Sayfa 99 / 439 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon
2,941 ile 2,970 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Ohh be Çok şükür sonunda bitti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Abartın kardeş hakkınız
    Tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun.

şimdi bu adam imzaladımııı imzalıyacakmııı

abi gs büyük iş başardı bizede tebrik etmek düşer bu sene ligimiz cok güzel ve kaliteli olacak şimdiden heycanlanıyorum..!

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ben Halen Daha İnanmiyorum !!!

Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Türkiye'ye gelmesi yeter Aşkın abi.Adam beklentileri karşılar illa ki.
    Oda büyük başarı tabikıi de .Benim abartmayın dediğim olay bazılarınız "büyük başkan canaydın " demesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kimse bu adama yeni Hagi falan demesin, yada Hagi'nin gösterdiği performansı beklemesin bence.. Bu hem Hagiye, hem de Lincoln'e haksızlık olur.. Ama Iliçten sonra, ilaç gibi gelecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Valla en çok ben rahatladım sonunda adam akıllı bir konu olacak burası.

Leoucwhsua Misafir

Ya beyler yapmayi ozhan baskan ne yapti.her sey sportif basri degil.cok basarli oldugumz donemlerdeki yonetimler yuzunden maddi cokunde icine girmdikmi ama taraftari o sportif basariyla uyuttular.galatasaray bi ara satilacak duruma geldi.ama transfer yapmayip parayi duzgun kullanip finansi duzletmeye calsiti ozhan canaydin yaptigi tek hata yildiz transferi diye yalan soyulemsi oldu.keske gercekten icindekini soylesydi.ama en sonunda basardi

bu yönetim geldiğinden beri ilk kez böyle düzgün bir iş yaptı Bu sene gerçekten herşey çok farklı. Bu farklılığı getirende Kalli gibi geliyor bana

Sİzİn Gİbİ Delİkanli Fenerlİ,ye Helal Olsun !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Flimlerde veya tiyatrolarda oyunun sonundaki iyi şeyler akılda kalır ya.........
    .................................................. .................................................. ...

Buda öyle bişey.................................................. ...............................
    .................................................. .................................................. ..

Sonunun yavaş yavaş geldiğinin farkında Özhan başkan

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kimse bu adama yeni Hagi falan demesin, yada Hagi'nin gösterdiği performansı beklemesin bence.. Bu hem Hagiye, hem de Lincoln'e haksızlık olur.. Ama Iliçten sonra, ilaç gibi gelecek..
    Sonuna kadar katiliyorum

Adriano yalanlanmadı!
    İnterli Adriano'nun transfer dedikodularıyla ilgili olarak kulümübüz sessizliğini koruyor

100. yılında elde ettiğimiz şampiyonluğun ardından Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'u transfer ederek büyük bir sükse yaratan Fenerbahçemiz taraftarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Türkiye Roberto Carlos ve F.Bahçe kelimesini yan yana ilk gördüğünde verdiği tepkiyi bu sefer bugünlerde sıcak bir şekilde yaşanan Inter'in Brezilyalı dünyaca ünlü yıldızı Adriano - F.Bahçe transfer dedikodularının ardından veriyor.

Geçtiğimiz aylarda başlayan ve son günlerde özellikle Avrupa basınınca da yer verilen F.Bahçe - Adriano flörtünde herkes finali bekliyor. Roberto Carlos'un F.Bahçe'ye gelişiyle birlikte Adriano ismi transfer borsasına düşünce daha da heyecanlanan F.Bahçeli taraftarlar bu transferin gelişimini dört gözle izliyor. Son günlerde kulislerde dolaşan "Fenerium'larda Adriano formaları stoklanıyor" söylentisi ise F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın Roberto Carlos'tan sonra bir dünya yıldızını daha kadrosuna katabileceğinin ihtimalini güçlendiriyor....

NEDEN YALANLANMADI?
    İspanyol AS gazetesi'nin 'F.Bahçe imkansızı istiyor' başlığı ile duyurduğu haberde Adriano'nun sarı-lacivertli ekiple temasta olduğu haberinin ardından ise sarı-lacivertli cepheden henüz bir açıklama gelmiş değil. Her fırsatta medyadaki transfer haberlerini yalanlayan, geçtiğimiz gün Fransız haber ajansı AFP'nin haberine bile yalanlama veren yönetim henüz resmi siteden bir açıklama yapmış değil.

Roberto Carlos'u 9 kez yalanlayan, Tümer Metin'i yalanladıktan sonra transfer eden, basında çıkan tüm transfer dedikodularına cevap veren ve en son yine bir başka dünya yıldızı Ronaldo ile ilgilenmediğini açıklayan F.Bahçe resmi sitesinde Adriano konusunda herhangi bir gelişme olmaması akılları karıştırıyor. Öte yandan sarı-lacivertli ekibin resmi internet sitesinin yalanladığı isimleri kadrosuna katmasından sonra F.Bahçeli taraftarların tepkisiyle karşılaşmasının ardından sarı-lacivertli yönetimin artık transfer politikasında resmi siteyi daha net ve doğru kullanma kararı aldığı ifade ediliyor.

