Sayfa 986 / 1204 İlkİlk ... 48688693697698498598698798899610361086 ... SonSon
29,551 ile 29,580 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ben de oraya bakmıştım göremedim ama FM'den hatırladığım kadarıyla benim dediğim gibi olmuştu.Bakalım belki kupayı Trabzon alır bu karışıklık da son bulur. Bu arada Ünal Başgan,"Fatih hocanın önerdiği isimler var" demiş.Bu isimler arasında Alper,Carlinhos,Ömer Toprak ve Kerim Frei kesin vardır diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

abi bana saçma gelen şu oluyor.Fener ligi 3 bitirdi diyelim.Zaten Avrupa Ligi'ni gitmeyi garantiliyor ..Trabzon ligi 7.inci bitirdi atıyorum.Trabzon finale cıktı.Fenerbahce Kupayı aldı.Türkiye Kupası'nın amacı Uefa Avrupa ligi kestirmeden gitmek değil mi ? Fener zaten 3'üncü olmuş.Gitmeyi garantilemiş.Avrupa ligine.Diğer takım gidiyor otomatik olarak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

3. madde aynı zamanda ligi 3. bitirmesi durumunda da işliyor diye biliyorum. Kupayı alan ligi 2. bitirirse kupa finalisti Uefa'ya katıldığı gibi 3. bitirdiği zaman da kupa finalisti Uefa'ya katılır. Biraz araştırma yapıyım bakalım ne çıkacak.

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    abi bana saçma gelen şu oluyor.Fener ligi 3 bitirdi diyelim.Zaten Avrupa Ligi'ni gitmeyi garantiliyor ..Trabzon ligi 7.inci bitirdi atıyorum.Trabzon finale cıktı.Fenerbahce Kupayı aldı.Türkiye Kupası'nın amacı Uefa Avrupa ligi kestirmeden gitmek değil mi ? Fener zaten 3'üncü olmuş.Gitmeyi garantilemiş.Avrupa ligine.Diğer takım gidiyor otomatik olarak.
    Atladıgın konu bu canımın içi;

3.olan takım UEFA'da 2 ön eleme oynuyor .
    Kupa kazanan takım 1 ön eleme oynuyor.

O yuzden FB hem kupayı kazanıp hem de ligde 3.olursa kupa kontenjanından gidiyor 1 ön eleme oynuyor. Ligdeki 3.lük sıfatı 4.ye geçiyor. 4.lük sıfatı da 5.ye geçiyor Yani mantık buydu süper final öncesi sezonlarda.

Yok artık Lebron James

G.SARAY İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR
    Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamaların ardından görüşmelerin durduğunun altını çizen Şahbaz, "Galatasaray ile görüşmelerimiz devam ediyor. Alper için ilk teklifi uzun süre önce Galatasaray yaptı ve görüşmeler devam ediyor. Transferin içeriği ve şartları hakkında bir açıklama yapmam. Biz Alper için 10 milyon euro istiyoruz. Söyleyeceğim tek şey bu. Alper'e gelince, oyuncuyla transferi için gerekli görüşmeleri yaptık" diye konuştu.
    Sporx/Radyospor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Amrabata 8 Milyon Euro verirsen olacağı bu

10 Milyon Euro 22 Milyon TL Para yapar.22 Milyon Tl'ye. bir tane sağlam orta saha alınır avrupadan yabancı olur biter.

Birde şöyle bir şey var.

Orta saha için Eskişehirli Alper Potuk’u ilk hedef olarak belirleyen Aslan, maliyeti ne olursa olsun bu transferde mutlu sona ulaşmak istiyor. İki kulübün parasal konularda anlaştığı ancak Eskişehir’in 5.5 milyon euro ile birlikte Emre Çolak ve Yiğit Gokoğlan’ı istediği, ancak sarı-kırmızılıların Emre’nin yerine Culio’yu göndermekte ısrarlı olduğu belirtildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Efsane Bülent Akın transferimiz gibi olacak bu Alper olayı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Amrabat transferini sadece futbolcu olarak düşünmeyin. Bence geçen sene 2 kulüp arasındaki ilişkiler bozulduktan sonra sırf itibar için o para verildi. Yoksa GS'ın itibarında ciddi bir zedelenme olacaktı, Ünal Aysal mükemmel bir yönetim başarısıyla 3-4 milyon demeden bu tartışmaları bitirdi. Bunu sadece basit bir transfer olarak düşünüp 8 milyon demek çok yanlış olur. Yoksa transferi gerçekleştiren yöneticiler de adamın o kadar para etmeyeceğini biliyordur.

