Gazetelere florya yasağı getirilmesine bayılıyorum yahu![]()
Gazetelere florya yasağı getirilmesine bayılıyorum yahu![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Carrusca döktürdü
GALATASARAY’DAN Meksika’nın Cruz Azul takımına transfer olan Carrusca, Atlas deplasmanında harikalar yarattı. 74’de takımı 2-1 yenikken oyuna giren Arjantinli, 1 gol attı, 1 golün de asistini yaptı. Carrusca’nın takımı Cruz Azul maçı 4-2 kazandı.
Hangi mevkide oynamış maçta bir bilgisi olan varmı?
As oynayacağını düşünürken ardanın patlama yapması ve kulübeye mahkum olması Carrusca yı çökertti.. Fiziki olarak zayıf bir oyuncu ama tekniğide bir o kadar iyi.. Bu sene kendini pişirip seneye takıma dönmesini bekliyorum, açıkçası takımdan tamamen gönderilmesi taraftarı değilim..
Golünü ve asistini gördüm.Golü; sağdan içeriye yerden bir orta geldi.İçerde kimse dokunamadı,soldan gelen Carrusca dar açıdan iyi bir vuruşla gol yaptı...
Yine sol taraftarn bir frikik oldu,penaltı noktası üzerine doğru çok iyi kesti ve kafayla gol attılar...
Bakarsın seneye satarız Arda'yı Carrusca banko oynar..![]()
Şampiyonlar Ligi kadrosunu perşembeye kadar UEFA´ya bildirmek zorunda olan Galatasaray´da yönetici Haldun Üstünel, İspanya´ya, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Almanya´da kaldı.
5.8.2008
Galatasaray yönetimi, golcü transferi için iki koldan harekete geçti. Sarı-kırmızılı takım, Almanya kampını bitirerek dün İstanbul’a dönerken, kafileden ayrılan futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel, İspanya’ya giderken, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Almanya’da kaldı.
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu için UEFA’ya 7 Ağustos’a kadar kadroyu bildirmek zorunda olmaları nedeniyle çalışmalara hız veren sarı-kırmızılılarda Haldun Üstünel’in öncelikle listenin ilk sırasında bulunan Ricardo Oliveira konusunda Zaragoza kulübüyle masaya oturacağı belirtildi. Galatasaray’ın birçok talibi olan Brezilyalı golcünün bonservisine 5-6 milyon euro ödemeye hazır olduğu, ancak Zaragoza’nın yaklaşık 10 milyon euro talep ettiği kaydedildi.
Maliyeti çok yüksek
Oliveira’ya ödenecek yıllık 2-3 milyon euro da hesaba katıldığında bu transfer için yaklaşık 15 milyon euro harcamak zorunda kalacak olan Cim-Bom’un, Zaragoza indirim yapmazsa yüksek maliyeti nedeniyle Brezilyalı santrfordan vazgeçerek rotasını Valencia’lı Morientes ve ismi sır gibi saklanan bir golcüye çevirebileceği vurgulandı.
Bu arada Oliveira için 10 milyon euro isteyen Zaragoza kulübü, Galatasaray’ın çok düşük bir teklif yaptığını açıkladı. İspanya’da 2. Lige düşen takımının son hazırlık maçında 11’de sahaya çıkan golcü oyuncu ise transferle ilgili soruları yanıtsız bıraktı.
kaynak:fanatik
İnşallah Morientes veya daha iyi biri gelir.Bekliyoruz son 1 gün artık zaten.
Last edited by DisCo : 05.Ağustos.2008 at 14:46 Reason: Galatasaray Transfer bölümü olduğunu unutmayalım.
Biraz önce GS TV muhabiri GS Kulüp Doktoru ile konuştu ve Lincoln,Emre Güngör ve Kewell'ın cumartesi veya pazar günü takımla antremalara başlayacağını ancak Linderoth'un biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.
Ben şurayı anlayamadım Servet'in adı geçmedi acaba Servet'in sakatlığı geçip antremanlara başladı mı bilgisi olan söylerse sevinirim...
Servet, Staua maçına yetişmiyormuş maalesef.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arsenal Topal'ı istiyor
Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla Galatasaray'ın lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve EURO 2008'deki özgüvenli futbolla Avrupa'nın en iyi ön liberolarına taş çıkartan Mehmet Topal'ın peşine bir dünya devi düştü. Avrupa'nın en saygın ekiplerinden Arsenal, 22 yaşındaki Mehmet Topal için resmi teklif yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Hakan Ünsal'ı Blackburn Rovers'a götüren menajer Müjdat Gürel vasıtasıyla sarı-kırmızılı kulübe haber yollayan Arsenal idarecilerinin, bu hafta içinde Mehmet Topal için resmi teklifte bulunacakları belirtildi.
