mutu hala oynuyormuymusadini uzun zamandir duymamistim
mutu hala oynuyormuymusadini uzun zamandir duymamistim
Mutu İstanbuldaymış Kasımpaşa ile de adı anılıyor.
Deli-Kuyu-Taş üçlemesi de olabilir ama Trabzonspor'un Kolo Toure'yi aldığı haberleri dolaşıyor twitter'da. trtspor'u kaynak gösteriyorlar.
http://www.facebook.com/trt3.spor
Yani sahurdami anlasmislar adamlaTrt yine bos salliyor
Toure süper olur valla Sambayı izlemedim ama adam siyahi boş değildirbirde aynı memleketten valla süper üçlü Samba-Toure-Zokora forvet sorunu var ama onu giderseler güzel olur
Samba değil la BambaKeşke Samba olaydı
![]()
Bi an dedim noluyoruzBamba-Toure-Zokora güzel 3lü ancak bu Toure ve menejerine güvenmemek lazım...Bursaya'da gelecekti hani ?
Toure ile Sadri Şener'in dediği ünlü forvet gelirse takımdaki yabancı sayısı yerliyi geçecek herhalde.Mevlüt bir yerlere transfer oldu mu bilmiyorum ama olmadıysa al gel ve bizi şaşırt be başkan.
![]()
Mutu'yu aliyoruz galiba
6 milyon'a Kuranyi'yi alacağımız söyleniyor.6 milyon €'yu 31 yaşında bir adama verecekse hiç almasınlar adam böyle devam etsinler daha iyi.Cebi para dolu kulüpler bile böyle ahmaklık yapmazlar.
Musti bu bir taktik milleti bezdirecekler, en sonunda kim gelirse gelsin kabuluz diyecegiz, ondan sonra gelsin polonyalilar![]()
öyle deme kuranyi her nekadar kendisini sevmesem oyun stilini begenmesemde türkiye liginde cok gol atar süratli degil top sürmeyi bilmez ama hava toplarinda ve ceza sahasinda durdurulamaz bir oyuncu 6 milyon euro dedigin gibi fazla 3,5-4 e birakirlarsa hic düsünmeden alsin trabzon![]()
Sadri Şener bonservisi elinde olan dünyaca ünlü yıldız Micheal Owen'ın menajeriyle görüşüyor (LİGTV)
Owen bırakmadı mı ya futbolu?
32 yaşında sanırım sözleşmesi sona erdi Manchester United ile
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sadri Şener yeni çamaşır makinesini buldu sanırım.![]()
3 Milyon euro istemiş, Sadri Şener 2, 2.5'ta ısrarcıymış.
kariyeri sona ermis adama[owen] 2.5M verilirse yaziklar olsun. katar miyiz biz, yine emekli ligine donusecegiz. o paralari cok daha iyi kullancakken su yaptiklari akil almaz, umarim dogru degildir.
Ligtv salliyor , son 1 haftada gorusmedigimiz anlasmadigimiz forvet kalmadi onlara gore.
owen bitmis artik ikinci ligde bile gol atamaz![]()
Owen zaten Premier Lig dışında bir takıma gitmeyeceğini açıkLadı. Adam Championship`i biLe kabuL etmiyor. İngiLtere Ligi dışına çıkmak gibi düşüncesi oLmadığını beLirtti. Premier Ligden tekLif geLmemesi durumunda futboLu bırakırım biLe diyor. Bence de artık Owen bıraksın zaten. Gitsin Londra da ki at çiftLiğinde atLarına baksın feLan. Bu saatten sonra futboL ona Lüks.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Benfica : Saviola vers la Turquie ?
http://www.footmercato.net/breves/be...-turquie_89857
Menajer onerisiymisben boyle menajer onerisini isterim
Culio'yu istiyormusuz onu alirsak, Alanzinho'yu Mersine verecekmisiz
Bugun ki haberlerdede nurullah saglam culio"yu istiyor yaziyordu![]()