Bu flört F.Bahçeli taraftarlar kadar türk futbolseverleri de şaşırtmış durumda. Sarı-lacivertli yönetimden henüz bir yalanlama gelmemesi ise Türk medyasının bu transferin üzerine daha fazla gitmesini sağlıyor. Bugün ulusal basında bir çok gazetenin spor sayfasında manşeti oluşturan bu gelişme önümüzdeki birkaç gün daha ülkenin gündemini meşgul edecek gibi...

Esat DERGİ
    Kaynak: Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yarın büyük bir ihtimalle İstanbul ' dadır Lincoln

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sonunda gerçekleşti tebrikler çok iyi bir oyuncu aldı Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

uAburak89 haklı..

Ayrıca şimdi hiçkimse kalkıp savunmasın Özhan Canaydın'ı.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Özhan Canaydın Galatasaray'ın pimini çekti.Devam ederse korkum o ki küme bile düşebiliriz.

Lincoln'da Ribery gibi gidebilir bizimkiler parasını falan ödemezler

Leoucwhsua Misafir

Beyler gelen oyuncular ne yapar onu bilemeyiz ama carlos,lincoln bu isimler sayesinde turkiyeye bundan sonra daha ilimli bakilacak.hem fener yonetimi hemde gs yonetimi buyuk is basardilar

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by CashFl0w View Post
    Yarın büyük bir ihtimalle İstanbul ' dadır Lincoln
    Pazar günü.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Adnan Polat'ın deyimiyle Carlos'dan sonra Lincoln'ün de Türkiye'ye gelmesi, yapılacak diğer transferlerde bir miktar kolaylık sağlayabilir.

Galatasaray'a ve Türk futboluna hayırlı olsun, seneye oynanan futbolun kalitesi artsa da maçları keyifle izlesek
    "YÜCE ATATÜRK"

Bu arada fotomaçda yazıyodu yarın istanbula gelip imzalıyacak diye. Neymiş fotomaçda doğru söylüyebiliyomuş.

Bu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Benim bildiğim tek birşey var.O da Lincoln transferine karşılık vereceğimiz.10 numaramız boş kalmaz.Aziz Yıldırım 10 numarayı sahipsiz bırakmaz bu sene..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet ya derbilerde seyrettiğimiz oyundan zevk alalım bundan sonra
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray Lincoln'ü sonunda bitirdi
    21 Haziran 2007 20:20

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Schalke 04'ün Brezilyalı yıldız oyuncusu Lincoln ile her konuda anlaştıklarını açıkladı.

Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuğu Lincoln ile anlaştıklarını söyleyen Canaydın, oyuncuyla 2+1 senelik anlaşmaya vardıklarını açıklandı.

Çorlu'da Taraftarlar Derneği'nin açılışına katılan Canaydın, Brezilyalı oyuncunun transferinin gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hayirli olsun arkadaslar her zaman dedigim gibi guzel gunler bizi bekliyor transferlerin erken olmasi iyi oldu

Leoucwhsua Misafir

Talking

[quote=ekolata;710683]Bu arada fotomaçda yazıyodu yarın istanbula gelip imzalıyacak diye. Neymiş fotomaçda doğru söylüyebiliyomuş.

ne dogurusu yaw.hergun yarin diyorlardi zaten en son tuttu

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aynen bende onu bekliyorum.Artık futbol maçları izlesek,kaliteli oyuncular izlesek,artık spor izlesek..Ama hala çok zor oyuncular geldi ama duran hala duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

kesin geldimi şimdi

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Özhan Canaydın Galatasaray'ın pimini çekti.Devam ederse korkum o ki küme bile düşebiliriz.

Lincoln'da Ribery gibi gidebilir bizimkiler parasını falan ödemezler
    YA YUH!!!! ALLAH RIZASI İÇİN BARE 24 SAAT BEKLEYIM BU LAFALRI ETMEDEN DE AZICIK TADINI CIKARALIM !!!!

BİZ BİRLİK OLMAZSAK KOLAY YIKILIRIZ. BU KLUBUN KOKLERIYIZ BİZ..... BURDA ONEMLI OLAN LINCOLN DIIL, KLUBUN VE YONETIMIN OLAYA VE SEZONA BAKIS ACISIDIR !!!!

PARASI OLMAYAN TAKIM BU VE GELCEK GUNLERDEKI DIGER TRANSFERLERİ YAPAMAZ...BU SENE NERDEN BILMIORUM AMA PARA BULUNDU HEMDE COK CIDDI...

TEKRAR EDIORUM ; BURDA ONEMLI OLAN LINCOLN DIIL, KLUBUN VE YONETIMIN OLAYA VE SEZONA BAKIS ACISIDIR !!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Beyler GS TV de sürekli veriyor Lincoln'ü. Videolar önceden hazırlanmış. Burak Duran abimizinde dediği gibi önceden bitmiş bu iş. Tüm Galatasaralılara hayırlı olsun. Siz R Carlos'u alırsanız biz LINCOLN'U alırız.
    Ben 6 gundur bitti diyorum formalar bile hazirdi

Bakoyrumda cogu benim dedigim yorumlari demeye basladi ben size diyordum kalli faktoru olmasa suan inamoto gelmisti

Mesaj Yetkileri