EVERTON DA İSTEMİŞTİ
Avrupa'da gençlere en çok önem veren takımlardan biri olan ve teknik direktör Arsene Wenger'in 'futbolcu avcısı' ekibi sayesinde gelecek vaat eden isimleri kadrosuna katmayı gelenek haline getiren Arsenal'in, Mehmet Topal'ın bonservisi için 5 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edildi. Mehmet Topal ile, EURO 2008 sonrasında bir başka İngiliz kulübü Everton da ilgilenmiş ancak Galatasaray yönetimi genç yıldızı satmamıştı.
Kaynak : Sabah
Last edited by UlquioRRa : 05.Ağustos.2008 at 13:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hç bir yere gitmeyecek![]()
5 mn € çok az bence 1-2 sene daha takımda dursa bonservisini en az 2ye 3 e katlar gerçekten yetenekli bir oyuncu arsenale giderse arsene wenger sayesinde başarılı olma şansı yüksek ama
5m € ya kramponunu vermeyiz![]()
Ntv Spor'da haberleri izlerken duydum.Galatasaray Nikola Zigic ile görüşmelere başlamış...
Ne kadar doğru bilinmez ama...
Ne skibbe Nede Adnan Polat bırakmaz onu![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Everton dediler, kulüp "yok öyle birşey" dedi ancak halen "Everton da ilgilenmişti" diyorlar. Arsenal altyapısında zaten birçok genç önlibero barındırıyor. Bir de Mehmet Topal için 15-20 milyon Euro para mı harcayacaklar? Hiç sanmıyorum. Ayrıca Mehmet Topal'ın Arsenal'de forma şansı bulacağını da düşünmüyorum. Bazı gerçekleri kabullenmek gerek...
Ortada oyuncu fısıltısı olmayınca yerli oyuncuları Avrupa'ya gönderiyor gazetelerimiz...
Oliveira'nın gelmesi artık an meselesi!
turkspor.net sitesi yayınladı. daha önce meira ve sanctis transferini önceden haber vermişlerdi. yönetimde adamları var sanırım.
Oliveira gelirse müthiş olur. Bir de sağ bek alsak olay biter zaten. Sağ bek için çok bir şey istemiyorum ya, Oliveira'yı alırsak oraya 33-34 yaşında birisi de olur.![]()
Oliveira'yı alırsak bir yabancı kontenjanımız yine de açık olacak![]()
Kim gelecekse gelsin artık.Çünkü yarın artık son gün.
.VE YİNE TURKSPOR.NET.. VE YİNE YENİ BİR MÜJDE..
Ve işte Galatasaray taraftarların beklediği müjdeli haber.. Skibbe, Meira, Sanctis haberlerinden sonra bu defa RİCADRO OLİVEİRA G.Saray'da haberi ilk kez turkspor.net'te.. Diger transferler haberlerinde olduğu gibi Oliveira transferini adım adım takip eden, en doğru haberleri en hızlı şekilde ziyaretcilerine ulaştıran turkspor.net OLİVEİRA TRANSFERİ nin sonuçlandığı müjdesini veriyor.. OLİVEİRA G.SARAY'A VE TURKFUTBOLU'NA HAYIRLI OLSUN... İŞTE ADIM ADIM OLİVEİRA TRANSFERİ...
Geçen hafta çarşamba gününden beri Galatasaray da inanılmaz bir transfer koşuşturması başlamıştı..
Önce turkspor.net in duyurduğu gibi ALMANYA DA OLİVEİRA ZİRVESİ yapıldı.
Adnan Sezgin, Haldun ÜStünel , Oliveira nın Alman ve Brezilyalı menajerleri bir araya geldi.
Oliveira transferi ile ilgili tüm bilgiler, detaylar, pazarlık kozları, ekonomik boyut, menajerlerin talepleri masaya yatırıldı..
Ertesi gün yine turkspor.net in duyurduğu gibi, Oliveira'nın Alman menajeri de tüm yetkilerini Brezilyalı menajer Castro'ya verdi.. Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin de Brezilya lı menajere görüşme konusunda tam yetki vererek, İspanya'ya yolcu ettiler..
Bu arada Galatasaray , Sanctis ve Alparslan ın transferlerini bitirerek kampa getirip imza attırdılar..
Dün G.Saray'ı Münih havaalanından yolcu eden Adnan Sezgin ve Haldun ÜStünel akşam üzeri Düseldorf'a hareket ettiler..
Sezgin ve Üstünel bir yandan İstanbulla başkan Adnan Polat ile, bir yandan İspanya'daki Oliveira nın menajeri ile inanılmaz bir telefon trafiği yaşadılar..