Alper de Türk olduğu için bu paralar konuşuluyor, madem o para etmez diyorsun o zaman kendi altyapından yetiştir de görelim. Kusura bakmayın ama bedava transferlere alıştınız.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Amrabat transferini sadece futbolcu olarak düşünmeyin. Bence geçen sene 2 kulüp arasındaki ilişkiler bozulduktan sonra sırf itibar için o para verildi. Yoksa GS'ın itibarında ciddi bir zedelenme olacaktı, Ünal Aysal mükemmel bir yönetim başarısıyla 3-4 milyon demeden bu tartışmaları bitirdi. Bunu sadece basit bir transfer olarak düşünüp 8 milyon demek çok yanlış olur. Yoksa transferi gerçekleştiren yöneticiler de adamın o kadar para etmeyeceğini biliyordur.

Alper de Türk olduğu için bu paralar konuşuluyor, madem o para etmez diyorsun o zaman kendi altyapından yetiştir de görelim. Kusura bakmayın ama bedava transferlere alıştınız.
    Allah allah, 10 milyona siz alın o zaman tutmayalım
    Kusura bakma ama ben istemiyorum 10 milyona Alper. Kontratı bitsin alırız Bosman diye bir olay var.
    Yanlışi hatırlamıyorsam +1'i var Alper'in, seneye de çocuk ben gideceğim dedikten sonra hemen atılır imzalar.
    Kusura bakma ama bonservisi belirleyen takım bu tür tehlikeleri de düşünerek belirleyecek.
    Sonra cocuk imzalamadı vay efendim ihanet etti.
    Dogru transfer hamleleri de o şekilde gerçekleşiyor zaten.
    Siz de para saçmaya çok alışmışsınız diyorum ben de kusura bakmayın.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Allah allah, 10 milyona siz alın o zaman tutmayalım
    Kusura bakma ama ben istemiyorum 10 milyona Alper. Kontratı bitsin alırız Bosman diye bir olay var.
    Yanlışi hatırlamıyorsam +1'i var Alper'in, seneye de çocuk ben gideceğim dedikten sonra hemen atılır imzalar.
    Kusura bakma ama bonservisi belirleyen takım bu tür tehlikeleri de düşünerek belirleyecek.
    Sonra cocuk imzalamadı vay efendim ihanet etti.
    Dogru transfer hamleleri de o şekilde gerçekleşiyor zaten.
    Siz de para saçmaya çok alışmışsınız diyorum ben de kusura bakmayın.
    Banane adam beleş gitmiş veya para kazandırmış gitmiş. Biz almıyoruz siz de 10 vermek istemiyosanız başka oyuncu alın Alper'i de sözleşmesi bitince bedavaya alırsınız. Sanki yakanıza yapışan var 10 vereceksiniz diye. Siz bütün taraftar burada kimse istemiyorken Burak Yılmaz'ı 25 milyona satıyosunuz da Eskişehir niye Alper'e 10 istemesin. Adam 22 yaşında ve Türk. Bedava transfer yapmak istiyorsan susup sözleşmesinin bitmesini beklersin, hem oyuncuyu kesin alıcaz diyosunuz hem de parasına laf atıyosunuz.

