    d)Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. Takım olur.
    e)Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. Takım olur.
    3) Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazanırsa,
    a) Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.
    b) Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım olur.
    c) Türkiye Kupası Finalisti olan takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. Takım olur.
    4) Türkiye Kupası’nda final oynamaya hak kazanan 2 takım aynı zamanda lig sıralaması gereği
    Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazanmışlar ise;
    a) Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.8
    b) Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. Takım olur.
    c) Spor Toto Süper Ligi 5. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. Takım olur.
    5) Türkiye Kupası’nda şampiyon olan takım, lig sıralaması gereği Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya
    hak kazanmış ve kupa finalisti olan takım da ligi 3. veya 4. Sırada bitirirse lig sıralaması gereği
    UEFA Avrupa Ligi’ne katılır. Bu durumda;
    a)Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. takım olur.
    b)Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım olur.
    c)Spor Toto Süper Ligi 5. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. takım olur.
    6)UEFA’nın, UEFA Kulüplerarası Müsabakalara katılma şartlarında yapacağı değişiklikler aynen
    uygulanır.
    7) Sportif başarı neticesinde UEFA Kulüplerarası Kupa müsabakalarına katılım hakkı elde ettiği
    halde, UEFA’nın, kupa müsabakalarına katılım ile ilgili kriterleri karşılamaması nedeniyle bu
    müsabakalara katılamayan takımların yerine; bu kriterlere uygun olmak şartıyla Lig sıralaması
    gereği takip eden diğer takımlar, Kupa Şampiyonunun katılamaması halinde Kupa Finalisti katılır.
    8)Türkiye’nin UEFA Fair-Play sıralaması gereğince fazladan bir takımla UEFA Avrupa Ligine
    katılmaya hak kazanması halinde TFF’nin Fair Play ile ilgili uygulamaları neticesinde 1.olan takım
    UEFA Avrupa ligine katılmaya hak kazanır. Şayet bu takım sportif başarı nedeni ile UEFA
    Kulüplerarası müsabakalara katılmaya hak kazanmış ise Fair Play sıralamasında takip eden diğer
    takım katılır.
    http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...su-2012-13.pdf

Ama eski sezondaki (2008-2009) talimat şu şekilde;

MADDE 22 - ULUSLARARASI KUPA MÜSABAKALARINA KATILMA: 16
    1. UEFA Kulüplerarası müsabakalarına katılmak için UEFA Kulüplerarası Müsabakaları Talimatları ve UEFA ülke
    sıralamaları listesine göre tespit edilecek takım sayıları dikkate alınır.
    2. UEFA Kulüplerarası müsabakalarına katılmaya hak kazanan kulüplerin KLT hükümleri çerçevesinde lisans almış olması
    zorunludur.
    3. Şampiyonlar Ligi Müsabakaları;
    Şampiyonlar ligi müsabakalarına Turkcell Süper Lig Şampiyonu olan takım katılır.
    Şayet UEFA ülke sıralaması listesi gereği bu şampiyona için istenilen takım sayısı birden fazlaysa şampiyonu takip eden
    lig ikincisi de katılır.
    4. UEFA Kupası Müsabakaları;
    UEFA kupası müsabakalarına FORTIS Türkiye Kupası’nı kazanan takım katılır.
    Şayet FORTIS Türkiye Kupası’nı kazanan takım aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanmışsa Kupa
    finalisti UEFA Kupasına katılmaya hak kazanır. Aynı şekilde Kupa Finalisti de Şampiyonlar ligine katılmaya hak
    kazanmışsa lig sıralamasında UEFA Kupasına katılmayı hak eden kulüpten sonraki sırayı alan kulüp bu kupaya katılır.
    Şayet UEFA ülke sıralaması listesi gereği bu şampiyona için istenilen takım sayısı birden fazla ise Turkcell Süper Lig puan
    sıralamasında Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanan kulüpleri takip eden sıralamadaki takımlar da UEFA kupasına
    katılır.
    Kupa şampiyonu olan takım lig sıralaması gereği de UEFA Kupasına katılmaya/gitmeye hak kazanırsa lig sıralamasında
    Kupa şampiyonunu takip eden takım UEFA Kupasına katılır.

5. UEFA’nın UEFA Kulüplerarası Müsabakalara katılma şartlarında belirleyeceği talimatlar ve yapacağı değişiklikler
    aynen kabul edilir ve uygulanır.
    http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...u-29122008.pdf

O yuzden simdilik ne senin dediğin dogru ne benim dediğim bir belirsizlik var.

Mesaj Yetkileri