Bu arada İspanya'dan gelen haberlerde Zaragoza'ın son istediği rakamda belli olmuştu.. İStanbul kanadının görüşmeleri ile müjdeli haber geldi.. Ülker , sarı kırmızılılar ın transfer edeceği yeni yıldız Oliveira için sponsor olacağını açıkladı..
Adnan Sezgin ve ÜStünel desteklenen para gücü ile biraz daha çıtayı yukarı çektiler.. Gece geç saatlere kadar süren telefon trafiği sonucu İspanya'daki Augusto Castro Adnan Sezgin ve Üstünel'e sevinçli haberi verdi..
G.Saray'da futbolun patronları sevinçliydi.. Hemen İSpanya için en erken uçakta, saat 8.50 uçağında yer ayırttılar, belki de uyumadan Düseldorf havaalanından İspanya'ya uçtular..
Real Zaragoza yetkilileri ile oldukça uzun süren bir toplantı sonucunda RİCARDO OLİVEİRA için HAYIRLI OLSUN denilerek el sıkışıldı..
İş para transferine kalmıştı..
Oliveira için tatlı bir koşuşturma başladı..
Telefonlar.. Telefonlar...
Ve paranın tamamlanması için İStanbul'da hummalı bir çalışma..
Şimdi banka işlemleri ve iki kulüp arasında imzalanacak evraklar hazırlanıyor..
BUNDAN SONRASI G.SARAY'IN PARAYI İSTANBULDAN TRANSFER ETTİRİP REAL ZARAGOZA YA VERMESİNE BAĞLI..
turkspor.net istihbarat kaynakları "Para verilecek bu iş bitecek" diye müjdeyi verdiler..
Turkspor.net de OLİVEİRA'ya GALATASARAY forması giydirerek (tabi ki ps ile) HABERİ MANŞETİNE TAŞIDI..
TURKSPOR.NET ÖZEL HABER...
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ..
NOT : Yukarıda yazılan tüm aşamalar, gün gün haber olarak turkspor.net te yer almıştı.. Ancak turkspor.net de bu haberler yer alırken, gerek galatasaray forumlarında, gerek turkspor.net e gelen yorumlarda, başka başka futbolcu isimleri yazıldı çizildi.. Oliveira serüveni süresince, bizlere destek veren, bizlerden ayrılmayan, bizleri hızlı habere teşvik eden, gücümüze güç katan tüm turkspor.net dostlarına teşekkür ederiz..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Arkadaşlar biri Ricardo Oliveira'nın FM 2008'deki saf, hiç zaman geçmemiş, güçleriyle hiç ellenmemiş hâlini buraya koyabilir mi?Silmiştim de oyunu.
![]()
İnşAllah acıklanır Oliveira haydi bekliyoruzTurkspor da bu sene baya ün yaptı
Meira, Sanctis ve Skibbe yi ilk onlarda görmüştük dedikleri gibi, yönetimde adamları mı var ne
![]()
Zorunlu Açıklama: Vatan Gazetesi
Bugün yayınlanan Vatan gazetesinde yer alan ve Profesyonel Futbol A Takımımız oyuncusu Cassio de Souza Soares Lincoln'un satılacağı yönündeki Yalımcan Sarpyel imzalı haber tümüyle asılsızdır.
Futbol sezonu öncesinde takımımızın huzurunu bozmayı hedefleyen bu tarz asılsız dedikoduların gazete sayfalarında yer bulması üzücüdür.
Galatasaraylı taraftarların bu dedikodulara itibar etmemeleri gerektiğini kamuoyuyla paylaşmak isteriz.
Saygılarımızla,
Galatasaray Futbol A.Ş
Teşekkürler. Yakışır Rico paşama.
Tahminim akşama doğru televizyonlar falan söyler transferi. Yoksa turkspor.net'in karizması fena hâlde çizilecek.![]()
İnşallah Doğrudur, Gerçekten Çok Sevindim..
Bu arada Ricardo Oliveira 6 Mayıs 1980 doğumlu. Yani 28 yaşında bir oyuncu, anca sezon sonunda 29 yaşında olacak. Yaşlı da sayılmaz kısacası.
oliviera haberi inşallah doğrudur turkspor uğurlu geliyor bakalıjm artık..
Last edited by goosfraba : 05.Ağustos.2008 at 18:36
Türkspor önceki transferleri bilmeseydi inanmazdım hayatta ama öncekileri gerçekten ilk ondan öğrendik.Eğer bu da doğru çıkarsa ve Oliveira G.Saray'a gelirse Türkspor baya ün yapacak.![]()