@himone
    -Banane adam beleş gitmiş veya para kazandırmış gitmiş. Biz almıyoruz siz de 10 vermek istemiyosanız başka oyuncu alın Alper'i de sözleşmesi bitince bedavaya alırsınız.
    -Aynen katılıyorum
    -Sanki yakanıza yapışan var 10 vereceksiniz diye.
    - Biz yönetim vermesin o parayı diyoruz tabi ki yakamıza yapışan yok.
    -Siz bütün taraftar burada kimse istemiyorken Burak Yılmaz'ı 25 milyona satıyosunuz da Eskişehir niye Alper'e 10 istemesin
    - Eskişehir isterse 150m istesin. Ben Eskişehir'in istemesine bir şey demiyorum. 10milyona biz almayalım diyorum çok istediklerini düşünüyorum. Burak'ın da değeri budur isteyen alır istemeyen almaz Bosman konusunda da riski alıyoruz.
    -Bedava transfer yapmak istiyorsan susup sözleşmesinin bitmesini beklersin
    -Amacımız bedava almak değil makul bir degere kapatmak. Olmuyorsa da sezon sonu bedava almak. Yani susmamızı gerektirecek bir durum yok ortada.
    -hem oyuncuyu kesin alıcaz diyosunuz hem de parasına laf atıyosunuz
    - Kesin alacagız diyen kim bilmiyorum ama denmiş de olabilir bir lafım yok fakat yukarıda da belirttiğim gibi bonservis ücreti çok yüksek bu paranın verilmesini bir taraftar olarak istemiyorum.
    Kesin alınması gerektiğini de düşünmüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Banane adam beleş gitmiş veya para kazandırmış gitmiş. Biz almıyoruz siz de 10 vermek istemiyosanız başka oyuncu alın Alper'i de sözleşmesi bitince bedavaya alırsınız. Sanki yakanıza yapışan var 10 vereceksiniz diye. Siz bütün taraftar burada kimse istemiyorken Burak Yılmaz'ı 25 milyona satıyosunuz da Eskişehir niye Alper'e 10 istemesin. Adam 22 yaşında ve Türk. Bedava transfer yapmak istiyorsan susup sözleşmesinin bitmesini beklersin, hem oyuncuyu kesin alıcaz diyosunuz hem de parasına laf atıyosunuz.
    Burak ne yapmış Alper ne yapmış bi açıp bakmak lazım , ayrıca bizim yorumlarımız seni niye bu kadar alakadar ediyo anlamış değilim beğenmiyosan girme bana göre alper 4 m € dan fazla etmez bundan sana ne ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alper 10 M etmez evet kabul. Ama 2 3 4 eder diyenleri anlamak mümkün değil. Oyuncu anadolu kulubünde olunca kötü oyuncu mu oluyor? Şampiyonluga oynayan Trabzonun, şampiyon olan Bursanın kadrosu avrupalı oyuncularla mı doluydu? Burak Yılmaz, sözleşmesinde madde olmasa 10 Mdan aşagı bırakılır mıydı? Selçuk en az 7-8M etmez miydi o zamanlar? Alper her halükarda 5-6 M euro eder. Yabancı sınırı olsa da, olmasa da. Bariz ve net özellikleri olan bir oyuncu Alper. Bu ligin üstünde. Bence bir şekilde alınmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alper + Necati = 5M + Elmander + Yigit mi yapsak acaba ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence Culio+Yiğit+5,5m euro yeterlidir.Hak ettiği seviyededir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fazla bile o para 3.5 + culio yigit ideal.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Burak 5 milyon euro'ya, Selçuk bonservissiz alındıysa Alper'e pek tabii 10 milyon euro verilmez, ancak gelirlerimiz gün geçtikçe yükseliyor, yabancı sınırlaması düşüyor. Kaliteli Türk oyunculara ihtiyacımız var elde edilen gelirler dolayısıyla oyuncu verilmeden 7-8 milyon euro verilebilir.
    Last edited by ShevAnil : 11.Mayıs.2013 at 15:13 Reason: tabi-tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında şöyle bir savunmaya girişebiliriz Eskişehire karşı, şu anda Türkiyenin yetiştirdiği en büyük yetenek olan Arda bile 12ye gitti, şartlar çok farklıydı gerçi ama.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

kardes burak ne yapmis alper ne yapmis burak CL zorlu bir kulvarda 8gol atti bu sezon süper lig de cabasi tamam alper genc ve gelisime acik ama bu kontenjan olmasa alper o kadar etmez zaten kontenjan anadolu takimlarinin isine geliyor bu ayri konu ama yine de böyle olmuyor oyuncuyu aliriz almayiz o bizi ilgilendiriyor nihayetinde para bizim takimimizin kasasindan cikiyor

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

culio yu niye alsin ki adamlar, sizin copunuzu toplamak mecburiyetinde mi? emre ve yigiti istiyorlar, ustune de para deniyor ki bence makul duzeyde istekleri. yabanci sinirlamasinin konusuldugu bir donemde hic dusunmedikleri bir yabanciyi napsin adamlar (: kelepire iyice alisti cimbom. alper turkiyenin potansiyeli en yuksek ve mevcut haliyle bile en iyi ortasahalarindan biri. keske fenerbahceye alabilseydik de selcuk sahin illetinden kurtulsaydik cok cok degerli bir adam, ne pahasina olursa olsun almak olmali dusuncesi cimbomun. gerekli fedakarligi yapacaklardir eminim. onun icin harcanan hicbir kurustan pismanlik duymazsiniz bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    culio yu niye alsin ki adamlar, sizin copunuzu toplamak mecburiyetinde mi? emre ve yigiti istiyorlar, ustune de para deniyor ki bence makul duzeyde istekleri. yabanci sinirlamasinin konusuldugu bir donemde hic dusunmedikleri bir yabanciyi napsin adamlar (: kelepire iyice alisti cimbom. alper turkiyenin potansiyeli en yuksek ve mevcut haliyle bile en iyi ortasahalarindan biri. keske fenerbahceye alabilseydik de selcuk sahin illetinden kurtulsaydik cok cok degerli bir adam, ne pahasina olursa olsun almak olmali dusuncesi cimbomun. gerekli fedakarligi yapacaklardir eminim. onun icin harcanan hicbir kurustan pismanlik duymazsiniz bence.
    Tamam eli açık olmak lazım da 10 milyon euro nedir yahu. O para da biraz abartı. Sonuçta üzerine 2 de oyuncu veriliyor. 3 + emre + yiğit iyidir
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Turkiyenin en iyi oyuncusu 12m a avrupaya gitmis alpere birak 10m vermeyi 5m fazlasi bile zarar aslinda ben yine iyi niyetli davraniyorum 2 oyuncu + 3.5

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Tamam eli açık olmak lazım da 10 milyon euro nedir yahu. O para da biraz abartı. Sonuçta üzerine 2 de oyuncu veriliyor. 3 + emre + yiğit iyidir
    5M olsun anlasalim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Culio bizim çöpümüz değil,yine oynayacak kalitesi var,en azından Emre'den iyi performans gösteriyor ancak Emre genç olduğu için ve yetenekli de olduğu için öyle verecek göz yok bizde,hadi doymadılar 5.5m euro +Emre(kiralık) + Culio + Yiğit'i verelim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

culio copumuz degil demen hic gercekci degil, yazarken bile 50 kere dusunmussundur. 6 yabanci hakkin olsa culioyu ister misin terimin yerinde olsan. culio 2 sene onceki enkazin kirintisidir, bu cok acik.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

fenerli arkadaslarda kefil nasil olsa baksa na biz en iyisi 10 m verelim alalim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    culio copumuz degil demen hic gercekci degil, yazarken bile 50 kere dusunmussundur. 6 yabanci hakkin olsa culioyu ister misin terimin yerinde olsan. culio 2 sene onceki enkazin kirintisidir, bu cok acik.
    Bir an bile düşünmedim,Culio gayet iyi bir oyuncu.Culio'yu kaç kere izlediniz bilmiyorum ancak 2 yıl önce ki enkazın takımı ayakta tutabilen tek oyuncusuydu.Şanssız bir dönemde geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

her transfer doneminde culio icin kose bucak takim aradiklari icin bende oyle bir izlenim olustu. kusura bakma, senin icin iyi bir oyuncu olabilir belki ama galatasarayin kurtulmak istedigi bir oyuncu oldugu bariz ortada. belki eskisehire faydasi da olur bilemem ama benim dusuncem o yonde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hocam gittiği takımda sağlam kafayla oynarsa,kendisini gelecek sezon sizde görürsünüz.Düşük ihtimal olsa da belki bizle beraber olur,hiç belli olmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yok mesaj gereksiz değil,biz Eskişehir'in Culio'yu alıp almaması hakkında tartışıyorduk,arkadaş geldi büyük ihtimal konuyu yanlış anlamış öyle bir şey dedi.

Mesaj Yetkileri